Blue Cafe Bandar Mahkota Cheras

Gaya masakan Barat telah menjadi sebahagian daripada dunia masakan di Malaysia. Istilah yang diberikan ialah Makanan Barat atau lebih dikenali dengan nama Western food. Jenis makanan yang lebih kepada daging dan kentang sebagai ramuan utama serta sayur-sayuran untuk mengimbangi makanan tersebut.

Blue Cafe Bandar Mahkota Cheras
Blue Cafe Bandar Mahkota Cheras


Ianya sudah menjadi kebiasaan bagi penggemar makan di Malaysia terutama apabila berada di kawasan bandar seperti kuala lumpur . Makanan Western food sering menjadi pilihan kerana ia menawarkan pelbagai jenis hidangan untuk sarapan, makan tengah hari mahupun makan malam . Tambahan lagi makanan Western Food kebiasaannya tidak pedas dan sesuai di makan oleh semua kaum tidak kira melayu, cina , india mahupun bangsa-bangsa lain yang terdapat di Malaysia.


Blue Cafe Bandar Mahkota Cheras
Tiramisu di Blue Cafe Bandar Mahkota Cheras

Kali ini Cik iena berpeluang untuk menikmati makanan Western food di Restoran Blue Cafe yang terletak di Bandar Mahkota Cheras. Antara menu yang Cik iena cuba di Blue Cafe adalah 
Seafood Platter, Mixed Grilled Platter, Fish and Chips, Grilled Chicken Chop, Cheese Chicken Chop, Rendang Chicken Pizza, Spaghetti Vongole, Fried Chicky Indomie, Smoked Duck Pizza, Smoked Duck Aglio Olio, Lamb Shoulder, Oblong Beef Burger , Tiramisu  dan Brownies.

Blue Cafe Bandar Mahkota Cheras
pelbagai jenis minuman di Blue Cafe Bandar Mahkota Cheras


Berikut merupakan gambar makanan yang telah cik iena cuba di Blue Cafe Bandar Mahkota Cheras.

Seafood Platter RM36.90



Seafood Platter RM36.90
Seafood Platter RM36.90
Seafood Platter ni memang cik iena suka. Tapi untuk cik iena portion Seafood Platter ni banyak tau.  Boleh kongsi dua orang. Memang berbaloi makan Seafood Platter ni. Ada ikan dori, udang, lala, kentang goreng, sayur brokoli, tomato , ada Spaghetti dan indomie 

Mixed Grilled Platter RM36.90



Mixed Grilled Platter RM36.90
Mixed Grilled Platter RM36.90
Mixed Grilled Platter dari blue cafe ini mengandungi  udang,daging yang dipanggang dan ada salami keju sikit yang di hidangkan dengan black pepper sauce memang sedap ditambah dengan kentang putar dan sayur brokoli serta tomato.

Fish and Chips RM14.90



Fish and Chips RM14.90
Fish and Chips RM14.90
Fish and Chips dari Blue Cafe mempunyai kelainan yang mana kebiasaannya Fish and Chips di datangkan dengan french fries berbeza disini ianya didatangkan dengan Wedges. 

Grilled Chicken Chop RM13.90



Grilled Chicken Chop RM13.90
Grilled Chicken Chop RM13.90
Grilled Chicken Chop yang enak di datangkan dengan salad dan black pepper sauce. Ayam yang di perap enakberasa dan di panggang lembut.

Cheese Chicken Chop RM17.90



Cheese Chicken Chop RM17.90
Cheese Chicken Chop RM17.90
Peminat Cheese seharusnya cuba Cheese Chicken Chop dari Blue CAfe :) Ayam yang dan wedges yang disalut dengan cheese yang banyak ni pasti buat peminat cheese suka .


Rendang Chicken Pizza RM18.90




Rendang Chicken Pizza RM18.90

Rendang Chicken Pizza sememangnya sedap dan crispy. Kalau nak rasa rendang crispy anda boleh makan Rendang Chicken Pizza :)


Spaghetti Vongole RM18.90



Spaghetti Vongole RM18.90
Spaghetti Vongole RM18.90
Spaghetti Vongole Antara menu yang cik iena suka juga sebab cik iena suka makan lala. Memang banyak lala yang diletakkan bertambah sedap lah. Tentulah cik iena suka :)


Fried Chicky Indomie RM17.90



Fried Chicky Indomie RM17.90
Fried Chicky Indomie RM17.90
Fried Chicky Indomie buat peminat Indomie. Memang sedap dan patut di cuba


Smoked Duck Pizza RM18.90


Smoked Duck Pizza RM18.90
Smoked Duck Pizza RM18.90
Cik iena tak makan itik  tapi cik iena rasa roti Smoked Duck Pizza ni sedap hehe.Crunchy and cheezy gitu


Smoked Duck Aglio Olio RM18.90




Smoked Duck Aglio Olio RM18.90
Smoked Duck Aglio Olio RM18.90
Smoked Duck Aglio Olio ni cik iena tak makan sebab itik hehe tapi kawan cik iena makan , dia kata sedap. Spaghetti dia ada rasa macam indomie :)


Lamb Shoulder RM18.90



Lamb Shoulder RM18.90
Lamb Shoulder RM18.90
Lamb Shoulder ni pun cik iena tak makan sebab cik iena tak makan lamb tapi tengok pada rupa parasnya nampak sedapkan. Yang penting licin kawan cik iena makan. Tandanya sedap lah tu :)


Oblong Beef Burger (SET) RM14.90 



Oblong Beef Burger (SET) RM14.90
Oblong Beef Burger (SET) RM14.90

Oblong Beef Burger ni pun anda boleh cuba. Cik iena da kekenyangan masa ni. Tapi menurut rakan yang menghabiskannya . Oblong ni sedap tau.

Tiramisu (Dessert) RM10.80



Tiramisu (Dessert) RM10.80
Tiramisu (Dessert) RM10.80

Cik iena suka sangat Tiramisu ni . Sedap tau. Kalau makan di Blue Cafe mesti cuba dessert ni tau


Tiramisu (Dessert) RM10.80
Tiramisu (Dessert) RM10.80

Brownies (Dessert) RM9.80



Brownies (Dessert) RM9.80
Brownies (Dessert) RM9.80

Brownies di Blue Cafe didatangkan dengan ice cream vanilla memang sedap. Gabungan yang sedap sekali. Cik iena suka.
Brownies (Dessert) RM9.80
Brownies (Dessert) RM9.80

Pelbagai Jenis Minuman


Blue Cafe Bandar Mahkota Cheras
ice lemon tea

Blue Cafe Bandar Mahkota Cheras
Peach mogito dan soda (maaf tak ingat soda apa tah)

Blue Cafe Bandar Mahkota Cheras
Sirap bandung dan ice lemon tea

Blue Cafe Bandar Mahkota Cheras
Rosie Coffee Latte


Untuk pengetahuan anda, Restoran BLue Cafe ini mempunyai ruang yang cukup luas. Terdapat 4 tingkat kalau tak silap CIk iena . Buat masa ini hanya dua tingkat di buka untuk walk in customer. TIngkat 3 dan tingkat 4 akan di buka sekiranya ada tempahan.


Blue Cafe Bandar Mahkota Cheras
Blue Cafe Bandar Mahkota Cheras


Sekiranya anda ingin membuat majlis-majlis kecil, di Blue Cafe anda boleh membuat tempahan awal untuk majlis anda kerana mereka mempunyai ruang makan yang besar . Anda boleh memilih menu ala carte mahupun hidangan buffet. PAda Cik iena jika majlis yang melibatkan lebih dari 10 orang pilihan buffet adalah lebih baik supaya anda tidak perlu menunggu lama untuk menanti hidangan anda siap.

Blue Cafe Bandar Mahkota Cheras
Blue Cafe Bandar Mahkota Cheras

Kepada anda di luar sana yang berada di Cheras mahupun di kawasan berhampiran. Anda boleh cuba masakan western food di Blue Cafe Bandar Mahkota Cheras.


Ruang makan Blue Cafe Bandar Mahkota Cheras


Untuk melihat ruang makan di Blue Cafe boleh lihat video di bawah atau lihat gambar di fanpage cik iena.  (klik http://bit.ly/2JPP6sH)




Untuk Maklumat Lanjut dan Promosi Terkini Sila Rujuk Laman Sosial Berikut :

Facebook : https://www.facebook.com/bluecafemy
Instagram: https://www.instagram.com/b.luecafe/
Alamat : 7, JALAN TEMENGGUNG 25/9,
SEKSYEN 9, BANDAR MAHKOTA CHERAS,
43200 Cheras 9 Miles, Selangor
Phone: 03-9011 3891


KERENGGA Chocolate Shake dan Poopoil oleh MH Solutions


Pinggang yang kurus seperti kerengga sememangnya menjadi dambaan kaum Hawa. Tubuh badan yang  terbentuk cantik yang mempunyai ukuran  pinggang yang kecil seperti kerengga sememangnya diidamkan tidak kiralah wanita itu sudah berumah tangga mahupun belum.


KERENGGA Chocolate Shake oleh Mediherba
KERENGGA Chocolate Shake oleh MH Solutions


Bagi wanita yang belum berkahwin pastinya mereka menitikberatkan tentang penjagaan tubuh badan. Cik iena yakin tak ramai yang gemar berbadan besar. Kebanyakan wanita mengidamkan tubuh kecil ramping bak kerengga. Bagi yang telah berumahtangga pastinya penjagaan bentuk tubuh badan ini penting untuk menambat hati suami.

Jadi di sini kepada anda diluar sana yang mengalami masalah berat badan berlebihan dan anda inginkan pingang kurus seperti kerengga anda boleh mencuba KERENGGA Chocolate Shake dan Kerengga Poopoil  dari  MH Solutions. Ianya merupakan produk yang mempunyai pengiktirafan pengkelasan makanan dari KKM dan selamat diamalkan.


KERENGGA Chocolate Shake dan Kerengga Poopoil  dari  Mediherba
KERENGGA Chocolate Shake dan Kerengga Poopoil  dari  MH Solutions


Produk kerengga ini boleh diamalkan oleh wanita dan juga lelaki. BUkan wanita sahaja yang ingun tubuh yang cantik. Lelaki yang mengalami masalah berat badan berlebihan juga boleh mengamalkan KERENGGA.


KERENGGA Chocolate Shake oleh MH Solutions


KERENGGA merupakan minuman berperisa milo ais yang enak dimana ianya difomulasikan untuk membantu meningkatkan metabolism badan  serta membantu mencairkan lemak tepu di bahagian tertentu  seperti peha, lengan ,dan perut. Ianya boleh dikatakan berfungsi sebagai macam fat burner.

KERENGGA Chocolate Shake oleh Mediherba


Selain daripada itu ianya juga tidak mempunyai kesan sampingan  seperti kerap buang air besar seperti kebanyakan produk kurus yang lain. Produk yang mempunyai kesan sampingan kerap membuang air besar adalah tidak bagus kerana produk sebegitu boleh merosakkan usus besar .


KERENGGA Chocolate Shake oleh Mediherba
KERENGGA Chocolate Shake oleh MH Solutions


Dengan mengamalkan KERENGGA ianya  akan membuatkan anda terasa haus , berpeluh atau panas, dan seterusnya membuatkan anda kerap membuang air kecil kerana kesan dari pembakaran lemak tepu yang sedang bekerja didalam badan. Jadi untuk kesan yang lebih baik adalah digalakkan untuk  meminum air yang banyak .

KERENGGA Chocolate Shake oleh Mediherba

Untuk pengetahuan produk ini telah mendapat banyak testimoni yang berjaya mengurangkan berat badan minumum 3 kg seminggu .

Produk KERENGGA ini juga mempunyai pengiktirafan pengkelasan makanan dari KKM

Cara Pengambilan:

  1. Masukkan 1 sachet ke dalam shaker
  2. Masukkan 200ml air sejuk ke dalam shaker
  3. Shake dan minum
  4. untuk berat 80kg kebawah, disarankan 1 sachet untuk sehari , ambil selepas makan
  5. untuk berat 80 kg keatas , 1 sachet selepas breakfast dan 1sachet selepas mkan tengahari selama seminggu
  6. tidak ada pantang
  7. Minum air masak banyak



Kandungan :

Kerengga Poopoil Oleh Mediherba


Serbuk koko, Krimer tanpa susu,Pati Guarana, Citrus Aurantium, Oligo, Garcinia Cambogia, formulasi pemutihan



Kebaikan KERENGGA Chocolate Shake oleh MH Solutions



Kebaikan KERENGGA Chocolate Shake oleh Mediherba


Sekiranya anda merupakan seorang yang bekerjaya dan mempunyai masalah kekangan masa untuk mengamalkan KERENGGA Chocolate Shake ini anda juga boleh amalkan Kerengga Poopoil.



Kerengga Poopoil Oleh MH Solutions


Kerengga Poopoil  merupakan produk menurunkan berat badan dalam bentuk tablet yang senang di kunyah dan ianya didatangkan dengan perisa coklat. Ia dikatakan 20 kali lebih berkesan apabila digunakan bersama kerengga Chocolate Shake.

Kerengga Poopoil Oleh Mediherba
Kerengga Poopoil Oleh MH Solutions

Kerengga Poopoil membantu membuang 40% minyak dalam badan melalui pembuangan air besar namun tiada cirit birit.. Ia merupakan tablet yang senang di kunyah, mudah diamalkan dan mempunyai rasa coklat berkrim seperti gula-gula.

Ia dapat membantu menurunkan kolestrol dan seterusnya mempercepatkan proses penurunan berat badan. Kesan pembuangan air besar adalah seawal 12 jam.

Cara Pengambilan:

  1. makan sebelum breakfast 1 biji
  2. 1 hari cuma ambil 1 biji



Untuk pengetahuan anda pengambilan KERENGGA Chocolate Shake bersama Kerengga Poopoil akan memberi kesan yang lebih cepat di tambah dengan konsistensi pengambilan Kerengga dan minum air masak yang banyak.




KERENGGA Chocolate Shake dan Kerengga Poopoil  dari  Mediherba
KERENGGA Chocolate Shake dan Kerengga Poopoil  dari  MH Solutions


JAdi kepada anda di luar sana yang masih mencari produk penurunan berat badan yang sesuai anda boleh mencuba KERENGGA Chocolate Shake dan Kerengga Poopoil  dari  MH Solutions.
Insya Allah dengan pengambilan yang konsisten dan dengan mengamalkan meminum air masak yang banyak akan memberikan kesan penurunan badan yang ketara pada anda.


Walaubagaimanapun kesan bagi setiap individu mungkin berbeza, jadi tidak salah anda mencuba terlebih dahulu . Nak kurus perlu la berusaha untuk mencari alternatif lain selain bersenam dan mengamalkan pemakanan sihat :)


KERENGGA Chocolate Shake dan Kerengga Poopoil  dari  Mediherba
KERENGGA Chocolate Shake dan Kerengga Poopoil  dari  MH Solutions


 TESTIMONI KERENGGA


TESTIMONI KERENGGA

TESTIMONI KERENGGA



TESTIMONI KERENGGA





Untuk Maklumat LAnjut dan Testimoni Lain Sila RUjuk :


Instagram : https://www.instagram.com/kerenggalentik/
Facebook : https://www.facebook.com/kerenggalentik
Whatsapp : www.wasap.my/60186610104


Sri Lankan Seafood Festival Berjaya Times Square Hotel

Beberapa minggu yang lepas Cik iena berkesempatan menghadiri Festival Makanan Laut Sri Lanka bertempat di Berjaya Times Square Hotel Kuala Lumpur. Ini merupakan pengalaman pertama kali Cik iena mencuba makanan Sri Lanka.


Sri Lankan Seafood Festival Berjaya Times Square Hotel

Makanan Sri Lanka mempunyai keunikan tersendiri. Rasa makanan Sri Lanka boleh membuat anda ketagih. Hampir semua makanan dibuat dari santan dan kaya rempah. Di samping masakan pantai, makanan popular dari Sri Lanka adalah Nasi dan Kari. Sri Lanka terkenal dengan kepelbagaiannya.

Sri Lankan Seafood Festival Berjaya Times Square Hotel


Sekiranya anda ingin mencuba  makanan Sri Lanka, anda boleh datang dan rasakan sendiri di Festival Makanan Laut Sri Lanka di Berjaya Times Square Hotel Kuala Lumpur.

Sepanjang April 2018 ini, Berjaya Times Square Hotel Kuala Lumpur membawa secara eksklusif di Big Apple Restaurant, segala jenis hidangan dari Sri Lanka. Untuk pengetahuan terdapat banyak elemen sejarah, adat dan budaya dalam masakan khas yang dimasak oleh chef-chef dari sana juga. Dipengaruhi oleh India, Indonesia, dan Belanda, masakan dari Sri Lanka ternyata unik dan istimewa!

Sri Lankan Seafood Festival Berjaya Times Square Hotel

Sri Lankan Seafood Festival Berjaya Times Square Hotel


Salah satu masakan istimewa dari Sri Lanka tentunya hidangan ketamnya. Masakan dari Ketam Sri Lanka merupakan salah satu hidangan wajib untuk anda cuba . Istimewanya festival ini adalah dua orang  chef yang dibawa khas dari Berjaya Hotel Colombo, untuk penyediaan masakan asli dari Sri Lanka sepanjang promosi ini bagi mengekalkan keaslian masakan Sri LAnka.


Sri Lankan Seafood Festival Berjaya Times Square Hotel


Sri Lankan Seafood Festival Berjaya Times Square Hotel



Terdapat banyak makanan Sri Lanka yang di hidangkan, maaf cik iena tak ingat kesemua nama kerana ini pertama kali Cik iena memakan hidangan Sri Lanka. Terlampau asyik makan terlupa nak ambil gambar nama makanan. Selain menu utama Ketam, menu yang cik iena sangat gemari adalah sambal terung . Sekali lagi maaf nama sambal terung ni Cik iena yang bagi. Nampak macam sambal terung tapi ada rempah dan kayu manis. Memang sangat sedap.

Sri Lankan Seafood Festival Berjaya Times Square HotelSri Lankan Seafood Festival Berjaya Times Square Hotel


Sempena Sri Lankan Seafood Festival ini, terdapat promosi hebat ditawarkan  untuk 38 orang pelanggan pertama cuma perlu bayar RM38 nett sahaja untuk seorang. Untuk pelanggan yang ke 39 hingga 58 pula cuma perlu bayar RM58 sahaja!

Sri Lankan Seafood Festival Berjaya Times Square Hotel


Dan ada berita lebih baik, iaitu abila anda berbelanja  minimum RM888 nett dalam satu resit, anda berpeluang menyertai CABUTAN BERTUAH. Antara hadiahnya ialah memenangi pakej bercuti termasuk tiket flight ke Sri Lanka, sponsored by Sri Lankan Airlines dan juga bermalam 4 hari 3 malam di Berjaya Hotel Colombo.

Sri Lankan Seafood Festival Berjaya Times Square Hotel


Sri Lanka Food Festival ini bermula dari 2 April hingga 30 April 2018 di Big Apple Restaurant, Level 14 pada

12.00pm – 2.30pm (Weekday Lunch)
12.30pm – 4.00pm (Weekend Hi-Tea)
6.30pm – 10.30pm (Daily Dinner)

Harga


RM98 (dewasa)
RM61 (warga emas)
RM41 (kanak-kanak)

Setiap pembelian untuk 3 orang dewasa akan mendapat 1 seat percuma.

Untuk pengetahuan lagi sekiranya anda adalah pemegang kad kredit Maybank anda layak menerima 30% diskaun :)


Untuk melihat gambar makanan sila lihat di fanpage cik iena Sri Lankan Seafood Festival Berjaya Times Square Hotel


KEKAL HARUM DENGAN BARE FOR BARE ROSEMARY BODY CARE

Sabun mandian dan losyen sememangnya tidak lekang dengan kaum Wanita . Kebanyakan golongan  Wanita akan memakai sabun mandian yang sesuai dengan kulit beserta losyen bagi menjaga kecantikan dan kelembapan kulit. Kelembapan kulit ini adalah sangat penting bagi mengelakkan kulit menjadi kering dan seterusnya muncul garis-garis halus dan berkedut.

BARE FOR BARE ROSEMARY BODY CARE
BARE FOR BARE ROSEMARY BODY CARE


Penjagaan kulit amat di titik beratkan khususnya buat golongan wanita Elite yang mementingkan kecantikan. Tidak lupa juga buat kaum-kaum isteri yang perlu menjaga kecantikan tubuh badan secara dalaman dan luaran .

Jadi pemmilihan sabun mandian serta losyen ini juga boleh dikatakan penting dalam menjaga dan mengekalkan kecantikan serta kelembapan kulit tubuh badan. Disini Cik iena ingin kongsikan Shower cream dan losyen yang pernah cik iena guna untuk kegunaan harian dalam merapikan diri seterusnya mengekalkan kesihatan , kelembutan dan kelembapan kulit disamping memberi kesan aromatheraphy dengan haruman yang menenangkan iaitu Bare For Bare.

BARE FOR BARE ROSEMARY BODY CARE
BARE FOR BARE ROSEMARY BODY CARE

Sebelum Cik iena kongsikan mengenai produk yang cik iena cuba, cik iena ceritakan secara ringkas terlebih dahulu apa itu Bare To Bare. Pasti ada yang masih belum mengetahui tentang jenama ini .

Bare For Bare


Bare for Bare adalah penjagaan badan yang dibuat dari minyak pati botani yang dipilih secara terpilih yang dikumpulkan dari sumber terbaik di seluruh dunia dan ianya adalah bebas paraben.


BARE FOR BARE ROSEMARY BODY CARE
BARE FOR BARE ROSEMARY BODY CARE



Bare For Bare Body Wash In Rosemary




Ia mengandungi ramuan yang hebat dengan pelbagai manfaat,  rosemary bukan sahaja dapat mencegah kerosakan kulit dan mempercepatkan penyembuhan dengan menghapuskan bakteria dan kulat, ia juga dapat memberi kelembapan pada kulit , melegakan ketegangan, dan membantu meningkatkan pengeluaran kolagen yang sihat.

Bare For Bare Body Wash In Rosemary
Bare For Bare Body Wash In Rosemary

Untuk pengetahuan  Rosemary Essential Oil mempunyai manfaat melegakan dan menyegarkan untuk deria, dan meningkatkan peredaran darah. Disamping itu ianya juga mengandungi
aroma segar, herbaceous dan manis yang memberi tenaga dan menghidupkan semula.

Rosemary Essential Oil  Paling dikenali dengan pelbagai faedah kesihatan dan kecantikan.


BARE FOR BARE ROSEMARY BODY CARE
BARE FOR BARE ROSEMARY BODY CARE


Kandungan

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl  Betaine, Cocamide DEA, Glycerin, Pentylene Glycol, , Fructose, Urea, Sodium Hydroxide, Maltose, Sodium PCA, Sodium Lactate, Trehalose, Allantoin, Sodium Hyaluronate, Glucose, Perfume, Polyquaternium-39, Sodium Chloride, Tetrasodium EDTA, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Citric Acid, Rosemary Essential Oil.

Cara Penggunaan


Selepas membasuh tubuh anda dengan air bersih,  pum kan Bare For Bare Body Wash In Rosemary pada tapak tangan anda kemudian usap lembut pada seluruh tubuh badan anda  dan biarkan selama beberapa minit dengan menikmati haruman rosemary yang menyegarkan . Kemudian bilas dengan air bersih dan keringkan badan.


Review Bare For Bare Body Wash In Rosemary



BARE FOR BARE ROSEMARY BODY CARE
BARE FOR BARE ROSEMARY BODY CARE

Cik iena sangat suka Bare For Bare Body Wash In Rosemary. Harumannya sangat menenangkan dan menyegarkan. Seharian bekerja pasti membuatkan anda berasa penat dan adakalanya akan stress. Dengan mandian ini ianya mampu menenagkan minda dengan haruman rosemary yang menyegarkan.

Selain itu ianya melembabkan kulit tubuh badan. Seharian bekerja di dalam pejabat yang berpenghawa dingin sedikit sebanyak mampu membuatkan kulit badan bertambah kering. Dengan adanya Bare For Bare Body Wash In Rosemary ini ianya mampu memberi kelembapan pada kulit tubuh.

Harga Bare For Bare Body Wash In Rosemary

RM29 - 300 ml


Rating

9/10

Bare For Bare Body Lotion In Rosemary


Ia mengandungi ramuan yang hebat dengan pelbagai manfaat,  seperti yang kita sedia maklum  rosemary bukan sahaja dapat mencegah kerosakan kulit dan mempercepatkan penyembuhan dengan menghapuskan bakteria dan kulat, ia juga dapat memberi kelembapan pada kulit , melegakan ketegangan, dan membantu meningkatkan pengeluaran kolagen yang sihat.

Bare For Bare Body Lotion In Rosemary
Bare For Bare Body Lotion In Rosemary

Rosemary Essential Oil  Paling dikenali dengan pelbagai faedah kesihatan dan kecantikan. Ia  mempunyai manfaat melegakan dan menyegarkan untuk deria, dan meningkatkan peredaran darah. Disamping itu ianya juga mengandungi aroma segar, herbaceous dan manis yang memberi tenaga dan menghidupkan semula.


Kandungan

Perfume, PPG-20 Methyl Glucose Ether, Betaine, Caprylic/Capric Triglyceride & Laminaria ochroleuca Extract, Methylisothiazolinone, phenoxyethanol, Cetyl Alcohol, Acrylates/ C10-30 Akly Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Titanium Dioxide, Rosemary Essential Oil.



BARE FOR BARE ROSEMARY BODY CARE
BARE FOR BARE ROSEMARY BODY CARE



Cara Penggunaan


Selepas mandi menggunakan Bare For Bare Body Wash In Rosemary kemudian keringkan badan dan sapukan Bare For Bare Body Lotion In Rosemary pada seluruh tubuh badan anda terutama pada bahagian pelipat dan bahagian-bahagian yang kering.

Review Bare For Bare Body Lotion In Rosemary



BARE FOR BARE ROSEMARY BODY CARE
BARE FOR BARE ROSEMARY BODY CARE
Bare For Bare Body Lotion In Rosemary ini juga sangat menyegarkan dan melembabkan kulit. Cik iena dapati apabila Cik iena pakai Bare For Bare Body Lotion In Rosemaryini di pejabat yang berhwa dingin, kulit cik iena terasa segar seperti mint .

Harumannya pasti membuatkan cik iena rasa tenang sama seperti body wash. Haruman yang sama dan juga mempunyai kebaikan yang sama untuk melembabkan kulit. APa yang paling penting sekali ianya adalah dari bahan organik yang tidak akan merosakkan kulit :)

Harga Bare For Bare Body Lotion In Rosemary

RM29 - 300 ml

Rating

9/10




BARE FOR BARE ROSEMARY BODY CARE GIFT SET RM58



BARE FOR BARE ROSEMARY BODY CARE
BARE FOR BARE ROSEMARY BODY CARE

Kepada anda di luar sana yang masih mencari cari produk penjagaan kulit badan yang sesuai boleh cuba produk ini . Selain daripada itu ianya juga sesuai di buat hadiah untuk teman wanitha khususnya  :)

Pada yang ingin hadiah kan kepada teman boleh la beli BARE FOR BARE ROSEMARY BODY CARE GIFT SET yang berharga RM58 sahaja.  Ianya hadir dengan CUSTOM BOX yang eksklusif untuk di berikan kepada yang tersayang.



Pembelian Secara dalam talian di


Official Website
-Worldwide delivery

Official Facebook Page (International)

Official Facebook Page (Taiwan)

Instagram


BARE FOR BARE ROSEMARY BODY CARE
BARE FOR BARE ROSEMARY BODY CARE

Physical Outlets:
Available in Parkson PLAY UP Advance Fahrenheit88
Available in SASA Outlet (Malaysia)
-Sasa outlets (26 outlets throughout Malaysia)

1 MID VALLEY MEGAMALL
2 PAVILION KUALA LUMPUR
3  SUNWAY PYRAMID 2
4 CITY SQUARE
5 SELECTIV MID VALLEY
7 CHERAS LEISURE MALL
8 SURIA KLCC
9 AEON BUKIT TINGGI SHOPPING CENTER
10 1 UTAMA SHOPPING CENTER
11 GURNEY PLAZA, PENANG
12 AEON STATION18, IPOH
13 AEON MALL KLEBANG
14 AMAN SENTRAL (SELECTIV)
15 SASA SELECTIVE AT 1 UTAMA
16 AEON SHAH ALAM (SELECTIV)
17 LOT 10
18 SUNWAY GIZA
19 GURNEY PARAGON MALL
20 QUEENSBAY MALL, PENANG
21 KLUANG MALL
22 IPOH PARADE
23 EAST COAST MALL KUANTAN
24 PALM MALL, SEREMBAN
25 STARLING MALL
26 SUNWAY PUTRA MALL (SELECTIV)












Powered by Jasper Roberts - Blog