Grab The Promo
Grab The Promo
Grab The Promo
Showing posts with label My Online Diary. Show all posts
Showing posts with label My Online Diary. Show all posts

Happy Birthday In Advance Awak


Happy Birthday In Advance Awak . Memandangkan awak terpilih dalam Badminton Tournament weekend ni, cik iena decide bagi awal je. Actually memang dah lama plan nak bagi  Racket Yonex NanoSpeed 6600 untuk birthday awak. Hari tu awak cakap raket awak ada yang dah rosak . Memandangkan awak suka sangat main badminton, every day badminton. So cik iena bagi hadiah raket je la. Nak bagi Badminton Court tak mampu lah pulak hehe. cik iena happy sangat Awak suka dengan raket ni. Hari tu cik iena tanya banyak pasal raket sebab ni la. Cik iena nak tau raket ape yang awak suke (^_~)

Eh betul ke 19 hb tetiba hilang ingatan. Betol kot .Yang pasti sebelum birthday awak 28 Disember .
Semoga awak berjaya Badminton Tournament tu nanti okay.













HAPPY BIRTHDAY YG KE 28 AWAK
Semoga di berkati Allah, panjang umur,
murah rezeki
Semoga dipermudahkan segala urusan.
Semoga Awak menang Badminton Tournament tu

(^_~)







Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

Wedding cik ida : selfie sebelum make up

 
Eh gedik betul mak andam bidan terjun ni (^_~)
cik iena sampai pukul 10 pagi tapi pengantin sibuk lagi. Sementara tunggu pengantin mandi, cik iena selfie la.
Nak upload kat fb ade yang mengutuk nanti haha, okay upload kat blog je la. Syok sendiri .Nak simpan gambar kenangan (^_~)












Ouh tuan empunya blog memang
photogedik 
(^_~)

Jumpa hand bouquet
selfie lagi 
hahahha











Okay jom tengok hasil make up gadis selfie lelebey ni (^_~)
ehh tapi tunggu next update ok.
barang make up tak complete, campur2 dengan barang make up makcik. Almaklumlah dah kata mak andam bidan terjun. Memang tak bawak la semua make up yang ade. Bawak yang basic je.

Nota Blog : berjaga malam nampaknye cik iena hari ni, kene buat database maintenance, sesambil menungu copy mencopy delete mendelete data ,cik iena update blog (^_~)





Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

BEHIND THE SCENE PHOTOSHOOT SONGKET 2014 : BULLYN COLLECTION


Jemput tonton 5 video disebalik tabir dan gambar-gambar yang sempat diambil. Terima kasih kepada owner Bullyn Collection diatas kepercayaan untuk cik iena memperagakan koleksi songket daripada Bullyn Collections. Perusahan ini baru dijalankan oleh Puan Sazlin Abu Bakar  dan suami. Matlamat utama beliau adalah membantu golongan pengantin yang ingin mencari baju-baju pengantin terutamanya songket dengan harga yang lebih murah daripada harga pasaran.
Tentang harga nanti cik iena cerita okay. Anda pasti teruja. Cik iena pun nak tempah sehelai walaupun tak tau bila nak kawin nya. Tak rugi pun. Songket merupakan antara warisan tamadun
Melayu . Ianya akan kekal sepanjang Zaman. Esok Lusa, anak cucu cicit boleh pakai kan. Tapi make sure size kene sama lah . Owkay biarlah gambar dan video berbicara (^_~)

 





















































Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com
Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve