Grab The Promo
Grab The Promo
Grab The Promo
Showing posts with label fashion. Show all posts
Showing posts with label fashion. Show all posts

Kebaya Cantik Pada Harga Mampu Milik di Cahaya Taj



Aidilfitri menjelang tiba , pasti anda sibuk menyediakan persiapan raya . Begitu juga dengan cik iena. Baju Raya merupakan antara  perkara penting untuk persiapan Aidilfitri lagi-lagi buat yang sudah bekeluarga.Disini cik iena ingin mencadangkan salah satu tempat yang boleh anda dapatkan koleksi baju raya yang cantik.

Kebaya Cantik Pada Harga Mampu Milik di Cahaya Taj



Kebaya Cantik Pada Harga Mampu Milik di Cahaya Taj


Cik iena merupakan salah seorang peminat kebaya.Cik iena sememangnya menggemari baju kebaya berfashion sejak kecil lagi. Cik iena juga pernah menjahit sendiri baju kebaya moden yang di reka sendiri oleh cik iena.Cuma sekarang cik iena dah terlalu lama meninggalkanesin jahit jadi sekarang cik iena terpaksa beli siap sahaja.


Kebaya Cantik Pada Harga Mampu Milik di Cahaya Taj


Di Cahaya taj terdapat pelbagai koleksi baju kebaya yang menarik dan yang istimewanya adalah kebaya di sini didatangkan sekali beserta brooch atau keronsang.Jadi kita tidak perlu tercari-cari dan beli di kedai yang berasingan.
Sebelum cik iena kongsi gambar koleksi yang ada di Cahaya Taj cik iena ceritakan serba sedikit mengenai Cahaya Taj

Kebaya Cantik Pada Harga Mampu Milik di Cahaya Taj

Butik CahayaTaj


Butik CahayaTaj mula beroperasi pada 05 Mei 2015 bertempat di  Melaka . Cahaya Taj Boutique mengangkat pakaian Muslimah sebagai pakaian Utama sebagai usaha mempelbagaikan lagi Design-design yang boleh meperlihatkan kejelitaan wanita-wanita di luar sana. 

Mengapa Cahaya Taj di Melaka? 

Antara faktor yang menyebabkan pembukaan Butik Cahaya Taj di Melaka adalah :-
1) Melaka merupakan tempat tumpuan para pelancong 
2) Terdapat institusi-institusi pengajian tinggi yang terdapat disini. 
   Jadi tidak hairanlah terlalu ramai golongan wanita yang berada di Melaka. 


Apa yang menarik  mengenai CahayaTaj butik adalah mereka sentiasa menampilkan rekaan terbaru pada setiap 3 bulan. Jadi para pengikut setia mereka tidak menunggu lama untuk memiliki koleksi rekaan terbaru dari butik Cahaya Taj.



Kebaya Cantik Pada Harga Mampu Milik di Cahaya Taj
bergambar bersama rakan blogger di booth cahaya taj bazar paknil

Usahasama bersama Designer pakaian dari Universiti Lim Kok Wing 

Selain itu CahayaTaj Butik sangat menitikberatkan soal kualiti, rekaan & jahitan. Oleh itu mereka  hanya mengambil hasil rekaan terbaik dan menjual dengan harga yang mampu milik dimana mereka  juga mengadakan usahasama bersama designer pakaian dari Universiti Lim Kok Wing dan institusi institusi pengajian swasta yang lain. 
Maka tidak hairanlah design baju  dari cahaya taj cantik-cantik terutama kebaya. Jahitan juga kemas dan kualiti kain yang bagus pada harga mampu milik.




Kebaya Cantik Pada Harga Mampu Milik di Cahaya Taj
sambil tengok koleksi terkini kita selfie :)



Material  diimport dari Korea, china dan Indonesia

Material kain pakaian yang dijenamakan di atas CahayaTaj Butik kesemuanya diimport dari Korea, china dan Indonesia . Dengan kualiti kain yang terbaik serta  gabungan diantara  pereka yang terbaik dari Universiti Lim Kok Wing dan institusi institusi pengajian swasta yang lain ianya menjadi satu kabolarisasi sempurna dalam penjenamaan Pakaian Muslimah CahayaTaj Butik. 
Untuk makluman CahayaTaj butik tidak hanya menumpukan kepada jualan onlinesahaja, rekaan Cahaya Taj juga boleh didapati di Butik lain hasil kerjasama bersama Vendville Johor Bahru yang berada di nong chik, johor bahru. Selain itu mereka juga tidak ketinggalan mengikuti jelajah keseluruh Malaysia bersama Mood Republik,Eh Eh Bazaar serta organisasi fashion yang lain.

Jualan Hari Raya Aidilfitri Cahaya Taj


Bersempena Raya pada 2017 ini, CahayaTaj butik  telah mengeluarkan koleksi-koleksi pakaian muslimah terbaru . Jadi jangan lepaskan peluang untuk memiliki koleksi-koleksi terbaru Cahaya Taj dengan walk-in di :-
  1. Bazaar di KipMall Bangi Sentral
  2. Mood Republik Raya
  3. Vendville Johor Bahru,
  4. Bazaar Jalan Hang Tuah Melaka 
  5. Bazaar Klebang Melaka. 
Selain itu pembelian Secara online pula boleh di beli di website kami www.cahayataj.my di  instagram serta facebook Cahaya Taj.

Koleksi Terkini Cahaya Taj

Okay di sini cik iena ingin kongsikan design terkini yang cik iena suka

Iris Kebaya Peplum 

Iris Kebaya Peplum

Iris Kebaya Peplum


Iris Kebaya Peplum direka khas bagi peminat yang menyukai baju kebaya dan baju peplum. Ia terhasil daripada gabungan dua jenis baju yang berbeza menjadi satu design yang baharu. Rekaannya exclusive dan elegant


 PEPLUM LABUH – ORKED

PEPLUM LABUH – ORKED

PEPLUM LABUH – ORKED




Peplum Labuh Orked direka khas bagi peminat yang menyukai baju peplum tetapi dalam keadaan labuh dari kebiassan peplum yang ada.Rekaannya exclusive dan elegant

 BAJU KURUNG RIAU – HAWA



BAJU KURUNG RIAU – HAWA
BAJU KURUNG RIAU – HAWA
Baju kurung riau Hawa direka khas bagi peminat yang menyukai baju kurung Pahang. Ia sesuai dipakai untuk semua golongan umur. Rekaannya yang ringkas dan elegant

Serra Kebaya Labuh

Serra Kebaya Labuh
Serra Kebaya Labuh
Serra Kebaya Labuh direka khas bagi peminat yang menyukai baju kebaya panjang. Didatang khas dengan kerongsang tradisional. Rekaannya yang ringkas, elegant dan classic.


Terdapat banyak lagi design yang menarik , anda boleh rujuk website Cahaya Taj iaitu : www.cahayataj.my

Jualan Penghabisan Stock Cahaya Taj

Selain koleksi terkini, Cahaya Taj juga mengadakan jualan penghabisan Stoc bagi koleksi :-

  1. Lady Dee
  2. Ezzah
  3. Azalea
  4. Khylla

Jualan Penghabisan Stock Cahaya Taj

Okay di sini juga cik iena ingin kongsikan gambar cik iena menggayakan dua koleksi dari Cahaya Taj
 Maaf cik iena tak ingat nama koleksi ni, Kalau tak silap koleksi ini telah habis terjual :)


Kebaya Cantik Pada Harga Mampu Milik di Cahaya Taj



Kebaya Cantik Pada Harga Mampu Milik di Cahaya Taj


Yang ini pula Koleksi Iris Kebaya Peplum, kebaya ni sangat cantik. Pertma kali cik iena nampak cik iena terus jatuh cinta. Kualiti kain yang cantik, jahitan yang kemas serta tidak ketat. Sangat sesuai untuk muslimah. Untuk pengetahuan kebaya ini di datangkan sekali dengan brooch. Jadi anda tidak perlu lagi membeli brooch untuk baju kebaya ni. Tak perlu susah-susah lagi :)


Koleksi Iris Kebaya Peplum


Cantikkan, nampak klasik sangat baju ni. Klasik yang dimodenkan dengan design peplum.
Nanti kalau cik iena pakai baju ni lagi cik iena share lagi di social media cik iena ya 
(^_~)


Untuk Maklumat Lanjut Sila Layari :-

Website : www.cahayataj.my
Facebook : CahayaTaj
Instagram :  @cahayataj.my
Alamat HQ : NO.10, JALAN BBP 1, TAMAN BUKIT BERUANG PERMAI, 
                  75450, BUKIT BERUANG, MELAKA


Bridesmaid Penyeri Majlis Perkahwinan | The Cosry Bridesmaid

The Cosry Bridesmaid

Dayang pengantin atau lebih dikenali dengan gelaran bridesmaids sering menjadi penyeri atau penghias  kepada sesebuah Majlis perkahwinan. Kehadiran bridesmaids di majlis perkahwinan pastinya akan memukau pengunjung yang hadir. Dengan susun atur dan baju mereka yang indah berseri seri menampakkan kehadiran mereka begitu cantik sekali sebagai penyeri majlis. Semuanya tersusun indah di sulam dengan warna yang memukau yang menaikkan lagi seri Majlis. 


The Cosry Bridesmaid

The Cosry Bridesmaid
The Cosry Bridesmaid

Di sini cik iena nak kongsikan bersama rakan pembaca sekalian idea dan inspirasi baju yang dipakai oleh cik iena dan rakan-rakan semasa sesi Photoshoot post wedding bersempena wedding anniversary rakan blogger pada 12.12 yang lepas.

Alhamdulillah cik iena tersangat berpuas hati dengan Koleksi Bridesmaid dari The Cosry . Design yang simple namun sangat cantik dan sangat sesuai di gayakan oleh bridesmaid .  Dress yang di hasilkan ini di datangkan dengan Riben besar yang cantik. Ianya di suaipadankan dengan Riben yang di ikat tepi bagi menaikkan lagi seri baju tersebut. Walaupun rekaan nya agak simple tetapi potongan kain sangat unik serta jahitan yang kemas, ditambah lagi dengan material yang  berkualiti tinggi.


The Cosry Bridesmaid
The Cosry Bridesmaid
Untuk makluman semua, cik iena sememangnya seorang yang sukakan warna yang menonjol . Jadi kali ini cik iena dan rakan-rakan ingin tampil berani dengan rona warna yang menonjol untuk bridesmaid. Jika kebiasaannya warna baju bridesmaid yang menjadi pilihan adalah warna lembut, berbeza pada kali ini warna pilihan cik iena dan rakan-rakan adalah warna yang terang dan menonjol.


The Cosry Bridesmaid
The Cosry Bridesmaid
Cik iena meletakkan 100% kepercayaan kepada pihak The Cosry untuk menentukan warna cuma apa yang cik iena nyatakan adalah lokasi photoshoot di sebuah taman di Kuala Lumpur . Memandangkan pada waktu  tempahan di buat kami masih tidak dapat keputusan mengenai  warna baju pengantin.Jadi kami meletakkan sepenuh kepercayaan kepada pihak The Cosry untuk menentukan warna yang sesuai di Taman.


The Cosry Bridesmaid
The Cosry Bridesmaid
Semasa cik iena datang mengambil baju, cik iena sangat teruja melihat baju bridesmaid Rona Royal Blue yang cukup memukau yang  dan menaikkan lagi seri pada gambar photoshoot yang bakal kami rakamkan  di taman yang kehijauan. Ternyata apa yang di fikiran cik iena memang sama seperti waktu photoshoot. Warna Royal Blue sangat cantik di ambil gambar di Taman.

The Cosry Bridesmaid
The Cosry Bridesmaid

The Cosry Bridesmaid
The Cosry Bridesmaid

The Cosry Bridesmaid
The Cosry Bridesmaid

The Cosry Bridesmaid
The Cosry Bridesmaid

The Cosry Bridesmaid
The Cosry Bridesmaid

The Cosry Bridesmaid

The Cosry Bridesmaid


Baiklah untuk itu cik iena kongsikan gambar semasa cik iena Photoshoot Post Wedding sempena wedding Anniversarry Blogger terkenal Malaysia iaitu +Bro Framestone  dan kak +iera kan 



Post Wedding Photoshoot Bro Framestone Dan Iera Kan


The Cosry Bridesmaid


The Cosry Bridesmaid




The Cosry Bridesmaid




The Cosry Bridesmaid

The Cosry Bridesmaid

The Cosry Bridesmaid

The Cosry Bridesmaid


The Cosry Bridesmaid

Untuk melihat coretan dari yang di raikan klik http://www.broframestone.com/2016/12/pengalaman-berkahwin-lagi/


Gambar Di instagram #thecosrybridesmaid
Gambar di facebook  #thecosrybridesmaid 
 

 
 
Untuk maklumat lanjut  mengenai The Cosry sila layari :-
Website | www.thecosry.com


Cawangan The Cosry :-
THE COSRY NU CENTRAL
NU Sentral, Lot L3.11, Level 3, Nu Sentral, 50470 Kuala Lumpur 
03 2276859
THE COSRY THE CURVE
The Curve, Lot 163, The Curve Mutiara Damansara, Jalan PJU 7/3 47800 Petaling Jaya
03 77330677

THE COSRY HQ
D-G-5 Block D Casa Suites No 1, Jalan SS 20/27, 47400 Petaling Jaya.
010 627 3537





Pengantin laki : Bro Framestone – www.broframestone.com
Pengantin perempuan : Iera Kan – www.nurseira.com
Photo by : @faeezezuan (Memorable Photography Services)
Bridemaid :-
Sponsor makeup pengantin : @makeupbyaemylia
Sponsor baju pengantin : @aurora_by_aireens
Sponsor baju bridesmaid : @thecosry / www.thecosry.com
Sponsor bunga : @ienaeliena
Copyright Memorable Photography Services. Do visit : www.facebook.com/memorablephotographyservices



iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


BIANCO MIMOSA TAMPIL BERANI DENGAN KOLEKSI NEO GLADIATOR DI MALAYSIA FASHION WEEK 2016


Pada awal November yang lepas Bianco Mimosa, jenama pakaian yang tidak asing lagi di kalangan penggemar fashion telah memperagakan Koleksi Neo Gladiator sewaktu  Malaysia Fashion Week 2016 .


KOLEKSI NEO GLADIATOR DARI BIANCO MIMOSA
KOLEKSI NEO GLADIATOR DARI BIANCO MIMOSA


Sedikit info mengenai Bianco Mimosa, ia ditubuhkan pada 26 April 2013 dengan visi untuk menjadi salah sebuah butik fesyen paling berprestij tanah air. Nama Bianco Mimosa diambil daripada bahasa Itali yang menyaksikan Bianco membawa maksud putih (Houses Couture Atelier) manakala Mimosa pula adalah nama saintifik bagi tumbuhan semalu.

Bianco Mimosa merupakan butik fesyen yang menyediakan koleksi `ready to wear', Bianco Mimosa turut mengambil inspirasi daripada pereka fesyen dari luar negara dan fabrik yang digunakan juga didatangkan khas daripada pelbagai lokasi di luar negara termasuk dari Itali, Perancis, United Kingdom (UK), Turki, Afrika Selatan, India, Vietnam dan pelbagai lagi.

TAMPIL BERANI DENGAN KOLEKSI NEO GLADIATOR DI MALAYSIA FASHION WEEK 2016

Sewaktu Malaysia Fashion Week 2016 yang lepas Bianco Mimosa Mengekalkan keunikan sambil mengukuhkan lagi penjenamaannya sebagai sebuah hub fesyen couture yang mempunyai kelas tersendiri dengan menampilkan  10 lagi koleksi busana terbarunya iaitu Koleksi Neo Gladiator .


10  koleksi busana terbaru iaitu Koleksi Neo Gladiator


Bianco Mimosa mencetuskan konsep dan tema gah bak berada di zaman kemegahan bumi Rome ratusan tahun dahulu,  Neo Gladiator diangkat sebagai tema yang mewarnai koleksi daripada Bianco Mimosa pada kali ini yang menyaksikan penampilan yang berbeza buat setiap satu daripada koleksinya.

Menurut pereka fesyen yang juga pengasas kepada Butik Bianco Mimosa, Dato Ida Suraya Mustapha
"koleksi Neo Gladiator di ilhamkan demi memberi suntikan nuansa gaya pemakaian atau fesyen di era berkenaan yang dianggap unik dan mempunyai ciri elegan dan kelas yang sukar ditafsirkan.

Pengasas Butik Bianco Mimosa, Dato Ida Suraya Mustapha
Pengasas Butik Bianco Mimosa, Dato Ida Suraya Mustapha

 

Ia tidak cuma mengenai kemegahan perjuangan bak seorang pahlawan, tetapi di zaman itu juga mempunyai elemen fesyen yang menarik dan saya sangat suka dengan tema ini yang mana bagi saya, ia penuh dengan gambaran bak berada di Rome di zaman itu.

“Saya juga gemar untuk gambarkan penggayaan busana ala Gladiator di zaman itu yang menyaksikan bagaimana kaum wanitanya mempunyai citarasa yang elegan dalam busana mereka, terutama penggayaan bak seorang puteri raja.

Pengasas Butik Bianco Mimosa, Dato Ida Suraya Mustapha
Pengasas Butik Bianco Mimosa, Dato Ida Suraya Mustapha


“Cuma, bagi membezakan dan menyesuaikan dengan peredaran zaman, saya tampilkan inovasi fesyen dalam tema itu di dalam setiap rekaan koleksi ini menggunapakai kreativiti dan keunikan sentuhan Bianco Mimosa itu sendiri,”


Koleksi ini merangkumi gaun pendek, gaun panjang, jumpsuit, t-shirt, jaket dan busana lain,  10 koleksi terbaru Neo Gladiator ini boleh didapati dalam sentuhan formal  ala New Rendition.


 
KOLEKSI NEO GLADIATOR DARI BIANCO MIMOSA
KOLEKSI NEO GLADIATOR DARI BIANCO MIMOSA



KOLEKSI NEO GLADIATOR DARI BIANCO MIMOSA
KOLEKSI NEO GLADIATOR DARI BIANCO MIMOSA


Untuk koleksi kali ini juga, seperti mana lazimnya jenama Bianco Mimosa yang gemar menggunakan fabrik yang dimport dari luar negara, Neo Gladiator juga dihasilkan dalam kemasan fabrik dari luar terutamanya dari Eropah.

Meskipun ianya di import, namun teknik rekaan dan buatannya di inspirasi dan direka sendiri oleh Dato Ida dengan kebanyakan fabriknya adalah daripada jenis sutera yang mana istimewanya, helaian fabrik yang dihasilkan adalah daripada Cocoon (kepompong) ulat sutera yang terbaik dan terpilih.


KOLEKSI NEO GLADIATOR DARI BIANCO MIMOSA
KOLEKSI NEO GLADIATOR DARI BIANCO MIMOSA


KOLEKSI NEO GLADIATOR DARI BIANCO MIMOSA
KOLEKSI NEO GLADIATOR DARI BIANCO MIMOSA

Sebagaimana fabrik, perincian yang menjadi bayangan memukau pada setiap koleksi ini juga adalah direka khas oleh Dato Ida yang banyak menggunakan batuan Swarovski dan juga manik terpilih hasil buatan tangan.

Dari segi teknik penghasilan pula, terdapat teknik tenunan, sulam tangan termasuk tenunan halus diterapkan dengan setiap prosesnya dihasilkan lapisan demi lapisan bagi memberikan hasil yang terbaik pada fabrik yang diketengahkan untuk koleksi kali ini.

KOLEKSI NEO GLADIATOR DARI BIANCO MIMOSA
KOLEKSI NEO GLADIATOR DARI BIANCO MIMOSA


KOLEKSI NEO GLADIATOR DARI BIANCO MIMOSA
KOLEKSI NEO GLADIATOR DARI BIANCO MIMOSA
Kepada anda yang berminat untuk mendapatkan koleksi terbaru atau koleksi terdahulu dari Bianco Mimosa anda boleh membeli secara online di laman web  Bianco Mimosa atau di Zalora



KOLEKSI NEO GLADIATOR DARI BIANCO MIMOSA
KOLEKSI NEO GLADIATOR DARI BIANCO MIMOSA
Untuk maklumat lanjut mengenai Koleksi Neo Gladiator dari Bianco Mimosa, anda boleh layari
 Telefon : +603-61450029 / +6012-7555407









iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


Diskaun 50% Koleksi Raya Dari Pereka Fesyen di 11street



11Street Lebaran Luster  Menampilkan rekaan daripada Adam Liew Melbourne, Ruzz Gahara, Gupta PLUS by SyomirIzwa dan VARIANTE, Koleksi Lebaran Luster  di 11street ini menawarkan seleksi pilihan fesyen Raya untuk wanita, dalam pelbagai saiz.

Diskaun 50% Koleksi Raya Dari Pereka Fesyen di 11street


Istimewa buat pelanggan 11Street , anda boleh mendapatkan diskaun 50 % untuk koleksi terbaru dari pereka fesyen  terpilih bagi koleksi baju raya 2016 .
Cik iena sudah pasti tidak akan melepaskan peluang ini . Minggu lepas, tanggal 18 Jun 2016 bersamaan hari sabtu cik iena telah membeli sehelai Qerna Dhia Kurung Melissa in Blue di 11Street dengan harga RM64 daripada harga asal RM160 dimana diskaun sebanyak 60% di berikan. Qerna Dhia Kurung Melissa in Blue telah pun cik iena terima pada hari isnin .  Servis penghantaran 11Street agak pantas, cik iena agak terkejut baju sampai awal.

Qerna Dhia Kurung Melissa in Blue


Setelah melihat Kualiti Material Baju Kurung tersebut cik iena jadi jatuh cinta dan ingin membeli lagi koleksi baju raya di 11street . Seperti yang cik iena maklumkan tentang Lebaran Luster diatas sebelum ini semasa cik iena membeli Qerna Dhia Kurung Melissa in Blue, kadar diskaun yang diberikan dari kempen tersebut adalah sebanyak 20% sahaja .

Qerna Dhia Kurung Melissa in Blue
Qerna Dhia Kurung Melissa in Blue


Jadi hari ini apabila cik iena melayari 11Street sekali lagi, cik iena menjadi sangat teruja apabila melihat diskaun yang di berikan sebanyak 50%.untuk koleksi terpilih. Jadi,  cik iena pun mengorak langkah untuk mendapatkan  koleksi dari pereka fesyen tersebut.




Untuk pengetahuan, Cik iena merupakan seorang yang suka membeli jika terdapat tawaran promosi . jadi memandangkan diskaun 50% tersebut merupakan baju daripada pereka fesyen, cik iena terus mengatur langkah untuk membeli. Cik iena suka mengumpul koleksi-koleksi baju kurung, baju kebaya dan baju-baju tradisional lain . Ianya akan cik iena simpan sehingga lah cik iena berkahwin dan beranak cucu mungkin.

Seperti puan ibunda cik iena, beliau juga suka berbuat demikian dan banyak antara koleksi baju tradisional beliau yang diwariskan kepada cik iena . Untuk Koleksi Lebaran Luster ini  cik iena telah pun membeli  dua helai baju.  Okay jemput lihat baju yang berjaya menambat hati cik iena dengan diskaun 50% .


Variante GlamoRaya - Audrey Onyx Fishtail Dress
Variante GlamoRaya - Audrey Onyx Fishtail Dress


Variante GlamoRaya - Audrey Onyx Fishtail Dress
Variante GlamoRaya - Audrey Onyx Fishtail Dress

Wahhh cantikkan , cik iena memang penggemar baju ikat tepi , ikat belakang, ikan depan . Selipar pun beriben (^_~)


Selain dari koleksi Audrey Onyx Fishtail Dress ni cik iena juga berkenan dengan koleksi Audrey Tourmaline Kurung .

Audrey Tourmaline Kurung
Audrey Tourmaline Kurung
Audrey Tourmaline Kurung
Audrey Tourmaline Kurung
Diskaun 50% Koleksi Raya Dari Pereka Fesyen di 11street


 Nampak tak diskaun 50% . Wah jimat banyak tau . Jadi kepada penggemar dunia fesyen di luar sana jangan lepaskan peluang ini untuk mendapatkan koleksi raya dari pereka fesyen terpilih.
Untuk pengetahuan, Cik iena membeli baju ini pada 20 Jun 2016 lebih kurang  jam 11.30 PM . Memandangkan Rabu Cuti Umum . Mungkin koleksi ini akan cik iena terima  pada hari Khamis.



Sekiranya cik iena  sudah  terima baju tersebut cik iena akan kongsikan gambar dan review tentang kualiti kain dan jahitan baju tersebut buat pembaca blog :)




Diskaun 50% Koleksi Raya Dari Pereka Fesyen di 11street
Ini semua salah Si baju biru T____T cik irna dah tershopping lagi hahaha

Diskaun 50% Koleksi Raya Dari Pereka Fesyen di 11street




Okay tak sabar nak dapat baju yeayyyyyy
Untuk Dapatkan Diskaun 50% buat koleksi pereka fesyen terpilih sila layari
Cepat-cepat cik iena tak jamin bila promosi akan tamat sebab cik iena pun terkejut ada diskaun 50%
Selain daripada itu terdapat juga koleksi Raya Lain
Untuk Koleksi Lebaran In The City ini terdapat pelbagai jenis baju pada pelbagai harga dari mahal sehingga murah. Jadi anda perlu rajin scroll dan scroll dan searh dan search .
Sebenarnya cik iena jumpa baju kurung biru yang menjadi punca cik iena shopping lagi tu pada kategori ini lah . Cik iena cari yang murah dan cantik
(^_~)
Jadi anda pun boleh mendapatkan koleksi baju raya anda mengikut budget anda . Terdapat juga baju raya di dalam lingkungan harga RM50 ++ tau .


Untuk Pengetahuan Lanjut Layari 11street di:
Laman Web : http://www.11street.my
Facebook : https://www.facebook.com/11street.my
Instagram : https://instagram.com/11streetmy


Nota Blog : Psssttt Nak Bagi Tau Cik iena beli Guna Voucher & Credit dari 11Street . Terima Kasih 11Street  bagi iena 3 pasang baju raya tahun nie :)


New Update : Cik iena dah dapat lagu dua helai baju tu tau.


Diskaun 50% Koleksi Raya Dari Pereka Fesyen di 11street

Diskaun 50% Koleksi Raya Dari Pereka Fesyen di 11street


If nak tengok gambar cik iena menggayakan busana dari 11street boleh klik #ienaeliena11street



iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve