Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Friday, April 2, 2010

FESTIVAL BOLASEPAK REMAJA BAWAH 12 TAHUN HULU SELANGOR (KATEGORI 10 & 12 TAHUN)


Berita baik untuk peminat bola sepak di HULU SELANGOR.

Anda amat dialu-alukan untuk menyertai Kejohanan Bola Sepak ini.

Festival ini diadakan bagi merebut Piala Pusingan YDP Majlis Daerah Hulu Selangor.

Festival ini dijangka akan diadakan pada 26hb Jun 2010 di Stadium Milineum, Kuala Kubu Bahru.

Bagi memeriahkan lagi festival ini,anda amat dialu-alukan untuk menyertai kejohanan ini.

Untuk setiap pasukan,yuran yang dikenakan adalah RM 150.

Jika berminat sila muat turun borang yang dilampirkan dan sila isi dan hantar sebelum tarikh tutup penyertaan iaitu 15 hb Mei 2010

Syarat_pertandingan



 

BorangPendaftaran_kat_10thn



 

BorangPendaftaran_kat_12thn

 

Sekian,Untuk makluman semua

uhuuu iena just help my father
(ABD WAHAB BIN IBRAHIM - Ahli Majlis MDHS)..

he ask me to publish about the festival..
huhu siap publish surat undangan lg..

takot ader orang kater maklumat palsu pulak kan
hehehe...

bersiap sedia terlebih dahulu..
lalalalaaa

Ehh jap2..kalau korang org hulu selangor tolong hebah-hebahkan yer

;)

 

Surat Undangan Ahli Majlis MDHS 2010





Jika Terdapat Sebarang Pertanyaan.

Sila berhubung dengan

En.Sypudin Ramli

H/p: 019-2424962

Email: mdhsyfa08@gmail.com

www.mdhsyfa.blogspot.com



JIKA RAJIN..SILA KLICK..







read more

Wednesday, March 31, 2010

Demam nak meningkat umur(hepi bday to me)


Demam Kali ni agak teruk..
kene ujan kot td..
kat opis ok jerk td..
ayoyo..fening..
Demam nk meningkat dewasa kot..
demam nk masuk umo 25

opss pebenda nie..kasi beso sket


|
|
|
|
|

|
|
|

|
|
|

|
|
|
|
|
|

|
|
|
|
V

hehe bibir iena ruper nyer


pucat nyer bibir saye


huwaa badan panas..bibir pun kering..tetibe jek berdarah..xpasan pun..
tetibe rase cam darah je..g kat cermin..mak aii bnyk nye darah..
iena mkn darah rupernyer..wewwwwwww nyummy nyummy

JIKA RAJIN..SILA KLICK..



read more

Ragam parents menjemput anak dr sekolah


iena bru balik kerja ni..
hati panas betol la..
rumah iena dkt dpan SK Pandan Indah..
selalu balik xder la parents yg berkelakuan cmnie..
stakat jem sb bnyk keter parents jemput anak2..
tp yg ni mmg bikin panas..
da ler budak sekolah rendah balik..
boley keter ni nk parking kat tempat sesak2 yg bnyk keter 2 hala(kwsn perumahan)

undur kedepan kebelakang..ulang2..
sampaikan sumer keter terpaksa reverse sb nk bg laluan kat parents yg keter besar otak kecik tu..
harap keter je mahal..otak tak mahal..
geram tul la..
sumer kene reverse..da la dak sekola ramai..
kang reverse2 terlanggar..satu hal lak..
adoiii..
pentingkan diri sendiri betol..
ape lah salah nye tgu anak kt tmpt lain..
dtg pn da lmbt..
keter da bnyk..
jln sesak..
boley lg nk parking kt situ
menyusahkan betol
pastu dah la sume keter terpakse reverse tuk dia
dia tak hormat lansung..
takde nk angkat tangan pn..
hmm tak bertatasusila lansung







JIKA RAJIN..SILA KLICK..







read more

Happy Birthday Mak !!!


hepi bday mak n iena




hepi bday to u..haha mayu2





~ ღ♥.:BDAY CELEBRATION :.♥ღ~



just simple je but enjoy sgt2..

tq to my best friend suraya..

majlis ni d buat kt umah suraya..

haha konon2 nk suprise kt mak la..

ajak g umah sue je..

bday mak 29/03/2010..

smbut awal sb isnin kn anak2 da balik tmpt masing2..ahad plak jadual penuh..

so smbt ari sabtu lpas..

bday mak 29/03 1963

my bday APRILFOOL 1985



27/03/2010
Location: taman seri cahaya,btg kali


huhu kek yg da comot..


bnyk lg gambar..
uhuuu demam mood mlm nk ltak sume..
klu nk tgk ley tgk kat fb iena
hehe
klik sini tuk tgk eyy





JIKA RAJIN..SILA KLICK..







read more

Tuesday, March 30, 2010

fever + cough + asthma


im not felling well tonight..

stop crying iena!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

berat sungguh rase nye dugaan ini..
ween,sue,ecah,erna,sally,lemon,yanie
maner korang..
i need u all..
ape aku perlu buat..






JIKA RAJIN..SILA KLICK..







read more

Pemenang Giveaway Special Jualan Amal Pretty Modesty




haha luper lak nk citer..
smlm bukak blog ..
Pretty Modesty tinggalkan komen g tau iena menang giveaway..
wahhhhhh best best..
bertuah sungguh sayer..
;)

Siap blogwalking lg bg tau kat pemenang..sorry eyy kak iena tak on9 weekend nie..tu iena tak tau..nasib baik akak g tau..

tq kak..

♫Pemenang Giveaway Special Jualan Amal Pretty Modesty♫

 

Thanks http://prettymodesty.blogspot.com kerana menganjurkan giveaway ni..

:)







JIKA RAJIN..SILA KLICK..







read more

Din Beramboi Koma

 

Teks oleh Razif Rosdi





KUALA LUMPUR, 30 MAC 2010: Pelawak dan penyampai radio ERA FM, Din Beramboi disahkan berada di wad hospital kerana dalam keadaan kritikal.



Bagaimanapun, sakit yang dihidapi penyampai radio ERA FM ini masih belum dikenal pasti memandangkan beliau masih dalam kawalan doktor. 



Mengesahkan keadaan sebenar Din Beramboi, Pengurus ERA FM, Nazri Noran berkata setakat ini pihak mereka masih belum mengetahui punca sakit itu secara teknikal. 



"Semalam saya pergi melawatnya. Memang benar, Din dalam keadaan lemah dan tidak sihat. Sehingga kini, Din masih dalam kawalan ketat doktor. 



"Bagi menjawab apa sakitnya, terus-terang, saya sendiri masih belum pasti apa sakitnya. Doktor sedang memeriksa sakitnya dengan lebih terinci. Doktor sendiri tidak tahu apa sakit yang dialaminya. Insya-Allah, kami akan sentiasa memberitahu perkembangan Din beramboi dari masa ke masa," ujar Nazri.



Meneruskan bicara, Nazri menjelaskan bahawa ini adalah kali pertama Din Beramboi dalam keadaan kecemasan yang mana sebelum ini pengacara program  Mandi di Astro Warna tidak pernah sekali pun mengambil cuti sakit dan sanggup hadir ke konti walaupun dalam keadaan sakit. 



"Ketika bersiaran bersama Aznil pagi Rabu lalu (24 Mac 2010), Din ada mengadu kepada saya bahawa badannya terasa sakit. Kemudian, keesokannya harinya (Khamis), Din memberitahu saya dengan menghantar SMS mengatakan dia tidak boleh tidur dan demam. 



"Din turut mengadu badannya tidak larat memandangkan isterinya juga demam. Akibat keadaannya yang makin serius, pagi semalam (29 Mac 2010) Din terus pergi ke hospital dan terus ditahan dalam wad. 



"Sekarang, kami cuma berharap dan doakan agar Din cepat sembuh. Insya-Allah, kami akan cuba membantu keluarganya setakat yang kami mampu. Diharap semua peminat Din turut sama mendoakan yang terbaik buat dirinya," jelasnya. 



Sementara itu, murai.com.my difahamkan doktor terpaksa menidurkan Din akibat keadaan beliau yang sudah 3 malam tidak dapat melelapkan mata. Oleh itu, pihak keluarga Din tidak membenarkan sesiapa pun melawatnya memandangkan dia sedang dikawal rapi oleh doktor dan perlukan rehat yang secukupnya. 

 

Credit To : http://www.murai.com.my

iena : marilah kita sama2 berdoa semoga Din Beramboi sedar dari koma dan sihat seperti sedia kala.







JIKA RAJIN..SILA KLICK..







read more

iena ader kembar ker??

owhhh i got twin..
haha
ade org tanyer iena nie kembar ker?
member iena tu pun ckp org ingt kami kembar..
ngEEeeee
same ker ?

profile pic iena

profile pic ecah



Adakah kami kelihatan seperti kembar?????







JIKA RAJIN..SILA KLICK..







read more

POS LAJU Tracking Shipments

Menanti barang dr shawls@ayucinta

iena bayar kames lpas

 

Kate nyer dah post 26 march 2010

tracking number yg di beri adalah

ED880352703MY

Iena dah cek kat pos malaysia

Searching result.







Record Not found

ED880352703MY

No information for the following shipments has been received by our system yet. 

Please try again later or contact Customer Service at 1-300 300 300 for further assistance. 

If you have any comment and question, please send us your feedback.

hurm..

fening2..cmner nie eyy

klu tak cayer ley cek kat sini

opa atas nie sistem lama pos laju..yg bwh nie sistem baru.. cek kat bwh nie yerrr


Kalau barang tu dah sampai mesti ade record kn..
yg nie shawls yg beli kat bonita..
beli hari yg same..
dah smp ari isnin..
pos ari jumaat..ari yg same..
tracking number 4 bonita shawls = EN267404501MY



masih menanti jawapan dr tuan blogshop..
smp skrg tuan blogshop x reply msg yg iena anta..
iena ckp kt dia da cek tracking number tp record not found..cmner yer..
tuan blogshop x reply2 lg..
masih menanti dia reply..
email pn x reply
iena cek skali lagi..
hahhhhhhhhhhhhh
dah ader record


hurmmmm sangat pelik
tuan blogshop kater post 26 march 2010
tapi dlm record 30-Mar-2010 20:39 Item dispatch out from origin station...
gimana tu eyyyy
ayoyoooo
hmmm malas la nk pk..
yg penting barang sampai..
tak suke btul la org ckp putar belit ni






JIKA RAJIN..SILA KLICK..







read more

Tersenyum seketika




haha dlm mood sedih2 nie..
jln2 blogwalking..
terbace la satu entry yg wat iena tersenyum..

♫TOP 5 BERDASARKAN UNDIAN ANDA SEMUA......®♫

Thanks sumer yg sudi undi iena..

Now tiba giliran juri tetap yang menjurikan top 5 ni..

sudah menjadi adat pertandingan ada kalah ade menang..

dapat masuk top 5 pun dah hepi..

thanks yer mrs weiyda sb anjurkan contest nie

:)







JIKA RAJIN..SILA KLICK..







read more

Monday, March 29, 2010

Apakah pengujung hubungan ini..




Tak pernah rase nye iena menceritakan tentang seseorang..
seseorang yg d sayangi n seseorang yg bakal menjadi suami..
dulu bakal tetapi skrg tak tau lah bakal atau tidak..
dalam hati rasa sayang tp hati ni jugak cukup sakit setelah ape yg d lakukan..
namun kehidupan ini harus diteruskan..

Malam ni malam yg sangat sukar utk dilalui..
iena tak tahu penghujung kisah cinta ini..
hanya biarkan takdir menentukan segala2 nya..
segala msg2 yg si dia hantar amat menyakitkan hati dan mengguris hati..
iena d mintak pulangkan cincin utk d beri kpd perempuan lain..

Sayu sungguh hati ini..
iena pendam..tak cerita dgn family walaupun iena dkat umah family time tu..
iena sabar..tak reply pn msg dia..
arini balik KL..malam iena hantar adek iena ke UKM..
dia nak ikut..
okay la..iena amek dia..sblm g anta adek..

iena g amek barang kat pandan capital dlu..
d sepanjang perjalanan dr umah iena ke pandan capital
dia boleh bercakap dlm tepon dgn perempuan lain dlm kereta..
ya allah saket sungguh hati ini..

iena malu dgn adek iena
daripada dia tak tau kami bergaduh..adek iena terus tau..
iena dgr ape yg di bualkan..
paling saket bila dia ckp dia takde org nk marah pn kalau kol2 cmnie..
ya allah tuhan je tau..

Rase mcm tunggul jer..adek iena keluar kereta..
iena besar kan volume radio tanda protes tp dia tetap bergayut..
saket sangat hati ni..
sabar jelah ..tuhan je yg paham perasaan nie..

Lepas hantar adek iena balik..
dia mintak gambar2 dia..
iena bagi balik..
lepas tu dia mintak cincin.. iena tak tahan hiba terus nangis n pulangkan cincin tu..
saket nyer hati ini tuhan je yg tau..
biler iena dah bagi cincin tu dia tarik tangan sarungkan balik cincin tu

Ape makna semua ini..
iena tanggalkan dan bagi kat tangan dia balik..
dia tarik tangan iena dan sarungkan balik..
iena keliru..ape yg dia nakkk
knp dia pulangkan balik..
iena ckp kt dia ckuplah iena dah penat menangis..

Dia sarungkan balik cincin dia ckp cincin ni bukan untuk org lain
dia beli untuk iena..
perempuan yg d maksudkan tak wujud kate nyer
ape maksud semua nie..
sampai mcm nie skali ke nk uji kesetiaan iena..

walaupun dia ckp dia ade kwn perempuan
iena tetap setia dgn dia
tak penah ade lelaki lain dlm hidup iena
wlu pn dia ade kenalan perempuan lain..
tuhan sahaja yang mengerti perasaan ini..
ya allah kau berilah aku kekuatan..

Apakah penghujung nya hubungan ini..

** EMO MOOD **







JIKA RAJIN..SILA KLICK..







read more

Thursday, March 25, 2010

Kejam Giler

kejam sungguh perlakuan org dlm video ni..
iena tejumpe video ni kat facebook
kwn iena ade komen2 dkat link yg member dia ltak..
bile abes tgk video tu klik la go to video..
so ini la fb tuan nye yg upload video tu
iena upload kn kt youtube je sb kt fb tak dpt nk amek coding kn

http://www.facebook.com/video/video.php?v=108769259139016&ref=nfhuhu iena upload le kat youtube..


hmm sangat kejam..
dengar suara org tu cam indonesia..
hmmmm
tak ley wat suami org cmnie..
mati bini kene pukul nti








IKLAN












iena nak mintak jasa baik korang




untuk undi iena ley tak







haha muker tak tau malu btul..







hehe ;)







buley la.. buley la erk..







korang ley undi kat blog mrs weiyda














contest number iena 29.SITI FAZLINA







undian anda amat saya harapkan & hargai..

TarIkh Tutup Undian : 25/03/2010











http://honeybee-lovely.blogspot.com/2010/03/sticky-mode-sampai-25032010top-12.html















JIKA RAJIN..SILA KLICK..







read more

Ni baru betul2 Cicakman

----- Forwarded Message ----

From: 
My friend

Sent: Wed, March 24, 2010 9:59:50 AM

Subject: Fw: Ni baru betul2 Cicakman







 

Lelaki yang berumur 21 tahun ini cukup glamour di kampungnya di India. Bukan kerana dia paling hensem, bukan dia ada skandal dengan artis dan juga dia bukan pekerja kedai Mamak 24 jam.

Sebenarnya dia terkenal kerana tabiat peliknya yang suka bermain dengan cicak. Dia suka meletakkan cicak di dalam mulutnya dan juga digantung di kelopak matanya. Sebab tu orang kampungnya memanggilnya “Lizard boy”. Ini baru real cicak man

 

 

Iena : yewwwwww GELIIIIIIIIIIIIIIII  








IKLAN












iena nak mintak jasa baik korang




untuk undi iena ley tak







haha muker tak tau malu btul..







hehe ;)







buley la.. buley la erk..







korang ley undi kat blog mrs weiyda














contest number iena 29.SITI FAZLINA







undian anda amat saya harapkan & hargai..

TarIkh Tutup Undian : 25/03/2010











http://honeybee-lovely.blogspot.com/2010/03/sticky-mode-sampai-25032010top-12.html















JIKA RAJIN..SILA KLICK..







read more

PLKN Kump. 2 Siri 7/2010

Adek bongsu iena dpt g PLKN Kump. 2 Siri 7/2010..
tapi surat tak sampai2 lagi..
nak bawak barang aper sume tatau sb ni la adek yg first dapat g PLKN..
yg lain tak dpt g pun..
so tatau ler ape yg perlu di bwk..
mak bru g tau arini surat tak sampai..
hmmm kene lah cek kat internet..
nasib baik lah skrg ni zaman IT..
sume nye di hujung jari..
ceh ceh..perhabiskan duit on9 shopping pun dihujung jari..hahaha..
ahaa jom kiter g cek..

http://www.khidmatnegara.gov.my




 

 

Maklumat penting untuk Pelatih PLKN Kumpulan 2 Siri 7/2010 – Peralatan-Peralatan Untuk Peserta Program Latihan Khidmat Negara

1.     PAKAIAN / PERALATAN YANG DISEDIAKAN OLEH JLKN

1.1  Pakaian yang disediakan oleh JLKN adalah seperti berikut:

1.1.1  PAKAIAN CELORENG

  • 2 helai Baju Celoreng
  • 2 helai Seluar Celoreng
  • 1 pasang boot
  • 2 pasang “sock worsted grey”
  • 1 unit tali pinggang
  • 1 unit beret

1.1.2  PAKAIAN SUKAN

  • 2 helai baju t sukan
  • 2 helai seluar sukan
  • 1 pasang kasut sukan
  • 2 pasang stoking putih
  • 1 unit topi “baseball”

1.1.3  PAKAIAN KELAS

  • 2 helai baju kelas
  • 2 helai seluar kelas
  • 1 pasang kasut hitam
  • 1 unit tali pinggang
  • 2 pasang stoking hitam

1.1.4  LAIN-LAIN

  • 2 helai tudung (untuk wanita muslim)
  • 2 helai tuala
  • 1 Berus kasut
  • 1 Pengilat kasut

2. PAKAIAN DAN KELENGKAPAN YANG PERLU DIBAWA OLEH PESERTA

2.1 Pakaian untuk kegunaan selepas kelas, waktu malam dan untuk hujung minggu termasuk pakaian dalam yang

bersesuaian (untuk acara senaman/sukan/riadah), pakaian mandi, pakaian tidur, pakaian untuk sembahyang dan

sebagainya.

  • Semua peserta digalakkan membawa pakaian tradisi mengikut kaum masing-masing untuk persediaan acara persembahan kebudayaan di kem.
  • Keperluan kelengkapan kemasan diri seperti sabun mandi, berus gigi, ubat gigi, sikat rambut dan sebagainya.
  • Keperluan mencuci pakaian seperti sabun/ serbuk pencuci, berus, penyangkut baju dan sebagainya.
  • Peralatan selain daripada yang dinyatakan di atas seperti : timba, baldi, penyapu (tidak perlu dibawa)
  • Hanya 1 beg pakaian dan beg sandang sahaja dibenarkan.

3. DOKUMEN DAN KELENGKAPAN SEMASA TEMUDUGA

3.1  Setiap peserta yang terlibat dengan urusan permohonan ke pusat pengajian tinggi dan temuduga dengan penaja biasiswa/pinjaman,dikehendaki membawa salinan sijil dan dokumen yang disahkan seperti berikut :

  • Surat Beranak
  • Kad Pengenalan; dan
  • Sijil Akademik dan Ko-Korikulum

4. PAKAIAN UNTUK TEMUDUGA

Setiap peserta yang terlibat dengan temuduga untuk ke Pusat Pengajian Tinggi dikehendaki berpakaian kemas yang sesuai untuk temuduga bagi mendapatkan markah penampilan diri.

5. PERKARA-PERKARA YANG DILARANG DIBAWA OLEH SEMASA LATIHAN

5.1 Peserta-peserta tidak dibenarkan sama sekali membawa, menyimpan, mengambil atau memiliki perkara-perkara seperti berikut:

  • Barang-barang atau alat-alat yang merbahaya seperti senjata tajam dan sebagainya di sepanjang tempoh latihan;
  • Minuman keras, dadah serta rokok;
  • Bahan-bahan lucah; dan
  • Dokumen serta bahan-bahan bercetak yabg berunsurkan politik dan perkauman dan perkara-perkara lain yang boleh menimbulkan provokasi.

5.2 Peserta-peserta tidak digalakkan memakai dan membawa perkara-perkara berikut:

  • Barang-barang kemas;
  • Wang tunai yang melebihi RM200.00; dan
  • Telefon selular

Perhatian : Jika peserta membawa barang-barang yang mana-mana tersebut di atas, peserta diminta untuk menyerahkannya kepada pihak pengurusan kem.Sebarang kegagalan untuk menyerahkan barangan dan jika berlaku kehilangan semasa latihan adalah di bawah tanggungjawab peserta sendiri.

 

Hurmmm selesai sudah tugas iena untuk dptkn maklumat tuk adek bongsu iena nieh..

Adek iena dah call dah mintak belanjer beli barang2 tuk g PLKN..

hahaha owh adek owh kakak..

 










IKLAN












iena nak mintak jasa baik korang




untuk undi iena ley tak







haha muker tak tau malu btul..







hehe ;)







buley la.. buley la erk..







korang ley undi kat blog mrs weiyda














contest number iena 29.SITI FAZLINA







undian anda amat saya harapkan & hargai..

TarIkh Tutup Undian : 25/03/2010











http://honeybee-lovely.blogspot.com/2010/03/sticky-mode-sampai-25032010top-12.html















JIKA RAJIN..SILA KLICK..







read more

Sanggup g Macdonald utk dptkn internet access


nie kisah di macdonald pandan mewah..





nk jadikan citer jumaat lepas sblm balik kampung kami singgah makan kat macdonald pandan indah..
datang la aunty cine n anak dia..
bawak beg,buku n laptop..
kebetulan pulak jumaat lepas kn iena wat entry pasal WEB EDUCATION..
so iena ingatkan wahh aunty nie bagus nyer bawak anak dia g macdonald tuk dapatkan internet access tuk study..
bagus nye ade mak mcm ni..
takde intenet kt umah g macdonald tuk dptkn internet access utk study..
terharunya saye..
sekali biler dia bukak laptop dia..
haha nk tau dia wat aper?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

main game kat facebook ruper nyer




haha iena ingatkan mak dia bwak dia study gune internet ke..
maner lau tau dia beli produck web education pastu tade intenet kat umah
terpakse g macdonald tuk dptkn internet access ker..
haha sekali dia teman anak dia bermain game kat facebook da...
dtg macdonald berbekalkan air yg d bawak dr rumah ..pastu order ayam 1 & burger 1..
kuang kuang kuang
aunty aunty..
ku sangkakan nk study ruper nyer men game facebook..
hmmm kalau anda2 nk tau pasal web education product ley bace kat sini




UPDATE ENTRY : ahaa ade member ym cakap tak baik iena gelakkan aunty tu sb member iena pn g mcd nk on9..
uhuuu sory2 jika anda sume terase..
yang iena maksudkan kat sini bukan lah iena nak gelak2 kan mereka2 yg g mcd utk on9 facebook..
tak salah pn..memang ramai yg on9 kat mcd..
yg cube iena ketengahkan ni pasal ibu yg mengajar anak nye main game kat facebook
kalau men game kt umah ok lg
nie g mcd smate2 nk men game kt facebook..
kalau mcm org dewasa tu tak kesah lah masing2 da besa..
da tau baik buruk
da tau sempadan
yg nie budak skolah rendah..
hehe okay2..nk smbg keje..
sory eyy klu terase
;)








IKLAN












iena nak mintak jasa baik korang




untuk undi iena ley tak







haha muker tak tau malu btul..







hehe ;)







buley la.. buley la erk..







korang ley undi kat blog mrs weiyda














contest number iena 29.SITI FAZLINA







undian anda amat saya harapkan & hargai..

TarIkh Tutup Undian : 25/03/2010











http://honeybee-lovely.blogspot.com/2010/03/sticky-mode-sampai-25032010top-12.html















JIKA RAJIN..SILA KLICK..







read more

~ ღ♥.: Video Majlis Pernikahan AISYAH :.♥ღ~





















IKLAN












iena nak mintak jasa baik korang




untuk undi iena ley tak







haha muker tak tau malu btul..







hehe ;)







buley la.. buley la erk..







korang ley undi kat blog mrs weiyda














contest number iena 29.SITI FAZLINA







undian anda amat saya harapkan & hargai..

TarIkh Tutup Undian : 25/03/2010











http://honeybee-lovely.blogspot.com/2010/03/sticky-mode-sampai-25032010top-12.html















JIKA RAJIN..SILA KLICK..







read more

11 daripada 108 (KamiBloggerBiggestContest)



hahaaaaa
keputusan dah kuar..
lalalalaaaaaaa
dapat nombor 11..
owkay la tu..
drpd 108 peserta dpt no 11
syukur alhamdulillah..
ahaaa
tahniah kpd yg berjaya !!!!

KEPUTUSAN PEMENANG KAMIBLOGGER BIGGEST CONTEST

wahhh bese nye hadiah sampai tempat ke 3
ni tempat ke 11 pn dpt hadiah tau..
huhu suker nyer...

TEMPAT KE 11

Baucer beli-belah di rizi-biz.com bernilai RM20 tajaan Rizi-Biz
Cenderamata khas thailand bernilai RM20 tajaan Rizi-Biz


ahaaa owkay la tu ade gak hadiah kn
ngEeee~~~nk menerjah rizzi-biz.com ler..
nk cari ape bnda yg nk d tebus baucer tu..








IKLAN












iena nak mintak jasa baik korang




untuk undi iena ley tak







haha muker tak tau malu btul..







hehe ;)







buley la.. buley la erk..







korang ley undi kat blog mrs weiyda














contest number iena 29.SITI FAZLINA







undian anda amat saya harapkan & hargai..

TarIkh Tutup Undian : 25/03/2010











http://honeybee-lovely.blogspot.com/2010/03/sticky-mode-sampai-25032010top-12.html















JIKA RAJIN..SILA KLICK..







read more

Wednesday, March 24, 2010

Rumahtangga Zul Huzaimy Hancur Kerana Cinta Facebook

----- Forwarded Message ----

From: 
My friend

Sent: Tues, March 23, 2010 3:58:38 PM
Subject:  Rumahtangga Zul Huzaimy Hancur Kerana Cinta Facebook



Dunia sekarang makin aneh jadinya. Kerana cinta yang tidak tahu hujung pangkal, apa yang di’miliki hilang begitu sahaja.

Ini kisah Zul Huzaimy sebagaimana yang di’ceritakan melalui sebuah forum hiburan hari ini. Jadikan teladan & sempadan.

Al-kisahnya Zul Huziamy mula menyertai Facebook kerana ingin mendekati peminat & mengenali mereka dengan lebih rapat.

Namun satu tragedi cinta berlaku selepas Zul Huzaimy berkenalan dengan sorang gadis yang menggunakan nama Aleesya Sofea dalam Facebook tersebut.

Dek kerana terpikat akan rupa paras melalui gambar Facebook sahaja, Zul Huzaimy sudah jatuh hati & sanggup bergayut berjam-jam melalui telefon setiap hari.

Gadis Facebook ini mendakwa yang beliau merupakan seorang doktor bertugas shift yang ada kaitan dengan kerabat Johor. Masih, mempunyai masa untuk melayan Facebook 24 jam.

Lebih menambahkan sadis, mereka berdua ini tidak pernah berjumpa namun Zul Huzaimy di’katakan tidak teragak-agak melepaskan lafaz cerai kepada isteri kerana mahu mulakan hidup baru dengan gadis Facebook tersebut.

Isteri Zul Huzaimy tanpa berlengah cuba mencari siapa gerangan sebenar gadis ‘fantasi’ yang telah meruntuhkan rumahtangga beliau. Hasil kerjasama rakan-rakan, satu nama timbul dalam database sebuah syarikat telekomunikasi.

Gadis Facebook idaman Zul Huzaimy itu rupa-rupanya bernama Azlina Jahagir Khan yang sekarang ini menetap di Kota Bharu, Kelantan. Sedih bukan?

Gadis Facebook ini juga tanpa segan silu meminjam gambar anak Zul Huzaimy, Awal Haziq untuk di’letakkan dalam profile Facebook beliau.

Berita terbaru yang di’terima menyatakan isteir Zul Huzaimy telah membuat satu laporan polis berkenaan kelakuan bekas suami yang suka merosakkan & mencuri harta benda milik beliau.

Berita kehancuran rumahtangga Zul Huzaimy ini bakal di’kutip krew Terjah!, Fuhh!, Melodi & apa-apa rancangan yang seangkatan dengan’nya tidak lama lagi.

Kita tunggu sahaja apa jawapan dari mulut si empunya badan & lebih menarik jika mereka boleh jejak gadis Facebook ini sendiri.

 

Credit to http://www.rotikaya.com (tgk gmbr kt email tu ade url...trus taip url tu)









IKLAN












iena nak mintak jasa baik korang




untuk undi iena ley tak







haha muker tak tau malu btul..







hehe ;)







buley la.. buley la erk..







korang ley undi kat blog mrs weiyda














contest number iena 29.SITI FAZLINA







undian anda amat saya harapkan & hargai..

TarIkh Tutup Undian : 25/03/2010











http://honeybee-lovely.blogspot.com/2010/03/sticky-mode-sampai-25032010top-12.html















JIKA RAJIN..SILA KLICK..







read more

Cinta si Burung Layang-layang

----- Forwarded Message ----

From: 
My friend

Sent: Tues, March 23, 2010 3:58:38 PM
Subject:  Fw: Cinta si Burung Layang-layang



SATU SENARIO KEHIDUPAN UNTUK KITA HAYATI....

Gambar yang diambil oleh seorang jurufoto yang telah melariskan
jualan akhbar di Perancis pada hari ia disiarkan.

1)


Inilah pasangan kepada burung layang-layang ini terlantar
antara hidup atau mati,
kerana dilanggar oleh kereta ketika terbang rendah.


2)



Di sinilah pasangannya menghantarkan makanan kepada burung yang kemalangan
itu,
dan menemaninya dengan penuh setia dan kasih sayang..


3)


Sekali lagi ia terbang dan datang membawakan makanan,
namun ia sangat terkejut apabila mendapati pasangannya telah mati..
Ia cuba menggerak-gerakkan pasangannya itu,
satu keadaan yang jarang dilihat bagi burung atau binatang sepertinya..


4)



Menyedari pasangannya sudah tidak bergerak, dan tidak akan kembali lagi
kepadanya,
ia mengeluarkan bunyi bising seolah-olah sedang menangisi pemergian itu
dengan hiba..


5)


Berdiri di sisi pasangannya yang sudah tidak bernyawa,
merasa sedih dengan pemergian itu..


6)



Dan akhirnya menerima hakikat bahawa pasangannya itu telah pergi
meninggalkannya buat selama-lamanya....

Begitulah kasih sayang yang Allah ciptakan dalam jiwa makhluq Nya..

Pasti burung ini sedih...
.. ditinggalkan oleh yang dikasihi lalu hidupnya hidupnya kini kesepian ..

... perasaan manusia?
... berbeza?

**********************************************************************

Iena : sedih iena tengok burung tu..
mengalirkan air mate..
kalau iena drive keter nampak ape2 binatang mesti iena slow n klu perlu berhenti iena akan berhenti..
klu kt perumahan n kampung mmg kene bwak slow sb bnyk kucing ,ayam..mcm2 la..
penah menunggu kucing melintas sampai suh adek iena kuar dr keter g pastikan yg kucing xder kt dpan tu
haha lawak2..takot sangat kalau terlanggar..kesian kt dia..
**********************************************************************









IKLAN












iena nak mintak jasa baik korang




untuk undi iena ley tak







haha muker tak tau malu btul..







hehe ;)







buley la.. buley la erk..







korang ley undi kat blog mrs weiyda














contest number iena 29.SITI FAZLINA







undian anda amat saya harapkan & hargai..

TarIkh Tutup Undian : 25/03/2010











http://honeybee-lovely.blogspot.com/2010/03/sticky-mode-sampai-25032010top-12.html















JIKA RAJIN..SILA KLICK..







read more

Sinchan

----- Forwarded Message ----

From: 
My friend

Sent: Tues, March 23, 2010 4:58:38 PM
Subject:  Fw: Sinchan




iena : haha anak saper la nie..kiut jgak version sinchan..nanti mau conteng muke anak buah iena ler .....hehehe

nk tgk ade ruper sinchan tak
;)






IKLAN












iena nak mintak jasa baik korang




untuk undi iena ley tak







haha muker tak tau malu btul..







hehe ;)







buley la.. buley la erk..







korang ley undi kat blog mrs weiyda














contest number iena 29.SITI FAZLINA







undian anda amat saya harapkan & hargai..

TarIkh Tutup Undian : 25/03/2010











http://honeybee-lovely.blogspot.com/2010/03/sticky-mode-sampai-25032010top-12.html















JIKA RAJIN..SILA KLICK..







read more

Garden Cafe Pandan Capital-Pandan Indah

ahaa arini teringin nk mkn sesuatu kat garden cafe..

so lunch td mkn kat pandan capital..

jom tgk ape lah yg iena teringin mkn tu eyyy..

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
|
|
|

|
|
|
|
|

|
|
|
|
|

|
|
|
|
|

|
|
|
|
|
V


haha biar betol nk mkn cili......


haha..
nie mknan blm smp lg tp da order da...
nk tau order ape..
jom tgk..



haha tak paham la pulak tulisan dak amek order nie..

nk tau kami mkn aper..ngeeeee jom wat senaman jari..
scroll down lg eyy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
|
|
|

|
|
|
|
|

|
|
|
|
|

|
|
|
|
|

|
|
|
|
|
V

hahahaaaaaaa

sizzling yee mee



nYuMMyyyy suke mushroom tu


alhamdulillah mmg kenyang giler..
tapi yg best nyer ade tragedi sizzling yee mee arini..
haha wat lawak jer tudung kak nora terbakar..terkena hot plate tu..
kehkehkeh..
cian kak nora..itam jer tudung..
ha tu ler excited sgt mkn..
haha tak sayang mulut iena nie..
actually kak nora x penah order sizzling yee mee kt situ..
iena jerk yg rajin mkn sizzling yee mee kt situ..
dia teringin ler nk mkn sb tgk iena yg tak kuat mkn nie boley pulak abes mkn sizzling yee mee tu
kehkeh..
sedap2..iena suker











read more

Mini Lazada