Menang Proton x70 dengan Peraduan Yeo’s Raya Bergaya 2019

Bulan Ramadan menjelang tiba. Pasti ramai yang sudah memulakan membuat perancangaan untuk bulan Ramadhan dan juga sekaligus persiapan raya. Bagi yang mempunyai kerjaya yang agak sibuk dan mempunyai jadual yang agak padat pastinya anda mempunyai kekangan masa dalam penyediaan juadah makanan dan minuman untuk berbuka puasa.  Begitu juga dengan Cik iena, untuk memastikan Cik iena dapat hadapi masalah kekangan masa dalam penyediaan juadah berbuka puasa terutamanya penyediaan minuman, Cik iena akan pastikan Cik iena membeli dan menyimpan stok air kotak mahupun botol  dari Yeo’s.


Menang Proton x70 dengan Peraduan Yeo’s Raya Bergaya 2019
Jom Menang Proton x70 dengan Peraduan Yeo’s Raya Bergaya 2019

Selain daripada itu untuk membantu memudahkan dalam penyediaan makanan untuk bersahur mahupun untuk berbuka ketika Cik iena kesuntukan masa Produk Makanan dalam tin Yeo’s juga  amat membantu. Jadi untuk persiapan Ramadhan nanti Cik iena akan pastikan dapur Cik iena dilengkapkan dengan produk dari Yeo’s . Tambahan lagi Ramadhan tahun ini Pihak Yeo’s ada menganjurkan Peraduan Yeo’s Raya Bergaya 2019 yang menawarkan Proton x70 sebagai hadiah utama. Bertambah banyak lah produk Yeo’s yang akan Cik iena beli , mana lah tau Cik iena menang Proton x70. Boleh lah bawa keluarga Beraya dengan kereta baru.



Menang Proton x70 dengan Peraduan Yeo’s Raya Bergaya 2019





Menang Proton x70 dengan Peraduan Yeo’s Raya Bergaya 2019


Untuk pengetahuan Yeo’s Malaysia sedang menganjurkan Peraduan Yeo’s Raya Bergaya 2019 bermula 15 April 2019 sehingga 9 Jun 2019 . Peraduan ini adalah bagi menghargai pelanggan Yeo’s yang sentiasa menjadikan Yeo’s produk pilihan untuk seisi keluarga. Sebanyak RM 200,000.00  hadiah terkumpul untuk anda menangi pada Ramadhan kali ini . Sudah pastinya Cik iena aim Hadiah  Utama Proton x70 .Tapi kalau tiada rezeki  dapat duit raya RM500 pun ok juga .  Cik iena akan  kongsikan bagai mana caranya untuk sertai peraduan ini tapi sebelum tu kita lihat dulu Hadiah yang ditawarkan.

Hadiah Mingguan
  • 200 x RM 500.00 Wang Tunai

Jadual Cabutan Mingguan
  • •    Minggu 1: 15 Apr – 21 Apr 2019
  • •    Minggu 2: 22 Apr – 28 Apr 2019
  • •    Minggu 3: 29 Apr – 5 Mei 2019
  • •    Minggu 4: 6 Mei – 12 Mei 2019
  • •    Minggu 5: 13 Mei – 19 Mei 2019
  • •    Minggu 6: 20 Mei – 26 Mei 2019
  • •    Minggu 7: 27 Mei – 2 Jun 2019
  • •    Minggu 8: 3 Jun – 9 Jun 2019
                       
Hadiah Utama
  • 1 x Proton SUV X70 1.8 TGDI Standard 2WD 


Cara Menyertai Peraduan Yeo’s Raya Bergaya 2019

Langkah 1:
  • Beli mana-mana makanan (makanan dalam tin, sos, mi) dan/atau minuman Yeo’s, dan/atau Cintan (Produk Yeo’s) dan/atau Justea ( Product Yeo’s) dan/atau Tong Nam (Produk Yeo’s) bernilai RM 8.00 di dalam satu Resit Rasmi. 


Peraduan Yeo’s Raya Bergaya 2019
Cik iena pun nak sertai Peraduan Yeo’s Raya Bergaya 2019, nak menang Proton x70 :)

  • Wajib minima satu minuman Yeo’s dalam botol. (1 resit = 1 penyertaan peraduan)
  • Resit Rasmi kedai perlu dicetak dengan jelas jenama Produk Yeo’s bersama nilai pembelian yang bertarikh dalam Tempoh Peraduan.




Langkah 2:
  • Buka aplikasi WhatsApp , muat naik gambar Resit Rasmi pembelian dan sertakan maklumat (Nama Penuh,   Nombor Kad Pengenalan & Nombor Resit Rasmi).

muat naik gambar Resit Rasmi pembelian dan sertakan maklumat (Nama Penuh,   Nombor Kad Pengenalan & Nombor Resit Rasmi).muat naik gambar Resit Rasmi pembelian dan sertakan maklumat (Nama Penuh,   Nombor Kad Pengenalan & Nombor Resit Rasmi).
muat naik gambar Resit Rasmi pembelian dan sertakan maklumat (Nama Penuh,   Nombor Kad Pengenalan & Nombor Resit Rasmi).
  • Lampiran gambar resit hendaklah memenuhi kriteria yang berikut:-
  1. Menunjukkan dengan jelas nama kedai, tarikh, nombor Resit Rasmi, kuantiti dan nilai pembelian Produk Yeo’s. Resit Rasmi yang berlipat tidak akan diterima.
  2. Gambar-gambar hendaklah memenuhi standard kualiti visual yang minima. Kejelasan imej yang terjejas oleh pencampuran warna, kekasaran, kekaburan, pendedahan berlebihan, artifak mampatan atau lain-lain degradasi yang jelas kelihatan tidak akan diterima dan akan dibatalkan.

Langkah 3:   
  • Hantar penyertaan melalui aplikasi WhatsApp ke nombor telefon 012-2124873
  • Peserta akan menerima satu notifikasi rasmi melalui aplikasi WhatsApp dari Penganjur dalam tempoh 1 hingga 3 hari bekerja bagi setiap penyertaan yang diterima.



Langkah 4:
  • Simpan Resit Rasmi pembelian untuk tujuan pengesahan.




Mudah bukan nak sertai Peraduan Yeo’s Raya Bergaya 2019 ni. Beli dan menang dengan bergaya . Tak perlu muatnaik gambar di laman sosial. Terus whatsapp ke nombor yang diberikan sahaja. Cik iena pun kalau pertandingan yang perlu muat naik gambar ni perlu fikir juga banyak kali juga kalau nak sertai. Perlu atur strategi dan perlukan gambar yang cantic serta kreatif. Tapi jika peraduan yang tidak memerlukan cik iena memuat naik gambar sememangnya Cik iena akan sertai. Kepada anda terutamanya pengguna tetap produk Yeo’s jangan lepaskan peluang keemasan ini. Hantarkan penyertaan anda kepada Yeo’s sebanyak yang mungkin. Tuah ayam Nampak dikaki tuah manusia tak siapa yang tau. Mana tau dapat menang hadiah utama Proton x70, boleh lah raya dengan kereta baru :)

Ouh ya jika anda tidak ada idea untuk beli produk Yeo’s apa untuk sertai peraduan ini. Jika anda perasan salah satu syarat peraduan ini adalah Wajib minima satu minuman Yeo’s dalam botol. Jadi disini Cik iena nak cadangkan Produk Yeo’s dalam botol yang boleh anda beli iaitu Yeo’s Soya 1 Liter.


Yeo’s Susu Soya 1 Liter Kini Dalam Botol Baharu.


Yeo’s susu soya 1 Liter
Yeo’s susu soya 1 Liter


Kini anda boleh dapatkan Yeo’s susu soya 1 Liter dalam botol. Jika sebelum ni dalam kotak . Kini ianya diperbaharu dengan menggunakan teknologi pemprosesan pengisian sejuk bagi mengekalkan kesegaran susu soya tersebut. Selain daripada itu dengan pembungkusan dalam botal yang baru ini ianya sangat mudah alih dan mudah untuk disimpan serta ianya tidak mudah tumpah dan paling penting botol Yeo’s soya boleh dikitar semula.


Untuk Maklumat lanjut sila layari www.yeos.com.my/yeos-peraduan-raya-bergaya/

Buffet Ramadhan 2019 : The Everly Putrajaya

Bulan ramadhan menjelang tiba. Pejam celik pejam celik setahun dah berlalu ramadhan yang lepas. Bulan Ramadan adalah bulan yang penuh barakah yang mana pada bulan inilah seluruh umat Islam berlumba-lumba untuk meraih pahala bukan sahaja dengan berpuasa malah amalan-amalan sunat yang lain.

Buffet Ramadhan 2019 : The Everly Putrajaya
Buffet Ramadhan 2019 : The Everly Putrajaya


Selain daripada menunaikan ibadat pada Ramadhan ini, tidak ketinggalan juga kemeriahan Buffet Ramadhan yang memang menjadi alternatif untuk umat Islam berbuka bersama ahli keluarga dan sahabat selain daripada berbuka di rumah, kedai makan dan membeli juadah di bazar Ramadhan.



Buffet Ramadhan 2019 : The Everly Putrajaya
Buffet Ramadhan 2019 : The Everly Putrajaya


Kedatangan bulan Ramadan sering dinanti-nantikan terutamanya dalam kalangan para peniaga kerana bulan inilah melimpah ruahnya rezeki bagi mereka. Bulan ramadhan memang tidak dapat dipisahkan dengan lambakan Buffet-buffet ramadhan oleh pengusaha restoran mahupun hotel . Ramai juga ahli perniagaan yang menggunakan peluang Buffet Ramadhan ini untuk bersedekah menjamu anak-anak yatim.


Citarasa Asli Tradisi Melayu di The Everly Putrajaya



Buffet Ramadhan 2019 : The Everly Putrajaya
Buffet Ramadhan 2019 : The Everly Putrajaya


Seperti tahun-tahun sebelumnya, The Everly Putrajaya tidak terlepas untuk mengadakan Buffet Ramadhan pada bulan ramadhan. Alhamdulillah, baru-baru ini Cik iena berkesempatan menghadiri Majlis Preview buffet ramadhan khas untuk rakan-rakan media dan para pelanggan di The Everly Putrajaya.


Buffet Ramadhan 2019 : The Everly Putrajaya
Buffet Ramadhan 2019 : The Everly Putrajaya

Dengan membawa konsep Citarasa Asli Tradisi Melayu , The Everly Putrajaya menjanjikan pengalaman buka puasa dengan lebih daripada 100 hidangan Melayu tradisional yang terdiri daripada pembuka selera, sup, hidangan utama, minuman dan pencuci mulut yang akan memuaskan selera anda.



Bukan itu sahaja, Thje Everly juga  akan menyediakan menu masakan Melayu dengan sekurang-kurangnya beberapa hidangan dari setiap negeri di Malaysia seperti Nasi kerabu, Laksa Penang, Budu, Rojak, Shwarma, Roti Canai dan Murtabak.  Tidak dilupakan hidangan signature iaitu Kambing Panggang di kaunter Kambing Golek.


Buffet Ramadhan 2019 : The Everly Putrajaya
Buffet Ramadhan 2019 : The Everly Putrajaya

Buffet Ramadhan 2019 : The Everly Putrajaya
Buffet Ramadhan 2019 : The Everly Putrajaya


Selain daripada itu turut dihidangkan pemanis mulut iaitu pelbagai pilihan kuih Raya, pelbagai jenis cendol, pelbagai jenis dodol dan Bubur Pulut Hitam Untuk semua tetamu .


Buffet Ramadhan 2019 : The Everly Putrajaya
Buffet Ramadhan 2019 : The Everly Putrajaya


Selain menampilkan makanan lazat Melayu, The Everly juga mennghidangkan masakan India Nyonya dan Eurasia yang bertujuan untuk mengalu-alukan semua golongan dari seluruh dunia minikmati hidangan berbuka puasa disini bersama keluarga mahupun teman-teman.

 


Buffet Ramadhan 2019 : The Everly Putrajaya
Buffet Ramadhan 2019 : The Everly Putrajaya

Harga Buffet Ramadhan 2019 : The Everly Putrajaya


Dengan menawarkan legih 100 hidangan tradisional melayu, The Everly menawarkan harga sebanyak  RM108 nett bagi setiap orang dewasa dan RM54 nett bagi kanak-kanak berumur bawah 6 tahun dan warga emas berusia 60 tahun ke atas.

Bufet akan dihidangkan antara 6:30 malam dan 10:00 malam dengan iringan persembahan dari  penyanyi Duo ensemble DUWA MUSIC.


Buffet Ramadhan 2019 : The Everly Putrajaya
persembahan dari  penyanyi Duo ensemble DUWA MUSIC yang menghiburkan


Selain daripada itu, The Everly Putrajaya juga menganjurkan majlis peribadi untuk Makan Malam Buka Puasa di Bilik Banquet mereka. Jadi kepada anda yang ingin menganjurkan majlis berbuka puasa bersama untuk Syarikat anda, anda juga boleh mengadakannya di The Everly Putrajaya kerana terdapat bilik khas buat anda dan teman .



Buffet Ramadhan 2019 : The Everly Putrajaya
Suasana Buffet Ramadhan 2019 : The Everly Putrajaya

Buffet Ramadhan 2019 : The Everly Putrajaya
Buffet Ramadhan 2019 : The Everly Putrajaya



Gambar Buffet Ramadhan 2019 Preview di The Everly Putrajaya



Buffet Ramadhan 2019 : The Everly Putrajaya
Buffet Ramadhan 2019 : The Everly Putrajaya

Buffet Ramadhan 2019 : The Everly Putrajaya
Buffet Ramadhan 2019 : The Everly Putrajaya

Buffet Ramadhan 2019 : The Everly Putrajaya
Buffet Ramadhan 2019 : The Everly Putrajaya


Buffet Ramadhan 2019 : The Everly Putrajaya
Buffet Ramadhan 2019 : The Everly Putrajaya

Buffet Ramadhan 2019 : The Everly Putrajaya
Buffet Ramadhan 2019 : The Everly Putrajaya


Buffet Ramadhan 2019 : The Everly Putrajaya
Buffet Ramadhan 2019 : The Everly Putrajaya

Buffet Ramadhan 2019 : The Everly Putrajaya
Buffet Ramadhan 2019 : The Everly Putrajaya


Buffet Ramadhan 2019 : The Everly Putrajaya
Buffet Ramadhan 2019 : The Everly Putrajaya

Buffet Ramadhan 2019 : The Everly Putrajaya
Buffet Ramadhan 2019 : The Everly Putrajaya

Buffet Ramadhan 2019 : The Everly Putrajaya
Buffet Ramadhan 2019 : The Everly Putrajaya

Buffet Ramadhan 2019 : The Everly Putrajaya
Buffet Ramadhan 2019 : The Everly Putrajaya

Buffet Ramadhan 2019 : The Everly Putrajaya
Buffet Ramadhan 2019 : The Everly Putrajaya

Buffet Ramadhan 2019 : The Everly Putrajaya
Buffet Ramadhan 2019 : The Everly Putrajaya

Buffet Ramadhan 2019 : The Everly Putrajaya
Buffet Ramadhan 2019 : The Everly Putrajaya

Buffet Ramadhan 2019 : The Everly Putrajaya
Buffet Ramadhan 2019 : The Everly Putrajaya

Buffet Ramadhan 2019 : The Everly Putrajaya
Buffet Ramadhan 2019 : The Everly Putrajaya


Buffet Ramadhan 2019 : The Everly Putrajaya
Buffet Ramadhan 2019 : The Everly Putrajaya

Tempahan Buffet Ramadhan 2019 : The Everly Putrajaya


Untuk membuat tempahan dan maklumat lanjut WhatsApp kami di +6011 6318 6029 atau hubungi 03-88922921 / 03-88922929 atau e-mel ke zikri.zuraimi@theeverlygroup.com atau farah.hanis@theverlvaroup.com.


Buffet Ramadhan 2019 : The Everly Putrajaya
Buffet Ramadhan 2019 : The Everly Putrajaya

Untuk  promosi istimewa bagi pakej bilik Ramadan , sila hubungi 03-88922929 atau e-mel kepada reservation.tep@theeverlygroup.com untuk maklumat lanjut.


Promosi Early Bird Buffet Ramadhan 2019 : The Everly Putrajaya



Nikmati harga istimewa untuk Promosi Early Bird untuk tempahan awal di mana anda boleh mendapatkan harga  RM98 nett untuk dewasa dan RM49 untuk kanak-kanak dan warga emas.

Tempahan korporat dan pembelian baucer : farah.hanis@theverlvygroup.com

Buffet Ramadhan 2019 : The Everly Putrajaya
Buffet Ramadhan 2019 : The Everly Putrajaya



Review Buffet Ramadhan 2019 The Everly Putrajaya




Buffet Ramadhan 2019 : The Everly Putrajaya
Buffet Ramadhan 2019 : The Everly Putrajaya

Secara keseluruhannya Cik iena suka akan suasana berbuka puasa disini. Dengan keadaan ruang makan yang besar dan selesa dihiasi dengan dekorasi indah . Dimana-mana sahaja anda akan dapat lihat dekorasi patung ayam kampung. Dekorasi yang unik serta mendamaikan membuatkan Cik iena teringat suasana berbuka puasa adi kampung.


Buffet Ramadhan 2019 : The Everly Putrajaya
Buffet Ramadhan 2019 : The Everly Putrajaya


Ditambah lagi dengan persembahan dari  penyanyi Duo ensemble DUWA MUSIC yang menghiburkan Cik iena. Terasa suasana meriah berbuka puasa menanti Syawal tiba . Dari segi masakan terdapat pelbagai menu masakan. Memandangkan Cik iena dari KL dan pulang kerja agak lewat jam 6.30 jadi Cik iena tiba lewat maka Cik iena tak dapat cuba banyak menu masakan.

Alhamdulillah yang Cik iena makan sedap .Cik iena suka menu Ketam masak asam pedas.Ini merupakan kali pertama Cik iena cuba menu ini.Ayam masak lemak cili api pun sedap, Cik iena lupa masak lemak cili api atau apa tapi yangpasti masak lemak. Cik iena suka ayam tu di tambah lagi dengan sayur pucuk paku yang cik iena makan. Memang terasa seperti masakan puan ibunda.


Buffet Ramadhan 2019 : The Everly Putrajaya
Buffet Ramadhan 2019 : The Everly Putrajaya



Selain daripada itu cik iena ada cuba dua jenis pau . Paunya lembut dan sedap.  Banyak menu yang terdapat disini kelihatan menarik. Tapi Cik iena sampai lewat dan terpaksa balik awal sebab lokasi rumah yang agak jauh. Walaupun sampai lewat agak stress jalan sesak tapi dengan dihiburkan  persembahan musik dari Duo ensemble DUWA MUSIC membuatkan cik iena terleka dari rasa penat. Hanya menikmati keindahan kedamaian suasana dan keenakan masakan disini.



Buffet Ramadhan 2019 : The Everly Putrajaya
Buffet Ramadhan 2019 : The Everly Putrajaya


Kepada anda diluar sana khususnya buat warga putrajaya dan kawasan yang berdekatan, anda boleh jadikan The Everly Putrajaya sebagai salah satu lokasi berbuka puasa bersama teman mahupun keluarga tercinta pada ramadhan 2019 ini . Insya Allah Jika panjang umur Cik iena juga akan berbuka puasa di The Everly Putrajaya pada tahun ini :)

PERTANDINGAN FOTOGRAFI LANDSKAP SEMPENA SAMBUTAN WORLD LANDSCAPE ARCHITECTURE MONTH (WLAM) 2019

Bersemangat betul iena tolong deqnor display kan kesemua peserta contest yang deqnor masuk. Contest ni memerlukan peserta poost gambar pada wall  tapi bila pergi wall banyak gambar yang tiada di wall. tak pasti sama ada di hide atau kebarangkalian lain. Iena tulis artikel ni sebagai rujukan kami je nak monitor jumlah Like peserta lain.

Memandangkan ini first contest deqnor cuba. Jadi sangat bersemangat meraih like okay. Walaupun pada awalnya taknak masuk sebab berdasarkan like. Tapi deqnor nak cuba juga. Ya lah asyik kakngahnya je yang masuk contest kan.

Tuah ayam nampak dikaki tuah manusia tak siapa yang tau .

PERTANDINGAN FOTOGRAFI LANDSKAP SEMPENA SAMBUTAN WORLD LANDSCAPE ARCHITECTURE MONTH (WLAM) 2019


PERTANDINGAN FOTOGRAFI LANDSKAP SEMPENA SAMBUTAN WORLD LANDSCAPE ARCHITECTURE MONTH (WLAM) 2019



PERTANDINGAN FOTOGRAFI LANDSKAP SEMPENA SAMBUTAN WORLD LANDSCAPE ARCHITECTURE MONTH (WLAM) 2019

PERTANDINGAN FOTOGRAFI LANDSKAP SEMPENA SAMBUTAN WORLD LANDSCAPE ARCHITECTURE MONTH (WLAM) 2019



Peserta 1 : Karmimi AB




Peserta 2: Fadhli Zulkifli‎



Peserta 3: Fazli Arshad‎




Peserta 4 : Nurul Fateha Alias



Peserta 5 : Nurul Fateha Alias



Peserta 6: Syahir Razak



Peserta 7: Syahir Razak



Peserta 8: Syahir Razak



Peserta 9 : Syahir Razak



Peserta 10 :  Syahir Razak



Peserta 11: Azman Zainudin



Peserta 12 : Azman Zainudin



Peserta 13 : MAstura Hasnan




Peserta 14 : MAstura Hasnan



Peserta 15 : Amza Amz‎



Peserta 16 : Syahmi Nasyriq‎





Peserta 17 : Siti Nur Hidayah‎






Peserta 18 : Siti Nur Hidayah‎



Peserta 19 : Muhammad Riduan Chik‎

-

Peserta 20 :  Shawal Zainul Akmar‎




Peserta 16 : Arif Shaharud-din‎




Peserta 17 :  Are Fiq










Pautan Gambar Syarat Contest : Syarat

Promosi Tudung Bawal Berkualiti Di Bidadarihouse

Jika dahulu tudung bawal hanya dikenali sebagai tudung kampung, namun kini menerusi rekaan yang diubah suai ia semakin diminati dan mempunyai peminat tersendiri. Malah tidak hairan apabila ia sesuai digayakan untuk semua acara termasuk majlis eksklusif dan majlis perkahwinan.

Dalam arus kemodenan sekarang terdapat ramai pengusaha butik mengeluarkan pelbagai jenis bawal yang berfesyen. Bagi memenuhi permintaan segelintir peminat tudung bawal yang masih menggemari tudung bawal kosong, Bidadarihouse menawarkan tudung bawal klasik berkualiti tinggi buat peminat tudung bawal.. Bidadarihouse menggunakan fabrik berkualiti tinggi pada harga yang berpatutan.

Promosi Tudung Bawal Berkualiti Di Bidadarihouse
Promosi Tudung Bawal Berkualiti Di Bidadarihouse


Kepada anda peminat tegar Koleksi Tudung bawal, anda boleh dapatkan tudung bawal di Bidadarihouse. Selain Tudung Bawal, Bidadarihouse juga ada menawarkan Selendang iaitu AYLA Shawl Premium


Antara tudung yang pernah cik iena cuba dari Bidadarihouse adalah AKEL Plain 50, Bawal Cotton Turki dan AYLA Shawl Premium . Berikut CIk iena kongsikan gambar Cik iena menggayakan koleksi tudung dari Bidadarihouse.

Bawal Cotton Turki 50 kod 19
Bawal Cotton Turki 50 kod 19



Teruskan membaca untukmengetahui tentang Promosi Tudung Bawal Berkualiti Di Bidadarihouse :)


AKEL Plain 50


Tudung bawal Akel Plain 50 merupakan tudung bawal yang dihasilkan dari kain Turkish Chiffon berkualiti tinggi yang mana ianya hadir dengan dengan 32 pilihan warna yang menarik.

 AKEL Plain 50
32 koleksi warna AKEL Plain 50


Cik iena menggayakan  Bawal AKEL Plain 50 kod 72 . Rona pink sememangnya warna kegemaran Cik iena, memandang kan Cik iena banyak koleksi tudung rona pink lembut jadi kali ini cik iena memilih rona pink gelap. 


AKEL Plain 50
AKEL Plain 50

Material: 100% polyester (Quality Turkish Chiffon)
Size: Bidang 50 (120cmx120cm)

Review AKEL Plain 50


Rona warna pink sememangnya warna kegemaran Cik iena. Tidak kisah samaada pink lembut atau terang mahupun gelap, warna ini mampu buat Cik iena tertawan. Jadi untuk koleksi AKEL Plain ni Cik iena memilih rona pink seakan purple gelap ini menjadi pilihan Cik iena.



AKEL Plain 50
AKEL Plain 50

Mempunyai material yang lembut dan selesa. Cik iena gayakan tudung bawal ini ke tempat kerja  dengan padanan blouse dan seluar rona putih kosong . Pada sebelah malam Cik iena masih mengenakan tudung bawal ini untuk sesi badminton bersama rakan pejabat . Walaupun berpeluh  bersukan namun tudung ini tetap selesa dipakai. Tiada rasa panas. Material yang lembut membuatkan cik iena berasa selesa dan sejuk.


AKEL Plain 50
Cik iena memekai AKEL Plain 50 ketika sesi badminton bersama rakan pejabat

Bawal Cotton Turki 50


Tudung bawal Cotton Turki 50 merupakan tudung bawal yang dihasilkan dari kain Turkish Cotton berkualiti tinggi yang mana ianya hadir dengan dengan 32 pilihan warna yang menarik.

Bawal Cotton Turki 50
32 koleksi warna Bawal Cotton Turki 50


Cik iena menggayakan  Bawal Cotton Turki 50 kod 19 . Rona peach orrange merupakan salah satu warna kegemaran Cik iena.


Bawal Cotton Turki 50
Bawal Cotton Turki 50

Material: Quality Turkish Cotton
Size: Bidang 50 (120cmx120cm)


Review Bawal Cotton Turki 50 Kod 19



Bawal Cotton Turki 50
Bawal Cotton Turki 50








Warna yang agak menyerlah jika digayakan. Sangat sesuai untuk anda yang gemar kelihatan menonjol seperti Cik iena. Pengunaan warna ini akan menimbulkan elemen ceria pada si pemakai. Tampak lebih segar bergaya mengenakan warna ini. dari segi material, mempunyai material yang agak lembut. Sangat selesai di pakai. Cuma untuk Cik iena yang tak berapa pandai menggayakan bawal Cik iena perlukan peniti di tepi dan atas tudung supaya kedudukan tudung tidak lari.








Bawal Cotton Turki 50
Bawal Cotton Turki 50


Memandangkan warna pilihan ini untuk koleksi Bawal Cotton Turki 50 ni sangat cantik dan membuatkan Cik iena kelihatan lebih menyerlah jadi dalam masa beberapa hari ini sahaja Cik iena telah menggayakan tudung bawal ini selama dua hari.

Cik iena juga menggayakannya ketika menghadiri Majlis Buffet Ramadhan Review di Seri Pacific  Hotel baru-baru ini.





A post shared by Malaysian BloggerπŸ’„πŸ‘ πŸ‘—πŸ‘œπŸ΄πŸΉ (@ienaeliena) on



AYLA Shawl Premium



AYLA Shawl Premium adalah Shawl pertama keluaran Bidadarihouse. Shawl ini bermaterial yang agak sejuk dan sangat selesa untuk di pakai. Dengan menggayakan Shawl ini anda bukan sahaja kelihatan cantik, tetapi juga kelihatan yakin dan sejuk di mana saja, pada bila-bila masa.





AYLA Shawl Premium
AYLA Shawl Premium


AYLA Shawl Premium menggunakan  kain Turkish Satin berkualiti tinggi. Ianya dibuat secara eksklusif di Turki. Hadir dengan 9 pilihan warna yang menarik.



AYLA Shawl Premium
AYLA Shawl Premium


Untuk koleksi AYLA Shawl Premium ini Cik iena memilih untuk menggayakan  AYLA Shawl Premium kod S7 iaitu Milano Red untuk kelihatan lebih eksklusif.


AYLA Shawl Premium
AYLA Shawl Premium



Material: Quality Turkish Satin
Size: 175cmx200cm

Review AYLA Shawl Premium


Kebiasaannya Cik iena gemar menggayakan rona warna yang ceria. Untuk koleksi AYLA Shawl Premium Cik iena memilih rona  warna agak garang iaitu Milano Red. Warna ini membuat Cik iena tampil lebih elegant dengan padanaan skirt berona warna yang sama dan di kontrakan dengan blouse hijau agar tampak lebih menarik.  Seperti biasa Cik iena memang suka kelihatan menonjol jadi colour block menjadi pilihan Cik iena.

AYLA Shawl Premium
Cik iena menggayakan AYLA Shawl Premium ketika menghadiri Majlis Buffet Ramadhan Review di The Everly Putrajaya baru-baru ini


Dari Segi material, ianya sangat lembut, selesa dan sejuk. Sangat sesuai dengan cuaca Malaysia yang agak panas. Shawl ini agak lebar cuma gaya lilitan Cik iena pakai menampakkan ianya agak singkat. Anda boleh tentukan sendiri gaya tudung yang anda inginkan :)

BAru-baru ini juga Cik iena telah menggayakan shawl ini ketika menghadiri Majlis Buffet Ramadhan Review di The Everly Hotel Putrajaya.



Promosi Tudung Bawal Berkualiti Di Bidadarihouse


Jadi kepada anda di luar sana peminat tudung bawal khususnya, dapatkan tudung bawal istimewa ini di Bidadarihouse .

Nikmati diskaun 10% di Bidadarihouse


Istimewa buat pembaca blog ienaeliena.com dan folloer instagram @ienaeliena anda boleh nikmati diskaun sebanyak 10 % tidak termasuk postage dengan menggunakan kod BIDADARI-IENA10 di http://bidadarihouse.com/


KOD DISKAUN : BIDADARI-IENA10
TARIKH SAH PROMOSI : 1 APRIl 2019  Sehingga 30 APRIL 2019


Untuk Maklumat Lanjut


Website   : http://bidadarihouse.com/ 
Instagram : https://www.instagram.com/bidadarihouse/
Facebook  : https://www.facebook.com/bidadarihouse/
Emel      : sales@bidadarihouse.com

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve