Monday, February 15, 2010

Yanadzul Giveaway : Win Aivee Emart Toy & Mystery Gift



Yanadzul Giveaway : Win Aivee Emart Toy & Mystery Gift



Sila klik pada gambar dibawah skali untuk ke blog tuan rumah





Contest julung ini ditaja oleh cik Aivee dari Aivee Emart http://aivee-emart.blogspot.com/ Pihak aivee telah sudi untuk menaja hadiah contest ini.

Ape yg perlu anda buat utk join giveaway ni


1. Add Yanadzul dan Aivee Emart di blogroll/bloglist anda.DONE!!



2. Wajib menjadi follower Aivee Emart.DONE!!


3. Copy banner Contest @ Giveaway di atas pada sidebar blog anda. DONE!!


4. Membuat simple review mengenai contest ini diblog anda dengan tajuk Yanadzul Giveaway : Win Aivee Emart Toy & Mystery Gift (jangan lupa link balik ke entri ini).DONE!!

5. Entri boleh dalam English atau Malay. malay

6. Dalam entri itu pastikan anda mention dan link ke Yanadzul Giveaway : Win Aivee Emart Toy & Mystery Gift dan Aivee Emart (no link back will be disqualified). DONE!!

7. Bila dah siap, tinggalkan komen di entri contest ini. DONE!!

8. Boleh menghantar lebih dari satu penyertaan.(ini bermakna sesiapa saja boleh jadi pemenang..walaupun tak pandai mengarang..:P)
9. Terbuka kepada sesiapa yang punyai blog @ website

10. Pemenang akan dipilih secara random melalui random.orgharap2 bertuah la yer


kalau korang bertuah..korang akan dapat..








Elephant musical pull softtoy dr Carter's x 1 pemenang

Harga RM39.00



dan cik aivee telah berbesar hati menghadiahkan lagi hadiah misteri kepada 3 orang pemenang.




3 x pemenang hadiah misteri



>>Inilah hadiah misteri yang dimaksudkan <<





1 keychain exclusive Aivee & 1 Oriental Pouch x 3 pemenang



"SELAMAT MAJU JAYA"
So aper lagi jomlah join..

Sila klik pada gambar untuk ke blog tuan rumah









JIKA RAJIN..SILA KLICK..



 

ice cream time



Baskin Robbins Ice Cream


lepas penat jln2 n main game kt genting...
mkn eskrem kjap..
nyummyyyy
eskrem time...



















Nyummyyyyyyyy mmg sedap











IKLAN

iena nak mintak jasa baik korang

untuk undi iena ley tak

haha muker tak tau malu btul..

hehe ;)

buley la.. buley la erk..

korang ley undi kat blog mrs weiyda


contest number iena 29.SITI FAZLINA

undian anda amat saya harapkan & hargai..

TarIkh Tutup Undian : 25/03/2010


http://honeybee-lovely.blogspot.com/2010/03/sticky-mode-sampai-25032010top-12.html




JIKA RAJIN..SILA KLICK..



 

strawberry & chocolate



strawberry & chocolate


ha mase sebok2 jalan2 kat theme park tetibe ade
aweks cine dtg nk jual sambil menderma katenyer..
strawberry & chocolate..
dia kate nk yg dia dah celupkan coklat boley
nak celup sendiri coklat tu pun boley..
hurmm ina pchoose nk wat sendiri..
hehe sonok gak ler..rase nk celup bnyk2 jerk..

jom celup coklat



kasi zoom sket



Ha..senang jer...
amek strawberi..celup kat coklat..
pastu g kaunter bayar..
RM10 satu cucuk..
:)
biler dah siap n da bayar..
ape lagi jom ler makan..

Bismillahhirrahmannirrahimm



aummmmm



Nyummyyyyyyyy mmg sedap







IKLAN

iena nak mintak jasa baik korang

untuk undi iena ley tak

haha muker tak tau malu btul..

hehe ;)

buley la.. buley la erk..

korang ley undi kat blog mrs weiyda


contest number iena 29.SITI FAZLINA

undian anda amat saya harapkan & hargai..


http://honeybee-lovely.blogspot.com/2010/03/sticky-mode-sampai-25032010top-12.html


 

 

Genting Highland- 13 FEBRUARY 2010

wah rayer cine nie iena pun g beraye kat genting highland..
haha ramai betol org yg dtg time tu..
almaklumlah raya cina n cuti sekolah..
nak abeskan semua game pun tak sempat



owh bunga sakura d genting













JOM LAYAN LAGI- RANDOM PIC

NIE LER GELANG IENA(TIKET MASUK)



KASI ZOOM SIKET...KEHKEH TP NI BUKAN TANGAN IENA

ALL PARK : PEAK SEASON = RM59







































IKLAN

iena nak mintak jasa baik korang

untuk undi iena ley tak

haha muker tak tau malu btul..

hehe ;)

buley la.. buley la erk..

korang ley undi kat blog mrs weiyda


contest number iena 29.SITI FAZLINA

undian anda amat saya harapkan & hargai..

TarIkh Tutup Undian : 25/03/2010


http://honeybee-lovely.blogspot.com/2010/03/sticky-mode-sampai-25032010top-12.html




JIKA RAJIN..SILA KLICK..



 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...