Grab The Promo
Grab The Promo
Grab The Promo

LAMAN SENI 7 SEKSYEN 7 SHAH ALAM


LAMAN SENI 7 SEKSYEN 7 SHAH ALAM


Selesai makan di Restoran Jemari , kami berjalan seketika di Laman Seni 7. Kebiasaan nya cik iena memang suka bergambar tapi hari ni memang mood kurang baik , almaklumlah penyakit orang perempuan. So hanya sedikit sahaja gambar diambil di sini (^_~)

LAMAN SENI 7 SEKSYEN 7 SHAH ALAM

LAMAN SENI 7 SEKSYEN 7 SHAH ALAM
Aunty iena.. adam nak payung

LAMAN SENI 7 SEKSYEN 7 SHAH ALAM
auhh tangan adam lenguh la aunty iena, tak dapat pegang payung

LAMAN SENI 7 SEKSYEN 7 SHAH ALAM
aunty iena pun kurang ketinggian untuk pegang payung

LAMAN SENI 7 SEKSYEN 7 SHAH ALAM
ehh adam nak yak

LAMAN SENI 7 SEKSYEN 7 SHAH ALAM
opss

LAMAN SENI 7 SEKSYEN 7 SHAH ALAM
adam tersangkut paku, ala cian nya dia

LAMAN SENI 7 SEKSYEN 7 SHAH ALAM

LAMAN SENI 7 SEKSYEN 7 SHAH ALAM
peace, aunty iena and adam






Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

Restoran Jemari Seksyen 7 Shah Alam




Ceritera 31 Januari 2015 . Maaf Erna and Aisyah , cik iena sampai lewat sebab masalah yang tak dapat dielakkan. Period Pain yang teruk sangat . Perancangan asal sebelah pagi Nak pergi Tengok wayang . Di sebabkan cik iena lewat nak tangguh kan ke petang. Tapi Nak dijadikan cerita lagi terpaksa di tangguhkan lagi

Nak tau kenapa - sebab ni -->   www.ienaeliena.com/2015/02/baked-macaroni-in-the-making.html



Restoran Jemari Seksyen 7 Shah Alam
ADAM, anak my bff aishah

Restoran Jemari Seksyen 7 Shah Alam
ADAM, anak my bff aishah

Restoran Jemari Seksyen 7 Shah Alam
bff

Restoran Jemari Seksyen 7 Shah Alam
bff

Restoran Jemari Seksyen 7 Shah Alam
bff

Restoran Jemari Seksyen 7 Shah Alam
BFF

Restoran Jemari Seksyen 7 Shah Alam
limau kasturi asam boi

Restoran Jemari Seksyen 7 Shah Alam
kerabu mangga

Restoran Jemari Seksyen 7 Shah Alam
kailan ikan masin

Restoran Jemari Seksyen 7 Shah Alam
Tom yam ayam


Selesai makan di Restoran Jemari , kami berjalan seketika di Laman Seni 7 Seksyen 7 Shah Alam







Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

Qaseh Baked Macaroni In The Making


Qaseh baked macaroni
 
Ceritera  31 Januari 2015, plan asal tengok wayang bersama bff . Tapi terpaksa dibatalkan sebab bff cik iena perlu buat cheese baked macaroni untuk keesokan harinya. Jadi cik iena perlu tolong bff cik iena . Aktiviti untuk menonton wayang ditangguhkan kepada keesokan harinya. Jadi aktiviti cik iena selepas keluar makan bersama bff adalah menyediakan Qaseh Baked Macaroni

Jom tengok gambar di sepanjang pembuatan Qaseh Baked Macaroni. Tapi tak boleh tunjuk semua lah. Nak tau rasa nya kene beli okay . Memang sedap

Qaseh Baked Macaroni In The Making

Qaseh Baked Macaroni In The Making

Qaseh Baked Macaroni In The Making

Qaseh Baked Macaroni In The Making

Qaseh Baked Macaroni In The Making

Qaseh Baked Macaroni In The Making

Qaseh Baked Macaroni In The Making

Qaseh Baked Macaroni In The Making

Qaseh Baked Macaroni In The Making

Qaseh Baked Macaroni In The Making




Nota Blog : Memang rumit untuk membuat  Qaseh Baked MAcaroni nie, ada banyak langkah-langkah. Memang perlukan kesabaran untuk membuatnya . So cik iena rasa harga yang ditawarkan RM5 memang dah cukup murah dah .

 








Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

HOMEMADE FAMOUS AMOS CHOCOLATE CHIP




 HOMEMADE FAMOUS AMOS CHOCOLATE CHIP

Pada yang berminat dengan FAMOUS AMOS COOKIES, anda boleh dapatkan HOMEMADE FAMOUS AMOS CHOCOLATE CHIP
dengan harga :

RM 18 (S) 
RM 30 (L) 

Sedap sangat okayhhh.. cik iena rase terus beli..
Berminat blh wassap 0122859676

HOMEMADE FAMOUS AMOS CHOCOLATE CHIP
HOMEMADE FAMOUS AMOS CHOCOLATE CHIP

HOMEMADE FAMOUS AMOS CHOCOLATE CHIP
HOMEMADE FAMOUS AMOS CHOCOLATE CHIP
Contact Person : Puan Aisyah Marlis
0122859676





Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

QASEH BAKED MACARONI



Kepada penggemar Cheesy baked macaroni, anda boleh merasakan Cheesy baked macaroni bercitarasa melayu yang agak pedas yang diberi nama Qaseh Baked Macaroni. Anda boleh dapatkan Qaseh baked macaroni dengan whatsapp Puan Erna di talian 0196611405



QASEH BAKED MACARONI

QASEH BAKED MACARONI


QASEH BAKED MACARONI
Sungguh menyelerakan Qaseh BAked Macaroni
Untuk pengetahuan pada asalnya cik iena memang tak makan daging lembu . Kebelakangan ni selalu dapat invitation blogger food review cik iena kene lah belajar makan kan . Tak de alahan pun cuma tak makan je . Tapi Qaseh Baked Macaroni ni bila cik iena makan memang sedap sampai cik iena tak terdetik dihati yang cik iena tengah makan ni daging lembu . Rasa dia memang sedap . Sebelum ni cik iena tak suka makan daging lembu sebab ada rasa macam hanyir macam bau lembu. Dah lembu memang bau lembu lah kan . Tapi tak tau lah yang ni cik iena boleh makan pulak . Mungkin cheese yang banyak tu membuat kan cik iena lupe itu daging lembu .

Okay lepas in kalau nak makan daging cik iena kenelah makan Qaseh Baked Macaroni (^_~)


Pada yang berminat Sila Hubungi Puan Erna di talian 0196611405
IG : qaseh_bakedmacaroni
FB : Qaseh Home Cook 
Fanpage : Qaseh Baked Macaroni 
 
Nota Blog : Tuan empunya blog lupa nak selfie sambil makan Qaseh Baked Macaroni. Sedap sangat makan sampai lupa dah Licin (^_~)

Jemput Singgah : www.ienaeliena.com/2015/02/baked-macaroni-in-the-making.html








Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com
Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve