Tuesday, September 23, 2014

CABARAN 30 HARI | DAY 23 : PEKERJAAN YANG ANDA INGIN SELAIN KERJA ANDA SEKARANG


 
Assalammualaikum, selamat bekerja cik iena
Saat dan ketika ini masih di office, bekerja selepas seminggu bercuti sakan
(^_~)
Task untuk hari ke 23
PEKERJAAN YANG ANDA INGIN SELAIN KERJA ANDA SEKARANG
Actually PROGRAMMER bukan lah cita cita cik iena masa sekolah dulu.
Masa zaman persekolahan dulu cik iena nak jadi fashion designer.
Siap ambil subjek tambahan lagi, pendidikan seni..
semata mata nak mengejar cita2
Tetapi apakan daya ayah tidak merestui
Terpaksa lah sambung belajar ikut jurusan yang ayah pilih yang ayah carikan.
Walaupun dah dapat tawaran untuk belajar fashion design
T______T
Pssttttt : comel kan fashion designer cik iena atas tu..masa ni ade fashion show dekat sungai wang KL.





Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com  

Monday, September 22, 2014

CABARAN 30 HARI | DAY 22 : DESTINASI PERCUTIAN IMPIAN


 
 
Assalammualaikum,
Selamat bekerja cik iena
setelah 1 week bercuti.

At this time masih di office, kerja kerja kerja 
(^_~)
Task cabaran 30 hari kelabbloggerbenashaari hari ini
DESTINASI PERCUTIAN IMPIAN
macam lebih kurang tajuk semalam je
if semalam cik iena cakap tempat yang cik iena ingin pergi 
dan tak pernah pergi adalah PARIS kan,
so di sini lah sambungan nya
 
DESTINASI PERCUTIAN IMPIAN
nak ke Eiffel Tower
 
selain pada tu kalau da sampai Paris tu nak ke
Arc de triomphe,Musee du louvre,Le Marais et la Place des Vosges and chateau de versailles
Okies
cik iena takleh story banyak sebab tengah buat kerja lagi di office..
akibat cuti seminggu
haha


daaaaaaaaaaaa
 





Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com  
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...