Promosi Tudung Bawal Berkualiti Di Bidadarihouse

Jika dahulu tudung bawal hanya dikenali sebagai tudung kampung, namun kini menerusi rekaan yang diubah suai ia semakin diminati dan mempunyai peminat tersendiri. Malah tidak hairan apabila ia sesuai digayakan untuk semua acara termasuk majlis eksklusif dan majlis perkahwinan.

Dalam arus kemodenan sekarang terdapat ramai pengusaha butik mengeluarkan pelbagai jenis bawal yang berfesyen. Bagi memenuhi permintaan segelintir peminat tudung bawal yang masih menggemari tudung bawal kosong, Bidadarihouse menawarkan tudung bawal klasik berkualiti tinggi buat peminat tudung bawal.. Bidadarihouse menggunakan fabrik berkualiti tinggi pada harga yang berpatutan.

Promosi Tudung Bawal Berkualiti Di Bidadarihouse
Promosi Tudung Bawal Berkualiti Di Bidadarihouse


Kepada anda peminat tegar Koleksi Tudung bawal, anda boleh dapatkan tudung bawal di Bidadarihouse. Selain Tudung Bawal, Bidadarihouse juga ada menawarkan Selendang iaitu AYLA Shawl Premium


Antara tudung yang pernah cik iena cuba dari Bidadarihouse adalah AKEL Plain 50, Bawal Cotton Turki dan AYLA Shawl Premium . Berikut CIk iena kongsikan gambar Cik iena menggayakan koleksi tudung dari Bidadarihouse.

Bawal Cotton Turki 50 kod 19
Bawal Cotton Turki 50 kod 19



Teruskan membaca untukmengetahui tentang Promosi Tudung Bawal Berkualiti Di Bidadarihouse :)


AKEL Plain 50


Tudung bawal Akel Plain 50 merupakan tudung bawal yang dihasilkan dari kain Turkish Chiffon berkualiti tinggi yang mana ianya hadir dengan dengan 32 pilihan warna yang menarik.

 AKEL Plain 50
32 koleksi warna AKEL Plain 50


Cik iena menggayakan  Bawal AKEL Plain 50 kod 72 . Rona pink sememangnya warna kegemaran Cik iena, memandang kan Cik iena banyak koleksi tudung rona pink lembut jadi kali ini cik iena memilih rona pink gelap. 


AKEL Plain 50
AKEL Plain 50

Material: 100% polyester (Quality Turkish Chiffon)
Size: Bidang 50 (120cmx120cm)

Review AKEL Plain 50


Rona warna pink sememangnya warna kegemaran Cik iena. Tidak kisah samaada pink lembut atau terang mahupun gelap, warna ini mampu buat Cik iena tertawan. Jadi untuk koleksi AKEL Plain ni Cik iena memilih rona pink seakan purple gelap ini menjadi pilihan Cik iena.



AKEL Plain 50
AKEL Plain 50

Mempunyai material yang lembut dan selesa. Cik iena gayakan tudung bawal ini ke tempat kerja  dengan padanan blouse dan seluar rona putih kosong . Pada sebelah malam Cik iena masih mengenakan tudung bawal ini untuk sesi badminton bersama rakan pejabat . Walaupun berpeluh  bersukan namun tudung ini tetap selesa dipakai. Tiada rasa panas. Material yang lembut membuatkan cik iena berasa selesa dan sejuk.


AKEL Plain 50
Cik iena memekai AKEL Plain 50 ketika sesi badminton bersama rakan pejabat

Bawal Cotton Turki 50


Tudung bawal Cotton Turki 50 merupakan tudung bawal yang dihasilkan dari kain Turkish Cotton berkualiti tinggi yang mana ianya hadir dengan dengan 32 pilihan warna yang menarik.

Bawal Cotton Turki 50
32 koleksi warna Bawal Cotton Turki 50


Cik iena menggayakan  Bawal Cotton Turki 50 kod 19 . Rona peach orrange merupakan salah satu warna kegemaran Cik iena.


Bawal Cotton Turki 50
Bawal Cotton Turki 50

Material: Quality Turkish Cotton
Size: Bidang 50 (120cmx120cm)


Review Bawal Cotton Turki 50 Kod 19



Bawal Cotton Turki 50
Bawal Cotton Turki 50








Warna yang agak menyerlah jika digayakan. Sangat sesuai untuk anda yang gemar kelihatan menonjol seperti Cik iena. Pengunaan warna ini akan menimbulkan elemen ceria pada si pemakai. Tampak lebih segar bergaya mengenakan warna ini. dari segi material, mempunyai material yang agak lembut. Sangat selesai di pakai. Cuma untuk Cik iena yang tak berapa pandai menggayakan bawal Cik iena perlukan peniti di tepi dan atas tudung supaya kedudukan tudung tidak lari.








Bawal Cotton Turki 50
Bawal Cotton Turki 50


Memandangkan warna pilihan ini untuk koleksi Bawal Cotton Turki 50 ni sangat cantik dan membuatkan Cik iena kelihatan lebih menyerlah jadi dalam masa beberapa hari ini sahaja Cik iena telah menggayakan tudung bawal ini selama dua hari.

Cik iena juga menggayakannya ketika menghadiri Majlis Buffet Ramadhan Review di Seri Pacific  Hotel baru-baru ini.





A post shared by Malaysian BloggerπŸ’„πŸ‘ πŸ‘—πŸ‘œπŸ΄πŸΉ (@ienaeliena) on



AYLA Shawl Premium



AYLA Shawl Premium adalah Shawl pertama keluaran Bidadarihouse. Shawl ini bermaterial yang agak sejuk dan sangat selesa untuk di pakai. Dengan menggayakan Shawl ini anda bukan sahaja kelihatan cantik, tetapi juga kelihatan yakin dan sejuk di mana saja, pada bila-bila masa.





AYLA Shawl Premium
AYLA Shawl Premium


AYLA Shawl Premium menggunakan  kain Turkish Satin berkualiti tinggi. Ianya dibuat secara eksklusif di Turki. Hadir dengan 9 pilihan warna yang menarik.



AYLA Shawl Premium
AYLA Shawl Premium


Untuk koleksi AYLA Shawl Premium ini Cik iena memilih untuk menggayakan  AYLA Shawl Premium kod S7 iaitu Milano Red untuk kelihatan lebih eksklusif.


AYLA Shawl Premium
AYLA Shawl Premium



Material: Quality Turkish Satin
Size: 175cmx200cm

Review AYLA Shawl Premium


Kebiasaannya Cik iena gemar menggayakan rona warna yang ceria. Untuk koleksi AYLA Shawl Premium Cik iena memilih rona  warna agak garang iaitu Milano Red. Warna ini membuat Cik iena tampil lebih elegant dengan padanaan skirt berona warna yang sama dan di kontrakan dengan blouse hijau agar tampak lebih menarik.  Seperti biasa Cik iena memang suka kelihatan menonjol jadi colour block menjadi pilihan Cik iena.

AYLA Shawl Premium
Cik iena menggayakan AYLA Shawl Premium ketika menghadiri Majlis Buffet Ramadhan Review di The Everly Putrajaya baru-baru ini


Dari Segi material, ianya sangat lembut, selesa dan sejuk. Sangat sesuai dengan cuaca Malaysia yang agak panas. Shawl ini agak lebar cuma gaya lilitan Cik iena pakai menampakkan ianya agak singkat. Anda boleh tentukan sendiri gaya tudung yang anda inginkan :)

BAru-baru ini juga Cik iena telah menggayakan shawl ini ketika menghadiri Majlis Buffet Ramadhan Review di The Everly Hotel Putrajaya.



Promosi Tudung Bawal Berkualiti Di Bidadarihouse


Jadi kepada anda di luar sana peminat tudung bawal khususnya, dapatkan tudung bawal istimewa ini di Bidadarihouse .

Nikmati diskaun 10% di Bidadarihouse


Istimewa buat pembaca blog ienaeliena.com dan folloer instagram @ienaeliena anda boleh nikmati diskaun sebanyak 10 % tidak termasuk postage dengan menggunakan kod BIDADARI-IENA10 di http://bidadarihouse.com/


KOD DISKAUN : BIDADARI-IENA10
TARIKH SAH PROMOSI : 1 APRIl 2019  Sehingga 30 APRIL 2019


Untuk Maklumat Lanjut


Website   : http://bidadarihouse.com/ 
Instagram : https://www.instagram.com/bidadarihouse/
Facebook  : https://www.facebook.com/bidadarihouse/
Emel      : sales@bidadarihouse.com



Tawaran Bayaran Balik Separuh Harga di Lulu Hypermarket

Sempena Women International Day ini terdapat banyak pengusaha produk mahupun pengusaha pusat membeli-belah membuat Jualan Murah Sempena hari Women International Day teristimewa buat menghargai pelanggan setia mereka khususnya. Tidak terlepas juga LuLu Hypermarket . LuLu Hypermarket merupakan Hypermarket Arab berkonsep halal yang semakin mendapat tempat dihati rakyat Malaysia.


Tawaran Bayaran Balik Separuh Harga di Lulu Hypermarket
Tawaran Bayaran Balik Separuh Harga di Lulu Hypermarket




Bersempena Women International Day baru-baru ini LuLu Hypermarket telah menawarkan Pembelian Eklusif bayaran balik separuh harga bagi barangan  fashion, kasut, beg tangan wanita, sari dan churidar. .


Tawaran Bayaran Balik Separuh Harga di Lulu Hypermarket


Tawaran Bayaran Balik Separuh Harga di Lulu Hypermarket
Tawaran Bayaran Balik Separuh Harga di Lulu Hypermarket



Berita gembira buat anda penduduk kota Kuala Lumpur,  Untuk pengetahuan Lulu hypermarket sedang melangsungkan promosi hebat sempena Hari wanita dengan menawarkan Pembelian Eklusif bayaran balik separuh harga .

Tawaran Hebat ini berlansung bermula dari 1 March 2019 Hingga 24 March 2019. Walaubagaimanapun tawaran ini hanya sah untuk bahagian fashion, kasut, beg tangan wanita, sari dan churidar.

Tawaran Bayaran Balik Separuh Harga di Lulu Hypermarket
Tawaran Bayaran Balik Separuh Harga di Lulu Hypermarket


Syarat untuk anda nikmati tawaran ini adalah hanya dengan berbelanja minumum RM100  dari barangan di bahagian fashion, kasut, beg tangan wanita, sari dan churidar  kemudian anda akan di beri bayaran balik separuh harga dari hasil belian anda.

Contoh Bayaran Balik Separuh Harga

  • Dengan setiap pembelian RM100 anda akan dapat baucar membeli belah RM50
  • Dengan setiap pembelian RM150 anda akan dapat baucar membeli belah RM75
  • Dengan setiap pembelian RM200 anda akan dapat baucar membeli belah RM100
  • Dengan setiap pembelian RM250 anda akan dapat baucar membeli belah RM125
  • Dengan setiap pembelian RM300 anda akan dapat baucar membeli belah RM150
  • Dengan setiap pembelian RM350 anda akan dapat baucar membeli belah RM175
  • Dan Seterusnya :)


Voucher tersebut anda kan terima di resit pembayaran anda dan ianya hanya boleh di tebus keatas barangan pada katagori yang sama. Maksudnya jika anda beli beg tangan wanita, anda perlu menebus voucher dengan membeli beg tangan wanita juga.

Tawaran Bayaran Balik Separuh Harga di Lulu Hypermarket
Tawaran Bayaran Balik Separuh Harga di Lulu Hypermarket



Menarik Bukan ? jadi jom sama-sama kita ambil peluang ni untuk membeli-belah. Hari raya Aidilfitri semakin menghampiri kita. Jadi kita boleh buat persedian awal beli apa yang patut di bahagian fashion untuk penuhi keperluan raya 2019 nanti.





Bagi yang masih belum mengetahui akan kewujudan Lulu Hypermarket . Untuk pengetahuan Lulu Hypermarket Caps Square merupakan Cawangan pertama yang dibuka di Malaysia. Ianya terletak bersebelahan dengan Jakel Mall di Caps Square Kuala Lumpur, Jalan Munshi Abdullah.



Lulu Fashion Store




LuLu fashion Store menawarkan pakaian untuk lelaki, wanita dan kanak-kanak daripada pelbagai jenama tanah air dan juga antarabangsa. Di Bahagian ni terdapat banyak pakaian wanita dan lelaki serta kanak-kanak.

Bahagian Fashion di LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian Fashion di LuLu Hypermarket Kuala Lumpur


Untuk nikmati tawaran bayaran separuh harga tu, anda boleh membeli belah di bahagian ini. Boleh lah membeli-belah keperluan raya 2019 nanti. Buat persedian awal bagus juga. nanti takda lah kelam kabut masa bulan ramadhan nak fikir tentang keperluan raya .




Bahagian Fashion di LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian Fashion di LuLu Hypermarket Kuala Lumpur

Bahagian Fashion di LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian Fashion di LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian Fashion di LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian Fashion di LuLu Hypermarket Kuala Lumpur


Bahagian Fashion di LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian Fashion di LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian Fashion di LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian Fashion di LuLu Hypermarket Kuala Lumpur

Bahagian Fashion di LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian Fashion di LuLu Hypermarket Kuala Lumpur


Bahagian Fashion di LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian Fashion di LuLu Hypermarket Kuala Lumpur

Bahagian Fashion di LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian Fashion di LuLu Hypermarket Kuala Lumpur


Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Tawaran Bayaran Balik Separuh Harga di Lulu Hypermarket





Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Tawaran Bayaran Balik Separuh Harga di Lulu Hypermarket

LuLu Celebrate




LuLu Celebrate menawarkan koleksi pakaian tradisional india dan juga pakaian-pakaian lain yang berkaitan . Di sini terdapat pelbagai jenis kain terbaik untuk di jadikan sari, malahan terdapat juga instant sari di jual.



Bahagian LuLu Celebrate di  LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian LuLu Celebrate di  LuLu Hypermarket Kuala Lumpur




Bahagian LuLu Celebrate di  LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian LuLu Celebrate di  LuLu Hypermarket Kuala Lumpur

Untuk pengetahuan anda, sutera yang terdapat di LuLu diimport khas dari India. Sekiranya anda berasa ragu-ragu atau perlukan bantuan dalam pemilihan fabrik, anda boleh minta bantuan pendapat pada konsultan professional berpengalaman dalam mendapatkan hasil terbaik daripada fabrik pilihan anda.

Bahagian LuLu Celebrate di  LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian LuLu Celebrate di  LuLu Hypermarket Kuala Lumpur

Terbaru di Lulu Hypermarket kini mereka menawarkan kain sari khas untuk baju kurung. Jika sebelum ini hanya terdapat kain sari untuk sari. Kali ini mereka menawarkan kain sari khas untuk di jahit baju kurung. Jadi tak perlu lah tukang jahit anda peinng-pening macam mana nak potong kain sari untuk di jadikan baju kurung.


Bahagian LuLu Celebrate di  LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian LuLu Celebrate di  LuLu Hypermarket Kuala Lumpur


Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian LuLu Celebrate di  LuLu Hypermarket Kuala Lumpur

Bahagian LuLu Celebrate di  LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian LuLu Celebrate di  LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian LuLu Celebrate di  LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian LuLu Celebrate di  LuLu Hypermarket Kuala Lumpur

Istimewa buat anda, dapatkan promosi bayaran separuh harga di LuLu Celebrate. Jangan lepaskan peluang keemasan ini. Bayaran balik separuh harga boleh dikatakan sangat berbaloi. Bolah lah anda membeli belah untuk pakaian perayaan untuk Hari Hara Aidilfitri 2019.


Cik iena sendiri pernah membeli kain sari di sini dan cik iena berpuas hati dengan kualiti kain sari yang Cik iena beli.


Household Dan Elektrical/Gadjet


Bahagian  Elektrical/Gadjet  di Lulu Hypermarket juga sangat menarik. Ia terletak di Tingkat 2.Terdapat pelbagai barangan elektrik dan gajet dari pelbagai jenama boleh anda beli di sini. .

Bahagian Elektrikal / Gadjet di  LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian Elektrikal / Gadjet di  LuLu Hypermarket Kuala Lumpur


Bahagian Elektrikal / Gadjet di  LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian Elektrikal / Gadjet di  LuLu Hypermarket Kuala Lumpur


Bahagian Elektrikal / Gadjet di  LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian Elektrikal / Gadjet di  LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Untuk pengetahuan anda barangan elektikal dan gadjet disini juga boleh dikatakan murah. Rakan-rakan social media cik iena juga katakan begitu. Harga yang ditawarkan amat berpatutan. ramai juga kawan ke sini untuk membeli barangan elektikal dan gadget.



Di tingkat yang sama iaitu dua , di bahagian household, terdapat pelbagai  barangan rumah dan dapur boleh di dapati di sini, terdapat pinggan, kuali, sofa dan macam-macam lagi barang dengan potongan harga yang cukup murah.

Bahagian Household di  LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian Household di  LuLu Hypermarket Kuala Lumpur

Bahagian Household di  LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian Household di  LuLu Hypermarket Kuala Lumpur


Bahagian Household di  LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian Household di  LuLu Hypermarket Kuala Lumpur


Bahagian Household di  LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian Household di  LuLu Hypermarket Kuala Lumpur



Groceries


Ini adalah yang paling Cik iena gemari Bahagian groceries Barangan di bahagian groceries di Lulu memang murah-murah. Kalau tiada promosi pun masih murah. Alang-alang dah membeli belah barangan fashion untuk tawaran bayaran balik separuh harga tu jangan lupa turun ke tingkat bawah dan beli  barangan keperluan dapur yang sememangnya kita perlukan dalam kehidupan seharian.


Bahagian Groceries LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian Groceries LuLu Hypermarket Kuala Lumpur

Sejujurnya Cik iena sangat suka beli groceries di Lulu . Terdapat banyak pilihan dan banyak tawaran harga murah. Keadaan pasaraya yang tersusun kemas, cantik serta luas membuatkan anda berasa selesa membeli belah disini cuma pada hujung minggu kebiasaannya Lulu di hujani ramai pengunjung .



Bahagian Groceries LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian Groceries LuLu Hypermarket Kuala Lumpur






Bahagian Groceries LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian Groceries LuLu Hypermarket Kuala Lumpur

Bahagian Groceries LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian Groceries LuLu Hypermarket Kuala Lumpur


Bahagian Groceries LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian Groceries LuLu Hypermarket Kuala Lumpur





Bahagian Groceries LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian Groceries LuLu Hypermarket Kuala Lumpur



Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Segar-segar ikan ikan di LuLu




Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian Groceries LuLu Hypermarket Kuala Lumpur



Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian Groceries LuLu Hypermarket Kuala Lumpur



Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian Groceries LuLu Hypermarket Kuala Lumpur



Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian Groceries LuLu Hypermarket Kuala Lumpur



Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian Groceries LuLu Hypermarket Kuala Lumpur

Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian Groceries LuLu Hypermarket Kuala Lumpur

Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian Groceries LuLu Hypermarket Kuala Lumpur



Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian Groceries LuLu Hypermarket Kuala Lumpur

Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian Groceries LuLu Hypermarket Kuala Lumpur











Kepada anda di luar sana terutamanya buat penduduk di kota Kuala Lumpur, jangan lepaskan peluang keemasan ini. Pembelian Eklusif bayaran balik separuh harga  berlansung bermula dari 1 March 2019 Hingga 24 March 2019 untuk bahagian fashion, kasut, beg tangan wanita, sari dan churidar.
.

Tawaran Bayaran Balik Separuh Harga di Lulu Hypermarket
Tawaran Bayaran Balik Separuh Harga di Lulu Hypermarket

Kadar Parking LuLu Hypermarket


  • Kadar Parking adalah RM4 untuk jam pertama.
  • RM3 untuk jam yang berikutnya
  • RM 4 Sekali Masuk Selepas Jam 6 Ptg sehingga 7 pagi. 
  • Denda RM30 sekiranya tiket Hilang

Hasil Membeli Belah Hari Pertama
Kadar parking lulu hypermarket






 Katalog Promosi LuLu Mom And Baby

Seleain dari tawaran bayaran balik separuh harga terdapat juga tawaran hebat lain untuk barangan ibu dan bayi  iaitu LuLu Mom And BAby bermula 1 hingga 17 March 2019.


LuLu Mom And BAby bermula 1 hingga 17 March 2019.
LuLu Mom And BAby bermula 1 hingga 17 March 2019.



Untuk melihat gambar katalog  Katalog Promosi  LuLu Mom And Baby sila klik sini


.

Katalog Promosi LuLu Weekend Flash

Seleain dari tawaran-tawaran diatas terdapat juga tawaran hebat lain untuk barangan keperluan harian dan elektrikal yang terkini dan berkualiti tinggi iaitu LuLu Weekend Flash  bermula 15 hingga 18 March 2019.


LuLu Weekend Flash  bermula 15 hingga 18 March 2019.
LuLu Weekend Flash  bermula 15 hingga 18 March 2019.

Untuk melihat gambar katalog  Katalog Promosi  LuLu Weekend Flash sila klik sini


Untuk Maklumat Lanjut Layari


Website :  www.luluhypermarket.com
Facebook : LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Instagram : luluhypermarketkl
Telefon :  017-644 4200.
Alamat :  LOT 159, Jalan Munshi Abdullah, City Centre, 50100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur








Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve