Grab The Promo
Grab The Promo
Grab The Promo

BEHIND THE SCENE PHOTOSHOOT SONGKET 2014 : BULLYN COLLECTION


Jemput tonton 5 video disebalik tabir dan gambar-gambar yang sempat diambil. Terima kasih kepada owner Bullyn Collection diatas kepercayaan untuk cik iena memperagakan koleksi songket daripada Bullyn Collections. Perusahan ini baru dijalankan oleh Puan Sazlin Abu Bakar  dan suami. Matlamat utama beliau adalah membantu golongan pengantin yang ingin mencari baju-baju pengantin terutamanya songket dengan harga yang lebih murah daripada harga pasaran.
Tentang harga nanti cik iena cerita okay. Anda pasti teruja. Cik iena pun nak tempah sehelai walaupun tak tau bila nak kawin nya. Tak rugi pun. Songket merupakan antara warisan tamadun
Melayu . Ianya akan kekal sepanjang Zaman. Esok Lusa, anak cucu cicit boleh pakai kan. Tapi make sure size kene sama lah . Owkay biarlah gambar dan video berbicara (^_~)

 





















































Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

Pencarian Keluarga Angkat kepada Anak Yatim Syuhadah Gaza, Palestin




Merujuk kepada hebahan iklan MAPIM Shah Alam, "Pencarian Keluarga Angkat kepada Anak Yatim Syuhadah Gaza, Palestin" oleh Pn Harzlina Mohd Sahar..
Dengan ini dimaklumkan bahawa projek ini adalah anjuran bersama diantara MAPIM dan SALIMAH Msia.
Untuk Keterangan lanjut sila hubungi:
Pn Harzlina Mohd Sahar: 0133694041(MAPIM)
Pn Siti Fatimah Likin: 0133677773 (SALIMAH Msia)



Borang Penyertaan: sila sms/WA ke H/P: 01126393659
 📧 email: anaksyuhadah@yahoo.com
📍Blog: anaksyuhadapalestin.blogspot.com

UNTUK  MAKLUMAN :

anak2 tersebut kini berjumlah 22,000 orang.... Hanya 500 orang yg tlh ditaja...dgn tajaan @ RM2,000 seorang, setahun.

Mereka tidak dibenarkan dibawa keluar dari Gaza.

Nota: talian @ email saya sudah maximum sehingga mencecah lbh 5000 yang perlu dijawab.

Sehubungan dengan itu mohon kerjasama utk berhubung ditalian, email @ blog anaksyuhadah tersebut & bersabar menunggu respon dari pihak kami.

Maaf atas segala kesulitan.
Sekian, harap maklum dan terima kasih.

Yang menjalankan amanah,

Harzlina Mohd Sahar
Ketua Penyelaras
MAPIM Shah Alam

Nota:

1. Pecahan tajaan RM2,000 seorang ank syuhada Gaza ialah:-

  a. RM200 (pendaftaran/pengurusan) + RM600 bayaran pertama
  b. RM600 bagi bayaran ke 2
  c. RM600 bagi bayaran terakhir

2. Keterangan lanjut sila layari blogsport anaksyuhada @ tgglkan pesanan diemail @ talian tersebut 3. Jika tinggal dilembah Klang boleh buat temujanji utk dtg ke pejabat sy di Kompleks PKNS Shah Alam.

Terima Kasih


okay ni cik iena print screen our conversation





Nota Blog : Pada yang bertanya cik iena semalam. Ini details untuk pencarian keluarga angkat anak-anak yatim Gaza, Palestin
Gambar pertama sekadar hiasan (sumber: google) 
Kan best kalau budak tu boleh bawak malaysia. Ambil dari baby. Teringin jugak nak ambil. Tapi Syarat Kerajaan Palestin kita hanya boleh membantu dari segi tajaan . Budak tu tidak dibenarkan keluar kerana mereka merupakan aset negara mereka.
Mereka akan didik untuk mempertahankan bangsa agama dan negara.

 







Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

BEHIND THE SCENE PHOTOSHOOT SONGKET 2014 : BULLYN COLLECTION


Thanks for the make up Zuq .  Easy to collaborate with you and other team . Hope we can collaborate again in the future.

Like The Make UP Feel Free To Contact Zuq

Facebook 
IG 
Whatsapp
 0126206851




Pic sebelum mekap, muka berpeluh kepanasan hehe




With my make up artist









Owkay balik rumah sebelum remove make up
kita selfie dulu
(^_~)









Next Update
Behind The scene Photoshoot Songket 2014
dan
serba sedikit tentang Bullyn Collections


Nota Blog : Salam takziah pada Zuq, today nenek dia meninggal . Semoga Arwah ditempatkan dikalangan orang beriman. Al Fatihah .






Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

AKU DIAM



Aku diam
Bukan bererti aku tak peduli kepadamu.
Aku diam
Bukan bererti aku tak memikirkanmu.
Aku diam
Bukan bererti aku tak mengharapkanmu.
Aku diam
Bukan bererti aku tak merindukanmu.
Akan tetapi,
Aku diam
Kerana aku sungguh memikirkanmu.
Aku diam
Kerana aku sungguh merindukanmu.
Cukup dengan diam aku menaruh hati padamu
Cukup dengan diam kutundukkan pandanganku
Cukup dengan diam kujaga maruahku
Diamku sebagai tanda menjaga hati padamu
Yang kutitipkan pada-Nya
Diamku sebagai bukti rinduku padamu
Yang tak melebihi cinta pada-Nya












Ehhhh tengok cik iena memalam ni berjiwang-jiwang pulak
Actually i miss someone but
its hard to tell him
Okay dah cik iena sila tidur nanti entah ape blog post sengal di update malam nie
(^_~)
cerita pasal photoshoot songket Bullyn Collection tak nak update pulak
jiwa kacau beb
okay iena ingat bawah nie

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V






Owkay chill cik iena, sekarang pergi tidur

Nota Blog : pic atas tu gambar photoshoot ahad yang lepas. Photoshoot koleksi songket dari Bullyn Collections. Nanti ada mood , jiwa tak kacau cik iena update okay (^_~)
Tapi kan pic tu actually candit pic, memang cik iena tengah termenung memikirkan sesuatu sekali photographer ambil gambar. Kredit to En.Min for the photo :)







Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

MUNGKINKAH HATIMU MILIKKU


Di sisimu aku terdiam seribu bahasa,Di hatiku bergetar sejuta rasa.
Namun sukar untuk aku meluahkan Ku cinta padamu.Nafasku terhenti bila melihat dirimu.
Terasa batas degupan jantungku.Mungkinkah hatimu milikku jua, Ku sayang padamu.
Kan kuabadikan dikau Suatu kenangan yang manis Yang tak mungkin aku lupa Untuk selamanya.

Opss ini lirik lagu je. Cik iena suka lagu ni. Lama tak dengar . Cik iena dengar ulang2 pun takpe.
Lirik dia very meaningfull for me huhu
Memang sukar kan nak luahkan ape yang kita rasa . Lagi2 kita ni Perempuan .
Hanya mampu berdoa .











Lirik Lagu Hatimu Milikku -Nera AF9

Pernahkah engkau hargai
Cintaku yang sejati
Pernahkah engkau mengerti
Akan diriku ini

Betapa hebatnya cintamu
Memberiku sejuta pilu
Betapa agungnya asmaramu
Membuatku terpaku

[*]
Di sisimu aku terdiam seribu bahasa
Di hatiku bergetar sejuta rasa
Namun sukar untuk aku meluahkan
Ku cinta padamu

[**]
Nafasku terhenti bila melihat dirimu
Terasa batas degupan jantungku
Mungkinkah hatimu milikku jua
Ku sayang padamu

Kan kuabadikan dikau
Suatu kenangan yang manis
Yang tak mungkin aku lupa
Untuk selamanya

Kan kucoretkan kenanganmu
Dalam sanubariku ini
Dapat jadi yang terindah
Di dalam hidupku ini

Ulang [*][**]

Bagai bahtera yang dilanda badai
Gelora cintamu
Mengoncang jiwaku
Berombak mencari
Daratan yang damai
Ohhh cintaku

Ulang [*][**]

Aku coretkan kenanganmu
Dalam sanubariku ini
Agar jadi yang terindah
Dalam hidupku ini

Sumber : http://www.liriklagumuzika.com/2011/05/lirik-lagu-hatimu-milikmu-nera-af9.html#ixzz3Ki68x97A



Nota blog : gambar diatas gambar photoshoot cik iena masa tahun 2010 . Photo Credit to
Gangster Paradise Photography
Maap encik photog cik iena kasi tuka black and white sebab dulu skin cik iena tak cerah..hehehe mcm tak comel plak. Laen sangat skin tone tahun 2010 dengan skin tone 2014. lalallalalaaa






Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com
Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve