Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Thursday, March 23, 2017

Carlo Rino Barangan Fesyen Bermutu Tinggi dan Bergaya Kini di Lazada


Carlo Rino Barangan Fesyen Bermutu Tinggi dan Bergaya Kini di Lazada
Carlo Rino merupakan sebuah jenama terkemuka di dunia untuk barangan fesyen yang bermutu tinggi dan aksesori dari bahan-bahan terbaik.  Ianya merupakan satu jenama yang paling pesat berkembang,

Reka bentuk yang segar dan bergaya ditambah pula dengan bahan-bahan yang berkualiti adalah kunci untuk menambat hati ramai wanita yang ingin kelihatan cantik bergaya.

Carlo Rino sentiasa mengutamakan rekaan yang inovatif selain mengikut trend fesyen terkini.



Jika sebelum ini, anda membeli Carlo Rino di pusat membeli belah, kini anda tidak perlu lagi bersesak di pusat membeli belah terutama ketika jualan murah pusat membeli-belah seperti Sogo.

Anda hanya beli secara online di Lazada.  Ya, secara online di Lazada .



Cik iena pun baru tau sebab baru-baru ini Lazada ada memberikan hadiah Beg Tangan Carlo Rino sempena ulang tahun ke 5 Lazada. Terima kasih banyak-banyak kepada pihak Lazada dan Carlo Rino untuk hadiah yang sangat cantik ni.


Carlo Rino Barangan Fesyen Bermutu Tinggi dan Bergaya Kini di Lazada


Ini boleh di kira hadiah pre birthday iena yang akan datang juga la ni. Birthday iena 1 April. Iena suka sangat handbag ni sebab dia banyak compartment .Mudah nak asing barang dalam handbag. Okay boleh lihat gambar dan video yang sempat cik iena ambil dan rakamkan ya.




Carlo Rino Barangan Fesyen Bermutu Tinggi dan Bergaya Kini di Lazada

Carlo Rino Leather 

 

 


Carlo Rino Leather


Carlo Rino Leather

Carlo Rino Leather

Carlo Rino Leather

Carlo Rino Leather

Untuk Melihat rangkaian produk carlo rino jemput singgah Carlo Rino Leather

Jangan lepaskan peluang untuk membeli-belah semasa ulang tahun ke 5 Lazada . Jom Terjah http://bit.ly/lazadabday  Terdapat barangan yang menarik dan murah untuk flash sales kali ini . Janhan lupa singgah http://bit.ly/lazadabday setiap jam tau.
Kempen bermula 22 sehingga 24 March 2017.




iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


read more

NYX Cosmetics kini di Lazada


NYX Cosmetics merupakan antara jenama yang kosmetik yang berkualiti dan ada di antara produknya yang mendapat review yang baik dari pengguna dan juga Youtubers.  Kebiasaannya  Produk ini di jual di Sephora dan ada juga IG SHOP yang menjual produk ini namun ianya sangat limited.
 
NYX Cosmetics kini di Lazada
 
 
NYX Cosmetics kini di Lazada
 
 
Baru-baru ini cik iena ada membaca Artikel dari Blogger jelita yang terkenal iaitu Nisa Kay tentang NYX Store di Barcelona . Bila melihat artikel itu cik iena sendiri jadi rambang mata . Cik iena pasti anda semua juga akan rambang mata melihat koleksi-koleksi kosmetik dari NYX.
 
 
NYX Cosmetics kini di Lazada


 
 
 
Untuk pengetahuan anda kini ianya boleh di dapati secara online di Lazada. Pada yang ingin melihat rangkaian produk NYX di Lazada sila klik  NYX Cosmetics
 
Sempena jualan ulang tahun ke 5 ini terdapat pelbagai promosi untuk anda diantaranya adalah diskaun RM15 degan minimum pembelian sebanyak RM70  dan banyak lagi tawaran lain. Anda boleh lihat sendiri update terkini di  NYX Cosmetics.
 
 
NYX Cosmetics kini di Lazada
 
 
Alhamdulillah terima kasih Lazada dan NYX Cosmetics kerana menghadiahkan cik iena NYX BB CREAM yang sangat best ini bersempena ulang tahun ke 5 Lazada.
 
Textur BB Cream yang sangat lembut dan mudah di sapu sangat menyenangkan. Kulit akan kelihatan glowing dan berseri-seri dengan sapuan nipis sahaja. 
 

NYX BB CREAM

NYX Cosmetics
 
KLIK
|
|
 
Sekali lagi Thanks Lazada dan NYX Cosmetics :)

Jangan lepaskan peluang untuk membeli-belah semasa ulang tahun ke 5 Lazada . Jom Terjah http://bit.ly/lazadabday  Terdapat barangan yang menarik dan murah untuk flash sales kali ini . Janhan lupa singgah http://bit.ly/lazadabday setiap jam tau.
Kempen bermula 22 sehingga 24 March 2017.




iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


read more

Wednesday, March 22, 2017

KINOHIMITSU J'Pan Collagen Diamond 5300 Drink di Lazada


Kinohimitsu merupakan jenama yang tidak asing lagi di Jepun malahan ianya juga semakin dikenali ramai di Malaysia kerana ianya dikenali sebagai produk yang efektif untuk menganjalkan kulit khususnya.


Kinohimitsu Official Store


Jika ke Watsons, Cik iena seringkali melihat pelanggan Watsons membeli Kinohimitsu Beauty Drink . Kadangkala cik iena lihat mereka membeli dalam kuantiti yang banyak.  Cik iena teringin nak cuba namun di sebabkan banyak produk review supplement dalam simpanan cik iena jadi cik iena lupakan hasrat untuk membeli. Lagipun ianya untuk mengelakkan pembaziran :)

Apa yang pasti jika ramai yang membeli pasti ianya berkesan. Baru-baru ini cik iena telah menerima Lazada Surprise Box dimana didalamnya terdapat KINOHIMITSU J'Pan Collagen Diamond 5300 Drink yang di berikan untuk di review.

KINOHIMITSU J'Pan Collagen Diamond 5300 Drink di Lazada


Alhamdulillah akhirnya cik iena dapat juga cuba Supplement yang cik iena idam-idamkan. Hari ini merupakan hari ke dua cik iena cuba KINOHIMITSU J'Pan Collagen Diamond 5300 Drink.
Rasanya sangat sedap. Cik iena suka rasa minuman kecantikan ini . Rasa sekali pasti nak lagi .



KINOHIMITSU J'Pan Collagen Diamond 5300 Drink di Lazada


Cik iena  amalkan KINOHIMITSU J'Pan Collagen Diamond 5300 Drink ini pada waktu malam iaitu sebelum tidur. Pada minggu pertama dinasihatkan meminum satu botol sehar. Minggu berikunta pula hanya perlu mengambil satu botol dalam dua hari. Lepas ni kalau okay boleh lah cik iena beli di Lazada. Insya Allah jika ada kelapangan cik iena akan kongsikan hasilnya selepas 6 kali pengambilan selama 6 hari berturut-turut.

Okay jom kita baca serba sedikit mengenai minuman kecantikan ini.


KINOHIMITSU J'Pan Collagen Diamond 5300 Drink


Kinohimitsu J'pan Kolagen Diamond 5300 merupakan Minuman kecantikan yang dilengkapi dengan Collagen Peptide direka khas untuk kulit maturee untuk memulihkan kulit supaya kelihatan muda, daya tahan dan mencerahkan kulit.



KINOHIMITSU J'Pan Collagen Diamond 5300 Drink di Lazada
Collagen Peptide mempunyai struktur molekul shorterer dan hampir sama dengan struktur kolagen dalam kulit kita, oleh itu ia mudah diserap oleh kulit kita. Minuman yang aktif meningkatkan sintesis kolagen yang rosak serat kolagen untuk mengurangkan tanda-tanda penuaan seperti garis-garis halus, kedutan dan kekeringan

KINOHIMITSU J'Pan Collagen Diamond 5300 Drink di Lazada


Ia merupakan salah satu produk yang sangat efektif untuk mengembalikan keanjalan kulit , bukan sahaja wajah, bahkan seluruh badan anda termasuklah leher dan dada. Produk ini merupakan satu minuman kolagen yang mengandungi kadar larutan yang tinggi untuk mengembalikan kesihatan kulit  dan seterusnya menjadikan kulit lebih lembut dan mengekalkan awet muda dalam masa 6 hari sahaja.

Produk ini juga tidak mengandungi sebarang bahan kimia dan bahan tambahan , tiada gula, pengawet, pewarna, perasa. Kolagen yang dimuatkan adalah dalam bentuk cecair berlarutan tinggi (concentrated liquid) yang mana boleh mencepatkan proses penyerapan oleh badan.



KINOHIMITSU J'Pan Collagen Diamond 5300 Drink di Lazada

Untuk pengetahuan semua, kini kesemua produk KINOHIMITSU boleh dibeli secara online di Lazada. Jadi tidak perlu la anda keluar untuk membeli KINOHIMITSU. Duduk depan laptop atau komputer atau telefon pintar, Klik Klik dah sampai dirumah. Dunia di hujung jari :)



KINOHIMITSU J'Pan Collagen Diamond 5300 Drink di Lazada

Untuk melihat rangkaian produk KINOHIMITSU di Lazada sila klik Kinohimitsu Official Store

Jangan lepaskan peluang untuk membeli-belah semasa ulang tahun ke 5 Lazada . Jom Terjah http://bit.ly/lazadabday  Terdapat barangan yang menarik dan murah untuk flash sales kali ini . Janhan lupa singgah http://bit.ly/lazadabday setiap jam tau.
Kempen bermula 22 sehingga 24 March 2017.









iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


read more

Produk Nestle Di Lazada


Nestle Malaysia merupakan  Syarikat makanan dan minuman terbesar Malaysia. Ianya merupakan jenama yang sangat dikenali ramai Di Malaysia. Terdapat pelbagai rangkaian produk Nestle yang berada di pasaran Malaysia.

Produk Nestle Di Lazada


Nestle komited untuk menawarkan harga paling berpatutan untuk produknya walaunpun kos komoditi meningkat dan ringgit semakin susut. Untuk memudahkan dan menjimatkan lagi para pengguna produk Nestle kini rangkaian produk Nestle boleh di beli secara online di Lazada.


Baru-baru ini cik iena telah menerima beberapa produk dari Nestle yang anda boleh beli secara online. Cik iena rasa dengan pembelian secara online adalah lebih mudah. Kita dapat menjimatkan masa dan juga wang .


Antara produk Nestle yang cik iena terima adalah, anda boleh klik pada nama produkk untuk terus ke halaman produk tersebut di Lazada.




NESTLE OMEGA PLUS MILK With Oats (10x42g)  



NESTLE OMEGA PLUS MILK With Oats (10x42g)
KLIK
|
|
V
NESTLE OMEGA PLUS MILK With Oats (10x42g)

Nestum 3in1 Banana Caramel 10 x 28g  

 
Nestum 3in1 Banana Caramel 10 x 28g
KLIK
|
|
V
Nestum 3in1 Banana Caramel 10 x 28g


CHEERIOS Oat Crisp 400g  

 
CHEERIOS Oat Crisp 400g
 
 
KLIK
|
|
V
CHEERIOS Oat Crisp 400g


NESTLE-MAGGI 

 


 Hot Mealz Kari Kari Kaw Bowl  dan  Hot Mealz CurryLaksa Bowl
 Hot Mealz Kari Kari Kaw Bowl  dan  Hot Mealz CurryLaksa Bowl
KLIK
|
|
V
Produk Nestle-MAggi
MAGGI Hot Mealz Kari Kari Kaw Bowl 89g
dan
MAGGI Hot Mealz CurryLaksa Bowl 97g


Cik iena sememangnya seorang suka membeli-belah secara online kerana cik iena merupakan wanita yang boleh dikatakan berkejaya dan sangat sibuk dengan kerja sepenuhmasa sebagai Programmer dan kerja sambilan sebagai Blogger.

Faktor kekangan masa membuat cik iena lebih gemar membeli secara online. Jadi lepas ini boleh lah cik iena beli produk Nestle secara online di Lazada.



Produk Nestle Di Lazada

Jangan lepaskan peluang untuk menggunakan voucher code diatas untuk pembellian barangan Nestle melebihi RM110.

Untuk melihat rangkainan produk Nestle di Lazada sila klik http://bit.ly/nestleProduct


Jangan lepaskan peluang untuk membeli-belah semasa ulang tahun ke 5 Lazada . Jom Terjah http://bit.ly/lazadabday  Terdapat barangan yang menarik dan murah untuk flash sales kali ini . Janhan lupa singgah http://bit.ly/lazadabday setiap jam tau.
Kempen bermula 22 sehingga 24 March 2017.



iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


read more

Tuesday, March 21, 2017

Unboxing Lazada's Surprise Box


Baru-baru ini cik iena telah menerima Lazada's Surprise Box dimana kesemua barangan di dalam box tersebut berjumlah lebih kurang RM400 dan ianya boleh di dapati secara online di Lazada.

Lazada semakin dikenali dan mendapat sambutan di kalangan rakyat Malaysia Khususnya buat mereka-mereka yang kesuntukan masa untuk membeli-belah di Shopping Mall.

Unboxing Lazada's Surprise Box


Pada tahun ini Lazada menawarkan diskaun sehingga 96% . Terdapat pelbagai barangan yang akan diberikan diskaun terutamanya semasa Flash Sales pada Mega Day iaitu  22 MArch 2017 sehingga 24 March 2017. 

Setiap hari dan jam terdapat barangan yang berbeza yang akan di buat jualan Flash Sale sehingga  97 %  diskaun dan harga yang paling rendah adalah serendah RM1. Insya Allah jika berkesempatan cik iena akan kongsikan barangan berharga RM1 untuk flash sales akan datang .
Jika dalam artikel sebelum ini cik iena menunjukkan Video Unboxing Lazada Surprise Box. Kali ini cik iena akan sertakan link dimana anda boleh dapatkan barangan-barangan tersebut di Lazada.
Sebelum itu cik iena tunjuk sekali lagi video unboxing :)


Unboxing Lazada Surprise Box by iena eliena




Baiklah, berikut cik iena sertakan gambar produk beserta link atau pautan untuk anda membeli produk tersebut di Lazada.

Levi's Official Store

 
Levi's Official Store

Levi's Official Store
 
KLIK
|
|
V

Levi's Official Store

Carlo Rino Leather


Carlo Rino Leather
KLIK
|
|
V

Carlo Rino Leather


Kitschen Official Store

KLIK
|
|
V
Kitschen Official Store


Nichii Offical Store

Nichii Offical Store
KLIK
|
|
V
Nichii Offical Store


Loreal Malaysia Official Store

Untuk melihat rangkaian produk Loreal Klik Loreal Malaysia Official Store



L'Oreal Paris Brow Artist Genius Kit [Light to Medium]  

L'Oreal Paris Brow Artist Genius Kit [Light to Medium]
KLIK
|
|
V
L'Oreal Paris Brow Artist Genius Kit [Light to Medium] 
 
 

Maybelline Super BB Cushion Fresh Matte SPF29/PA+++

 
Maybelline Super BB Cushion Fresh Matte SPF29/PA+++
 
KLIK
|
|
V
Maybelline Super BB Cushion Fresh Matte SPF29/PA+++

Kinohimitsu Official Store 

  

Kinohimitsu Official Store
 
KLIK
|
|
V
Kinohimitsu Official Store

Eversoft Skinz

Eversoft Skinz
KLIK
|
|
V
Eversoft Skinz


Safi Product

 
SAFI BALQIS
 
KLIK
|
|
V
Safi Product


ENCHANTEUR 

 
 
ENCHANTEUR
 
KLIK
|
|
V
ENCHANTEUR

NYX Cosmetics

 
Untuk melihat rangkaian produk NYX KLIK NYX Cosmetics

 

NYX BB CREAM

NYX Cosmetics
 
KLIK
|
|
V
NYX BB CREAM

 
Nestle Product
http://bit.ly/nestleProduct


NESTLE OMEGA PLUS MILK With Oats (10x42g)  



NESTLE OMEGA PLUS MILK With Oats (10x42g)
KLIK
|
|
V
NESTLE OMEGA PLUS MILK With Oats (10x42g)

Nestum 3in1 Banana Caramel 10 x 28g  

 
Nestum 3in1 Banana Caramel 10 x 28g
KLIK
|
|
V
Nestum 3in1 Banana Caramel 10 x 28g


CHEERIOS Oat Crisp 400g  

 
CHEERIOS Oat Crisp 400g
 
 
KLIK
|
|
V
CHEERIOS Oat Crisp 400g


NESTLE-MAGGI 

 


 Hot Mealz Kari Kari Kaw Bowl  dan  Hot Mealz CurryLaksa Bowl
 Hot Mealz Kari Kari Kaw Bowl  dan  Hot Mealz CurryLaksa Bowl
KLIK
|
|
V
Produk Nestle-MAggi
MAGGI Hot Mealz Kari Kari Kaw Bowl 89g
&
MAGGI Hot Mealz CurryLaksa Bowl 97g

3 PCS A5 - Memo Notebook Bottle (420ml)  


3 PCS A5 - Memo Notebook Bottle (420ml)
KLIK
|
|
V


Terima Kasih Lazada . Selamat Ulangtahun kelahiran yang ke 5. Kepada anda di luar sana jangan lepaskan peluang untuk membeli-belah semasa jualan ulangtahun lazada yang ke 5 ini ya .

Untuk ke kempen ulangtahun ke 5 lazada yang akan diadakan pada 22 hingga 24 March 2017 sila klik http://bit.ly/lazadabday










iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


read more

Sunday, March 19, 2017

Lazada 5th Anniversary Sales


Tahun ini merupakan ulang tahun ke 5 Lazada . Pada 22 March 2017 sehingga 24 March 2017 Lazada  akan mengadakan "Online Revolution" bagi meraikan sambutan ulang tahun ke 5 Lazada .


Lazada 5th Anniversary Sales


"Online Revolition" ini diadakan pastinya bagi meraikan ulang tahun ke 5 Lazada  sebagai Platform beli-belah online terbesar dan platform beli-belah online yang mendapat kepercayaan Rakyat Malaysia khususnya. Sehingga kini ianya menjadi pilihan utama platform  beli-belah secara dalam talian rakyat Malaysia.

Lazada 5th Anniversary Sales


Selain itu ianya juga bagi menghargai pelanggan-pelanggan sedia ada Lazada serta bagi menarik lebih ramai rakyat Malaysia untuk membeli-belah secara dalam talian atau secara online di Lazada  samaada di website mahupun melalui Aplikasi Lazada.

Cik iena sudah semestinya pelanggan tetap yang sentiasa mengambil peluang untuk membeli secara onlina pada kempen Online Revolution dijalankan . Kebiasaannya pihak Lazada akan mengadakan Online Revolution besar-besaran pada sambutan ulang tahun kelahiran, tanggal 11.11 dan juga tanggal 12.12.

Seperti sebelum ini cik iena pasti tidak lepaskan peluang untuk membeli-belah ketika online revolution kerana harga yang ditawarkan adalah murah dan terdapat kod-kod voucher bagi produk terpilih.


Lazada 5th Anniversary Sales



Bersempena jualan ulang tahun ke 5 lazada kali ini pelbagai kempen menarik telah di buat, antaranya Secrect Party Password, Daily Brand Bonanza, PArty Games Arena, Surprise Holiday Giveaway, Profile Overlay, Facebook Event, Buy & Win.

Secrect Party Password


Untuk Secrect Party Password, Bermula 13 march sehingga 21 march anda dikehendaki melayari laman sosial yang telah di tetapkan untuk mengumpul kod rahsia yang akan di gabungkan untuk menjadi voucher code. Secrect code tersebut boleh di tebus semasa mega jualan ulang tahun lazada iaitu pada 22 hingga 24 march 2017.
Anda layak mendapat diskaun 20% (maksima RM20 diskaun)

Untuk kempen ini cik iena sendiri akui cik iena turut serta kerana cik iena merupakan pelanggan setia Lazada, sudah pasti cik iena suka kan voucher code. Alhamdulillah cik iena masih tidak terlepas untuk mendapatkan kod-kod rahsia tersebut setiap hari. Pada yang tertinggal anda boleh juga scroll semula update sehingga tarikh yang di maksudkan untuk mendapatkan kod rahsia tersebut.

Untuk kempen-kempen yang lain anda boleh lihat sendiri di Lazada Social Media

Baru-baru ini cik iena telah menerima Surprise Box dari lazada dimana di dalam box tersebut merupakan barangan-barangan yang terdapat di Lazada . Jom cik iena kongsikan video Unboxing tersebut . Dalam artikel seterusnya cik iena akan sertakan link-link di mana anda boleh dapatkan barangan tersebut.



Anda semua juga jangan lepaskan peluang untuk membeli-belah semasa jualan ulang tahun nanti
jom kita lihat apa yang menarik di  Lazada 5th Anniversary Sales




iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


read more

Mini Lazada