Grab The Promo
Grab The Promo
Grab The Promo
Showing posts with label Model. Show all posts
Showing posts with label Model. Show all posts

Behind The Scene Photoshoot Songket Bullyn Collections V2


 
Terima kasih tindak terhingga kepada Bullyn Collections Dan En. Min diatas jemputan untuk photoshoot koleksi terbaru daripada Bullyn Collections . Kerjasama buat kali kedua dengan Bullyn Collections dan kali ketiga dengan Encik Photog En Min. Okay ada empat orang lagi photog yang terlibat iaitu Nasrun abang jepun kite, abg yusri, aswad and nipon .

Okay sebelum tidur cik iena nak share pic yang sempat cik iena snap dari Enchik Photog.. En Min
Maaf pada yang message dan wassap ada diantara nya cik iena tak dapat reply message . Penat sangat.
Lagipun kalau time photoshoot memang kene fokus. Tak boleh asyik tengok-tengok handphone nanti takot terhilang mood ke. Ini yang enchik photog2 share lah bila model asyik pegang-pegang handphone sekali bila nak shoot muka jadi hilang mood. Gambar dah jadi tak bermaya. Cik iena walaupun gelak-gelak bila photog bercerita cik iena bukan jenis masuk telinga kanan keluar telinga kiri. Cik iena akan aplikasikan (^_~)

Okay Jemput layan
 
Behind The Scene Photoshoot Songket Bullyn Collections V2

Behind The Scene Photoshoot Songket Bullyn Collections V2

Behind The Scene Photoshoot Songket Bullyn Collections V2

Behind The Scene Photoshoot Songket Bullyn Collections V2

Behind The Scene Photoshoot Songket Bullyn Collections V2

Behind The Scene Photoshoot Songket Bullyn Collections V2

Behind The Scene Photoshoot Songket Bullyn Collections V2

Behind The Scene Photoshoot Songket Bullyn Collections V2

Behind The Scene Photoshoot Songket Bullyn Collections V2

Behind The Scene Photoshoot Songket Bullyn Collections V2
 
 
 
VIDEO CREDIT TO NASRUN
 
Lepas habis photoshoot tadi hidung dah sreeeeetttttttt sreeeeeetttt
ouh selesema melanda
 
Actualy dah demam pun hari sabtu selepas mandi sungai.
Tapi memandangkan esok nya hari ahad cik iena ade photoshoot
cik iena memang telan ubat banyak la.
Tak sampai 4 jam telan ubat lagi
haha
nak sihat punya pasal
sebabnya cik iena tak suka menyusahkan orang
cancel job last minute
kesian dorang tau.
Atitude itu perlu jaga, tak boleh nak sesuka hati cancel .
(^_~)
Alhamdulillah berkat telan ubat banyak2 and tidur awal.
Cik iena bangun dengan sihat.
cuma habis photoshoot sakit balik lah.
Takpe makan ubat lagi.
Jangan terlajak tidur sudah
 


Thanks again untuk semua yang terlibat
Selamat Malam.
Semoga Cepat Sembuh cik iena





Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

BEHIND THE SCENE PHOTOSHOOT WITH EN MIN & KECHEK

Ceritera semalam , Alkisah nya ada urusan di Perpustakaan negara with En Min . Selepas urusan di Perpustakaan Negara , jalan- jalan taman tasik perdana sambil photoshoot dengan izz dan juga kechik. Okay Ni Pic yang cik iena snap dari kamera photog . Antara possing yang cik iena suka.



photoshoot

photoshoot-muslimah model

photoshoot



photoshoot

photoshoot

photoshoot

photoshoot






Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

BEHIND THE SCENE PHOTOSHOOT SAMURAI


Eh cerita lama, cik iena nak delete gambar2 dalam lapy, rupanya banyak sangat cerita yang tak update dekat blog.
Biasa nya kalau dah update blog baru cik iena delete gambar dari lappy. Banyak betul gambar dalam lappy menanti di update nie
Weekend ni balik kampung, ada masa boleh lah update sikit (^_~)


Tapi internet kat kampung slow lah , nak upload gambar lame bebenor T________T
Okay upload yang ni dulu .
Disebalik tabir photoshoot samurai gituw
Macam comel je muslimah samurai. Tapi seksa jugak amek gambar ala2 samurai haha.
Ni gambar dari henset cik iena je bkan dari photographer.
Nanti cik iena share gambar dari enchik photographer (^_~)


Jom tengok gambar disebalik tabir





 
 






















 





Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

Behind The Scenes : Fashion Show Sentuhan Bussaina @ Sungei Wang Plaza 14 October 2014


Hai, Assalammualaikum,
Lama rasanya cik iena tak update blog. Okay ini cerita yang dah bertangguh.
Selasa yang lepas lepas, cik iena ada fashion show untuk butik Sentuhan Bussaina dimana fashion show tersebut telah diadakan di sungei wang plaza.

Fashion show ini berlansung pada waktu malam lebih kurang jam 8 malam.
Pada waktu kejadian cik iena tak sempat nak ambil gambar guna handphone sendiri.
Cik iena sibuk mencantiks kan diri dan mencantiks kan model laen.

Alkisahnya petang tu hujan lebat dan jalan jammed teruk, make up artist sampai lambat.
Maka ya cik iena make up sendiri dan bantu rakan2 yang lain untuk make up.


















Alhamdulillah walaupun make up artist sampai lewat, majlis tetap berjalan dengan lancar nya.
Berbekalkan barang make up cik iena yang tak seberapa ni telah me make up kan 10 org model.
Eh tapi bukan cik iena make up sorang,
Semua tolong menolong antara satu sama lain.
Ini lah kelebihan team kami (^_~)

Untuk yang nak jadi model diluar sana , anda perlu ada barang make up dan anda perlu ada basic make up untuk mengatasi masalah seperti ini berlaku. Sekiranya make up artist datang lambat atau tidak hadir. Sebarang kemungkinan akan berlaku tetapi majlis tetap perlu dijalankan seperti biasa.
"Nak ke korang catwalk tapi muka pucat takde make up, pasti taknak kan kan"
So korang perlu ada basic semua tu. Bukan mudah nak jadi Model okeyh .



Okies jom layan gambar yang cik iena ambil dari kawan2. Gambar dari photographer tak dapat semua lagi. Kalau dah dapat nanti cik iena update .

















Okies, setakat ini dulu ya
Pada yang berminat dengan baju butik sentuhan bussaina boleh lah dtg
No 2A, Jln. Selaseh 18
Tmn. Selaseh (fasa 2)
68100 Batu Caves, Selangor.








Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com
Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve