Grab The Promo
Grab The Promo
Grab The Promo

Reversible 3Tone Ayunar + Outer Syria + Shawl Accesories


Yeahh Reversible 3Tone Ayunar + Outer Syria + Shawl Accesories dah sampai..
Thanks a lot ayun..sangat cantek!!..i like it...okehh jom nengok..

4 helai inner,2 helai Outer Syria & 2 headband
;)


hehe nie jer yg iena beli..
suker sgt inner dia sb tak melekap..
lepas beli inner ni terus x beli inner kt tempat lain..
kalau nk inner beli kt ayun jerk..
hehe jum nengok iena melaram brg2 yg iena dpt nie..
hehe..
Nie Reversible 3Tone Ayunar kale pink..ade dua iena beli kt ayun..ouhh so sweet combination kale nye tau..iena pakai dgn headband yg beli kt ayun jugak
;)



Nie plak Outer syria + Reversible 3Tone Ayunar




Nia Outer syria + Reversible 3Tone Ayunar yg iena beli kt ayun sebelum sebelum nie..hehe tp iena pakai 2 kale jer..
pelbagai gune kn
;)
opss + pearl headband from ayunar juge





Woopss next picture Reversible 3Tone Ayunar..
hahah cumel ke cam gini..
lalalaaa ape style la iena wat nie..
tp cam comel lak
;)



hehe nie jer ler yg iena beli utk kali nie..
nti nk tambah inner lagi and nk tambah aksesori for shawl lagik

;)

sweet jer tgk ayun pakai mcm2 gaya tau..
nie iena baru permulaan nk mengumpul aksesori..

baru nie jer yg ader



woopsss..
tertinggal lak 1 lg headband yg slalu gak iena pakai..
;)



Pasni kalau kuar nampak aksesori yg agak2 sesuai tuk hijjab i'll buy..
ngee nk jadi cumel seperti ayun..
walaupun usia iena agak tue..
hahaha tak kire nk jugak jadik muda..
okeh nie pic Reversible 3Tone Ayunar yg iena dh beli kt ayun..
hurmm ader lagi..tah mana letak nye..
kat umah mak pun ade tetinggal jugak inner nie..



Kalau anda anda berminat boleh lah beli kat ayun eyhh
klik sini

Nie plak link tuk inner yg iena pakai tu -->inner

Owkeh sumer..

tak ley on9 lelame..

nk sambung jahit beads baju org nie ha..

okehh..

papai..

nite~~

 






♥.:Ayunar Hijab Style Challenge Contest:.♥

JOM VOTE IENA


Kenangan Beraya Di Kolej

Lagi beberapa hari je kiter nak berayer kn..
teringat pulak kenangan mase beraya kat kolej dulu..
rindu sangat2 kat member2..
geng iena suka organize open hause utk dak2 kelas..
and mase tahun akhir kami organize open house tuk 1 batch UTM
sekali dgn majlis perpisahan..
huwaaa sangat seronok..
semua makanan we all yang masak sendiri tau..
no katering2...
semua diantara kami memang berbakat memasak2 nie
ahaaa...
mula lah berebut2 nak pilih masak menu ape..
ade yang nak kuah kacang style jawa..
kuah kacang style minang..
ahaaa finaly wat kuah kacang style minang sb x letak santan so tahan lama la kuah kacang nyer
;)
mase tahun akhir tu iena n erna ditugaskan untuk memasak kuah kacang..
auchhh pedas seyhhh..sory sumer..
banyak lagi lah menu yg ade..
rendang aisyah n sally masak..
ade lontong..
ape lg eyhh ..ala lupe la pulak kan..
owkeh2 jom layanz gambo zaman mude2 sambut rayer kat kolej
tp x bnyk ler gmbr rayer tahun akhir tuh
;)



syallyniena DDC study group..huhu syallyniena tu nama gabungan we all



Nie plak rayer2 tahun sebelum nyer..




korang2 sumer..
rindu sgt2 kt korang..
rase cam nk belajar balik jer..
hope sgt2 rayer ni dpt jmp korang..
;)






♥.:Ayunar Hijab Style Challenge Contest:.♥

JOM VOTE IENA


Saya Telah membunuh!! (Maafkan saya)

ouhh tidak..
saya telah membunuh!!
semalam ade tetamu tidak d undang datang ke rumah bujang iena kt key ell..
iena dok umah ni baru jer lg..
tak sampai setahun..
umah tu 3 tingkat..
iena dok atas skali tingkat 3..
tengah bersiap2 nak keluar ke tesco beli barang..
tetibe akak housemate panggil..
iena..~~iena~~ iena^^
dgn suara ketakutan..
lagi ler iena seram..
iena bukak pintu bilik jer dia ckp
tolong tolong akak dah tak tau nak buat ape nie..
iena turun lah tengok..
argggg!!!!!!!!!!!
ada

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|


Ouuhh tidakkkkk
anak ular tedung d ruang tamu rumah sayer..
eeeeeeeeeeee..so scary



memandangkan hanya kami berdua jer kat umah..
iena x boley la tunjuk rase takot
padahal dlm hati tuhan je yg tahu betapa takot nyer iena nie..
kalau iena takot lagi kelam kabut la
da la akak tu pun takot giler..
dgr suara dia panggil iena pn dh scary..
adehhh..
walaupun tu cuma anak ular tapi still berbisa kalau kene gigit
nasib baik lah iena nie org kampung
dok umah kampung jer..
so penah la alami situasi nie
akak tu amek ridset..
huhu x lut kot ridset..
kebetulan akak tu masak air panas..
iena suh akak tu spray ridset pastu iena simbah dgn air panas..
wat serentak ler..
buat ler seperti yg dirancang..
mengeliat anak ular tu..
huwaaa sgt takot..
dia tak mati lg..
iena sprayy dgn ridset lagi..
tak mati2 jugak
dia lawan lagi ader la..
naik kn kepala dia cam nak patok..
ee serammmm
liat tul nyawa dia
masak air panas lagi..
simbah lagi sampai lah dia mati kekerasan
ngeh ngeh
akhirnya saya telah membunuh seekor anak ular tedung yg telah masuk kerumah
ayoyoooo..
akak umah tu bukak citer sblm ni penyewa lain penah jumpa sisik ular kat kabinet2 kt dapur tu
huhuhu...
nampak nyer pas raye ni kene bergotong royong mengeluarkan barang2 yg tak guna dlm stor n kosongkan kabinet2 tuh..
we all tak guna pn kabinet tu..
dlm tu brg org lama..
huhuhu...
ular owh ular






♥.:Ayunar Hijab Style Challenge Contest:.♥

JOM VOTE IENA


Episod Akhir Epilog Syurga Cinta


HePPppp TgK nie..
Taraaaa pengunguman dr Owner DRAMAMELAYU.COM


hah bia betolll
episod akhir..
lepas nie mesti rindu mia..


dengan pantas nyer jari ini mengelik link tersebut dan mau menonton la...
terlampau bz sgt sampai tak tgk sgt iklan2 tv yg g tau da episod akhir ke..
ape ke..
mmg terkejut giler ahhh nengok fb tuan DRAMAMELAYU.COM
ngee~```~~
wakenabebbbbbbb..
padahal dah tau dah Epilog syurga cinta sampai episod 28...
tersilap pandang Episod 18 tapi mcm ternampak Episod 28..
kehkeh..
iena owh iena
len kali bace betol2..
sekali nengok bukan da...
episod yg smlm punyer..
lalallaaaaa...
saya sudah terkene!!
anda juge terkene..
kehkeh keh
peaceeeeeee Jgn Marah
;)


Jom nengok citer nie
hahah episod last le kunun yer Encik FAZ..

 

Klik -> http://www.dramamelayu.com/2010/09/epilog-syurga-cinta-episode-18.html







 

 

ღ♥Jom Baca Latest 20 Entry By Cik iEna♥ღ

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve