Company Dinner 2013


Tahun nie company dinner buat bese2 je sb company trip da buat ke korea.
Alhamdulillah dpt mkn best jugak kn..hihi budak office ckp
 "last year from 5 star hotel downgred to 5 star pasar"
this year company dinner buat dkat citarasa steamboat NSK kuchai lama
ok lah tu bersyukur sangat2..
daripada takde kan..
Lagipun company trip dah ke korea 5 hari
yang penting company trip tu tempat yg best2 sb company trip berhari2
dinner semalam je hihi

last year our company dinner dkt jww mariot hotel tapi company trip phuket je
ok la tu this year korea..

yeahh next year ??
hopefully Japan
hahaha
berangan betol
(^_~)

okies jom layan pic
ni dr kamera note 2 iena je
pic ramai2 x amek pon
tgu official photog upload 
(^_~)

 


























okies
abes da pic

Thanks boss (^_~)






Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)


SenHeng Online Grand Launching - Free Online Cash Voucher RM50


Pihak senheng Berbesar hati nk bg online cash voucher RM50. opss tapi hanya pembelian secara online okay. Sacara cash tak boleh sistem barter pon tak boleh..hutang pon tak boleh.. hihi hanya pembelian secara online di http://www.senheng.com.my Valid Until 23 DIsember 2013
 
Cik iena pun tau dari boss 
hihi boss dah pun beli iron yang berharga RM50
shipping RM8
online voucher RM50
so total to pay only RM8
jadi nye iron tu free la
(^_~)
tapi tapi tapi kan..
 dlm kul 10 mlm td cik iena tgk item yg harga RM50 tu dah di disable kan
haha maybe pihak senheng baru sedar dengan membernarkan pembelian barang yg berharga RM50
secara tidak lansung mereka telah memberi barang itu secara PERCUMA kepada customer
ahaaa baik sungguh pulak kan..
ade pulak komen dr org yg ckp dia ade printscreen dia bru je tgk item still ade berapa tah jumah nye
bile refresh..tgk2 item dh d disable kan
haha 
Hurmm..Tapii..tak baek salah sangka tau cik iena..mungkin barang yg harga RM50 tu da abes orang beli la kan kan kan
okeyhh think positive
"FIRST COME FIRST SERVE"
Nk tau mcm mane gune Online cash voucher ni
SILA KLIK SINI
tak pun nie haa
cik iena printscreen yg cik iena belikan tuk member mlm td..
tp ade sedikit tanda tanya disitu
petang smlm cik iena beli 
terus dapat email dr senheng
email pengesahan order,email payment d terima,email pendaftaran
tp yg try mlm nye tuk member
satu email dr senheng xde
email dari payment provider dpt email payment success
hurmm mungkin lah programmer dia tgh fix kan bugs yg ade
haha ouhh senheng,
tak testing dlu ke sistem tu sblm launching
ahaha company cik iena keje nie pon buat bnda cmnie gak
tp sblm launch
kene test dulu..
haha staff pon kene test  sebagai user..
haha nk make sure system running well
ahaa ouh Seng Heng susah2 bagi job untuk wat onlineshop tu kat company kami je la
(^_~)
eyhhh laen plak da cite nye
okeyhh meyhh ni yg d printscreen kan
 
mule2 kene g kat
http://www.senheng.com.my
pastuh ade menu2 tu kan ..pilih lah kategori ape
as example cik iena pilih kitchen appliance
then pilih blender

haa keluar la page tuk blender2 tuh
first sekali cik iena akan sort by price
hihi amek yg lowest dlu la kn
beli yg murah2 cukup



haa
tu diaaaa yg paling murah RM62
tapi member cik iena berminat yg RM 102


haa dah pilih..
sila click 
ADD TO CART
nty gambar blender tu terbang ke atas belah kanan
haha


Lepastu dkat tempat dia terbang td 
Sila click CHECKOUT



dah CHECKOUT 
nanti keluar page nie
sila masukkan Voucher code kat bawah tu
SH50


da masukkan voucher code tu
sila tekan
OK

taraaaaaaa
tuh tengok de da tolak RM50
tapi shipping RM8 kite kene byr
RM8 je kan..
lebey kurang cm kite beli online dgn tmpt laen



Lepas tu
hahh ape lagi
register la dlu




Pilih payment method


PILIH PAYMENT METHOD





then click
PROCEED


PILIH BANK
and click

AGREE AND CONTINUE


pastuh nty akak popup online bankling nye login
ape lagi login n bayor ler




Success je bayar nty akan kuar page nie
sila print ok..



print la ape2 yg patot



lepas je setel bayar
akan direct ke page bawah nie
hurmm tp programmer de mcm buat keje tak betol je
xde pape info pon kan kan
hahha 
ini menimbulkan tanda tanya
memandangkan petang smlm cik iena da beli
n da dapat confirmation order
so cik iena copy je link de bg tu
paste kt browser yg cik iena gune
nie

hah naseb la still ade session yg register td tu kn



bwh ni link yg dpt dr confirmation order



Sampai skrg still x dapat lagi email dr senheng
hurmm tp takpe sume da print screen

kite tengok dapat tak barang
kalau x dapat sure senheng kene saman
da melanggar etika penjualan online
haha

so jangan lepaskan peluang nie k
sila lah terjah

eyhhh sebelum tuh
nie nk tunjuk yg beli atas nie
blender nie



yg cik iena beli petang semalam pulak


setakat entry ni d taip ade 84 item in stock lg

setakat entry nie d taip ade 78 item in stock lg

okies bloggers n readers
just grab this opportunity (^_~)







Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)


Powered by Jasper Roberts - Blog