Friday, March 12, 2010

Selamat Pengantin Baru To Aisyah(Selangor),Murni(Pahang) & Firhan(Perak)

opPpSSss sebelum g umah aisyah nie
iena nak wish Selamat Pengantin Baru jugak tuk my ex classmate dkat SMK Syed Mashor Batang kali..
so sorry dear..
iena tak dapat datang..
member kolej pun kawen jugak..

Murni Tabarani's : pRE-wEdDinG dAy

 



WooPPss ader lagi..
aha minggu nie ade 3 org member kawen tau..
Selamat Pengantin baru jgak tuk firhan..
so sorry dear tak dpt dtg...perak,pahang & Selangor
jauh2 sume nyer..
terpaksa dtg satu jer ;)

opss firhan jarang on9 skrg nie..
so xder picture pre wedding d upload..
ni cik firhan yg sangat cantik jelita
untung suami dia..
cantek bangat seyhh

 


ahaa lastly ucapan selamat pengantin baru kpd cik puan aisyah..
tungguuu yer..iena sampai jap g..
ehh nk snap pic kjap

Wokay...
papay sumerrr.. nak gerak dah nie









IKLAN












iena nak mintak jasa baik korang




untuk undi iena ley tak







haha muker tak tau malu btul..







hehe ;)







buley la.. buley la erk..







korang ley undi kat blog mrs weiyda














contest number iena 29.SITI FAZLINA







undian anda amat saya harapkan & hargai..

TarIkh Tutup Undian : 25/03/2010











http://honeybee-lovely.blogspot.com/2010/03/sticky-mode-sampai-25032010top-12.html















JIKA RAJIN..SILA KLICK..







 

Simple kad ucapan tuk hadiah wedding aisyah:Part 2

wokay..
ni sambungan tuk entry Simple kad ucapan tuk hadiah wedding aisyah

hehe tampal time..
ape2 aje la cik iena nie..


Wokey..
jom sambung bersiap..
nak ke rumah aishah..
weewwetttt...esok aisyah nikah..
;)









IKLAN









iena nak mintak jasa baik korang



untuk undi iena ley tak





haha muker tak tau malu btul..





hehe ;)





buley la.. buley la erk..





korang ley undi kat blog mrs weiyda










contest number iena 29.SITI FAZLINA





undian anda amat saya harapkan & hargai..

TarIkh Tutup Undian : 25/03/2010








http://honeybee-lovely.blogspot.com/2010/03/sticky-mode-sampai-25032010top-12.html











JIKA RAJIN..SILA KLICK..






 

Majlis Malam Berinai Umie Aida

----- Forwarded Message ----

From: Seri Dewi Megawati Ngainan <seridewi82@gmail.com>

To: noor zuurenn <zarin_girlz2907@yahoo.com>

Sent: Thu, March 11, 2010 12:07:16 PM

Subject: Fwd: Majlis Malam Berinai Umie Aida









IKLAN









iena nak mintak jasa baik korang



untuk undi iena ley tak





haha muker tak tau malu btul..





hehe ;)





buley la.. buley la erk..





korang ley undi kat blog mrs weiyda










contest number iena 29.SITI FAZLINA





undian anda amat saya harapkan & hargai..

TarIkh Tutup Undian : 25/03/2010








http://honeybee-lovely.blogspot.com/2010/03/sticky-mode-sampai-25032010top-12.html











JIKA RAJIN..SILA KLICK..






 

sebarkan... perogol yg sadis...wanita terianaya



----- Forwarded Message ----

From: 
my friend

Sent: Wed, March 10, 2010 5:31:31 PM

Subject: Fw: sebarkan... perogol yg sadis...wanita terianaya



TOLONG CKP KAT ADIK2 U.................Hal ini berlaku di KL baru2 ni..cara baru orang memperdaya perempuan untuk dirogol. Kawan dia sendiri yang telah menjadi mangsa. Kawan dia keluar ofis agak lewat iaitu agak2 dekat malam juga. Dia terserempak dengan seorang kanak2 menangis di tepi jalan. Kerana kesian, dia hampiri dan bertanya budak tu kenapa dia sorang2 petang2 begini. Budak tu kata yang dia dah sesat dan minta dihantar balik ke rumahnya. Budak tu kemudiannya menunjukkannya sekeping kertas yang tertulis alamat rumahnya. Perempuan ni kira berhati mulia, tanpa mengesyaki apa2 terus bawa budak tu ke alamat berkenaan. Setibanya di rumah itu, dia pun menekan loceng pintu.. Sejurus kemudian dia pengsan lantaran loceng berkenaan disambungkan dengan wayar berkuasa tinggi. 

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Hari berikutnya apabila dia tersedar, dia berada di sebuah rumah kosong di kawasan berbukit, dalam keadaan telanjang. Kondom ada di merata2 dengan air mani berhamburan. Tak kurang 20 kondom semuanya. Dia langsung tak mengenali penyerangnya. Begitulah jenayah akhir2 ini mensasarkan mangsanya. Jika terserempak dengan keadaan sebegini, jangan sesekali turuti kemahuan kanak2 itu, sebaliknya hantar je dia ke balai polis yang berdekatan. 

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> P/S: Hantarlah kepada rakan2 anda yang wanita supaya mereka berhati2 & hantar pada rakan2 anda yang lelaki supaya mereka boleh memperingatkan adek2, kakak2 & ibu mereka. Selamatkan mereka dari menjadi mangsa syaitan yang bertopengkan manusia. Jangan biar naluri keperihatinan mereka mendatangkan bahaya pada mereka sendiri 









IKLAN









iena nak mintak jasa baik korang



untuk undi iena ley tak





haha muker tak tau malu btul..





hehe ;)





buley la.. buley la erk..





korang ley undi kat blog mrs weiyda










contest number iena 29.SITI FAZLINA





undian anda amat saya harapkan & hargai..

TarIkh Tutup Undian : 25/03/2010








http://honeybee-lovely.blogspot.com/2010/03/sticky-mode-sampai-25032010top-12.html











JIKA RAJIN..SILA KLICK..






 

kebaya owh kebaya

Biler iena dah bosan & tangan dah dok menconteng2..
ni ler kejo nyer..
eheee gambar ni pun bukan arini ni punyer..
tapi td kemas2 meja nie terjumpa la pulak..
tergelak sendiri tgk gamba yg d lukis
burok betul..
dulu time skolah reti la design2 baju..
cekci2 tu..
sampaikan ayah marah...
nk sambung blaja amek fashion designer pun tak boleh
tawaran da dapat..
tapi di tentang hebat oleh ayah ku
hahha kate nye takot nanti iena design baju yg cekci mekci..
kan da menambah dose..
;)


P/S : to mrs weiyda... ..hehe agak2 nye kalau gambar camnie boley ke masuk contest baju kurung menawan~~^^
hehe wlu pun x menawan nak tanye jugak..













IKLAN









iena nak mintak jasa baik korang



untuk undi iena ley tak





haha muker tak tau malu btul..





hehe ;)





buley la.. buley la erk..





korang ley undi kat blog mrs weiyda










contest number iena 29.SITI FAZLINA





undian anda amat saya harapkan & hargai..

TarIkh Tutup Undian : 25/03/2010








http://honeybee-lovely.blogspot.com/2010/03/sticky-mode-sampai-25032010top-12.html











JIKA RAJIN..SILA KLICK..






 

remove white space excel

aha..tgh2 wat keje En Halim tanyer

boleh ker excel buang ruang kosong(white space)

hurmmm..jap2 iena ckp..nk search dulu..

almaklumlah iena tak berapa reti gune excel kan..

lepas berjumpa Dr.Google..

jawapan nyer boleh..

dapat je jawapan trus g tunjuk contoh kat En Halim

 

 

ni contoh data yg iena buat la..haha..


 

highlight dlu column yg nk d buang white space..lpastu klik menu home


 

klik Find & Select


 

klik replace


 

field find what..taip satu space sahaja..pastu klik replace all


 

aha..dah pun remove whitespace


 

ha kan dah takde space


 


haha tengok contoh tu cam siket je kn..
cam boleh tuka manually..
tapi yg En.Halim nak tuka ni banyak bebenar..
beribu ribu data ;)
klu wat manually jenuh ler..
caket mate..











IKLAN









iena nak mintak jasa baik korang



untuk undi iena ley tak





haha muker tak tau malu btul..





hehe ;)





buley la.. buley la erk..





korang ley undi kat blog mrs weiyda










contest number iena 29.SITI FAZLINA





undian anda amat saya harapkan & hargai..

TarIkh Tutup Undian : 25/03/2010








http://honeybee-lovely.blogspot.com/2010/03/sticky-mode-sampai-25032010top-12.html











JIKA RAJIN..SILA KLICK..






 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...