Tuesday, July 29, 2014

Ceritera 1 syawal 1435


Salam aidilfitri semua..
raya tahun ni biasa2 je..
cik iena tak de la raya sakan cm tahun lepas
tp tak raya sakan  pun
baju tetap sedondon
boria di hari raya gituh


Wow

biru pink gituh


nie pic with my hero2








Raya peryama dekat btg kalk then pergi banting

rumah kakak mak

ni la Kakak mak
cik.iena panggil
mak uda



okiess

kurangKan menulis
moh tgk gambo
tp x bmyk sgt la
mood raye tak berapa nk best


biarkan gambar berbicara 
yeayy




























Opss sempat je selfie


okies lpas g banting
mlm nya lpas isyak beraya umah sedare abah kat
batang kali pulak


hehe
Boria lg
















Gegedik nyanyi lagu rayer ngan adek
aahaha menyumbangkan lagu je cik iena nie
(^_~)

 
 
Okies cam ngantuk da
niteee





 

Sunday, July 27, 2014

Iftar Bersama Blogger 2014 Anjuran Denaihati Network di Saloma Bistro


Pada 19 july 2014 telah berlansung majlis iftar yg cukup gilang gemilang untuk para2 blogger yang bertempat di saloma bistro anjuran denaihati network.
 

Majlis berkenaan bertemakan "ARABIAN NIGHT"
hehe tapi cik iena lari tema lah



cik iena dapat invitation sehari sebelum iaitu pada hari jumaat petang,
So memang tak sempat lah nak carik baju yg sesuai
 (^_~)

Gelabah la nak cari partner utk temankan cik iena pergi event nie..
Finally ade jugak nak teman..
Thanks Awak
(^_~)




 




Thanks to bro framestone sebab invite cik iena tuk event nie
(^_~)

Sebelum balik sempat lah bergambar dgn bro

 

Malam td baca bro punya entry
amboi bro kemain caption bawah tu haha



ok nak jawab balik (^_~)
sama2 bro, thanks gak sudi invite cik iena


Kat sini cik iena tak kenal ramai blogger pun sebab cik iena dah lama tak aktif berblogging
baru tahun nie nk aktif balik
(^_~)

So tak banyak la gambar dengan blogger2 laen
malu2 kucing lorhh nak tegur blogger2 famous..
kite blogger suam2 kuku je hehe

Okies nie je pic dgn blogger2


Bro & wife(kak ira), deqnoor, hazirah


  

with nami namia, blogger kecik molek

Actually cik iena sampai lewat so x dapat nk bergambar sakan
tak dapat nk amek gambar makanan banyak2
hehe
Layan kan je la pic makanan yg ade ni eyh




yeayy my foods, jage perot jage perot nty gemuks xde job haha




Hepp awakkk
sudah la tu x mo amek banyak2, perut cik iena kecik tak ley makan banyak haha













 okay nie je yg sempat ambik,
sambil2 amek foods, snap ler
(^_~)



 Lepas solat magrib & isyak cik iena masuk dewan kejap jumpa bro
then cik iena balik

hehe tak sempat lah nak join blogger2 laen amek gambar ramai2 atas stage
baru balik dari surau tgk semua atas stage dah

wahh jeles tgk korang

Okiess balik je umah selobgkar la ape ade dlm goodies bag nie
(^_~)






  

 












ok da tamat
haha tatau nk story ape lagi

event nie mmg meriah giler la
cume cik iena kurang kenalan kt situ,
jadi baek pulak duduk setempat je
(^_~)

updated : 21-07-2014 15:17 PM

eyhh nak tunjuk pic nie
dr official photog (^_~)
tak sedar pun bile pic nie d ambil

hihi mcm comel je

i like this moments
(^_~)


Berusaha untuk membuat member bercakap dan tersenyum
hehe kwn cik iena nie very the pemalu

yeayy finally i can make him speak n smile
(^_~)

Photo : credit to Mohd Rasul












Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com  
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...