Grab The Promo
Grab The Promo
Grab The Promo
Showing posts with label Beauty Make Over. Show all posts
Showing posts with label Beauty Make Over. Show all posts

~ ღ♥.:MAJLIS PERTUNANGAN LIZ :.♥ღ~

hye readers..
:)
aha..smlm memang penat giler tak dapat nk update blog..eheee poyo jerk..
semalam g mekap customer dkat puchong perdana..
mekap orang bertunang..
wahh becok jugak iena nie yer dgn customer..
aha..
tak sangka pulak si liz nie kenal iena kat kolej dulu..
dia booking iena pun dari facebook sb dia tgk gambar iena mekap2..
aha...tak sangka sgt..
dia ckp actually dia kenal iena since dr kolej lg
kolej legenda..cuma kami lain kelas lain program..
liz dari USM..iena dari UTM..
mase kat kolej dia ckp la dia slalu jgak usha2 group kami..
aha terasa glamour you...liz ckp iena ni dr kolej kuat melaram..
suke mekap pastu pakai kasut tinggi n kebaya..
ahaaa thats me..always melaram n tudung belit2..
iena tak berape kenal dia sangat..tp ingat la jugak dak USM ade kembar..
liz lah org nyer..liz n ina(pasangan kembar)..dua2 blaja kt kolej yg same..
owkay jom kiter layan gambar liz..
sorry ler gambar tak ok sb kamera rusak..
nti da dpt gambar dr liz..iena publish eyy..
harap liz puas hati dgn mekap iena..
aha...

sy budak bru belajar..
klu salah tlg tunjuk ajar.
.




ahaaa luper lak..gambar sblm mekap luper nk amek la pulak..
haha..nie gamba liz yg iena amek dr facebook dia
:)




gewdikzz mak andam..





ahaa..cenyum sokmo iena





iena & pasangan kembar(ina & liz)
aha...kurus nyer iena berada d tengah2..aha..
kepeng lolll



cantekk mate liz



ahaa si kembar nk sarung cincin..liz tunang..ina pun dapat cincin jgak..best nyerrr












































Congrats yer liz..
kawen nanti jgn luper iena yer..
wink~~

JIKA RAJIN..SILA KLICK..



Gift From Kryolan And Buku Asas Solekan



Hmm minggu lepas iena dapat give dr kryolan and dapat buku yg iena beli dr alaf21..
buku asas solekan..
sebenarnye iena tau ler juga basic2 mekap nie tapi mcm tak yakin lah..
bile bace buku tu rase cam yakin nk mekap..
so..
ape lg main mekap2 ler gune kryolan supra foundation yg dpt dr kryolan in malaysia tu N berasaskan buku asas solekan tu..
tak abes baca sume lg buku tu..
baca yg penting2 je dlu..
iena slalu mekap gune teknik smokey eyes..
ingat nak blaja teknik smokey eyes yg betul dlm buku tu..
tp takde tunjuk pulak teknik smokey eyes..
hehe harap2 next keluaran ade lah teknik smokey eyes..
mekap2 mcm citer tari tirana tu..
:)
owkay jom layan pic nie..

haha alamak burok sungguh muke iena tanpa mekap
hahaha..sb tu ler nk pakai mekap..sb muke tak cantek..
lalallaaaaaaaaaaaa
















































Opsss
sabar2..
penat ey tgk pic yg bnyk..
lala ader lg tau..
jom layan lagi

























































hehe
sekian sudah picture untuk kali ini..
thanks to gee yer sb tlg iena dapatkan buku asas solekan dgn cepat
hehe..



Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve