Showing posts with label Contest Winner. Show all posts
Showing posts with label Contest Winner. Show all posts

Pemenang Contest SAYA NAK VOUCHER @SUSHIKINGMALAYSIA




Pemenang Contest SAYA NAK VOUCHER @SUSHIKINGMALAYSIAPemenang Contest SAYA NAK VOUCHER @SUSHIKINGMALAYSIA


Beberapa hari lepas cik iena ada anjurkan Contest SAYA NAK VOUCHER @SUSHIKINGMALAYSIA di laman instagram cik iena . Tidak sampai 24 jam, lebih kurang 10 jam sahaja lebih dari 400 penyertaan yang di terima.



Hai semua, iena nk share voucher Sushi King nie.. Voucher bernilai sehingga RM150 utk d menangi. . Syaratnya πŸ’˜πŸ’˜ 1. Follow @ienaeliena dan @sushikingmalaysia 2. Komen Saya Nak Voucher @sushikingmalaysia dan tag 3 rakan anda. Komen n Tag seberapa ramai kawan anda dalam post ini. Lebih banyak tag lebih tinggi peluang untuk anda menang sebab cik iena akan tulis setiap nama yg komen untuk di cabut nama anda. 😘 Contest ini tamat hari ini Selasa , 18 April 2017 jam 11.59 pm. Maaf cik iena lambat buat sebab demam😰😰 Contest ini valid untuk penyertaan di Instagram sahaja. Semoga berjaya ! πŸ€— . 3 pemenang akan dipilih secara cabutan random . Setiap pemenang akn dpt voucher sushi king bernilai RM50 #contestmalaysia #contestgram #contestday #giveaway #giveawaymalaysia #contestgiveaway #SushiKingMY #MySKCurry #ienaeliena #blogger #bloggermy #bloggermalaysia #lifestyleBlogger #beautyblogger #fashionblogger #foodblogger #socialMediaInfluencer #ienaeliena #love #fashion #igers #instadaily #instagood #photooftheday #beautiful #happy #cute #foodreview #foodporn #foodie #ienaelienawithsushiking
A post shared by Malaysian BloggerπŸ’„πŸ‘ πŸ‘—πŸ‘œπŸ΄πŸΉ (@ienaeliena) on


Terima Kasih pada yang join terutama rakan-rakan blogger. Terima kasih atas sokongan . Agaknya kalau cik iena biar 24 jam atau lebih lagi jenuh lah cik iena kene lipat-lipat nama peserta untuk di buat cabutan .

Walaupun boleh je guna web random.org tapi cik iena rasa suka buat cabutan nama macam ni. Baru meriah sikit. Walaupun ianya agak memakan masa terutama kalau ramai yang sertai.
Terimakasih pada kawan cik iena yang tolong gunting dan lipat, terima kasih juga pada adik cik iena, balik kerja semalam tolong lipat nama.


Semasa cik iena umumkan pemenang cik iena record 3 angle. Kanan cik iena hanphone untuk LIve Instagram, di sebelah kiri cik iena handphone untuk Live FB untuk fanpage cik iena dan di tengah-tengah kamera utama untuk youtube dan video ig.

Live video instagram tak boleh tengok balik, yang boleh di fb je. Ok ini yang di FB, maaf tak perasan muka half je haha


Okay Jemput tunton pula video  utama di tengah-tengah yang cik iena upload di youtube.




Tahniah kepada para pemenang .
1. @afnylovato
2. @shadhira_
3. @penaberkala


Tahniah kepada para pemenang
Tahniah kepada para pemenang


 Video umum pemenang versi di pendekkan di instagram

Okay nak tau siapa pemenang contest SAYA NAK VOUCHER @SUSHIKINGMALAYSIA jom tgk video ni😁😁😁 Btw tq @sushikingmalaysia sponsor hadiah❤❤❤❤ . Actually iena ada buat live video dekat fb fanpage n instagram pagi td sblm pkl 9 pg.. Live video kt fb blh tgk balik.. Full video iena upload dekat www.youtube.com/ienaelienadotcom . Tahniah kepada pemenang. . Diminta para pemenang DM iena ye utk cik iena bg voucher tersebut.. . Ehh nak bagi tau.. Tudung bawal world map sponsor by @auraserishawl ❤❤❤❤ @auraserishawl ❤❤❤❤ @auraserishawl ❤❤❤❤ @auraserishawl ❤❤❤❤ . Thanks a lot πŸ’˜ @sushikingmalaysia πŸ’˜. πŸ’˜ @sushikingmalaysia πŸ’˜. πŸ’˜ @sushikingmalaysia πŸ’˜. πŸ’˜ @sushikingmalaysia πŸ’˜. #contestmalaysia #contestgram #contestday #giveaway #giveawaymalaysia #contestgiveaway #SushiKingMY #MySKCurry #ienaeliena #blogger #bloggermy #bloggermalaysia #lifestyleBlogger #beautyblogger #fashionblogger #foodblogger #socialMediaInfluencer #ienaeliena #love #fashion #igers #instadaily #instagood #photooftheday #beautiful #happy #cute #foodreview #foodporn #foodie #ienaelienawithsushiking
A post shared by Malaysian BloggerπŸ’„πŸ‘ πŸ‘—πŸ‘œπŸ΄πŸΉ (@ienaeliena) on


Okay korang dah tau ke menu terbaru sushi king yang berasaskan kari . Kalau tak tau lagi jemput baca http://www.ienaeliena.com/2017/04/Menu-Terbaru-Sushi-King-Berasaskan-Japanese-Curry.html?m=0


Okay cik iena nak share juga gambar behind the scene. Sejak time lunch semalam 19 April 2017 cik iena mula print senarai nama peserta dan juga sesi gunting dan lipat. Tak sempat lipat time lunch sambung balik kerja sampai malam :)


Pemenang Contest SAYA NAK VOUCHER @SUSHIKINGMALAYSIA

Pemenang Contest SAYA NAK VOUCHER @SUSHIKINGMALAYSIA

Pemenang Contest SAYA NAK VOUCHER @SUSHIKINGMALAYSIA

Pemenang Contest SAYA NAK VOUCHER @SUSHIKINGMALAYSIA


Okay thanks Again pada yang sertai.
Dan Thanks juga Sushi King Malaysia


iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


Pemenang giveaway follower ke 2,300 Bro Framestone


Thanks Bro Framestone For the gift. Okay comel patung tu (^_~)
Insya Allah next contest iena join lagi.
Setakat ni sentiasa join la kan
Tapi tag leww supaya tak terlepas
(^_~)





 



 





Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

Thanks Lela's Boutique


Thanks to Lela's Boutique sb bg hadiah saguhati utk cik iena
tHanKs a Lot Dear
Semoga Perniagaan Lela's Boutique Lebih Maju dan Bertambah Maju 
Serta dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan
(^_~)

Cik iena dapat 4 helai tudung bawal
dh lame tak pakai tudung bawal
hihihi



okiess
semua gambar nie adalah tudung yg cik iena dapat
PANAS DARI OVEN OKEYHH
bukak je bungkusan terus try
hihih tu pasal kedut2..
ade kesan lipatan



Terkejut dapat hadiah saguhati
ingatkan tak dapat sb vote cik iena ciput je
jika nk d bandingkan dgn peserta lain
mmg xsempat nk suh org vote
sb bz keje dgn aktiviti kerja amal dgn 1charity

cik iena join pn sb owner Lela's Boutique invite cik iena..
now cik iena jarang join contest kt fb
nk like like pic tu mmg susah
biasanye mintak tolong adek cari vote..
tp adek pun bz nak siapkan assignment dia
so xdpt la tlg..
kalau kt blog join la
lebih mudah dari fb okeyy
if ade rezeki ade la
if xde lain kali blh cube lg
(^_~)

Sory Lela's Boutique sb pic tudung tak berapa okay sb tak iron
bz ..ari jumaat ni bnyk kerja T__T
balik je rumah
bukak  bungkusan terus pakai ,pakai simple2 je & snap gambar
(^_~)


Okies
if korang berminat nk beli tudung nie
jom terjah Lela's Boutique 

Thanks Lela's Boutique

Next Entry


Cabutan Bertuah Segmen Tambahan 1st Giveaway By Iena Eliena

&

Feed the homeless programme + Majlis Kesyukuran Bday Kak Enn

&

Cik iena Shopping Sakan -MAC cosmetic @ Mid Valley


cik iena tidur dlu nty sambung taip entry2 yg d nyatakan..hihihih
lagi pun video tgh proses lg..
hihihihi
bz betul cik iena arini
(^_~)
NITEEEEEEEEE



♥♥ Info Menarik ♥♥











Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)

Yeay Hadiah Dari www.pupeliyana.com

Morning !!
Yeayy syukur alhamdulillah cik iena dapat gift dari www.pupeliyana.com
cik iena dapat Garnier Light B.B Pure Lemon Essence + Miniral Pigments
Terima kasih banyak2 cik pupel.
cik iena dh dapat dh hadiah tu
(^_~)

Sebelum ni cik iean pernah join segmen yg dianjurkan oleh www.pupeliyana.com
dan cik iena terpilih untuk dpt hadiah
entry cik iena simple je
tp cik iena terplih yeay
alhamdulillah ade rezeki nk dpt hadiah
kalau dh ade rezeki tu tak kemana kan
(^_~)

So korang pun jangan segan silu yer join giveaway cik iena
mane tau ade rezeki nk menang
"tuah ayam nampak dikaki
tuah manusia tak siapa yg tahu.."

jom layan pic yg cik iena ambil
(^_~)







thanks cik pupel
(^_~)












Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)

GIFT FROM KARANGKRAF NETWORK & PURE MEDITERRANEAN PERFUMES


Thanks a Lot to KARANGKRAF NETWORK & PURE MEDITERRANEAN PERFUMES
untuk gift yg iena bru dapat..
refer blog entry sblm nie http://ienaeliena.blogspot.com/2010/10/phone-call-from-wwwkarangkrafcommy.html

Tapi kn surat from karangkraf tu cam salah jer
ehehhe dia tulis

TAHNIAH anda telah memenangi hadiah untuk LANGGANAN PA&MA sumbangan MAM..

heheh
tapi hadiah nyer lain
maybe salah taip kot
sb org karangkraf yg call tu ckp hadiah tuk langganan DARA.COM

yg iena langgan DARA.COM,NUR & PESONA PENGANTIN..

ape2 pun xper lah ..dibawah naungan yg same kn..
thanks yer KARANGKRAF NETWORK & PURE MEDITERRANEAN PERFUMES

TAK LUPER JUGE YG PENTING DARA.COM..

huhu kalau xder dara.com..x dapat nye hadiah nie..

I LOVE DARA.COM







ouhh..pucat nyer muke saye..
smlm sayer demam
no mekap2 today..
huhuhuhu







THANKS !!!



klik Utk KE KARANGKRAF NETWORK
klik Utk ke KARANGKRAF PURE MEDITERRANEAN PERFUMES WEBSITE
klik utk ke PURE MEDITERRANEAN PERFUMES FACEBOOK

Hadiah Daripada Ayunar

ini adalah entry tertangguh iena sekali lagi..
banyak nyer entry tertangguh iena kn..
bersabar lah yer menunggu queue wahai entry2 ku..
lalalalaa...

Ha kalau korang masih ingat yg iena ade menang tempat ke dua contest hijjab style challange by ayunar tu..
alah yg iena sebok2 suh korang vote tu..
lalalala...
okeh nie nk update ler hadiah yg d terima..
tp maaf ler ayun ade gambo yg x dpt nk snap..
shawls n inner tu bg kat mak akak..
dia nak ler pulak
;)

so jom layanzz gmbr yg ader..


ehh sebelum tu nk copy sket entry iena sblm nie

Sukacita dimaklumkan bahawa iena telah mendapat tempat kedua dalam contest tersebut bagi kategori general.. Syukur alhamdulillah dapat jugak tempat tempat nie kan ..hehe Actually iena tak sangka pun dapat menang no 2 bg kategori general nie sb ramai peserta yg style tudung nye sangat cantek..bergaya..kiut..miut.. orang nya pon cantek2..siap buat photoshoot ala2 model gituww.. iena syok sendiri snap pic sendiri jer..haha jadi nye iena tumpukan pada kategori MOST LIKE POPULAR..kehkeh dok mempromote kt fb..kengkawan tlg vote.. lalallaaa so agak tak sangka la biler terpilih tuk kategori general kan.. ...Hhehe setelah dgn tak malu nye mempromote suh mber vote2 iena..finally iena menang gak kategori MOST LIKE POPULAR...thanks guyzzzz And... ehhhh ader lagi.. yang paling tak disangka2 dapat menang Ayun's Favourite Contestant.. auhhh so touching.. sayang ayun...muahhh :-* Jutaan terima kasih di ucapkan kepada penganjur contest n family(AYUN)

 

 

okehhh..sambung eyyy..
kalau nk tgk full entry klik sini

Nie Adalah senarai Hadiah yg iena dpt..

 


Hadiah Kedua



2 x 3Tone Ayunar of your choice


2 x 2tone Ayunar of your choice


2 x shawls of your choice


1 headband


1 earing


 


Ayun's Favourite contestant :




1 dress from Chaz Boutique

 

Most Liked n Popular
 1 x 2tone Ayunar colour of your choice

1 x shawl of Ayunar Choice match with inner

 

Jom tgk gmbr yg d snap...

 





hehe nie pulak yg iena beli kt ayun..
alang2 da dpt adiah tu order ler lg..
ley skali anta kn
;)
iena beli outer syria jerk


aha gamba yg dress tu lupe snap..
tp..
yg dh pakai ader ler snap..
jum nengok..



nie plak gambar inner n outer syria yg iena dh gune.
lalalalaaaaa

inner ayunar + outer syria ayunar + aksesori



inner ayunar + aksesori



huhu alamak..
bnyk lg ler gambo..
kang pengsan pulak klu nengok sumer..
ahahaha...
okeh2 stop2..
kang panjang b erjelar dek gambo2 jerk entry nie..

okeh..
thanks to ayun n family..
hehe korang2 kalau berminat nk pakai shawls n inner cm iena ley la tgk kt sini yer..
AYUNAR

insyaallah iena pn nk wat biz on9 nie..
otw..ahahaha...
tunggu jerk la eyyy..
masih dlm perancangan..

PEMENANG AYUNAR HIJAB STYLE CHALLANGE CONTEST!!


Assalammualaikum ,Selamat Berpuasa,Selamat Berbuka & Selamat Hari Raya Aidilfitri..
hehe spt yg dijanjikan ari ni iena nk wat entry mengenai AYUNAR HIJAB STYLE CHALLANGE CONTEST yang iena join baru2 nie..
alaaa yg gambo syok sndri yg iena mintak tlg korang2 vote tue..(opss korang2 means rakan Fb iena)..
opss tp cam x cukup mase nk wt entry yg cun melecun sb sgt bz nk dkt raye ni..
okeh2 jom teruskan membaca..
lalalallaaa



|
|
|
|
|
|

|
|
|

|
|
|

|
|
|

|
|
|

|
|
|

|
|
|

|
|
|

|
|
|

|
|
|

|
|
|
V


Sukacita dimaklumkan bahawa iena telah mendapat tempat kedua dalam contest tersebut bagi kategori general..
Syukur alhamdulillah dapat jugak tempat tempat nie kan ..hehe
Actually iena tak sangka pun dapat menang no 2 bg kategori general nie
sb ramai peserta yg style tudung nye sangat cantek..bergaya..kiut..miut..
orang nya pon cantek2..siap buat photoshoot ala2 model gituww..
iena syok sendiri snap pic sendiri jer..haha
jadi nye iena tumpukan pada kategori MOST LIKE POPULAR..kehkeh dok mempromote kt fb..kengkawan tlg vote..
lalallaaa
so agak tak sangka la biler terpilih tuk kategori general kan..

...Hhehe setelah dgn tak malu nye mempromote suh mber vote2 iena..finally iena menang gak kategori MOST LIKE POPULAR...thanks guyzzzz


And...
ehhhh ader lagi..
yang paling tak disangka2 dapat menang Ayun's Favourite Contestant..
auhhh so touching..
sayang ayun...muahhh :-*






Jutaan terima kasih di ucapkan kepada penganjur contest n family(AYUN)


dan tak luper juga kepada ANDA2 yg telah vote iena..
yeahh mari kite tgk sahabat2 FB iena yg baik hati telah VOTE iena yg syok sendiri nie
lalalallaaaaaa




People who Vote Me(THANK YOU SO MUCH MY DEAR FRIEND)






Anda2 diatas..terima kasih banyak2 kengkawan!!!

Klik utk LiHat PaRa PemeNaNg





okeh2 cukup smp d sini..
bnyk benda perlu di selesaikan..
next update : beads decoration utk ALIA n PN MELLY...
jeng jeng jeng

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve