Thursday, March 18, 2010

LAC Rebranding Contest



Syarat-syarat Penyertaan







  • Terbuka kepada para bloggers & sesiapa yang memiliki akaun Facebook
  • Pilih mana-mana 3 hadiah yang anda ingin menangi & publish ketiga-tiga gambar mengikut keutamaan.
  • Saya sukakan himpunan koleksi Leezan Alee Collection kerana..... (Tidak lebih 30 patah perkataan.)
  • Kemudian tinggalkan komen disini beserta link entry/note anda.








 



Syarat-syarat bagi BLOGGER







  • Publish entry "LAC Rebranding Contest".
  • Link blogshop LEEZAN ALEE COLLECTION kat entry tu.
  • Tag sekurang-kurangnya 10 rakan bloggers anda.
  • Link blogshop Leezan Alee Collection di blog anda.
  • Follow blogshop Leezan Alee Collection
     (http://leezanaleecollection.blogspot.com) .








 

 



Syarat-syarat bagi FACEBOOK







  • Buat note bertajuk "LAC Rebranding Contest."
  • Link blogshop LEEZAN ALEE COLLECTION kat note tu.
  • Tag sekurang-kurangnya 10 rakan FB anda.
  • Share link Leezan Alee Collection. (http://leezanaleecollection.blogspot.com)
  • Become LEEZAN ALEE COLLECTION fan kat FB fan page.








 

 

Jika iena dapat menang Contest nie..

3 Shawls yg menjadi pilihhan iena adalah

 



LAC3
















 



LAC4















 

 



LAC7















 

WaHHhh cantik2 kan ketiga2 shawls tu..

alangkah indahnyer kalau dapat satu..huhu

ehh luper lak ..

ader slogan yg perlu dilengkapkan



Slogan






Saya sukakan himpunan koleksi Leezan Alee Collection kerana kerana koleksi shawls yang terdapat di Leezan Alee Collection sangat menarik dan dapat menyerlahkan keayuan dan ke anggunan seorang wanita.








 

Dan Bloggers yg iena akan TAG adalah

 




TAG(10 BLOGGERS)





  1. Cik haYaTi
  2. AnN
  3. tricksrex
  4. zAnNa@mAMaBaTriCE
  5. MisZ Aien
  6. M a W a D D a H
  7. nAnA rAhMaN
  8. hudadida
  9. yusraliyana
  10. Snowwhite Zone






Tarikh tutup penyertaan: 20 Mac 2010

My Refferal : mrs WeIYda








JIKA RAJIN..SILA KLICK..







 

Betul ke nie Dato Seri Shahidan Kassim



hurmmm..
haha bukak fb tgk friend request
ader friend request dari Dato Seri Shahidan Kassim

hurmmm cam tak cayer jerk
biasa nyer org2 kenamaan mcm nie ..kiter yg add dia..
nie terbalik pulak..Dato Seri Shahidan Kassim yg add iena..
rase cam fake profile jer sb terjumpa gak FB Dato Seri Shahidan Kassim yg lain
yang mane satu yg betul ni eyy..
hurmmm tapi kan agak kembang gak ler Dato Seri Shahidan Kassim add fb sayer
hahahah walaupun tatau betul tu Dato Seri Shahidan Kassim ke tidak
xper2 saje nk share2..

hahhh betul ke tak nie




hurmmmm fake profile ke ni

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000572705472


mane 1 yg btul ni eyy

http://www.facebook.com/photo.php?pid=1083324&id=1046657928#!/photo.php?pid=1083325&id=1046657928&fbid=1365083600924

Sedikit Info mengenai Dato Seri Shahidan Kassim

Yang Berhormat

 Datuk Seri Shahidan Kassim
Shahidan Kassim

Ahli Dewan Undangan Perlis

untuk N12 Tambun Tulang

Kerakyatan Malaysia
Parti politik BN-100px.jpg BN-UMNO
Pekerjaan ADUN
Agama Islam

YB Dato' Seri Shahidan bin Kassim merupakan seorang ahli politik Malaysia berbangsa Batak dari Sumatra Utara. [perlu rujukan] Beliau pernah memegang jawatan Menteri Besar Perlis sejak 1995 sehingga Mac 2008 apabila digantikan oleh Dato' Seri Md Isa bin Sabu. Shahidan berkeras untuk kekal dengan jawatan tersebut atas dasar dia adalah Pengerusi Badan Perhubungan Umno Perlis dan mendapat surat perlantikan daripada Perdana Menteri. [1]Bagaimanapun, mengikut Undang Tubuh Negeri Perlis, Raja Perlis boleh memilih sendiri sesiapa yang Tuanku perkenan atau mengikut kata putus kesemua wakil rakyat. Dato' Seri Md Isa Sabu telah mendapat sokongan majoriti wakil rakyat dan diperkenan Tuanku sebagai Menteri Besar Perlis yang baru. Shahidan pernah menjadi Ahli Parlimen Arau, pengerusi kelab penyokong kerajaan (BBC) di Parlimen, Pengerusi FAMA, Pengerusi Yayasan MARA dan Pengarah MARA. Di dalam bidang sukan pula, beliau juga memegang banyak jawatan. Di antaranya adalah Presiden Persatuan Bola Sepak Perlis(PBP) dan juga Presiden Kesatuan Olahraga Amatur Malaysia (KOAM), Kesatuan Renang Amatur Malaysia (ASUM) dan Persatuan Kabbadi Malaysia (KAM).[2]

Dari Wikipedia Bahasa Melayu, ensiklopedia bebas.

 

 

 

 

http://drshahidankassim.blogspot.com/












IKLAN












iena nak mintak jasa baik korang




untuk undi iena ley tak







haha muker tak tau malu btul..







hehe ;)







buley la.. buley la erk..







korang ley undi kat blog mrs weiyda














contest number iena 29.SITI FAZLINA







undian anda amat saya harapkan & hargai..

TarIkh Tutup Undian : 25/03/2010











http://honeybee-lovely.blogspot.com/2010/03/sticky-mode-sampai-25032010top-12.html















JIKA RAJIN..SILA KLICK..







 

Pengapit Over Of The Year

Pengapit over of the year..
lalaaaa pasan jerk..
tp kn mase wedding aisyah ade org ingat iena ni pengantin..
time tu tgh mkan kat dlm umah..
duduk simpul sopan la konon
makan pun sopan je..
skali ade org masuk tgk2 iena.. lame giler..
haha ruper nyer dia ingat iena pengantin..
lalala tu ler..
saper suh over2..
nak wat cane kn..
iena nie suke melaram klu g kenduri kawen..
member2 pun da tau iena ni kaki melaram..
haha tp xper dorang da paham iena...
kehkehkeh..

hepi nyer kami


muke kepenatan


hijau nyer sayer


huhu


kipas jgn tak kipas


green smookey eyes..haha mekap da cair..


yanie & iena


iena & kak lieya


Yanie,iena & kak lieya















IKLAN












iena nak mintak jasa baik korang




untuk undi iena ley tak







haha muker tak tau malu btul..







hehe ;)







buley la.. buley la erk..







korang ley undi kat blog mrs weiyda














contest number iena 29.SITI FAZLINA







undian anda amat saya harapkan & hargai..

TarIkh Tutup Undian : 25/03/2010











http://honeybee-lovely.blogspot.com/2010/03/sticky-mode-sampai-25032010top-12.html















JIKA RAJIN..SILA KLICK..







 

The nearest Bank Islam at Batang Kali...


hurmmm kakak kol td tanyer maner bank islam yg terdekat dkat btg kali..
ayoyooo jauh btul bank islam..
naper eyy tade bank islam kat situ..
bank islam yg ade paling dkat dekat selayang & tanjung malim
hurmmm jauh ler jugak tu dr btg kali..
aiyok susah nyer nak cari bank islam nie kan..

Selayang, Kuala Lumpur 



Ground Floor

Bangunan Persatuan Nelayan Kebangsaan (NEKMAT)

Lot 150A, 152A & 154A

Jalan 2/3A, Pusat Bandar Utara

KM12, Off Jalan Ipoh

68100 Batu Caves
Tel: 03-6135 2655 / 2934 / 2935
Fax: 03-6137 9199

 

Tanjung Malim, Perak 



Ground & First Floor 

No. 33 & 35

Jalan Bunga Anggerik

35900 Tanjung Malim
Tel: 05-459 8237 / 5127 / 5125
Fax: 05-459 8241

Bank Islam











IKLAN












iena nak mintak jasa baik korang




untuk undi iena ley tak







haha muker tak tau malu btul..







hehe ;)







buley la.. buley la erk..







korang ley undi kat blog mrs weiyda














contest number iena 29.SITI FAZLINA







undian anda amat saya harapkan & hargai..

TarIkh Tutup Undian : 25/03/2010











http://honeybee-lovely.blogspot.com/2010/03/sticky-mode-sampai-25032010top-12.html















JIKA RAJIN..SILA KLICK..







 

Kenapa blog saye tak display 10 post per page seperti yg saya set dkat formatting setting



haha pening tak tgk gambar nie..
nGeeEEE..saket otak tgk kn...

Kenapa entry yg display kat blog iena stakat satu dua post jer walaupun dah set 10 post per page..
kehkeh...
sblm ni mrs weiyda ade tny knp entry iena yg lain2 tak kuar..
iena ingat sb lambat loading ke kuar lambat ke
haha rupo nyer takkan kuar...
almaklumlah budak bru blajar berblogging..haha budak ker..tua suda..

nak tau sb aper sb entry iena tu panjang berjelar..
kalau satu entry kita tu saiz dia besar dan makan masa tuk loading so dlm blog kiter hanya akan display satu atau dua entry sahaja walaupun kiter dah set banyak
so bagi mengelakkan entry kite tak kuar spt yg di ingankan tu
kite tak ley la wat entry yg panjang berjelar n penuh dgn gambar yg iena wat nie..
hahaha lambat ler nak loading

 


"Starting today, we’re rolling out a change that affects how we paginate webpages on Blogger. We will dynamically adjust how much content to send to the browser depending on (a) the amount of HTML on the page being requested (in kilobytes) and (b) the number of images on the page. Users can continue to use “older posts” and “newer posts” navigation elements to see additional posts. "
Nak tau lebih bace kt sini

klik sini











IKLAN












iena nak mintak jasa baik korang




untuk undi iena ley tak







haha muker tak tau malu btul..







hehe ;)







buley la.. buley la erk..







korang ley undi kat blog mrs weiyda














contest number iena 29.SITI FAZLINA







undian anda amat saya harapkan & hargai..

TarIkh Tutup Undian : 25/03/2010











http://honeybee-lovely.blogspot.com/2010/03/sticky-mode-sampai-25032010top-12.html















JIKA RAJIN..SILA KLICK..







 

Wednesday, March 17, 2010

Majlis Perkahwinan Aisyah(14/3/2010)

Sudah tiba masanya majlis besar aisyah...
yehaaaa...
Selamat Pengantin Baru Aisyah..
arini iena tak banyak amek gambar sb dah kepenatan...
tido lambat lg mlm sabtu tu..hehe
so gambar iena tak banyak ler..
iena pulak jadi pengapit time tu..
ahaaa
pengapit over..lalalalla
jgn marah aisyah..
;)
iena pun jadi penyambut tetamu tuk member2 yg dtg..
wlu pn x ramai yg dtg tapi tetap meriah..
best jekkkk..
tgh tunggu kak lieya upload gambar candit kat pelamin..
mesti comell..haha..



bergambar dgn dak kelas..rindu sgt kt korang



Ni mase aisyah tgh mekap..erna,yanie,kak lieya ,man n naz dah sampai...


erna msg yusy la tu


naz laparrr


man mkn sopan jekk


haha nie erna tgh cakap ABONG datang ke tak


yanie & iena


Iena & kak lieya


Yanie,Iena & kak lieya





sbmlm bersanding..bergambar dgn aisyah dlu

hijau nyer sayerrr


best friend forever..muah2


kak lieya & aisyah


Pengapit & pengantin


berdebar2 ke aisyah


pengantin haus nak minum


pengantin senyum2 malu


senyum sumerr


:)


sukernyer dia


possing cket


owhh pengantin pening


KOMPANG DA BERBUNYIKKKKKK..jom kuar

haha mak andam suh tutup muke..tp man suh bukak muke..cmner nie


hehhe special tuk man..bukak le kejap nk amek gmbr..


pengantin lelaki


laju nyer jalan


cium tangan suami tu


haa baru ley dok sebelah



Gambar bersanding siket jekk..

nk tgu gmbr dr pengantin

haha penat pengapit mengipass


pengapit yg agak over..lalalaa


comel nyer sayerrr..hahaah gewdik



Makan beradab



kamera iena tak cantekk


cantek nye kamera man..huhu man ley le pinjam kamera


si dara jelita..haha jelita ke..



Member2 nk balik daaa


iena penyambut tetamu yg bagus..siap anta ke keter lg tau


 


kak lieya tgh babaiii..


erna lak peaceeeee


yani..babaiiiiii


tgh tgu man ...iena n kak lieya



naz & iena..kurussss nyer sayerrr



naz & kak lieya hahah + kamera mahal Man yg cantek




pas mkn beradab amek gambar balik



bergambar dgn ain



Acara potong kek



iena tgh sediakan kek


 


 


 


 


 


 


 


haha..hadiahkuuu











IKLAN












iena nak mintak jasa baik korang




untuk undi iena ley tak







haha muker tak tau malu btul..







hehe ;)







buley la.. buley la erk..







korang ley undi kat blog mrs weiyda














contest number iena 29.SITI FAZLINA







undian anda amat saya harapkan & hargai..

TarIkh Tutup Undian : 25/03/2010











http://honeybee-lovely.blogspot.com/2010/03/sticky-mode-sampai-25032010top-12.html















JIKA RAJIN..SILA KLICK..







 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...