Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Sunday, November 30, 2014

Cik Iena di Utusan Malaysia 15 November 2014


Cerita bermingu yang sudah, lupa nak update kat blog sebab time tu tengah bz,Alhamdulillah terpilih sebagai blogger pilihan Utusan malaysia on that day.Thanks to broframestone sebab pagi2 lagi dah tag iena kat insta, baru la terhegeh2 nak cari paper utusan.
Cik iena nie jarang baca paper (^_~)
time cik iena nak beli paper, paper habis. Nasiblah adik ada tolong belikan.

terima kasih tak terhingga kepada abg photographer cik iena
abg gs guilto steno  sebab bagi pinjam gambar. Cik iena sibuk kerja jadi tak dapat datang sesi photoshoot pada hari yang diminta. Alhamdulillah reporter Utusan Malaysia, En.Azrin memahami situasi cik iena.Terima kasih juga En.Azrin.
Jadi cik iena cuma bagi gambar and interview dialam maya je (^_~)

Okay nak tau apa cerita nye jom tengok pic yang cik iena snap (^_~)


Cik Iena di Utusan Malaysia


Cik Iena di Utusan Malaysia



Cik Iena di Utusan Malaysia

Cik Iena di Utusan Malaysia

Cik Iena di Utusan Malaysia

Cik Iena di Utusan Malaysia






Cik Iena di Utusan Malaysia
Gambar masa hari kejadian hehe..bergambar dgn anak abg gs..anak photographer gambar cik iena yg keluar paper ni. 
Nota blog : pic kat atas tu pic harini sebelum keluar rumah.. hari ni cik iena ade photoshoot. Memandangkan make up artist di sediakan makanya cik iena tak perlu makeup sendiri. Datang tanpa mekap senang.sampai sana terus tadah muka..takyah nak remove2 mekap bagai..leceh.. hehe 
tugas make up artist arini mencantikskan muke cik iena yang kurang tidur ni. Eye bag tu kene cover hehe . Cik iena update ni pun pakai phone je. Otw nak pergi Ambassador row service suites hotel. Mekap mekap di sana.Hope semuanya berjalan lancar harini. 



No comments:

Post a Comment

Mini Lazada