Baju Kurung Moden Cantik di PinkzFashion


Hari Raya Aidilfitri merupakan perayaan yang dirayakan oleh umat Islam di seluruh Negara .Baju Melayu dan Baju Kurung merupakan pakaian tradisi kaum Melayu yang dipakai oleh kaum Melayu ketika perayaan Hari Raya Aidilfirti mahupun Aidiladha. Ianya juga merupakan baju kebangsaan bagi Masyarakat Melayu Di Malaysia.

Baju Kurung Moden Cantik di PinkzFashion


Dalam arus teknologi moden kini terdapat banyak Butik yang menawarkan perkhidmatan jualan secara online. Ini bagi memudahkan lagi pelanggan terutama buat mereka yang sibuk bekerja dan tiada masa untuk membeli belah.  Dalam kes ini sangat sesuai untuk cik iena kerana cik iena kerap membeli barangan secara online termasuklah barangan Elektrik dan perabot. Untuk pengethuan, Peti ais pun cik iena beli secara Online  . Ini adalah Disebabkan faktor kekangan Masa.

Jadi, di sini cik iena ingin mencadangkan kepada anda di luar sana yang mungkin juga mempunyai masalah kekangan masa seperti cik iena tentang kewujudan Satu Butik yang menjual pakaian secara online . Pada yang masih belum memiliki baju raya anda boleh dapatkan secara online di PinkzFAshion.

PinkzFashion menawarkan pelbagai jenis rekaan baju kurung moden yang cantik untuk anda miliki dengan menawarkan kualiti yang baik pada harga yang sangat berpatutan. Apa yang istimewa di Butik ini adalah harga yang ditawarkan sangat berpatutan dengan kualiti kain serta jahitan yang di tawarkan . Selain dari itu istimewanya PinkzFashion adalah terdapat pelbagai variasi size yang ditawarkan daripada XS(34) Sehinggalah 4XL(48).

Kebiasaannya cik iena susah nak jumpa size XS. Almaklumlah badan cik iena kecil je . Jika ikut standard Size cik iena ber size XS, Jika di Butik Lain kebanyakannya size paling kecik adalah S. Jadi tempat ni memang sangat sesuai untuk cik iena . 
Baju Kurung Moden Cantik di PinkzFashion
Awakkkkkk baju ni sama nama iena laaaaaaa
Okay Untuk pengetahuan cik iena telah pun memiliki dua dari koleksri raya 2016 PinkzFashion iaitu koleksi SOFIA dan Koleksi IENA . Memandangkan salah satu Koleksi tu sama nama dengan cik iena . Jadi cik iena harus ada satu .
Okay ni cik iena tunjukkan gambar dari Baju Kurung Moden Koleksi SOFIA yang cik iena ada. 
MAterial kain adalah Polyester.
Koleksi SOFIA
Koleksi SOFIA, material kain sangat bagus dan dokoh yang di guna juga sangat berkualiti
 
Koleksi SOFIA
Koleksi SOFIA Versi Model pakai


Koleksi SOFIA
Koleksi SOFIA versi cik iena pakai. Sebenarnya untuk baju raya tapi cik iena pakai sekali untuk majlis tunang adek sebab cik iena terlupa beli baju untuk majlis tunang adik T____T
Ahaa yang ini pula Koleksi IENA tapi cik iena belum rasmikan lagi . MAterial kain adalah Polyester. Yang ni cik iena Nak tunggu Raya baru rasmi, Tapi tapi tapi Sehari sebelum puasa hari tu cik iena dah rasmi pun, cik iena menggayakan Koleksi IENA dan SOFEA semasa sesi photoshoot raya untuk blogger. Alang-alang itu baju terawal yang cik iena ada. Cik iena pakai untuk sesi photoshoot tersebut. Nanti cik iena akan kongsi gambar tu ya :)

 Koleksi IENA
Koleksi IENA
Okay untuk Koleksi IENA nanti cik iena share gambar photoshoot raya ye. Cik iena tak sempat nak try and tunjuk gambar sebab baju dah hantar kampung. Senang nanti balik kampung takde bawa barang banyak..hahaha sebenarnya cik iena bersiap sedia sebab pasti akan ada baju lagi yang terbeli. Pasalnya PinkzFashion ni asyik upload baju cantik cantik je. Rambang pula mata cik iena



Jadi kepada anda-anda  yang bertubuh kecil molek tu boleh lah dapatkan Baju Raya anda di PinkzFashion. Material kain yang digunakan sangat berkualiti, Dokoh yang di gunakan juga berbeza dengan dokoh-dokoh yang terdapat di Pasar Malam. Kualiti nya sangat berbeza. Cik iena sendiri sempat buat survey di Downtown The Mines .

Koleksi Raya 2016 PinkzFashion

Berikut merupakan antara koleksi Raya 2016 dari Pinkzfashion yang sempat cik iena terjah di laman facebook Pinkzfashion.
1. Melissa
2. Xiandra
3. Zeita
4. Siti
5. Ayue
6. Shasha
7. Madeena
8. Iena
9. Adilah
10. Kareena
11. Affifa
12. Sofea 


Baju Kurung Moden Cantik di PinkzFashion

Baju Kurung Moden Cantik di PinkzFashion

Baju Kurung Moden Cantik di PinkzFashion

Baju Kurung Moden Cantik di PinkzFashion


Baju Kurung Moden Cantik di PinkzFashion

Baju Kurung Moden Cantik di PinkzFashion

Baju Kurung Moden Cantik di PinkzFashion

Baju Kurung Moden Cantik di PinkzFashion

Baju Kurung Moden Cantik di PinkzFashion

Baju Kurung Moden Cantik di PinkzFashion

Baju Kurung Moden Cantik di PinkzFashion

 Wah Rajin pula cik iena  upload gambar ni kan. Istimewa untuk blog reader cik iena tunjuk sikit . Kalau nak tau lebih lanjut boleh lah layari laman sosial mereka .
 
FACEBOOK: PinkzFashion
 
INSTAGRAM: @pinkzfashion
 
Hubungi/Whatsapp

016-3266406
Pada yang nak ke Butik Boleh juga terus datang ke Butik Mereka Yang terletak di Semua House Kuala Lumpur. Bersebelahan Kedai Emas Sri Pinang .
Alang-alang dah ke Jalan TAR or Jalan Masjid Jamek tu jangan lupa singgah tau. Mesti ada yang berkenan
(^_~)





iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com




2 comments:

  1. semua cantik-cantik...tak tahu yg mana satu nak pilih.

    ReplyDelete
  2. Ena dah grab satu baju raya dari sini.. Tak sabar nak pakai nanti time raya hehehe

    ReplyDelete

Facebook Comment

Related Posts :

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve