Tuesday, February 7, 2012

Giveaway Kznabihah Eksklusif item


Assalammualaikum
lame dah cik iena tak update blog;)
almaklumlah agak bz dgn kerja(^_~)


so today ,d subuh yg indah ini cik iena nk merajinkan diri menconteng2 di blog cik iena..
haa lame sgt dh cik iena tak join giveaway..
minggu lepas cik iena ade blogwalking dan terjumpa about this giveaway..
cik iena pun ade bertanya kpd cik bihah about this giveaway..


Dari hari ke hari nk buat post pasal giveaway nie tak terbuat2 jugak sb bz kan..
sampailah saat dan ketika ini..
nie pun cik iena xtidur..bz buat programming

auhh almaklumlah cik programmer time idea dtg nk buat prgoramming mmg tgh mlm sampai subuh..
so time2 cmnie ler berjage nk perah otak(^_~)


opss sudah2 cik iena stop membebel..
kite teruskan dgn tujuan asal ..
haa walaupun agak bz..cik iena cube jugak nk luangkan mase utk buat post about this giveaway..
wahh agak nye knp la tuh kn..
okiess jommm kiter bace about this giveaway
tapi sebelum tu nie cik iena perkenalkan cik organizer kiter..

KZNabihah.com


p/s: sila klik pada gambar diatas untuk ke blog tuan penganjur

Okies next jom kite tgk syarat2 utk join this giveaway (^_~)



 

1. Pilih salah 1 item kegemaran anda daripada koleksi terbaru KZNabihah
a) Colour block pencilCut Skirt
b) High waist skirt with polka dots ribbon
c) Palazo pants

2. Sila review item tersebut beserta kenapa anda suka item tersebut.DONE


Anda perlu letak gambar tidak melebihi 3keping sahaja.DONE - 3 keping gambar sahaja tidak termasuk banner KZNabihah.com (^_~)

3. Jangan lupa letak banner kznabihah di sidebar or mana-mana bahagian di blog anda ;)DONE

4. Sila tag 3 atau lebih rakan anda untuk turut serta giveaway ini.DONE

5. Selepas siap entry anda sila tinggalkan comment berserta link entry anda di KZNabihah.com.DONE

 




Okies untuk giveaway ini.. item pilihan cik iena adalah Colour block pencilCut Skirt


 

Kenapa yer cik iena pilih Colour block pencilCut Skirt???

cik iena pilih Colour block pencilCut Skirt sebab cik iena mmg sangat suka colourfull..

cik iena suka warna2 yg indah.. suka combination bnyk2 warna yg boleh mencetuskan keindahan..ketenangan..

yg penting cik iena sebagai programmer bile tgk warna warni..rase tenang siket otak nie takdelah otak berserabut dgn coding..ceria siket tgk warna2 nie..

so nty agak2 cik iena pening buat programming.. haaa cik iena kene tgk Colour block pencilCut Skirt untuk tenangkan fikiran dan utk dapatkan idea programming..

wahhhh klu cmnie kene beli banyak2 nie.. hari2 pakai Colour block pencilCut Skirt

(^_~)

tapi tak semua org suka banyak2 warna dalam sehelai baju or skirt or seluar..
ade org kate warna warni nie utk budak2 je..
utk remaja ke kan..
hihi tp cik ienatak kisah pown



walaupun usia cik iena menjangkau 27 tahun ..
ouchhh cik iena semakin tua;)
bg cik iena faktor usia tidak mempengaruhi gaya pemakaian seseorang..


jika kita pandai mix match kan mesti cun melecun..
yang penting kite mesti yakin dgn penampilan kita.
tp jgn terover suda

(^_~)

kawan2 & inchik BF cik iena panggilcik iena"ANNA LULU"
haa dorang gelarkan "ANNA LULU" sb cik iena nie colourfull org nye (^_~)
so disebabkan itu lah cik ienatertarik dgn Colour block pencilCut Skirt



Disepanjang cik iena jadi model pakaian muslimah nie cik iena tak pernah lagi jumpa design Colour block pencilCut Skirt
skirt biase da pernah pakai..skirt kembang2 pun dah pernah pakai..
ehh tapi skirt pendek cik iena tak pakai lah yer..hihihi
haa skirt --> Colour block pencilCut Skirt tak pernah lagi tau..

tetibe terberangan pulak nk memperagakan Colour block pencilCut Skirt with cik bihah..
layan kan aje la cik iena nie yer..







opss sila jangan muntah :p

kuat berangan juga yer cik iena nie

(^_~)

okiesss dah panjang lebar nie...

ok2 jom kite ringkaskan yer

kang dibiarkan makin panjang cerita nye cik iena nie

haa if di beri peluang dpt menang giveaway nie cik ienaaaa

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V
cik iena

|
|
|
|
V




Okies sebelum cik iena stop menulis..
last syarautk join giveaway nie
kene tag 3 ataulebih kawan anda....
hurmmm cik iena dah lame tak berbloging nie
nak tag siape yer..
hihi okiessss
cik iena nak tag

MisZ Aien
nurul faridah zafuan
Siti Anisah

okies korang2 sume jom kite tgk koleksi2 pakaian dan tudung yg terdapat d KZNabihah.com
haaa nie cik iena gatai2 tgn wt video..
hihi saje2 je suke2..


d sebabkan gambar2 nye sume cantik2 dan syarat nye tak blh letak lebey dr 3 gambar..
cik iena pon buat jd video..


hihih video lain kan.. tak sama dgn gmbr kn(^_~)
jomm tgkkk

 

 

 

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...