Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Tuesday, March 31, 2015

Online Shopping Sephora di Zalora Sebelum GST


Online Shopping Sephora di Zalora Sebelum GST

Isu GST hangat di perkatakan, cik iena tidak melepaskan peluang untuk membeli barangan make up untuk kegunaan job make up cik iena. Cik iena memang suka shopping barangan make up di Sephora kerana pelbagai jenama make up boleh di dapati di sephora. Memandangkan 1 April hanya tinggal beberapa jam sahaja lagi. Cik iena mengambil keputusan untuk membeli secara online di ZALORA .


Online Shopping Sephora di Zalora Sebelum GST

Wah cepatnye my order has been shipped.
Tak sabar nak dapat
(^_~)

Online Shopping Sephora di Zalora Sebelum GST


cik iena  tak beli banyak pun, dua item sahaja sebab bulan yang sama march cik iena dah restock banyak barang make up(RM500 ++)
Minggu baru ni mekap kak lieya baru cik iena sedari. Make Up cik iena penuh box make up yg besar bertingkat-tingkat tu. kalau tak susun betul memang tak muat lah.
Jumlah nilai make up dalam tu lebih dr 2K


Nota Blog : Harga perkhidmatan make up berkemungkinan akak dinaik kan selepas GST . Kene tengok ape yang naek nanti . Minyak ? tol? barang make up confirm naek. cik iena pulak guna imported make up.huh pitam mak jemah pasni beli mekap ratusan plus dengan kenaikan harga secara sengaja sebelum GST dan caj GST. huh Ouh Malaysia Tanah Air ku

 Senarai 139 Produk Kecantikan dan Kesihatan Dikenakan GST

Eh ni beli semalam 30 April 2015,  
Thanks Zalora sebab bagi cik iena voucher RM100

iena eliena



Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com
read more

Thursday, March 26, 2015

NIECE & NEPHEW ALINE



NIECE & NEPHEW ALINE

Hai Awak, awak handsome lah. Boleh jadi pakwe saya lalallalala. Auchhh handsome betul anak saudara Aline ni . Comel okay. Geram sangat. Kalau cik iena dah ade anak nak booking buat menantu hah Tapi Malangnya cik ien tak kawen lagi lalallalalaaa


















iena eliena



Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com
read more

IENA ELIENA AND DEQNOR MAJLIS TUNANG ALINE



IENA ELIENA AND DEQNOR MAJLIS TUNANG ALINE

Gambar ratu selfie kene asingkan post sebab banyak sangat hahaha.. okay jemput layan
gambar dengan aline dan salah seorang , orang kuat majlis pertunangan aline. Deqnor

IENA ELIENA AND DEQNOR MAJLIS TUNANG ALINE

IENA ELIENA AND DEQNOR MAJLIS TUNANG ALINE


















iena eliena



Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com
read more

Aline & Wan E- Day

Aline & Wan E- Day


Majlis berlansung pada 7 MArch 2015. Tahniah Aline and wan . Semoga kekal ke jannah.
Dah bertunang di banyak dugaannya tau. Jangan merajuk banyak-banyak tau lin. Make up oleh cikgu make up aline, cik iena cuma tolong buat hantaran sikit-sikit dan buatkan hiasan bunga tangan bunga segar untuk aline.


Jemput jamu mata gambar dari kamera henset je



Aline & Wan E- Day



Aline & Wan E- Day


































iena eliena



Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com
read more

Mini Lazada