Grab The Promo
Grab The Promo
Grab The Promo
Showing posts with label ShAwLs. Show all posts
Showing posts with label ShAwLs. Show all posts

Inner Syria + Plain Shawls @ BONITA SHAWLS





HaLuuuuu...
Saper di dalam...
saye dtg nk hantar sesuatu..
ahaa



ahaaa...



hehe hari ni iena dpt shawls yg iena beli dari BONITA SHAWLS..



total : 4 item
2 inner syria
2 plain shawls

ahaa
nie pic iena pakai inner syria kale itam..
ehee ni bukan yg baru beli ni
ni yg lain
(gambar hari isnin 3 mac 2010..bru balik dr pkns)





aha..
jika anda berminat nk membeli inner syria 2 kale yg cm iena beli tu
boley beli kat sini eyy
http://bonita-shawls.blogspot.com/



JIKA RAJIN..SILA KLICK..





Gift From HIJAB SMOOCH COLLECTIONS



GifT from SMOOCH


posto posto !!!!



taraaaaaaa...posto for iena..kehkeh


kasi zoom sket..tgk dr saper


Hijab Smooch Collection !!



haha dpt je terus try..so letak je atas pale tu..xbukak 2dung pn



taraa ..nie inner dia..malas nk sarung inner..kehkeh



opss..besar da..kena pegang..malas ni pin..kehkeh


iena dapat 2 tudung..
iena suke sangat..
nie dapat je dr postmen..
snap pic sampul tu...
bukak terus try..
kehkeh..
over excited btol
:)
wah bnyk betul tudung iena nie..
tak tau nk pakai yg maner satu..
da bnyk sgt..
:)
thanks yer Hijab Smooch Collection !!
nak tgk entry iena about giveaway nie klik sini




JIKA RAJIN..SILA KLICK..



BUBBLES GREEN SHAWL & DARK BLUE SHAWL



misae..
thanks a lot..
iena dh dpt shawls dh
cantek
:)













ANDA NAK???
kehkeh
jom beli kat sini

BELI JGN TAK BELI


Make over Tudung Ariani



kehkeh..gamba tak cun
kamera ni ngok ngek sket..
saje bwk dtg opis tudung ni nk tny pendapat officemate..
memandangkn owner x sabar nk tgk gambar..
g ler surau snap picture jap
kahkah..huduh muke ku arini..
mekap berterabur..
lalalaaaaaa























iena : jenuh nak nyusun berlian tabur tu satu satu..
:)

Im waiting~~BUBBLES GREEN SHAWL & DARK BLUE SHAWL

Im waiting this shawls from inikedaimisae.blogspot.com

Buy On : 28 jan 2010

Buy At :inikedaimisae.blogspot.com

 

BUBBLES GREEN SHAWL

   

 



 

   

    AND

   
DARK BLUE SHAWL(polyester)

     


     

   

     

   

   

 

PADDLE POP SHAWLS



wanie..
thanks a lot..
iena dh dpt shawls dh
cantek
:)


CAKKKK !!



PADDLE POP PINK



PADDLE POP GREEN



POS EKSPRESS


ANDA NAK???
kehkeh
jom beli kat sini

BELI JGN TAK BELI


Im waiting~~ PADDLE POP SHAWLS

Buy On : Today 26 jan 2010
Buy At :kiranna anggun
Post : Today 26 jan 2010



AND



RM 12 Each item..

hmmm nk kasi info sket..
haha ni akibat tak sabar2 n takot org beli
nampak je terus beli shawls nie..
tak perasan plak kt tmpt lain ade yg same n murah
ngeee~~
thats y ler iena letak
shopping list
shawls list
make-up list
lens list
tah mcm2 list lg ler kat bwh kiri
supaya senang tgk brg2 baru..
boley beza2 kn harga
tp tu lah shawls yg same tu ade dkat shawls@ayucinta
cume shawls tu dia campur2 kn..
gambar yg tunjuk kat shawls bloglist iena tu gambar shawls yg iena tak minat
bile dah beli shawls yg ni baru terjah ayu nyer blog
lalalalalaaaaaaaa
shawls yg sama dgn harga lebih murah
RM 12 & RM 10 per item
huh beza tu kn..
haha berkire btol iena nie eyy
lalallaaaaaaa
takpelah dah beli pon kn..
ngEeee~~pas ni sblm beli tgk blogshop lain dlu..
haha

Im waiting~~ BONITA SHAWLS

Im waiting this shawls from BONITA SHAWLS



ALREADY POST ON FRIDAY BUT STILL NOT DELIVER..
HUWAAA....
HARAP2 ARINI DAPAT LER

Terserlah Ayumu Contest - kategori A


ahaks
contest again..
giler contest btl iena nieape2 hal pun jom layan...





sila klik gambar untuk ke blog tuan penganjur...



contest ni anjuran butik tejaz



Taraaaaaaa....hah gambar yg menjadi pertaruhan adalah gambar nie..
iena < -- bajet ayu la tu..






iena pilih kategori A



edisi memaki shawl @ bertudung



ok..papai.^_^


shawlsayucinta.blogspot.com


tak sabar ari nie nk dapat shawls dr shawlsayucinta.blogspot.comehh ni bukan giveway..huhu
shawls yg iena beli dr shawlsayucinta.blogspot.com ari isnin aritu..
arini ni pun ade beli gak..
haha dok perhabis duit lg..
tp ari isnin bru dpt shawls tu



*********************************************
~ ღ♥LAWA SHAWLS♥ღ~
*********************************************








*********************************************
~ ღ♥LAWA SHAWLS♥ღ~
*********************************************





*********************************************
~ ღ♥PELANGI CINTA SHAWLS♥ღ~
*********************************************






*********************************************
~ ღ♥PELANGI CINTA SHAWLS♥ღ~
*********************************************


D`BOMB PHOTO CONTEST

hye..haha..contest lg iena nie
giler contest btl..
nk join jgak..


*********************************
~ ღ♥.: D`BOMB PHOTO CONTEST:.♥ღ~

*********************************







JOM lah beramai2 memeriahkn contest nie..




haha utk contest nie
iena nak ltak gambar nie..haha bajet the boom la tuh..


SAYA RASA PHOTO SAYA PATUT MENANG KERANAAIEN PASTI AKAN TERSENYUM DAN CAKAP ..WOW !! CANTIK NYE BUNGA TU..HAHA BUNGA JE TAU.ORG NYE TAK CANTIK PUN ..AGAKNYA SIAPAKAH GERANGAN YANG BAGI BUNGA TU KN ..KAN BEST KALAU AIEN DAPAT BUNGA CAMTU..


SAYA TAHU CONTEST NIE DARI neaflerida






jom bace sket pasal contest ni..
cam panjang lak nak tulis..
ape kate...
JOM KITA KLIK BLOG NI
http://itstimefortalk.blogspot.com/2009/12/dbomb-photo-contest.html

*********************************

~ ღ♥.: D`BOMB PHOTO CONTEST:.♥ღ~


*********************************


P/S : Tuan penganjur..kalau nak save gambar nie..just click jer gambar tu..nanti akan popup new window..then blh la save gambar
:)



Contest Gaya Tudung Menawan

contest lg..
hmm actually this week bz sesangat..
tp nk try gak contest nie..
jom layan...










Contest Gaya Tudung Menawant







*********************************

~ ღ♥.:My Simple Shawl Style:.♥ღ~


*********************************






haha style ni senang je n ramai yg wat cmnie
simple je..tp ade gak yg tak tau cmne nak belit2 shawls kn..
jom layan



*********************************

~ ღ♥.:BaWaL BaCk2FrOnT:.♥ღ~


*********************************






haha style ni nak tunjuk bunga2 kat blakang tudung bawal yg comel2 tu..
woops..semenjak pakai shawl..da jarang pakai bawal..
so agak susah sket nk bentuk kn..
haha..
jom layan..







*********************************

~ ღ♥.:BaWaL BeRTiNgKaT:.♥ღ~


*********************************






haha style ni pun utk tudung bawal yg bunge nye cun2..
wat 2 layer kt dpn..nmpk lh corak bunge bawal yg cun tu
opss tp 2dung ni x la cun pn..
saje je wat demo..





*********************************

~ ღ♥.:sHaWL CT:.♥ღ~


*********************************






haha ni plak maner yg takder 2dung ct tp
nk wat ala2 2dung ct..
hehe jimat mmg jimat...
iena< -- giler







*********************************

~ ღ♥.:2dUnG CT+iEnA:.♥ღ~


*********************************






nie lak tudung yg iena jahit beads pastu pakai dgn 2dung ct
haha tah pahape tah iena nie
belasah jelah..












JOM KITA KLIK BLOG
http://firahadifa.blogspot.com





Contest Gaya Tudung Menawan


STICKY MODE



( new entry , plz scroll down)














Saya nak buat contest gaya tudung menawan .







Saya mencari gaya design tudung yg baru , tak kisah la jenis selendang ke or scarf. sebabnya , Im getting board with my old tudung style . I want new , fresh tudung style.Masalahnya , saya takut nk mencuba, takut tak cantiks pulak nanti .. So i need help from u ols ... Kalau korang ade design /rekaan cara pakai tudung yg menariks dan cantik , meh la join contest nie!!













Syarat2 penyertaan ;







1. Buat entry bertajuk CONTEST GAYA TUDUNG MENAWAN. Dalam entry tu jgn lupa link to entry contest nie ..





2. Upload Gamba gaya tudung yg menawan kalbu tu.. jenis shawl , scarf , or apa2 jenis pon tak pa. Janji tudung ... Kalau dapat cerita beli kat mana and cara pakai lagi best!.


P/S: design tudung masa tunang or kawen pon diterima...






3. Yg nie wajib . Jadi My follower , and linkkan my blog ke blog list anda ....






4. Kalau model yg peraga tu bukan tuan punya blog pon diterima( tapi kalau tuan punya blog lagi afdal.. kekeke), bole je letak gamba mak , kakak, adik , kawan , or isteri.. tapi jangan lupa gitau dia.. later terkezut plak dia nanti .. Letak nama model sekali yer.. nama glamer pon tak per..



5. Bole upload seberapa byk gamba yg anda suka ..






6. Jangan lupa pastekan banner contest kat side bar masing masing, logo kena la link kat entry contest nie..





7. Kalau da complete. tepekkan link contest di ruang comment






8 . Contest bermula pada 3rd December ~ 30th December 2009







9. Pemenang akan dipilih berdasarkan gaya tudung yg menarik , cantik dan kemas oleh juri2 professional . Bukan dari kalangan blogger.. nanti bias plaks!







Hadiahnya ,















1. Satu set lengkap product GOLDEN HORSE COSMETICS bernilai RM 218.00


( produk ni sesuai utk semua jenis kulit)












dan







2. Rak dinding English Rose











Nak lagi??
















3. Free Full Treatment Facial Di Kedai Golden Horse Cosmetics worth RM 120 .00







Hadiah untuk top 10 & Saguhati pon ade..

(HADIAH FOR TOP 10)





so.. Apa tunggu lagi.. meh la join contest nie...

 

 

♥♥ Info Menarik ♥♥






Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve