Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Sunday, October 26, 2014

Fashion Show Sentuhan Bussaina Pictures @ Sungei Wang Plaza By GS Guilto Steno & Taha Khusaimi & Nuzul Anuar Riana - 14 OCTOBER 2014


 
 
Fashion Show ini telah berlansung di Sungei Wang Plaza pada 14 October 2014 yang lepas. Seperti biasa kesibukan melanda, cerita dah basi baru nak update blog. Abang abang photog sekalian, boleh tak cik iena nak soft copy gambar . Nak Print Photobook cantek2 (^_~)
Now, Cik iena pun sibuk nak siapkan kerja-kerja office sebelum pergi bangkok jumaat ni,
So cik iena tak dapat nak story panjang2. Layan kan lah gambar photographer ni.
Maaflah memandangkan ni my personal blog, my story , my coretan, my online diary. So Gambar2 yang ditunjuk bukanlah gambar keseluruhan event, tetapi gambar yang ade cik iena je la.
Mohon jangan muntah hijau tengok gambar tuan empunya blog yng suke feeling2 diva atas stage haha (^_~)























Kepada anda-anda yang bakal melansungkan perkahwinan boleh lah tengok tengok koleksi koleksi baju pengantin dan pakej-pakej yang ada. Selain baju pengantin, make up, terdapat khidmat lain juga ditawarkan seperti pelamin, hantaran, photographer, khidmat spa.
Hah yang spa ni penting ni. haha sebelum kawen sila manja manja kan diri dulu yer (^_~)

Jom Like Fanpage Four Seasons Experience of Sentuhan Bussaina
Boutique owner : Kak Hayat Bussaina & Sahfura Sha
Four Seasons Experience of Sentuhan Bussaina
No 2A, Jln. Selaseh 18
Tmn. Selaseh (fasa 2)
68100 Batu Caves, Selangor


Our Photographer :
  1. GS Guilto Steno  (FanPage- GET Shoot - G.S Photo Art)
  2. Taha Khusaimi (FanPage - Taha Khusaimi Manipulation)
  3.  Nuzul Anuar Riana (FanPage - Nuzul Photography)





Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

No comments:

Post a Comment

Facebook Comment