Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Wednesday, November 25, 2009

Aidiladha Di Kelantan !!

Kryolan Giveaway Time!!!-->WANNA FREE FOUNDATION CLICK HERE


Sblm tu Selamat Menyambut Hari Raya Aidiladha iena ucapkan..
Tahun nie iena raye kat kelantan..kat rumah tunangannyer..haha..
aiyok first time ni beraya di kelantan..
Orang kate raye haji meriah kat klantan..
hmm betul ke org kate raye kat kelantan meriah..
hehe nie nak merasa nie..
Banyak pulak org kirim beli barang kat sane..
huhu..
ape2 pun harap2 semuanya okay..

Tahun ni kali pertama family tunang beraya tanpa mak..
arwah mak dia baru je meninggal bulan puasa yg lepas...
hmm nampak nyer balik kampung nie..iena kene jadi mak2 ler..
kene memasak tuk adek2..
hakhak..Practice nak jadi bini org..
lalalaaaaa

yehaa mlm nie balik umah mak iena dlu..
pagi esok bru gerak ke tanah merah..
hmm balik nie tak sabar nk jmp my lovely pet
oyennn..
kak iena miss u so much oyen..hehe


read more

Saturday, November 21, 2009

Kryolan Giveaway Time!!!!!!

Hye..
cam tak cayer je iena wat blog.Selalu asyik layan facebook jer..
hehe ni gara-gara kak anne lah nie..
hehe nak menyahut cabaran kak anne buat post tentang KRYOLANINMALAYSIA dalam blog 
dalam bentuk paling meletops!!! untuk Promote KRYOLANINMALAYSIA ..






sebelum story pasal produk KRYOLAN ni..nak kasi intro siket pasal iena..
iena ni keje as programmer.iena minat sangat mekap2 nie.Sebelum keje programmer iena penah
keje dengan mak andam..decorate pelamin,hantaran,ukiran inai,buat katering,
mekap orang,mengajar orang possing amek gambar,dan macam2 lagi lah yang berkaitan wedding nie..
iena memang minat sangat.Kalau boleh in future nak buat bisnes mcm tu..hehe berangan dh nie..
now iena baru nak menjinak2 kan diri dalam bidang andaman balik setelah 3 tahun keje programmer.
But still fulltime programmer..Andaman just my part time je.

Hah kalau korang nak tau first iena nak menceburkan diri dalam bidang andaman nie..
dalam pertengahan tahun ni jgak la..
iena beli barang mekap dari kak anne lah KRYOLANINMALAYSIA.
Ape2 yang iena tak tau atau tak pasti..iena akan tanya kak anne..
korang jangan risau lah kalau korang nk beli barang mekap dkat blog dia,mesti kak anne akan guide korang..
mane yg sesuai dgn korang..pendek kate kak anne memang best n sporting..
lagi banyak korang beli..boley dapat diskaun tau..
hehehe kak anne jgn marah..uhuk2..

owkay lah now iena nak stop berceloteh pasal iena nie..
kiter story pasal pertandingan menyahut cabaran kak anne buat post tentang KRYOLANINMALAYSIA dalam blog 
dalam bentuk paling meletops!!! untuk Promote KRYOLANINMALAYSIA..
hmmm klu iena nak citer agak nye mesti panjang giler..
iena copy dari page kak anne je la ehh..




Nie Hasil mekap dr kryolan product








Kryolan Giveaway Time!!!!!!



Hey girlssss go create a blog.. go go. Be my follower and kalau rajin subscribe link to my blog ek..



Then buat post tentang KRYOLANINMALAYSIA dalam blog you dalam bentuk paling meletops!!! Promote KRYOLANINMALAYSIA kasi up la sket..



dan sertakan link

http://krayolaninmalaysia.blogspot.com

Ingat.. Eja betul-betul!!



Post paling creative, paling meletops dan paling best akan dipilih sebagai pemenang oleh i. :p




Dan jangan lupa tambah kat post tu pasal giveaway nih.

Tinggalkan link blog you kat comment box bawah ni atau boleh email i di ann_stasia@yahoo.com.. Dua-dua lagi baik! Let me know.. Kalau i tak tau macam maner nak dpt hadiah!



Winners will be announced on 10 December 2009.
10 lucky babes akan dapat KRYOLAN SUPRA free.. Harga worth RM50 tau.. Rugi klu tak cube..


Ni ha!! You akan dapat ini!! :)




Eh.. Tapi hitam ni nak buat aper.. He he


Yang inilah... You boleh pilih ikut skin color you kalau you menang!!



Kalau nak beli RM53 tau!!!


Dan 10 lucky babes yg lain akan dapat saguhati ni!!!! :)
I order dari US tau. Baru sampai petang tadi.


Britney Spears Believe and Aquolina Pink Sugar!!








hah okay..korang dah bace kn..
ha apekate kiter tengok pulak barang2 yang ade jual kat blog kak anne..
jom layan...





CLICK ON PIC TO SEE CLEARER IMAGE



POWDER

KRYOLAN loose powder (20g) - RM45





DERMACOLOR loose powder refill (60g) - RM110





Dermacolor and Kryolan loose powder refill (60g)







KRYOLAN cake make-up - RM68



EYE MAKE-UP

KRYOLAN eyeshadow single palette - RM240







KRYOLAN pencil liner - RM32



KRYOLAN kajal - RM38







KRYOLAN white pencil liner - RM32







KRYOLAN liquid eyeliner - RM60







KRYOLAN mascara - RM60







KRYOLAN eyebrow plastic - RM49


























FOUNDATION

KRYOLAN tv paint stick (normal skin color) - RM75







KRYOLAN tv paint stick (shading, highlight, etc...) - RM75











DERMACOLOR camouflage cream (25g) - RM100







DERMACOS camouflage cream palette

single - RM240

double -RM380



LIP MAKE-UP

KRYOLAN mini lip palatte - RM110

lmp141





lmp131







lmp







lmp







KRYOLAN double lip palette - RM380







KRYOLAN single lip palette 1 - RM240





KRYOLAN single lip palette 2 - RM240










BLUSHER

KRYOLAN single blusher palette - RM240







KRYOLAN double blusher palette - RM380







DERMACOS normally use as cream blush - RM75

















FOUNDATION SPONGE


KRYOLAN wedges latex sponge - RM25







KRYOLAN pink round sponge - RM20









KRYOLAN fix spray

400ml - RM160

100ml - RM60










Aiyokk...banyak lagi lah barangan KRYOLAN ni sebenar nye..
kalau korang nak tau lagi korang g website dia yer..
http://krayolaninmalaysia.blogspot.com/


read more

Mini Lazada