Grab The Promo
Grab The Promo
Grab The Promo

Hangout with adik-adik di hujung minggu


 
Yeay akhirnya dpt jugak keluar dengan cil lyn kita nie.
Dah lama dah plan nak jumpa adik cik iena nie tp tak jumpa2.
Masing2 bz kan. Sorang free sorang bz.

Actually bukan adik kandung tapi dah rapat dgn dia anggap mcm adik je 
(^_~)
lynn pun rapat jugak dgn family cik iena.
Kenal dengan lynn ni masa cik iena menyewa bilik masa mula2 kerja kat KL dolu dolu
hihi walau pun kami da berpindah2. Dah tak duduk sama rumah tapi relation kami tetap closed macam dlu (^_~)
 
 
Cik iena n adek sampai awal
cam bese nak bg lynn terbako
kami selfie dlu n wassap pic kt lynn 
hihi
 
yukk selfie
 
 
selfie.. hihi yg nie tak pakai lense



okies yg ni pakai wide lense kat henset haha

okies yg ni pakai wide lense kat henset haha

yg ni tak pakai wide lense,

yg ni tak pakai wide lense,
 Lepas je cik lynn sampai
kami makan dulu
lapar okeyh
makan dekat wawan cafe berjaya times square je
tu tahap lapo bebenor
malas jalan, nampak kdai makan yg ade. 
belasah je 
(^_~)



jom layan pic yg diambil dgn  monopod
(^_~)
 



















 
nie nak makan ke nak berselfie ni kan
bnyk btoi amek gambo
 
(^_~)
 
Wokies, selesai makan, ape lagi jalan2 la
shopping 
(^_~)
 
Lepan shopping baju, skirt n beg
dkat ts kami pergi sungei wang pulak

jalan punye jalan
terberkenan dgn heels nie
tapi laen yg berkenan laen yg beli
sb yg terbekenan tu
heels tu xde size cik iena
lupe plak nak amek pic heels tu
kalau tgh shopping henset memang tolak tepi
(^_~)
tumpukan perhatian pada shopping je haha
 
ni heels yg cik iena beli
tp beso jugak
patut nye size 36 tp xde
haha beli la size 37
beso siket je
yg satu lg tu xde size 36 n 37, yg ade 38
beso sangat tu
 








haha dah banyak da heels
sebulan satu
pakainye time fashionshow and photoshoot je.
heels 5 inc pakai hari2 sakit pinggang woo
 
kat sungei wang tak jalan lama
haha duit da benyak terbang kat ts
terbang lagi dkt sg wang haha pitam
 
stop jalan2 
kalau tak habis shopping lg
da penat jalan mesti lapo kan
haha
makan ler ape lg kan
makan kat mcd je
 
 
 


huhu shopping sakan. dlm beg tu pun barangan shopping

da penat shopping, makan
balik ler kan.
 
Sampai je umah g kedai dlu beli lauk tuk masak esok
cik iena suka masak n bawak bekal g opis
beli2 lauk pastu adek teringin makan macaroni mlm nie
beli la n masak
jemput makan
 

 

Alhamdulillah da kenyang
Banyak btl makan hari nie
selesai makan update blog
pasni nak sambung jahit manik baju wedding customer







Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)

Wedding Bear (Zubir Abdullah) & Nadiah 7 Jun 2014


Opss mimpi pulak cik iena tengah malam nk update blog kan.Nie story siang td.
Cik iena n kawan2 pergi wedding bear kt taman angkasa KL.Lama giler tak jumpa bear.
Bear da berisi.Dulu time belajar bear kurus je (^_~)
Tahniah bear, kawen dah ko kan.
Semoga Berbahagia till jannah bear.
 
Pssttt gambar wajib
nak amek berkat
kene amek gambor ngan pengantin haha
 

sweet nye bear dgn wife..bear moksss




bear n nadiah

bear n nadiah


 cik iena ,kak lieya ,sally,yanie with pengantin





mcm2 aksi ada time nie
nk tunggu tunang kak lieya snap pic lama bebenor





peweeettt comei tak (^_~)
my bff





bff


Rindu korang
kejap je jmp td
nty jmp lg eyh.xdpt nk borak panjang T___T

wokiesss meh cuci mata lg

ni pic tuan tanahyg suke bergambar pulak
(^_~)

comel tak baju nie,baju lama tp cik iena jahit manik..baju lama nmpk baru la yeayy



cik iena with satu2nya adik perempuan cik iena :)

auchh gedikss sgt selfie




hihi possing sket (^_~)


Wokies, itu je nk tulis
kejap je  g wedding member.
pastu balik rumah rehat kn diri.
then macam biasa sambung jahit manik baju wedding customer hihi
da penat jahit. bukak lappy
update blog sebelum tidur
esok nk dating dgn adik angkat kesayangan cik iena pulak
okiess
nite zzZZZzzzz





Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)

Fashion show with sophie paris

Rajin pulak cik iena update blog eyh, ini story sabtu lepas2 hihi bosan dalam tren nk g keroje.today dari kampung so 6.30 da kua umah dh.
Job fashion show dgn sophie paris..
Xbnyk gmbr pn yg ade..
Suke tgk make up artist ni make up cik iena cantik..
Kejap je de mekap tau..
Laju betoi. .hihi nk kejo masa show nk mula dh (^_~)
Okies jom layan pic yg ade 
Tak bnyk pn
Huhu nk describe satu2 pic tak reti la pulak gune android blogger apps ni (^_~)

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve