Make Up Service By Cik Iena
Engagement : RM 200  |  Reception : RM 350  | Pre-Wedding RM200| Solemnization : RM 250  | Day/ Night Makeup/Dinner : From RM 150  | Photoshoot : From RM 150  | CONTACT PERSON : 013-6736215(sms dlu bru call yer)  |  Email: iena@ienaeliena.com  |  Fanpage

Monday, February 8, 2010

LUCKY DRAW DAIRY GIRLZ SCOPIO^_^

LUCKY DRAW DAIRY GIRLZ SCOPIO^_^




Sila klik pada gambar dibawah skali untuk ke blog tuan rumah

kehkeh..kene bace abes dlu baru boley g blog tuan penganjur owkay..
slalu klik gambar atas skali kn..
now nk wat kelainan cket..
link tuan penganjur ltak kat bawah skali...
:)
supaya anda2 sume bace entry sy smp abes..
kehkeh..kejam ker?
tak ler kejam pn kan..



Ape yg perlu anda buat utk join giveaway ni


  1. semestinya LUCKY DRAW DAIRY GIRLZ SCOPIO^_^ ini terbuka untuk follower blog ini. ( yang masih lagi belum follow boleh laa follow :)DONE!!
  2. buat satu enrty tentang LUCKY DRAW DAIRY GIRLZ SCOPIO^_^ dan letak sidebar dalam blog anda.( boleh jugak kalau nak promosi)DONE!!
  3. Sila tinggalkan comment anda beserta link atau email anda yang bertajuk Lucky Draw.DONE!!
tu saja syarat2 nya..mudah kan...



So aper lagi jomlah join..


Sila klik pada gambar untuk ke blog tuan rumah





JIKA RAJIN..SILA KLICK..



 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...