Thursday, July 2, 2015

Aidilfitri ini kecapi tubuh lebih terbentuk dengan GORGEOUS BURNING MIST


GORGEOUS HERE ,GORGEOUS THERE, GORGEOUS DI HARI RAYA YEAY !!
Ingin kan tubuh yang lansing tanpa memakan pil  dan menyapu krim yang berbau dan hangat . 
Anda boleh mencuba GORGEOUS BURNING MIST.
Ia merupakan sejenis SERUM daripada Eropah yang berteknologi tinggi .





GORGEOUS BURNING MIST


MENGENAI GORGEOUS BURNING MIST


Merupakan SLIMMING SERUM EROPAH BERTEKNOLOGI TINGGI
Penyerapan cepat dan jauh ke dalam kulit untuk membakar lemak lebih jauh berkesan daripada produk lain disamping merawat kulit yang rosak.
TIADA
- Rasa Gatal
- Kesan Merah pada kulit
- Rasa Pening/ pitam
- Rasa Dahaga
- Senaman Ketat

 

GORGEOUS BURNING MIST

FAEDAH-FAEDAH:

 

1. Membakar lemak (sekali sapuan, membakar selama 12 jam) tanpa rasa panas
2. Mengempiskan perut dengan cepat
3. Menghilangkan dagu berlapis
4. Meningkatkan kadar metabolisma
5. Menyembuhkan penyakit isomnia/ sukar tidur malam
6. Anti-Aging / Awet muda Melembabkan dan melembutkan kulit kembali remaja
7. Mempercepatkan proses pencernaan
8. Merawat Kulit yang rosak dan terlalu kering dan menggerutu
9. Mempercepatkan proses pencernaan
10. Memberi kesegaran dan menghilangkan lenguh
11. Anti-Stress
12. Anti-Selulit
13. Merawat stretchmark/ renggangan kulit
14. Memudarkan tanda-tanda hitam
15. Badan sentiasa bertenaga
16. Merawat masalah senggugut dan keputihan
17. Menghilangkan parut
18. Mengekalkan bentuk badan untuk sentiasa tampak menarik
19. Melancarkan peredaran darah
20. Membuang Angin

 


GORGEOUS BURNING MIST
Founder GORGEOUS BURNING MIST, Puan Gee

Cara-Cara penggunaan/ panduan:

 

1. Hanya Spray beberapa titik dan ratakan keseluruh bahagian badan yang berlemak.
2. Gunakan 2 - 3 kali sehari selepas mandi untuk kesan yang lebih cepat.
3. Pemakaian korset & girdle amat disyorkan untuk kesan yang lebih pantas.
4. Sekiranya anda seorang yang suka makan makanan yang berkarbohidrat, bolehlah menyapu GBM terlebih dahulu sebelum menjamah makanan.
5. Elakkan penggunaan di kawasan yang tidak mempunyai tandas.
7. Selamat digunakan & mendapat kelulusan KKM.

Kesan Terawal:

1. Anda akan berasa hendak membuang air besar
2. Sentiasa berpeluh
3. Mengeluarkan angin
kandungan: 60ml
harga: rm90 ( termasuk pos)
2 botol rm160 (termasuk pos)
4 botol ke atas sebotol rm70 + postage (promosi hari ibu)



 Testimoni yang menarik perhatian cik iena adalah yang ni , pengurangan lemak di bawah dagu . yeayy No More double chin !!



GORGEOUS BURNING MIST

 

 

Produk Keluaran:

G Adore Beauty (SA0334029-P)

UNTUK MAKLUMAT LANJUT SILA LAYARI



GORGEOUS BURNING MIST
cik iena bersama Founder GORGEOUS BURNING MIST, Puan Gee




iena eliena



Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

Wednesday, July 1, 2015

Rahsia Wajah Kekal Flawless Tanpa Bekas Jerawat !




Rahsia Wajah Kekal Flawless Tanpa Bekas Jerawat
 
Memiliki kulit yang bersih, sihat serta bebas jerawat merupakan idaman setiap wanita. Jerawat yang di picit akan meninggalkan parut yang mencacatkan di bahagian muka dan boleh membuat seseorang kelihatan murung, tidak bersemangat serta hilang keyakinan diri. 
Masalah jerawat dan parut jerawat memang sangat berat buat cik iena . Cik iena tidak gemar jika muka cik iena di datangi jerawat . Pelbagai petua akan cuba cik iena lakukan . Akan tetapi kalau petua-petua ni kita kene rajin buat barulah berhasil dan nak membuatnya perlu ada masa . Memandangkan cik iena bekerja sebagai programmer dan terlalu sibuk untuk mencuri masa membuat petua-petua ni cik iena ingin mencari produk yang berkesan untuk menghilangkan parut atau bekas jerawat
Almaklumlah Hari raya hampir tiba,mestilah kita nak cantik di hari raya gituw . Kalau boleh taknak ada encik jerawat dan encik parut jerawat . Muka cik iena memang jarang naik jerawat tapi sekali naik huwaaaaaaa nak nangis tengok parut tu , Memang lambat nak hilang . Hilang kecomelan . Terpaksa lah cover dengan make up :)

Berikutan daripada itu cik iena pun mula lah sesi kaunseling dengan Dr. Google . Cik iena tertarik dengan produk Azanis Scar Serum . Produk ini juga cik iena pernah tengok di iklan kan di TV dan di Utusan Malaysia .

      Setelah berjumpa Doctor Google cik iena baca Info Di sini 


 Dan Hasil bertemu Dr. Google juga cik iena terjumpa kisah bos dan majikan ni,
dimana boss nya yang bernama Anis yang mempunya masalah parut.bekas jerawat dan seorang pekerja di bahagian photostate yang mempunyai kulit yang flawless tanpa parut jerawat.

Okay jom cik iena copy kan cerita menarik Cik Anis
(^_~)

Azanis Scar Serum

Assalamualaikum....

Tu dia tajuk, bukan main lagi. Rahsia wajah kekal flawless tu... Siapa yang tak nak flawless kan? Ha, hari ni aku nak kongsikan satu cerita pasal pengalaman yang aku lalui sendiri.

Nama aku Anis. Aku bekerja di sebuah syarikat pembangunan. Nak dijadikan cerita, muka aku ni memang senang naik jerawat. Kalau tak silap, dari masa aku kat bangku sekolah lagi. Masa tu form 2 kot kalau tak silap. Entah macam mana, ada seorang pakwe tu ngorat aku. Punya lah dia bagi ayat manis tulis atas kertas siap letak bedak lagi.... kertas tu pulak selit kat dalam pensil box aku.

Masa malam tu, ada lah aku berangan. Konon-konon nak kahwin dengan dia lah. Maklumlah, budak lelaki tu pun hensem juga kan. Tapi yang sedihnya, bila aku bangun tidur, tengok ada sebijik jerawat tumbuh kat tepi pipi kiri aku.

Tu dia.... hah... habis dah wajah comel aku bertukar jadi macam pikachu.

Siangnya pergi sekolah habis kawan-kawan gelakkan aku. Aik, takkan baru dapat surat dah tumbuh jerawat.

Aku pun tak tahu takkan sebab dapat surat tu je kot terus naik jerawat ?? Pelik gila kot !!

Balik sekolah, aku tanya kat mak aku. Dia kata mungkin sebab malam tu aku ada makan seafood yang mak aku masak tu kot. Maklumlah, gulai udang mak aku memang sedap gila bak hang. Aku bedal juga lah dekat 12 ekor udang tu. Habis adik-adik tak dapat nak merasa. hahaha padan muka diaorang !

Dipendekkan cerita, semenjak hari tersebut, muka aku sering naik jerawat. Bila aku keluar je, terdedah dengan hawa panas, habuk dan kotoran luar, memang muka aku akan naik jerawat. Lagi-lagi kalau kena kerja kat luar especially masa buat site visit.

So memang muka aku teruk lah. Daripada dulu masa kecil comel ya ampuuuunnnnn, sekarang dah macam mak - mak orang je aku tengok walaupun baru umur 25 tahun. Adui segan beb. Dah la sekarang aku kerja pangkat Executive Project Manager untuk satu construction building kat area Petaling Jaya ni.

So dipendekkan cerita lagi, hampir setiap seminggu sekali aku akan tukar-tukar produk untuk menghilangkan parut bekas-bekas jerawat dan juga kotoran kat wajah aku.


Rahsia Wajah Kekal Flawless Tanpa Bekas Jerawat
(Gambar saya lepas dapat Azanis Scar Serum stok baru. Korang baca lah cerita ni sampai habis... :)

Paling selalu aku guna, adalah nivea. Best pakai pencuci muka nivea ni. Memang muka rasa bersih je. Tapi satu lah masalah dia, nivea sekadar bersihkan muka. Bekas jerawat yang bertimbun kat muka aku ni tak reti-reti nak hilang.

Leceh kot tiap-tiap hari aku nak keluar rumah kena pakai mekap tebal-tebal. Dah la mahal, macam tepung gomok. Asal nak jumpa client je kena mekap, asal jumpa client je mekap. Haih !

Teringin beb nak jadi macam member aku yang sorang tu buat kerja fotostat je hari-hari kat opis, tapi muka dia ya ampun... umur 28 tahun dah, tapi flawless ya amat.

Aku ni pangkat tinggi dalam opis, tapi muka teruk. Kurang keyakinan diri. Sampai nak tanya staff bawahan aku yang tukang fotostat tu apa rahsia dia flawless pun aku segan. Nampak tak punyalah rendah aku punya keyakinan diri tu !

Isk kau ni Anis ! Apa nak jadi lah..... haih !

Dipendekkan cerita, selepas mendapat dorongan daripada pakwe aku yang bernama Zaki, hari-hari lah beliau bebel kat aku, kalau dah tau si Fatin tu lawa muka flawless, apa salahnya tanya je lah kat dia rahsia muka flawless dia tu................. takkan tu pun nak segan dengan staff sendiri kot !

Esoknya, aku pun masuk opis. Benda pertama aku buat, aku pergi bahagian fotostat dan cari si Fatin.

Mana kau ni Fatin... oh lupa pula dia pagi-pagi kena bersihkan stor belakang dulu baru masuk buat fotostat untuk staff lain.

Masa rehat tengah hari tu, aku ternampak si Fatin ada kat bilik rehat belakang. Dia ni memang mesra orangnya. Aku pun tanpa segan silu terus datang kat si Fatin, ajak dia berborak. Tanya khabar dan tanya macam mana dia kerja kat opis ni best ke tak....?

Bila bos dah datang, kawan-kawan Fatin pun semua bagi laluan dan tinggalkan kami berdua je kat dalam bilik rehat tu. Maklumlah bos kan... garang pun ada aku ni kadang-kadang. Sebab tu budak-budak tu takut. hahaha :D

So bila semua dah keluar, jadi privasi sikit untuk aku, senang nak tanya dia.

"Fatin, akak nak tanya sikit boleh tak... muka akak ni teruk lah, hari-hari buat site visit, makin naik jerawat. Jerawat lama belum sembuh, dah tumbuh yang baru. Parut dia memang dah bertimbun ni kalau akak buang mekap akak ni...."

Elok je aku cakap camtu, si Fatin terus bangun dan pergi ambil handbag dia... dia keluarkan sebuah botol kecil warna biru-biru macam tu. Aku tak perasan sangat, tapi bila dia tunjuk kat aku... baru aku nampak nama produk tu.

Azanis Scar Serum, yup... produk Azanis Scar Serum ni lah yang Fatin tunjuk kat aku masa mula-mula sekali aku tanya dia pasal parut jerawat aku nih...


Rahsia Wajah Kekal Flawless Tanpa Bekas Jerawat
 

(Ni lah gambar Azanis yang Fatin bagi aku cuba tu, aku tangkap kat meja opis)

Fatin hulur sebotol Azanis Scar Serum tu kat aku. Masa tu aku macam tak percaya... Fatin cakap kat aku, akak Anis try lah dulu serum ni. Cuba balik ni akak cuci muka bersih-bersih dan pakai serum ni sebelum tidur.

Akak stop je pakai produk-produk lain macam bio oil, mederma, serum-serum lain tu. Sebab bila akak campur-campur pakai, nanti muka akak jadi lagi rosak teruk sebenarnya. Akak cuci muka konsisten je. Kalau akak pakai garnier, guna satu je jangan pakai tukar-tukar. Then sebelum tidur akak amalkan sapu serum ni kat muka.

Aku masa tu rasa macam, erk biar betul ko Fatin...???

Hari-hari aku sapu nivea whitening cream masa cuci muka, lepas tu aku bubuh toner dia lagi, sebelum tidur aku bantai masker lagi, siap sapu krim yang jenama babies apa tah tu... tak juga sembuh-sembuh.

Si Fatin ni elok je suruh aku stop semua tu. Dah la mahal aku beli dia suruh stop terus ?

Erm.... tapi mengenangkan pakwe aku si Zaki tu pesan, dengar je cakap orang yang dah berjaya kan... so aku pun dengar je lah cakap si Fatin. Yang bestnya si Fatin ni bagi aku sebotol yang dia guna tu free je kat aku.

Tapi mengenangkan aku bos kan, segan la wei ambil barang staff sendiri tak bayar kat dia. So aku pun selit RM 50 kat handbag dia tanpa dia sedari. Maybe lepas balik nanti dia perasan la tu.

So aku pun baliklah rumah. Malam tu sebelum tidur, aku macam biasa akan cuci muka dan ambil wudhuk sebelum tidur. Masa nak masuk tidur, aku try sapu setitis kat muka aku.

Ikut cakap Fatin, jangan pakai banyak sangat sebab kesan dia memang best bila pakai. Sikit pun dah boleh rasa, nanti ada panas-panas sikit pastu dia meresap dalam. So aku pun sapu nipis sikit je kat muka. Aku ratakan muka dan aku tepuk-tepuk sikit bagi rasa lembab kulit tu.

Bila aku start baring dan mula nak lelapkan mata, betul lah apa yang Fatin cakap tu. Ada rasa suam-suam sikit. Tapi dia bukan suam apa... just nice je macam kena tuam dengan kain panas. So aku expect maybe serum ni bertindak macam tuam dengan kain panas kot untuk hilangkan parut-parut aku.

Apa yang paling best, esoknya masa aku bangun pagi, aku try pegang pipi aku.

Ada rasa lembut sikit kulit aku !!! Pergh.... best gila... baru pakai sekali, dah dapat rasa perubahan tu. Jerawat batu kat bawah tulang pipi aku pun dah nampak kecut sikit walaupun tak ketara sangat !!

Yeahhhh ni yang heppi gila ! Akak sayang gila kat kau Fatin... tak menyesal akak tanya kau semalam.

Haa... start daripada hari tu lah aku akan pakai serum ni hampir setiap malam. Ada la sehari dua hari tu aku miss sebab penat sangat kan balik site visit pun dah malam. Terus tidur....

So, lepas 8 hari aku pakai, jerawat pun dah kurang. Parut pun makin nipis. Tapi sayangnya, Azanis Scar Serum aku pun dah habis.

Patut lah si Fatin ni bagi free je kat aku, rupanya tinggal sikit kat dalam botol tu. Tak guna kau Fatin, aku bagi kau RM 50 kau bagi aku 20 titik je ? hahahahahaha... adui terkena aku dengan staff aku sendiri. So pengajaran untuk bos-bos kat luar, kalau staff belanja tu check dulu tau :P

So malam tu aku balik rumah, aku try search kat google. Aku taip Azanis Scar Serum.

Page pertama aku jumpa kat facebook adalah Azanis Scar Serum HQ Branch KL dan web paling atas sekali adalah AZANIS SCAR SERUM 004.

Rahsia Wajah Kekal Flawless Tanpa Bekas Jerawat


So masa search tu aku pun tekan je lah blog yang paling atas sekali tu. Bila aku tekan, dia pun keluar details lengkap macam dalam gambar kat bawah ni....

Rahsia Wajah Kekal Flawless Tanpa Bekas Jerawat

Rahsia Wajah Kekal Flawless Tanpa Bekas Jerawat
Rahsia Wajah Kekal Flawless Tanpa Bekas Jerawat


So bila aku tengok ada tulisan Official kat atas tu, pastu aku tengok ada packaging baru... aku pun start yakin yang ni adalah Azanis Scar Serum yang asli.

Sebab seingat aku masa kat opis tu Fatin ada cakap, produk Azanis ni sangat laku kat pasaran. Kalau online tu memang gila-gila sales dorang. Sebab tu bila produk laku je ada orang buat tiruan.

So kalau akak nak beli, kena cari kat yang official atau ejen sah dan rasmi sahaja.

Aku pun bila belek website tu aku tengok dah ada packaging baru... so aku pun yakin sikit. Produk ni sentiasa ada improvement dan dia nak pelanggan puas hati serta yakin yang mereka tak terbeli produk tiruan.

Biasa produk bila ada packaging baru ni belum ada tiruan lagi. So aku nak kena sambar cepat-cepat lah produk ni.... Aku pun terus mesej nombor 0173673630 tu untuk order.

Bila aku order, wah kau ! Dia punya layanan kelas A. Best.... aku tanya macam-macam dengan tenagn abang Joe tu reply mesej aku. Dia punya impression nak puaskan hati pelanggan tu aku nampak. Memang bagus service mereka.

So aku rekemenkan kat korang kalau nak beli Azanis Scar Serum yang packaging baru ni terus je roger abang Joe... mesej dia atau wasap lagi pantas: 0173673630 :)

Ha... ni pula testimoni yang aku share kat dia...

Rahsia Wajah Kekal Flawless Tanpa Bekas Jerawat

Ha... ni masa aku share pengalaman aku sapu kat jerawat batu yang baru tumbuh kat pipi aku sebab keluar pi site visit tempoh hari... So ikut nasihat abang joe, aku kena banyak minum air. Ni bulan puasa tak boleh minum siang hari, so lepas raya nanti kalau pergi site visit aku akan minum banyak-banyak.

Abang joe cakap, selain jaga luaran kita kena jaga dalaman juga. Pemakanan kena jaga. Kalau ada alahan dengan seafood tu kurang-kurangkanlah makan udang walaupun udang tu sedap sangat. hahaha... terbaik abang Joe :D

Okay, nah ni akak nak belanja gambar Azanis Scar Serum yang akak beli dari abang Joe... packaging baru kau..... kelas mak oi !

hahaha....

Rahsia Wajah Kekal Flawless Tanpa Bekas Jerawat

Rahsia Wajah Kekal Flawless Tanpa Bekas Jerawat

Rahsia Wajah Kekal Flawless Tanpa Bekas Jerawat
Patutlah macam pernah dengar produk ni. Rupanya pernah masuk TV3... adui aku ni busy sangat, tu pasal tak pernah tahu produk bagus macam ni. Lain kali kau Anis, kena lah spend masa sikit bersosial ya... kerja kerja kerja kerja, isk isk isk.... kan dah berjerawat muka tu !

Okay lah guys, Anis nak buka puasa ni. Tak sabar nak pakai yang packaging baru ni malam nanti :)

Sekian.



Berikutan daripada kisah cik Anis yang cik iena baca ni membuat kan cik iena merasa ingin mencuba produk ini walaupun muka cik iena tidak bermasalah jerawat yang banyak . Cuma kulit cik iena apabila sesekali naik jerawat terutama semasa cik iena stress bekerja dan waktu datang bulan . Jerawat itu akan meninggalkan parut dan memakan masa yang lama untuk hilang . Biasalah tangan cik iena memang tak reti duduk diam nak di picit-picit nya jerawat tu . maka dengan sebab itulah ianya meninggalkan parut yang ketara. Jika cik iena ade event memang cik iena perlu tutupkan parut jerawat tersebut dengan foundation . Kalau parut tu hitam, lebih tebal foundation yang perlu di guna untuk tutup parut jerawat tersebut . Kalau tak pakai memang nampak la parut tu :)





iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


Tuesday, June 30, 2015

Doa Orang Teraniaya

Doa Orang Teraniaya


Dari Mu’adz bin Jabal Radhiyallahu ‘anhu bahwasanya Rasulullah Shallallahu ‘alaihi wa sallam bersabda :
“Ertinya  Takutlah kepada doa orang-orang yang teraniyaya, sebab tidak ada hijab antaranya dengan Allah (untuk mengabulkan)”.
(Shahih Muslim, kitab Iman 1/37-38)

Orang teraniaya atau orang yang di zalimi yaitu orang yang diperlakukan secara tidak benar oleh orang lain. 

Rasulullah saw. bersabda:

“Tiga do’a yang dikabulkan, yaitu do’a orang yang berpuasa, do’a orang yang bepergian, dan do’a orang yang teraniaya.” (HR. Uqaili, dari Abu Hurairah)

”Ada tiga doa yang tak akan ditolak oleh Allah SWT, yakni doa orang tua kepada anaknya, doa orang yang teraniaya, dan doa seorang musafir.” (HR. Abu Hurairah)





Ya Allah perkenankan la doa hamba-Mu yang teraniaya Amin..

Doa orang yang teraniaya


1. Mohon pada Allah, untuk menggantikan penipuan dan sebagainya dengan rezeki yang lebih baik dan bertambah-tambah. Baca " Allahuma ajurni fi musibati, wakh lufli khairan minha ".

ATAU

2. Sebutkan doa di dalam bahasa kita " Ya Allah. Mereka ini ( sebut nama mereka ) zalim pada aku. Aku mohon balasan yang setimpal ke atas mereka. Serta bantulah aku keluar dari kesusahan ini. "

ATAU 

3. Biarkan Allah balas mereka di Padang Mahsyar. Tuntut dari Allah segala pahala mereka dan minta Allah campakkan dosa-dosa kita pada mereka. Mereka akan kekal memikul dosa kita dan menerima balasan buat selama-lamanya.

Doa Orang Teraniaya



Doa orang teraniaya ni  cepat di makbulkan Allah . Cik iena pernah mengalaminya baru-baru ini dimana beg duit adik cik iena di curi ketika berada di dalam sebuah pasaraya . Kejadian begitu pantas tanpa di sedari pencuri mengambil dompet . Setelah menyedari kehilangan dompet tersebut . Kami berjumpa pihak pengurusan untuk melihat rakaman cc tv bagi melihat kelibat pencuri tetapi malang nya kamera tertutup tidak ada pada semua tempat . Dalam pada masa itu adik cik iena berdoa supaya dompet di pulangkan. Alhamdulillah semasa sedang melihat rakaman cc tv ayah talifon memberitahu ada pasangan suami isteri datang hantar dompet tetapi duit sudah diambil lebih kurang RM200. Menurutnya dompet di jumpa di tepi Jalan .
Sekurang-kurang nya Allah makbulkan doa agar dompet di pulangkan . Banyak kad-kad yang sangat penting di dalam tu jika di bandingkan dengan wang ringgit . Selebihnya semoga Allah membalas pembuatan si pencuri di padang Masyar. Eh tapi cik iena menulis mengenai doa orang teraniaya ini bukan kerana kes ni . 
Tapi kes yang terjadi pada sahabat cik iena yang dianiaya oleh insan yang sudah dianggap seperti keluarga sendiri . Mempergunakan kawan cik iena tu demi kepentingan sendiri. Sedih sangat. Bisness yang di rancang tidak menjadi akibat berlaku nya ketidak jujuran insan tersebut. Tidak amanah dalam melakukan sesuatu . Mengambil kesempatan keatas barang-barang dagangan. Akan tetapi kawan cik iena tu cukup penyabar orang nya. Walaupun dia di perlakukan begitu dia masih tidak menegur ketidak jujuran dan penindasan insan tersebut . Mulia sungguh hati mu sahabat . Semoga Allah meberi balasan yang setimpal nya buat si penaniaya. Mungkin takde rezeki berurusan dengan dia , Bersyukur Allah dah buka pintu hati cik sahabat agar nampak ketidak jujuran insan tersebut dan keluar dari keponpong penindasan.







iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


Majlis Ramah Mesra Bersama Warga Multi Goat's Milk

Majlis Ramah Mesra Bersama Warga Multi


Pada 7 Jun 2015 telah berlansungnya Majlis ramah mesra bersama Warga Multi Goat's Milk / Susu Kambing Multi di Flora Kafe AmpWalk , Jalan Ampang Kuala Lumpur . Multi Goat's Milk / Susu Kambing Multi Merupakan jenama susu kambing organik yang di percayai ramai . Susu ini tiada bahan perisa tiruan , tiada gula tambahan , 100% asli tanpa campuram susu skim dan tidak hamis. Susu kambing merupakan susu kedua terbaik selepas susu ibu .


Multi Goat's Milk




Untuk mengetahui tentang Multi Goat's Milk / Susu Kambing Multi boleh baca 

Multi Goat's Milk



Video Majlis Ramah Mesra Bersama Warga Multi Goat's Milk Oleh Cik iena


 

VIDEO PRODUCT SHARING

  Perkongsian daripada Puan Gee, mengenai kesan kebaikan pengambilan susu kambing multi kepada anak beliau yang cacat/kurang upaya sejak kecil . Menurut beliau anak nya mengalami alahan yang teruk kepada makanan yang mengandungi perisa tambahan dan makanan yang mengandungi pewarna. Alhamdulillah setelah mengamalkan susu kambing multi ternyata susu multi terbukti tidak mengandungi bahan-bahan perisa tambahan dan juga pewarna .

 

 https://www.youtube.com/watch?v=xSVEfdU8gBk


MAJLIS INI TELAH DI TAJA OLEH 


penaja Majlis Ramah Mesra Bersama Warga Multi Goat's Milk
puan shireen, founder susu kambing multi bersama penaja G Adore Beauty, Tea Amor Tiara & Shawl By Cleo Closet

 

 
 

GAMBAR SEBELUM KEHADIRAN TETAMU


 

Majlis Ramah Mesra Bersama Warga Multi Goat's Milk

Majlis Ramah Mesra Bersama Warga Multi Goat's Milk

Majlis Ramah Mesra Bersama Warga Multi Goat's Milk

Majlis Ramah Mesra Bersama Warga Multi Goat's Milk

Majlis Ramah Mesra Bersama Warga Multi Goat's Milk

Majlis Ramah Mesra Bersama Warga Multi Goat's Milk

Majlis Ramah Mesra Bersama Warga Multi Goat's Milk
bersama founder multi goat's milk

Majlis Ramah Mesra Bersama Warga Multi Goat's Milk


Majlis Ramah Mesra Bersama Warga Multi Goat's Milk
bersama founder multi goat's milk dan Gorgeous Burning Mist


Majlis Ramah Mesra Bersama Warga Multi Goat's Milk
bersama puan shireen , founder multi goat's milk




GAMBAR BERSAMA WARGA MULTI


Majlis Ramah Mesra Bersama Warga Multi Goat's Milk

Majlis Ramah Mesra Bersama Warga Multi Goat's Milk

Majlis Ramah Mesra Bersama Warga Multi Goat's Milk


Majlis Ramah Mesra Bersama Warga Multi Goat's Milk
bersama founder Gorgeous Burning Mist , Puan Gee
 
 

Hubungi:


FB page: https://www.facebook.com/pages/Multi-Goats-Milk-HQ/1494335467475229?sk=timeline


Instagram: susu_kambing_multi

Whatsapp: 011-12318511 (Hotline)

Website: www.sge4u.lelong.my & www.susukambingmulti.com


Senarai pengedar: https://www.facebook.com/notes/multi-goats-milk-hq/senarai-senarai-pengedar-mgm/1504007236508052

 Diedarkan oleh

Shireen Glow Enterprise
Suite 331, MBE Alamanda, Lot KP0203B Jalan Amanda Precint 1
6200 Putrajaya

 Testimoni sebenar :
 https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1495548210687288.1073741831.1494335467475229&type=3


 


iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


Katalog Avon Kempen 13 2015


Katalog Avon Kempen 13 2015


Tarikh

01- 29 Julai 2015
"Sulami tradisi lebaran dengan Avon, pilihan terbaik SYAWAL Far Away Bella Sunset "




Wahh Far Away ada haruman terbaru lah
Far Away Bella Sunset
Kepada peminat Far Away Avon harus lah beli untuk menambah koleksi Far Away anda
tambahan pula ada hadiah percuma dengan pembelian wangian ini pada risalah kemuncak ini.
Nak tau apa hadiah tengok kat bawah ye

Katalog Avon Kempen 13 2015


Haa cantik kan hadiah dia
sweet sangat warna purple

Katalog Avon Kempen 13 2015


Okay jom tengok lebih lanjut lagi

 
 Katalog AVON kempen 13 2015




 Katalog Sebelum

 Katalog AVON kempen 12 2015

Katalog Semasa Sila Klik
KATALOG ONLINE AVON






Untuk membuat Pesanan secara online
Sila hubungi adik manis

Shila

Atau boleh datang ke mana-mana butik Avon berhampiran anda mahupun dealer-dealer avon berhampiran anda
(^_~)
 

iena eliena



Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

Photobook Mid Year Sale | Diskaun sehingga 75%

Photobook Mid Year Sale | Diskaun sehingga 75%
 
Selamat pagi , cik iena nak share photobook ada buat mid year sale . Diskaun yang tiwarkan sehingga 75%. Menarik bukan. Kepada anda yang suka merakamkan detik indah dalam bentuk gambor jom ambil peluang ni , boleh cetak gambar anda sebagai photobook mahupun wall deco . Kali ini cik iena tertarik untuk membeli wall deco memandangkan kesemua photobook dan photo print cik iena dah pernah beli di sini.  Kali ini nak cuba wall deco pulak . Cik iena nak print gambar raya tahun ni dan nak frame kan letak kat wall rumah . Mesti cantik  ahahahahha
 
KLIK UNTUK KE PHOTOBOOK
 
 
 
Photobook Mid Year Sale | Diskaun sehingga 75%

Photobook Mid Year Sale | Diskaun sehingga 75%

Photobook Mid Year Sale | Diskaun sehingga 75%
 
 
 
Okay pada yang tak tau macam mana nak beli meh cik iena tunjuk kan macam mana nak beli
Mudah je tau
 
 
 
 
Photobook Mid Year Sale | Diskaun sehingga 75%

 
 


Photobook Mid Year Sale | Diskaun sehingga 75%
 
 


Photobook Mid Year Sale | Diskaun sehingga 75%



Photobook Mid Year Sale | Diskaun sehingga 75%


Photobook Mid Year Sale | Diskaun sehingga 75%

Photobook Mid Year Sale | Diskaun sehingga 75%







Photobook Mid Year Sale | Diskaun sehingga 75%



 
Photobook Mid Year Sale | Diskaun sehingga 75%

Haa mudah je kan , seterusnya dalam email voucher tu akan di tunjukkan macam mana untuk print gambar tu . Bukan print di kedai gambar okay . Print di photobook . Anda cuma perlu upload gambar anda sahaja . Tak perlu ke kedai . Selepas upload boleh edit dan checkout untuk print . Semasa checkout ni voucher code diperlukan untuk mendapatkan harga diskaun tapi sebelum itu pastikan anda memilih options yang betul sewaktu create project sebagai contoh yang link bawah ni untuk print gambar 4R.



iena eliena



Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com