Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Thursday, October 30, 2014

Fashion Show Sentuhan Bussaina Pictures @ Sungei Wang Plaza By GS Guilto Steno & Nuzul Anuar Riana - 18 OCTOBER 2014



18 october 2014 ,cik iena sekali lagi diberi peluang untuk memperagakan busana pengantin daripada Four Seasons Experience of Sentuhan Bussaina .
Terima kasih diatas kepercayaan tuan empunya  butik iaitu kak Hayat Bussaina & kak Sahfura Sha
Memandangkan esok cik iena nak fly ke Bangkok, rajin kan jugak menaip entry tertangguh ni.
previous post,gambar behind the scenes,Now gambar daripada photographer pulak ye.

Okayy jom layan.


bersama owner butik kak hayat bussaina berbaju pink

Memperkenalkan our designer (^_~)




hehe mcm comel je saya tunduk hormat, mcm princess lalalala
Okay yang ni gambar cik iena tengah jalan2 kucing
atas stage
err ini kali cik iena tak senyum,
tak nampak photographer yang selalu shoot cik iena..
haha
sedeyyyy, dia tak sampai lagi 
T_____T











 


Okay yang bawah2 ni gambar selepas fashion show 


bersama kedua2 owner butik, kak sha n kak yat

ini gambar ada senyum sebab abamm gs amek, photog yg da biasa ngan cik iena














  
Kepada anda-anda yang bakal melansungkan perkahwinan boleh lah tengok tengok koleksi koleksi baju pengantin dan pakej-pakej yang ada. Selain baju pengantin, make up, terdapat khidmat lain juga ditawarkan seperti pelamin, hantaran, photographer, khidmat spa.
Hah yang spa ni penting ni. haha sebelum kawen sila manja manja kan diri dulu yer (^_~)

Jom Like Fanpage Four Seasons Experience of Sentuhan Bussaina
Boutique owner : Kak Hayat Bussaina & Sahfura Sha
Four Seasons Experience of Sentuhan Bussaina
No 2A, Jln. Selaseh 18
Tmn. Selaseh (fasa 2)
68100 Batu Caves, Selangor
 

Our Photographer :
  1. GS Guilto Steno  (FanPage- GET Shoot - G.S Photo Art)
  2.  Nuzul Anuar Riana (FanPage - Nuzul Photography)
KLIK utk fashion show 14 october 2014







Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

No comments:

Post a Comment

UBER PROMO CODE - IENA

UBER PROMO CODE - IENA