CONTEST AKU, DIA & KAMOO! by unguisme

Selamat Tengah hari sumer
da lame x blogwalking:)
yeayy arini blogwalking terjumpe ler satu contest nie..
cam best jerk nk join..
ngEeeee okeisss jum kiter join
ahahahhaa arini date last tu..yeayyyyyyy




Sila klik pic d atas untuk bertandang ke blog tuan penganjur okeyhh


Hurmm arini malas nak membebel so kiter terus pada gambar yg d pertaruhkan yer..
kawan2 maner yg terkene jgn marah yer..
heheheh iena just piih pic bertiga yg iena rase sesuai kot tuk contest nie
almaklumlah jarang snap pic bertiga nie
org2 tua kate if snap pic bertiga salah sorang akan
ngeeeeee tamo sebutttt
kepercayaan org dolu2 la tuh:)
okayyyyyyyy jom senaman jariiiiiiiii


|

|

|

|

|

|

||

|

|

|

|

|

||

|

|

|

|

|

||

|

|

|

|

|

||

|

|

|

|

|

||

|

|

|

|

|

||

|

|

|

|

|

||

|

|

|

|

|

||

|

|

|

|

|

||

|

|

|

|

|

||

|

|

|

|

|

||

|

|

|

|

|

||

|

|

|

|

|

||

|

|

|

|

|

||

|

|

|

|

|

||

|

|

|

|

|

||

|

|

|

|

|

||

|

|

|

|

|

||

|

|

|

|

|

||

|

|

|

|

|

||

|

|

|

|

|

||

|

|

|

|

|

||

|

|

|

|

|

||

|

|

|

|

|

||

|

|

|

|

|

||

|

|

|

|

|

||

|

|

|

|

|

||

|

|

|

|

|

||

|

|

|

|

|

||

|

|

|

|

|

||

|

|

|

|

|

||

|

|

|

|

|

||

|

|

|

|

|

|

YeAeeeeeeeYYY PIC YG D PERTARUHKAN

FARA & AWAL & IENA (tuan belog yg pakai tudung tu yerp)
alamak tuan penganjur suh letak keterangan pic ler..
ngeeee :
keyhhh ni story utk pic nie laaa..
kunun2 laaa bukan betol2 okeyhhh

AKU DIA DAN KAMOO : mengisahkan cinta tiga segi diantara dua gadis dan seorang jejaka

FARA : heyyy youuu how dareee u buat i mcm nie..you tau takk iena ni kawan i..knp u curang dgn kawan i(sambil tersenyum geram)

AWAL : wakkk ampun wakkk sumpah sayer tak tauu awak kawan dgn dia..kalau saye tau saya taknak pown..(sambil tersengeh)

IENA : HAISHHHHHH gerammm nyer rase nak cekik cekik jer mamat nieh..camtuh ko ckp eyyyyyy..ngeeeeeeeeeee (nak cekik cik awal)

 

yeayyyyyyy kwn2 jgn marah ini adalah gurauan semate2

Sekadar untuk memenuhi syarat contest..

tiada kaitan antara yang hidup maupun mati..ahahhaaa cewahhh

ngeeeeeee

CIK MODEL FARA : PinJAm PiC KaMoo Yer LaliNg

ENCIK PHOTOG AWAL : hahaha PiNJaM JuGaA PiC KaMoo NieH OkAy..TaMo MaRaH2 NaNtI GiGi CaKeT Lagi ~~

okiesss setel ..

ehhhh ade lagi satu syarat..

tag member..

okiesss

saye nak tag

|
|
|
|
|
|
|
|
||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
v













MisZ Aien







nurul faridah zafuan







Siti Anisah
 


OKIESSS SEKIAN ENTRY KALI INI
BUBYEEEEE



Dewi Sukan Mania





Dewi Sukan Mania(Enlyna Evelyn,Siti Kamal,Ellice Elyana Full)

jersi tajaan Kappa, jenama untuk pasukan juara musim 2010

dapatkan akhbar sukan mania sekarang 

-->http://www.facebook.com/pages/Sukan-Mani

a/145723475466714



credit to :fadzlie (sub editor akhbar sukan mania)

Location: Studio A

photog:Ah Punk, Cipot Redz

Mua: Iena Eliena a.k.a Iena Wahab

wardrobe:Sponsor by Kappa




~ღ♥pre-shoot red kebaya by mano family♥ღ~













Model : Amyra Amer

MUA : Iena ELiena

Photog : Mano Photography Familly



TQVM to all Mano Photography Familly

♥♥♥♥♥♥♥♥



Visit My Blog

***********

My Make Up Blog : http://gadiscantiks.blogspot.com/

My CacaMerba Blog : http://ienaeliena.blogspot.com/























" LOST " By Si Awal





Assallamualaikum & salam sejahtera yeahhhhhhh mase utk update belog cacamerba kesayangan ku:)
huh lame rase nyer tak bebel2 panjang...
okies today iena nk story pasal photoshoot special yg iena n kengkawan buat kat batang kali..
peewettt btg kali tuh..yeahhh kasi up sket kampung sayer yg indah & damai itu
ahahah cejukk mate memandang..lalallalala

okiess photoshoot nie mmg lain drpd yg lain yg iena pernah join lah
mmg tabik spring lah dkt encik director Si Awal idea yg sgt menarik..ahahahha ramai gaks yg join
apit,ariez,amin,wan,kalam,eris,nana,illa saper lg erkkk maap cik iena ilang ingatan kejap
bnyk benda yg dipikirin..


hehe pd asalnye encik director nk wat story kes culik & ending nye yg kene culik tuh d bunuh tapi malangnye keadaan tidak mengizinkan sb hari sudah lewat petang kami mula shoot pun agak lewat juga sb sebelah pagi ade shoot kat empangan sg tua with mano photography hehehe thats ye ler lambat..tambah lagi si MUA yg d invite tuk jadi MUA tuk kes culiks nie terterjah menjadik MUA + Model kt event outing Mano photography..
maap
yer encik director Si Awal :D

walaupun tak dapat buat spt yg dirancang tapi encik director n crew tetap buat yang terbaek utk photoshoot ini
hahhhh kalau tak cayerrr jum layan pic niehh
giler gempak wa ckp sama lu..
sayer sangat teruja nengok gambo nie
wahhhhhh sgt suker
nak LIKE banyak2 tp xley ..hahhahaha


okies nie gambo dari encik director Si Awal


layanzzz

















hahh tantekkk kn pic niehhh ;)

credit to Photographer/Editing : Si Awal
okiess stakat nie ini jer lah pic yg ader..
if ade lg iena publish eyyhh tu pun kene mintak kebenaran Encik Director Si Awal dulu...

ade lagi pic dr apit..ahhahaaha tunggu mintak kebenaran tuan nyer gambo lu bru publish eyy ;)

okiess sumer..
insyaallah mood okay belog ini kembali aktif setelah lame tak menupdate belog diatas sebab2 yg x dpt nk d elakkan
ceh ceh ahahaha sungguh poyo ini tuan belog yaa
;)


~ღ♥Outing Manophotography-eris♥ღ~







Outing Manophotography @ Empangan Sg Tua,Ulu Yam

9 Jan 2011



Model :Unintended Erfin 

MUA : Iena Eliena



Wardrobe :Unintended Erfin

Photog : Asraf Ahmad 










Photog : Hamidah Abdul Rahman 




Photog : PirDaus Ideris




Photog : Haruka Nakata






Photog : Azwan Abdullah



Photog : Haidi CheHarun 








Pujuk Hati



Photobucket


kamu harus berjalan...
terus berjalan,
kami tau jalan
yang kamu lalui
sangat sukar....
kami nampak kesedihan
kamu,dia juga nampak..
percayalah kamu
sangat kuat tuk harunginya...
jangan sekali berpatah balik...
walaupun kamu keliru,
dengan diri kamu sendiri..
kamu rindukan dia..
kamu cintakan dia?
kamu mahu dia bahagia?
percayalah dia juga begitu..
kamu tak nampak apa
yang ada dalam hati kami,
kami sentiasa temani kamu..
cuma kamu tak dapat melihat..
dan....
Photobucket
kamu terus berjalan lagi
dalam keadaan lemah dan longlai
muka kamu kusut dan pucat..
kamu tak sedar kamu buat
kami sedih...
kalau kamu sayang kami
kamu kena gembira dan ceria...






~ღ♥Bintang Photoshoot-Aimi ♥ღ~






Bintang Photoshoot @ Tmn Botani Putrajaya 2/1/2011

Organizer : Sarah Hata

MUA : Iena Eliena

Model :Aimi Zawiyah Azahari 

Wardrobe : Aimi Zawiyah Azahari


Photographer : Asraf Ahmad



Photographer : Rafiuddin Rodzuan



Photographer : Rafiuddin Rodzuan



Photographer : Rafiuddin Rodzuan



Photographer : Asraf Ahmad



Photographer : Asraf Ahmad



Photographer : Rafiuddin Rodzuan



Photographer : Rafiuddin Rodzuan



Photographer : Asraf Ahmad



Photographer : Rafiuddin Rodzuan




~ღ♥Photoshoot For Exposure To Our Talents By Glorious Talents♥ღ~






Photoshoot For Exposure To Our Talents

Organizer : Glorious Talents

MUA : Iena Eliena

Talent : Luna Dasilla

Wardrobe : Anna Ladiess / Pretty

Date : 26 December 2010















Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve