Thursday, March 26, 2015

NIECE & NEPHEW ALINE



NIECE & NEPHEW ALINE

Hai Awak, awak handsome lah. Boleh jadi pakwe saya lalallalala. Auchhh handsome betul anak saudara Aline ni . Comel okay. Geram sangat. Kalau cik iena dah ade anak nak booking buat menantu hah Tapi Malangnya cik ien tak kawen lagi lalallalalaaa


















iena eliena



Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

IENA ELIENA AND DEQNOR MAJLIS TUNANG ALINE



IENA ELIENA AND DEQNOR MAJLIS TUNANG ALINE

Gambar ratu selfie kene asingkan post sebab banyak sangat hahaha.. okay jemput layan
gambar dengan aline dan salah seorang , orang kuat majlis pertunangan aline. Deqnor

IENA ELIENA AND DEQNOR MAJLIS TUNANG ALINE

IENA ELIENA AND DEQNOR MAJLIS TUNANG ALINE


















iena eliena



Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

Aline & Wan E- Day

Aline & Wan E- Day


Majlis berlansung pada 7 MArch 2015. Tahniah Aline and wan . Semoga kekal ke jannah.
Dah bertunang di banyak dugaannya tau. Jangan merajuk banyak-banyak tau lin. Make up oleh cikgu make up aline, cik iena cuma tolong buat hantaran sikit-sikit dan buatkan hiasan bunga tangan bunga segar untuk aline.


Jemput jamu mata gambar dari kamera henset je



Aline & Wan E- Day



Aline & Wan E- Day


































iena eliena



Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com