Grab The Promo
Grab The Promo

Carina We Care, We Love | Jenama Tisu Tempatan Berkualiti Tinggi

Kertas tisu digunakan secara meluas dalam kehidupan seharian dan ia merupakan produk pakai buang. Kertas tisu diperbuat daripada pulpa kayu, pulpa buluh, kertas kitar semula dan lain lain. Terdapat pelbagai jenis kertas tisu. Seperti kertas tandas, tisu muka, kertas napkin, tisu sapu tangan dan lain lain.

Carina We Care, We Love | Jenama Tisu Tempatan Berkualiti Tinggi


Selepas selesai makan, kita akan menggunakan kertas tisu untuk mengelap mulut . Sekiranya jumpa meja kotor, kita juga membersihkan meja dengan menggunakan kertas tisu. Bahkan kertas tisu juga digunakan untuk mengelap peluh.

Di rumah juga memerlukan kertas tandas di dalam bilik mandi, dan menggunakan tuala tangan atau tisu  untuk menyerap air selepas mencuci tangan .

Di dapur juga memerlukan tuala dapur untuk menyerap air dan minyak, untuk membantu aktiviti memasak dengan lancar.


Carina Jenama Tisu Tempatan Berkualiti Tinggi
Carina Jenama Tisu Tempatan Berkualiti Tinggi

 

Dalam musim endamik ini juga kertas tisu antibakterial sememangnya menjadi keperluan asas bagi setiap orang tidak kira di dalam rumah mahupun di luar rumah.

Permintaan untuk kertas tisu semakin meningkat. Dengan peningkatan kesedaran kesihatan, semakin banyak negara dan wilayah cenderung menggunakan kertas tisu, pasaran kertas tisu berpotensi dan lebih aktif.


Carina Jenama Tisu Tempatan Berkualiti Tinggi


Carina Jenama Tisu Tempatan Berkualiti Tinggi
Carina Jenama Tisu Tempatan Berkualiti Tinggi


Antara jenama tempatan kertas tisu berkualiti tinggi di Malaysia adalah Carina.Untuk pengetahuan, Carina mula ditubuhkan sekitar tahun 2009 sebagai pengeluar tisu tempatan di Malaysia. Tisu Carina menggunakan 100% pulpa dara dan 100% kapas tulen asli yang membolehkan Carina mengekalkan standard kualiti produk mereka disamping memberikan keselesaan kepada pengguna.
Carina juga merupakan pilihan terbaik untuk mereka yang berkulit sensitif kerana ianya tidak mengandungi sebarang komponen kitar semula, Carina lembut pada kulit, tahan lasak serta mesra alam kerana mudah larut dalam air seterusnya membuatkan ianya mampu melindungi alam sekitar kita.

Carina Jenama Tisu Tempatan Berkualiti Tinggi
Carina Jenama Tisu Tempatan Berkualiti TinggiDi tahun baharu 2023, CARINA berhasrat untuk menggalakkan rakyat Malaysia tentang kesedaran mengenai kebersihan, mewujudkan persekitaran yang sihat serta mengurangkan pencemaran dengan tema "We Care, We Love". Carina tidak terhad kepada tisu kering, tetapi mempunyai seleksi seperti Tisu Basah, Kapas Muka, Putik Kapas, Kapas Gulung dan banyak lagi. Carina mempunyai 4 siri utama iaitu:

1. Penjagaan Kecantikan (Beauty Care)


SIRI TISU KERING

1. CARINA HANDKERCHIEF Tissue
2. CARINA WALLET Tissue
3. CARINA Box Tissue


Carina Beauty Care - Siri Tisu Kering
Carina Beauty Care - Siri Tisu KeringSiri Tisu Kering Carina ini diperbuat 100% daripada  PURE VIRGIN PULP untuk memastikan kebersihannya, lembut dan selamat digunakan pada kulit, termasuk kulit yang sensitif. Tisu Carina didatangkan dalam pelbagai saiz dan pembungkusan seterusnya menjadikannya sesuai untuk digunakan oleh semua lapisan umur. Cik Iena memang tertarik dengan pembungkusan tisu CARINA WALLET yang sangat sesuai untuk disimpan di dalam poket atau beg tangan. Mudah dibawa kemana-mana dan mudah untuk digunakan tidak kira masa dan tempat.

SIRI PRODUK KAPAS

1. CARINA Cotton Bud
2. CARINA Facial Cotton


Carina Beauty Care - Siri Produk Kapas
Carina Beauty Care - Siri Produk Kapas


Rangkaian produk kapas Carina diperbuat 100%  daripada PURE COTTON. Tekstur kapas yang lembut, tahan lasak dan mempunyai kadar penyerapan yang tinggi yang mana ianya sangat  sesuai untuk kegunaan peribadi dan juga penjagaan bayi. Cik Iena pastinya manggunakan  kapas muka untuk penjagaan wajah sewaktu untuk apply toner dan juga sewaktu bersihkan solekan. Siri kapas Carina bersifat hypoallergenic dan tidak akan menyebabkan iritasi dan kerosakan pada kulit.

2. Peralatan Dapur (Kitchenware)


Carina Kitchenware- Siri Tisu Dapur
Carina Kitchenware- Siri Tisu Dapur


Siri Tisu Dapur Carina antara siri tisu kering yang sesuai digunakan dipermukaan dapur dan peralatan dapur. Ianya sangat membantu membersihkan dapur dan peralatan dapur serta membersihkan tumpahan cecair di rumah anda.

3. Penjagaan Kesihatan (Health Care)


SIRI TISU BASAH

1. CARINA Wipes
2. CARINA Antibac Wipes

Carina Health Care - Siri Tisu Basah
Carina Health Care - Siri Tisu BasahSiri Tisu Basah Carina mengandungi 99% air, bebas paraben yang tidak menyebabkan sensitiviti pada kulit dan alahan. Tekstur Carina Wipes yang lembut sangat sesuai digunakan untuk pembersihan dan pembasmian kuman bagi menanggalkan kotoran atau cecair dari kulit atau permukaan.


Carina Health Care - Siri Tisu Basah
Cik iena suka gila bau dia yang wangi serta tekstur tisu basah yang lembut tak kasar dan tak mudah koyakCik iena memang lebih gemar menggunakan tisu basah untuk kegunaan semasa berada di luar rumah. Sekiranya tiada sumber air untuk membersihkan tangan, tisu basah adalah tisu yang terbaik untuk digunakan bagi membersihkan tangan. Selain itu  Carina Wipes & Antibac Wipes juga sangat bagus untuk kegunaan di luar rumah dalam musim endamik ini. Sebelum duduk di meja makan restoran Cik iena akan  pastikan meja di lap dengan Carina Antibac Wipes juga bagi membendung penularan wabak Covid 19.

4. Penjagaan Bilik Mandi (Toiletries Care)


Selain dari Penjagaan kecantikan, Peralatan dapur dan  Penjagaan kesihatan, Carina juga mempunya Tisu Bilik Mandi dengan 3 lapisan, menjadikan ia lebih kuat dan lembut untuk digunakan. Tisu Carina terkenal kerana tahan lasak serta mesra alam kerana mudah larut dalam air, namun amat disarankan untuk buang di dalam tong sampah.

LIMITED EDITION We Love We Care Bag


Istimewa untuk pembelian RM40 dan ke atas, anda boleh dapatkan Carina Limited Edition We Love We Care Bag secara percuma.


Carina Jenama Tisu Tempatan Berkualiti Tinggi
Pembelian RM40 dan ke atas, anda boleh dapatkan Carina Limited Edition We Love We Care Bag secara percuma.Selain daripada Limited Edition We Love We Care Bag, Carina juga menyediakan Gift Box termasuk produk-produk berikut;


LIMITED EDITION We Love We Care Bag
LIMITED EDITION We Love We Care Bag

Gift Box Price

Original price : RM35
Now promotion price : RM29.90


Selain produk, di dalam Carina Gift Box, terdapat juga Shopee Online Voucher (Carina Official Store) bernilai RM5, risalah kempen Review & Win, Carina Surprise Ang-pao TNG bernilai sehingga RM88


Carina Jenama Tisu Tempatan Berkualiti Tinggi
Carina Jenama Tisu Tempatan Berkualiti Tinggi


Produk Carina mudah didapati di pasaraya besar di seluruh negara dan juga secara atas talian:

PASARAYA TERKEMUKA SECARA FIZIKAL
AEON Big, AEON Wellness, Econsave, Mydin, NSK, Ascen+ Pharmacy, MiX Store, PotBoy Groceries, C-Mart Penang (Kedah, Perlis), Ceria 99 (Penang, Kedah, Perak), Family Stores (Seremban, Melaka), Oppa Mart (Melaka & Seremban), Nirwana Maju (Johor, Pahang, Terengganu, Kelantan), Target Supermarket (Johor), Song Mart Malaysia (Johor) & Pasaraya Hwa Thai (Johor).

SECARA ATAS TALIAN
Shopee: https://shopee.com.my/carina.os
Lazada: https://www.lazada.com.my/wangzheng-care/
TopzMall: https://topzmall.com/store/789

LOKASI UNTUK DAPATKAN CARINA GIFT BOX
Aeon Big (Cawangan terpilih), Mix Store (Cawangan terpilih @ IOI City Mall), Hot Market @ Berjaya Times Square & Tong Hup Trading, Melaka.

Untuk maklumat lanjut

Email: wangzhengcarina@gmail.com
Carina MY Facebook: https://www.facebook.com/carina.loveandcare
Carina MY Instagram: https://www.instagram.com/carina.malaysia/
Carina MY Tiktok: https://www.tiktok.com/@carinamalaysia

CARINA REVIEW & *WIN (*Tertakluk kepada terma dan syarat)


CARINA REVIEW & *WIN
CARINA REVIEW & *WIN


Kepada anda diluar sana terutamanya buat Pengguna tegar produk Carina, Jom MENANGI stok produk Carina selama 3 bulan untuk 300 orang pemenang! Setiap pemenang akan menerima hadiah bernilai RM 150 / Pemenang (RM50 untuk setiap bulan).

Cara untuk sertai CARINA REVIEW & *WIN:

1. Muat naik foto atau video serta ulasan pengalaman anda dengan MANA-MANA produk siri CARINA di Facebook/Instagram/Tiktok
2. Beritahu kami sebab anda akan mengesyorkannya & tag @CARINA rasmi Facebook / Instagram / Tiktok
3. Hashtags #MYCarina #WeCareWeLove (pastikan post anda pada tetapan umum).

*Terma & Syarat:
▪️ Tempoh kempen: SEKARANG- 30 April 2023
▪️ Hadiah tidak boleh ditukar, tidak boleh dipindah milik, dan tidak boleh ditebus dengan wang tunai atau hadiah lain. Kami berhak untuk mengubah suai dan meminda terma dan syarat tanpa notis terlebih dahulu.
▪️ Resit WAJIB ditunjukkan ketika menuntut hadiah. Resit pembelian sah dari 1 Jan 2023 - 31 April 2023 sahaja.
▪️ Setiap pemenang hanya boleh menuntut sekali sahaja, nama & resit pembelian yang sama tidak dibenarkan walaupun di muat naik oleh orang berbeza.
▪️ Baucar tunai bernilai RM150 adalah untuk pembelian produk CARINA sahaja, setiap baucar tunai RM50 hanya sah selama 1 bulan.
▪️ Carina berhak untuk mengubah suai dan meminda terma dan syarat tanpa notis terlebih dahulu.

 

VIDEO REVIEW CARINA1 comments:

  1. bagusnyaa,... semua lengkap dengan keperluan harian kita sekeluarga nihh

    ReplyDelete

Facebook Comment

Related Posts :

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve