Santai Hari Raya Bersama Fredo Flybaits 31 Mei 2020 11 Pagi

Umum mengetahui bahawa industri seni negara mengalami masalah yang agak teruk berikutan pandemik Covid-19 yang melanda dunia. Kebanyakan artis yang hanya mempunyai satu pendapatan mata pencarian terjejas teruk lagi-lagi artis lama.

Dalam membantu industri seni tanah air, Malaysia Productivity Corporation (MPC) dan Tourism Productivity Nexus (TPN) mengambil inisiatif untuk menyediakan platform dan bantuan agar pengiat Industri  ini dapat survive semasa Covid 19.

Malaysia Virtual Experience (MyVXp) with Fredo


Santai Hari Raya Bersama Fredo Flybaits 31 Mei 2020 11 Pagi


Istimewa buat peminat Flybaits, Jangan lepaskan peluang untuk menyaksikan Santai Hari Raya Bersama Fredo Flybaits pada  31 Mei 2020 jam 11 Pagi secara online . Untuk pengetahuan, ini merupakan projek perintis dalam menukar produk luar talian ke pengalaman maya dalam talian yang dibawa oleh TPN kepada anda dengan kerjasama MPC.

Dengan penggunaan teknologi, TPN dan MPC telah berusaha untuk memaksimumkan teknologi dan digitalisasi bagi mempertahankan industri ini, Diharap ianya dapat mebantu meningkatkan produktiviti dalam industri ini. Pengalaman maya adalah tawaran alternatif sejak perintah kawalan pergerakan.

MyVXp adalah tempat untuk penemuan semula produk pelancongan, market segmentation, dan strategi pemasaran, yang sesuai dengan situasi saat ini.

Santai Hari Raya Bersama Fredo Flybaits, Private Session Online Experience 31 Mei 2020 11pagi



Santai Hari Raya Bersama Fredo Flybaits 31 Mei 2020 11 Pagi

Peluang keemasan untuk anda melalui pengalaman yang unik bersama dengan Fredo , penyanyi popular dengan lagu lagu cinta 80an . Disamping Fredo menyanyi bersama anda , beliau juga akan menceritakan pengalaman beliau dan berkongsi pendapat mengenai destinasi pelancongan tempatan .. Jangan lepaskan peluang anda untuk bersama Fredo di musim Hari Raya ini.

Pengalaman Online ini sangat unik dan personal. Setelah pembayaran tiket disahkan, anda akan menerima email di mana terdapat private link dan cara cara anda boleh mengambil bahagian . Untuk setiap sesi hanya terhad kepada 50 tempahan sahaja. Sekiranya anda terlepas untuk tarikh 31 Mei 2020, anda perlu tunggu sesi seterusnya yang akan di maklumkan.

Anda boleh membuat tempahan di https://travelbuddy.onpay.my/order/form/16


Pengalaman Private Session Online Santai Hari Raya Bersama Fredo Flybaits


Ini merupakan pertama kali Cik iena menyertai Private Session online. Sejujurnya agak kekok tapi kemudian rasa seronok. Kepada yang dah biasa online meeting mungkin dah biasa. Macam Cik iena memang work from home tapi takde online meeting lagi . Biasanya project manager akan call, email atau whatsapp untuk berbincang. MEreka yang akan berbincang dengan client.Cik iena hanya mendapat arahan untuk buat apa je. Cik iena kan programmer je so takde deal dengan client.



Santai Hari Raya Bersama Fredo Flybaits 31 Mei 2020 11 Pagi

So ini merupakan pengalaman pertama cik iena meeting dalam online lah. Boleh dikatakan macam konsep meeting juga lah. Nanti bila anda dah masuk link yang diberi dekat dashboard , anda perlu mute kan mic supaya suara anda dan yang lain-lain tak dengar dan supaya anda dapat dengar dengan jelas asrtis membuat persembaha.


Santai Hari Raya Bersama Fredo Flybaits 31 Mei 2020 11 Pagi

Akan ada masa-masa yang mana artis akan suruh anda penonton untuk on mic untuk berinteraksi, Artis akan menceritakan pengalaman mereka dan juga berkongsi pendapat mengenai destinasi pelancongan tempatan. Artis akan bertanya pendengar juga. akan ada sesi interaksi bersama penonton dimana masa ini anda perlu membuka microphone.

Kalau anda tengok konsert ,anda tak dapat pun nak berinteraksi sangat dengan artis kan. Berbeza kali ini. Anda boleh berinteraksi dengan artis. Cuma jangan serentak 50 orang semua on mic. Tak dapat dengar suara siapa nanti. Siapa yang nak berinteraksi boleh dengar arahan, mungkin artis akan bertanya siapa nak bercakap angkat tangan dan artis akan sebut nama anda, kemudian anda on mic.


Santai Hari Raya Bersama Fredo Flybaits 31 Mei 2020 11 Pagi

Disini anda juga boleh screenshot gambar anda bersama semua penonton atau bersama artis. Maaf Cik iena cuma sempat screenshoot gambar active camera sahaja. Selain itu terdapat juga ruangan chat untuk anda chat sekiranya anda anda pertanyaan .


Semasa sesi ini host juga kongsikan lirik, jadi dapatlah kami nyanyi bersama-sama. Ada yang menyalakan lampu handphone dan melambai-lambaikan handphone. Tak terlepas juga Cik iena menyalakan lampu handphone cuma tak boleh nak screenshot lah masa tu.

Santai Hari Raya Bersama Fredo Flybaits 31 Mei 2020 11 Pagi



Menarik juga lah pengalaman cik iena untuk Santai Hari Raya Bersama Fredo Flybaits ni Yang Cik iena sertai ni cuma untuk percubaan pihak media rasakan sendiri pengalaman unik ni. Bagi Cik iena ianya sangat menarik dan dapat membantu artis di Malaysia untuk survive semasa Perintah kawalan pergerakan ni.

Macam kita ada yang boleh work from home tapi mereka tak boleh. Pada artis muda mungkin mereka boleh hasilkan video-video youtube dan jana pendapatan. Untuk artis veteren mungkin agak sukar mereka mengejar teknologi .Mugkin mereka tidak tau menjana pendapatan dengan menggunakan youtube.

Jadi disinilah pihak  MPC dan TPN ingin membantu artis-artis dengan menyediakan platform ini untuk mereka berinteraksi dengan peminat dan dalam masa yang sama untuk membantu mereka menjana pendapatan.

Kepada anda diluarsana khususnya buat peminat Flybaits. Jom support program mereka dengan membuat tempahan di https://travelbuddy.onpay.my/order/form/16 atau boleh whatsapp 017 555 7718          








CLiPtec BTW308D Exclusive Launch on Shopee

KUALA LUMPUR, 23 MAY 2020 - With the drive to exceed customers’ preferences and produce excellent, high quality, user-friendly technology that is essential to the ever-changing digital world today, CLiPtec is no stranger to the tech community. With the optimism and determination to invent futuristic products for today’s digital lifestyle, CLiPtec is on track with the latest trend as it introduces its latest Bluetooth earbuds.


CLiPtec BTW308D Exclusive Launch on Shopee



The CLiPtec BTW308D Bluetooth Digital Display True Wireless Stereo Earphone With Power Bank (Dot-X) comes with a built-in advanced Bluetooth chip version 5.0, enabling the earphones to have higher compatibility and excellent sound quality with a low power consumption for calls and music. It’s charging dock is also equipped with a 2-way digital LED display screen that allows the user to see the power volume, battery balance and also ongoing charging status. Now we no longer have to worry about our earphones giving up on us halfway through a call or while our favourite tracks are playing.

CLiPtec BTW308D Exclusive Launch on Shopee



This pair of earphones also comes along with a power bank function as it is equipped with a unique conductive portable charging system of 2200mAh capacity battery, so users will never have to worry about running out of battery on their TWS earphones and mobile phone. Equipped with one-step pairing technology, taking both earphones out of the charging box allows them to auto-pair with each other to  ensure users get the best sound quality experience.



CLiPtec BTW308D Exclusive Launch on Shopee





For music lovers out there who appreciate a good-quality sound performance, these earphones come with an innovative acoustic design and cutting-edge stereo sound, delivering a clean treble response and distortion-free deep bass. With no more wires bound, users can enjoy sports and music to their heart's content.

Talking about convenience and safety, the one-button design provides users with a multi-functional singular button to answer or reject phone calls, Bluetooth pairing, power on-off, and play or pause music. At just 4.7 grams per unit weight, this small and light comfortable design lets users enjoy music up to 5 hours at 70% volume. 


CLiPtec BTW308D Exclusive Launch on Shopee



Music lovers can get the CLiPtec BTW308D DOT-X Bluetooth Earphone for only RM169. If all of the above have not caught your attention, then this will. From now till 31 May, the earphone will be up for pre-order at only RM89.00, almost half its original price for the first 100 customers only at CLiPtec’s Official Store on Shopee Mall. These first 100 customers will also be receiving a free CLiPtec THE LOCK Slim Flat USB 2.0 Micro-B Cable OCC100. They can also enjoy a special purchase-with-purchase offer of the GZU360 USB Charger at RM3.00 only (RRP: RM15.00).



The CLiPtec Official Store on Shopee is where shoppers can be assured that the products received are 100% authentic, while enjoying a worry-free 1-year warranty. For more information on CLiPtec’s deals and promotions, head over to the CLiPtec Official Store at https://shopee.com.my/cliptec




Photoshoot Raya RM79 di CVS Production, Cheras Balakong

Menjelang hari raya ni pasti terdapat banyak promosi sempena raya tidak kiralah produk mahupun perkhidmatan. Disini Cik iena ingin berkongsi tentang servis atau perkhidmatan Photoshoot Raya buat anda semua. Dizaman moden serba canggih ini ramai sudah menggunakan E-Card untuk ucapan raya. Jadi pastinya anda memerlukan gambar raya bersama keluarga khususnya untuk dijadikan E-card.

Photoshoot Raya RM79 di CVS Production, Cheras Balakong


Bukan sekadar E-Card sahaja, malahan sekarang sampul raya juga ada yang customize gambar raya dari keluarga kita. Menarik kan? Jadi untuk mendapatkan gambar yang cantik dan berkualiti tersebut pastilah anda memerlukan gambar dari khidmat jurufoto profesional.

Selain dari untuk tujuan Cik iena nyatakan diatas, gambar photoshoot raya juga boleh diabadikan dalam bentuk kenangan samada di sosial media ataupun secara bercetak. Cik iena pastinya akan simpan sebagai kenangan di social media facebook, instagram dan juga di Blog serta youtube Cik iena.Tidak lupa juga Cik iena kebiasaannya Cik iena akan print dalam bentuk photobook untuk kenangan dan untuk tatapan bila saudara mara datang rumah boleh lihat album.

Photoshoot Raya RM79 di CVS Production, Cheras Balakong
Photoshoot Raya RM79 di CVS Production, Cheras Balakong

Disini Cik iena ingin kongsikan Servis Photoshoot raya serendah RM79 untuk anda sekeluarga iaitu  di CVS Production yang terletak di Balakong, Cheras. Untuk pengetahuan ini merupakan tahun ke-5  CVS Production mengadakan promosi untuk photoshoot raya.


PHOTOSHOOT KELUARGA RAYA TAHUN KE-5 CVS PRODUCTION


Photoshoot Raya RM79 di CVS Production, Cheras Balakong


Kali ini merupakan Photoshoot Keluarga Raya tahun ke 5 dari CVS Production. Setiap tahun Pihak CVS akan mengadakan promosi Photoshoot raya ini. Oleh kerana saban tahun sambutannya sangat hangat. Jadi tahun ini CVS Production masih meneruskan promosi yang mereka jalankan setiap tahun .

Photoshoot Raya RM79 di CVS Production, Cheras Balakong
Photoshoot Raya RM79 di CVS Production, Cheras Balakong



Berikutan daripada pandemik Covid-19 yang hangat melanda dunia sekarang Cik iena yakin pasti anda tertanya-tanya adakah servis seperti ini dibenarkan? Anda tidak perlu risau kerana untuk pengetahuan anda,  CVS Production,  telah mendapat kelulusan untuk beroperasi. Mereka juga  mematuhi SOP yang telah di tetapkan.

Photoshoot Raya RM79 di CVS Production, Cheras Balakong
Photoshoot Raya RM79 di CVS Production, Cheras Balakong



SOP

  1. Studio akan di sanitize setiap 2-3 hari sekali.
  2. Photographer akan sentiasa memakai mask muka.
  3. Pelanggan perlu serta kan detail mereka (QR Code).
  4. Hand sanitizer akan di bekalkan di pintu masuk studio.
  5. Perlu check suhu badan. Jika suhu panas, anda tidak dibenarkan masuk.
  6. Hanya 1 keluarga sahaja di benarkan berada di dalam studio untuk satu-satu masa.
  7. Tidak di benarkan berdekatan dengan photographer dan tidak perlu salam photographer.
  8. Gambar yang sudah di edit akan di hantar melalui email dalam masa 1-2 hari bekerja.



PERCUMA e-CARD RAYA (Kad Ucapan Raya Digital) KEPADA YANG TERAWAL


Istimewa buat pelanggan terawal anda akan menerima percuma E-Card Raya Digital dari CVS Production. Jadi anda perlu tempah cepat-cepat ya. Untuk pengetahuan promosi ini sah sehingga penghujung Syawal. Maksudnya dalam bulan Syawal anda masih boleh ambil servis photoshoot raya di CVS Production.

HARGA PAKEJ PROMOSI DARI CVS PRODUCTION

Photoshoot Raya RM79 di CVS Production, Cheras Balakong
Photoshoot Raya RM79 di CVS Production, Cheras Balakong

RM79 (Normal price RM99)

  • 10-20 min studio putih
  • 1 keluarga (max 4 orang)
  • Semua gambar termasuk "touch up" akan di berikan.
  • Tambahan seorang ahli keluarga : RM10/seorang. Bayi percuma


RM99 (Normal price RM199)

  • 10-20 min studio putih
  • 1 keluarga (max 6 orang)
  • Semua gambar termasuk "touch up" akan di berikan.
  • Tambahan seorang ahli keluarga : RM10/seorang. Bayi percuma

Tambahan :

  • Poster frame : 16"x24" : RM100 / 10"x15" = RM60

Photoshoot Raya RM79 di CVS Production, Cheras Balakong

PENGALAMAN PHOTOSHOOT BERSAMA CVS PRODUCTION


Untuk pengetahuan, sabtu lepas tanggal 16 Mei 2020, CIk iena sendiri telah ke CVS Production untuk Photoshoot raya ini. Memandangkan Cik iena tinggal di Ukay Bistari , masih didalam negeri Selangor jadi Cik iena tidak merentas negeri. Maka dengan itu sah lah perjalanan Cik iena dari rumah ke Balakong.

Photoshoot Raya RM79 di CVS Production, Cheras Balakong
Photoshoot Raya RM79 di CVS Production, Cheras Balakong


Cik iena pun tidak kemana-mana seperti ke pusat mebeli belah atau sebagainya. Cik iena cuma keluar dengan tujuan untuk photoshoot dan selesai photoshoot Cik iena terus pulang ke rumah adik di Bangi.

Disini Cik iena kongsikan pengalaman Cik iena semasa photoshoot di CVS Production. Setibanya disana , memang jurufoto mengikut SOP yang telah dinyatakan diatas. Cuma Cik iena tidak la pakai face mask sebab nak ambil gambar kan.

Sepanjang sesi photoshoot , jurufoto akan membantu dari segi kedudukan bergambar, gaya possing dan sebagainya mengikut kesesuaian bilangan orang dan juga warna pakaian yang kita pakai. Jurufoto juga sangat peramah dengan budak. Mesra budak lah. jadi kalau ada anak kecil tu jurufoto boleh berinteraksi dengan budak untuk panggil ambil gambar.

Berikut Cik iena kongsikan sebahagian hasil gambar photoshoot pada hari tersebut . Untuk vlog pula Cik iena akan update kemudian di Channel youtube Cik iena ya. Bila da upload Cik iena akan embed dalam artikel ni juga nanti.



Gambar Keluarga Kecil Adik Lelaki Cik iena





Photoshoot Raya RM79 di CVS Production, Cheras Balakong
Adik Lelaki Cik iena, Saiful Syafiq Bin Abd Wahab dan Isteri Norma Binti Isa serta anaknda tercinta Nur Dhia Sofea Binti Saiful Syafiq


Photoshoot Raya RM79 di CVS Production, Cheras Balakong
Adik Lelaki Cik iena, Saiful Syafiq Bin Abd Wahab dan Isteri Norma Binti Isa serta anaknda tercinta Nur Dhia Sofea Binti Saiful Syafiq

Photoshoot Raya RM79 di CVS Production, Cheras Balakong
Adik Lelaki Cik iena, Saiful Syafiq Bin Abd Wahab dan Isteri Norma Binti Isa serta anaknda tercinta Nur Dhia Sofea Binti Saiful Syafiq



Photoshoot Raya RM79 di CVS Production, Cheras Balakong
Adik Lelaki Cik iena, Saiful Syafiq Bin Abd Wahab dan Isteri Norma Binti Isa serta anaknda tercinta Nur Dhia Sofea Binti Saiful Syafiq

Photoshoot Raya RM79 di CVS Production, Cheras Balakong
Adik Lelaki Cik iena, Saiful Syafiq Bin Abd Wahab dan Isteri Norma Binti Isa serta anaknda tercinta Nur Dhia Sofea Binti Saiful Syafiq

Photoshoot Raya RM79 di CVS Production, Cheras Balakong
Adik Lelaki Cik iena, Saiful Syafiq Bin Abd Wahab dan Isteri Norma Binti Isa serta anaknda tercinta Nur Dhia Sofea Binti Saiful Syafiq

Photoshoot Raya RM79 di CVS Production, Cheras Balakong
Adik Lelaki Cik iena, Saiful Syafiq Bin Abd Wahab dan Isteri Norma Binti Isa serta anaknda tercinta Nur Dhia Sofea Binti Saiful Syafiq

Photoshoot Raya RM79 di CVS Production, Cheras Balakong
Adik Lelaki Cik iena, Saiful Syafiq Bin Abd Wahab dan Isteri Norma Binti Isa serta anaknda tercinta Nur Dhia Sofea Binti Saiful Syafiq

Photoshoot Raya RM79 di CVS Production, Cheras Balakong
Adik Lelaki Cik iena, Saiful Syafiq Bin Abd Wahab dan Isteri Norma Binti Isa serta anaknda tercinta Nur Dhia Sofea Binti Saiful Syafiq

Photoshoot Raya RM79 di CVS Production, Cheras Balakong
Adik Lelaki Cik iena, Saiful Syafiq Bin Abd Wahab dan Isteri Norma Binti Isa serta anaknda tercinta Nur Dhia Sofea Binti Saiful Syafiq



Photoshoot Raya RM79 di CVS Production, Cheras Balakong
Adik Lelaki Cik iena, Saiful Syafiq Bin Abd Wahab dan Isteri Norma Binti Isa

Photoshoot Raya RM79 di CVS Production, Cheras Balakong
Adik Lelaki Cik iena, Saiful Syafiq Bin Abd Wahab dan Isteri Norma Binti Isa

Photoshoot Raya RM79 di CVS Production, Cheras Balakong
Adik Lelaki Cik iena, Saiful Syafiq Bin Abd Wahab dan Isteri Norma Binti Isa

Photoshoot Raya RM79 di CVS Production, Cheras Balakong
Adik Lelaki Cik iena, Saiful Syafiq Bin Abd Wahab dan Isteri Norma Binti Isa


Gambar Cik iena bersama Adik lelaki, adik ipar dan anak buah


Photoshoot Raya RM79 di CVS Production, Cheras Balakong
Keluarga Cik iena, Tahun ni tema pink belacan :)

Photoshoot Raya RM79 di CVS Production, Cheras Balakong
Keluarga Cik iena, Tahun ni tema pink belacan :)


Photoshoot Raya RM79 di CVS Production, Cheras Balakong
Keluarga Cik iena, Tahun ni tema pink belacan :)

Photoshoot Raya RM79 di CVS Production, Cheras Balakong
Keluarga Cik iena, Tahun ni tema pink belacan :)

Photoshoot Raya RM79 di CVS Production, Cheras Balakong
Keluarga Cik iena, Tahun ni tema pink belacan :)

Photoshoot Raya RM79 di CVS Production, Cheras Balakong
Keluarga Cik iena, Tahun ni tema pink belacan :)

Photoshoot Raya RM79 di CVS Production, Cheras Balakong
Keluarga Cik iena, Tahun ni tema pink belacan :)

Gambar Cik iena bersama Nur Dhia Sofea Binti Saiful Syafiq 


Nama diberi Nur Dhia Sofea Binti Saiful Syafiq, tapi lebih mesra dengan nama manja daripada keluarga iaitu Peah. Peah budak yang sangat manja dan perlu sentiasa di dukung :)
Peah merupakan anak adik bongsu satu emak. Haaa iena ada dua orang adik bongsu. Kalau yang selalu iena bawa berjalan tu adik bongsu lain emak tapi dia tak tau . Kami anggap dia macam adik satu emak dan kami jaga sejak dia baby lagi.


Photoshoot Raya RM79 di CVS Production, Cheras Balakong
Mummy with Nur Dhia Sofea Binti Saiful Syafiq

Photoshoot Raya RM79 di CVS Production, Cheras Balakong
Mummy with Nur Dhia Sofea Binti Saiful Syafiq

Photoshoot Raya RM79 di CVS Production, Cheras Balakong
Mummy with Nur Dhia Sofea Binti Saiful Syafiq

Photoshoot Raya RM79 di CVS Production, Cheras Balakong
Mummy with Nur Dhia Sofea Binti Saiful Syafiq

Photoshoot Raya RM79 di CVS Production, Cheras Balakong
Mummy with Nur Dhia Sofea Binti Saiful Syafiq

Photoshoot Raya RM79 di CVS Production, Cheras Balakong
Mummy with Nur Dhia Sofea Binti Saiful Syafiq



Gambar Solo Cik iena, Raya 2020 Masih Single



Photoshoot Raya RM79 di CVS Production, Cheras Balakong
Tuan Blog yang kaki bergambar :)


Photoshoot Raya RM79 di CVS Production, Cheras Balakong
Tuan Blog yang kaki bergambar :)

Photoshoot Raya RM79 di CVS Production, Cheras Balakong
Tuan Blog yang kaki bergambar :)

Photoshoot Raya RM79 di CVS Production, Cheras Balakong
Tuan Blog yang kaki bergambar :)

Photoshoot Raya RM79 di CVS Production, Cheras Balakong
Tuan Blog yang kaki bergambar :)


Photoshoot Raya RM79 di CVS Production, Cheras Balakong
Tuan Blog yang kaki bergambar :)

Photoshoot Raya RM79 di CVS Production, Cheras Balakong
Tuan Blog yang kaki bergambar :)

Photoshoot Raya RM79 di CVS Production, Cheras Balakong
Tuan Blog yang kaki bergambar :)

Photoshoot Raya RM79 di CVS Production, Cheras Balakong
Tuan Blog yang kaki bergambar :)

Photoshoot Raya RM79 di CVS Production, Cheras Balakong
Tuan Blog yang kaki bergambar :)

Photoshoot Raya RM79 di CVS Production, Cheras Balakong
Tuan Blog yang kaki bergambar :)

Photoshoot Raya RM79 di CVS Production, Cheras Balakong
Tuan Blog yang kaki bergambar :)

Photoshoot Raya RM79 di CVS Production, Cheras Balakong
Tuan Blog yang kaki bergambar :)






Jadi kepada anda diluar sana, Cik iena sangat suggestkan untuk anda mengambil servis photoshoot raya bersama CVS production kerana kualiti perkhidmatan yang mereka berikan memang bagus dan yang paling penting menepati SOP yang telah ditetapkan oleh kerajaan.

Ouh ya Cik iena nasihatkan hanya orang Selangor, Kuala Lumpur dan Putrajaya sahaja yang ambil pakej ni ya. Jangan datang dari negeri jauh-jauh pula. Sekarang kan kita tengah PKBB. Tak boleh rentas negeri tau.Melainkan dalam tempoh sebelum berakhirnya Syawal kerajaan dah benarkan kita untuk rentas negeri.

Ouh ya di Instagram ada yang dah tanya baju raya kami semua. Untuk pengetahuan ketiga-tiga kami baju raya adalah dari Zalora. Iena dan adik ipar memang baju baju kami dari Zalora sebab kami suka kualiti pakaian di Zalora yang sentiasa tip top dan tidak pernah mengecewakan.




Untuk tempahan atau maklumat lanjut :

Facebook : https://web.facebook.com/cvsproductionmy
Instagram : @cvsproductionmy
WhatsApp : 60166664034
Alamat Studio :  CVS Production, B-28-2, Jalan C180/1, Dataran C180, 43200 Cheras, Selangor.
Cheras Balakong (BUKAN CHERAS KL)
Direction https://www.facebook.com/172090229629258/videos/179826083436638/
Waze : C180 Cheras Selatan / CVS Production. (Above Dr Voon Clinic & One Print Ads)


#TakRayaKe #RayaTetapRaya #PhotoshootRayaCVS





Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve