Grab The Promo
Grab The Promo
Grab The Promo

Trion 2 @KL Partially Furnished Condo Cantik Lengkap Pelbagai Fasiliti


Memiliki sebuah rumah adalah impian setiap individu terutamanya buat mereka yang telah berkeluarga. Selain daripada faktor rekabentuk rumah serta saiz mahupun harga, faktor kemudahan dipersekitaran juga amat dititikberatkan dalam pemilihan sebuah rumah.


Trion 2 @KL Partially Furnished Condo Cantik Lengkap Pelbagai Fasiliti
Gambar di rumah contoh Trion 2 @KL di Trion 2 Sales Galerry

 


Buat anda yang berada di kawasan lembah klang anda boleh mendapatkan rumah idaman yang selesa, moden beserta kawasan persekitaran strategik yang menawarkan persekitaran yang selesa dan dilengkapi dengan pelbagai kemudahan iaitu Trion 2 by Binastra .

 

Sebelum Cik iena ceritakan mengenai pengalaman Cik iena mengunjungi Show room Trion 2 By Binastra. Cik iena ceritakan sedikit mengenai Binastra Land Sdn Bhd .

 

Binastra Land Sdn Bhd

Trion 2 @KL Partially Furnished Condo Cantik Lengkap Pelbagai Fasiliti

Binastra Land Sdn Bhd merupakan pemaju harta tanah butik yang diiktiraf kerana inovasi dan
produk serta perkhidmatan berkualiti  tinggi yang ditawarkan.Binastra Land Sdn Bhd pernah dianugerahkan Multi-Award-Winning Lifestyle Developer.

Dengan berpegang pada motto "quality finishings from the start” bermaksud "penyempurnaan berkualiti dari awal", Binastra menanam budaya kecemerlangan dengan mengutamakan kualiti dalam semua yang mereka lakukan.

Menerapkan profesionalisme dan integriti yang tinggi dalam semua urusan perniagaan menjadi keutamaan. Binastra dipelopori oleh pengetahuan dan profesional yang berpandangan ke hadapan yang terus mengikuti perkembangan dengan teknologi inovatif dan kaedah pembinaan yang menjimatkan kos untuk memaksimumkan faedah kepada pelanggan .


Trion 2 @KL Partially Furnished Condo Cantik Lengkap Pelbagai Fasiliti
Gambar di rumah contoh Trion 2 @KL di Trion 2 Sales Galerry



Binastra juga memahami pentingnya mewujudkan dan mengekalkan harta yang menguntungkan dan perkongsian jangka panjang. Inilah sebabnya mengapa moto mereka "quality finishings from the start” tidak hanya berhenti dengan perkembangan pembanggunan projek mereka malah ianya lebh meluas dengan memberi kebaikan dimasa hadapan pada anda.

Trion 2 @KL Partially Furnished Condo Cantik Lengkap Pelbagai Fasiliti
Gambar di rumah contoh Trion 2 @KL di Trion 2 Sales Galerry



Setiap projek Binastra dibangunkan untuk kepuasan pelanggan sepenuhnya, Binastra berdedikasi untuk membina ruang yang memperkayakan kehidupan masyarakat dari segi persekitaran kerja, rumah yang selesa atau tempat komersial disamping itu menyediakan persekitaran gaya hidup berkualiti untuk pelanggan yang dihargai. 

 

Trion 2 @KL by Binastra 

Trion 2 merupakan Kondominium yang dibangunkan di bandar Kuala Lumpur yang berhampiran dengan pengangkutan Awam  LRT dan MRT Chan Sow Lin. Dengan rekod prestasi penyempurnaan  dua projek sebelumnya iaitu Citizen 2 dan Sinaran. Trion 2 dikatakan adalah harta terbaik untuk bertaruh dan pegangan bebas yang jarang berlaku pembangunan di Jalan Sungai Besi di luar Chan sow Lin. 

 

Trion 2 @KL Partially Furnished Condo Cantik Lengkap Pelbagai Fasiliti
Gambar di rumah contoh Trion 2 @KL di Trion 2 Sales Galerry

 

Istimewanya lagi Trion 2 merupakan pemilikan Freehold. Bukan mudah nak cari rumah jenis kondominium yang berpemilikan freehold ni. Kondo yang Cik iena baru beli tahun lepas pun bukan freehold tau. Rasa rugi pula.Kalau rumah ni buat dulu mungkin Cik iena beli rumah ni.

 

Trion 2 @KL Partially Furnished Condo Cantik Lengkap Pelbagai Fasiliti
Gambar di rumah contoh Trion 2 @KL di Trion 2 Sales Galerry

 

Trion 2 @KL Menawarkan 3 Jenis Rumah

  1. Type A (660 SQ.FT) - 2 Bedroom, 1 Bathroom
  2. Type B (800 SQ.FT) - 2 Bedroom, 2 Bathroom (Dual Key Options)
  3. Type C (922 SQ.FT) - 3 Bedroom, 2 Bathroom (Dual Key Options)

Trion 2 @KL Partially Furnished Condo Cantik Lengkap Pelbagai Fasiliti
Gambar di rumah contoh Trion 2 @KL di Trion 2 Sales Galerry

Gambar di rumah contoh Trion 2 @KL di Trion 2 Sales Galerry
Gambar di rumah contoh Trion 2 @KL di Trion 2 Sales Galerry

 
 
Untuk pengetahuan kesemua jenis rumah adalah partial furnish. Ando boleh tonton vlog Cik iena di bawah.Istimewanya lagi Trion 2 ini adalah terdapat dual key options yang mana buat anda yang berhasrat untuk membuat pelaburan, anda boleh menyewakan sebahagian daripada rumah anda untuk AIR BNB. Boleh tonton video cik iena untuk lihat dual key options yang Cik iena maksudkan.



Trion 2 @KL Partially Furnished Condo Cantik Lengkap Pelbagai Fasiliti
Gambar di rumah contoh Trion 2 @KL di Trion 2 Sales Galerry

 


Trion 2 @KL Partially Furnished Condo Cantik Lengkap Pelbagai Fasiliti
Gambar di rumah contoh Trion 2 @KL di Trion 2 Sales Galerry
 
Lokasi Trion 2 sememangnya strategik
  • 5km ke destinasi utama di pusat bandar KL, termasuk KLCC, TRX, Bandar Malaysia, dan Rel Berkelajuan Tinggi (HSR) yang dicadangkan
  • Hanya 500m dari stesen LRT dan MRT Chan Sow Lin
Great Connectivity
Menghubungkan 5 Jalan dan Lebuhraya Utama.
  1. JalanTun Razak
  2. Jalan Istana
  3. Jalan Sungai Besi
  4. Jalan Loke Yew
  5. Jalan Syed Putra
  6. Lebuhraya BESRAYA
  7. Lebuhraya MEX


Trion 2 @KL Partially Furnished Condo Cantik Lengkap Pelbagai Fasiliti
Gambar di rumah contoh Trion 2 @KL di Trion 2 Sales Galerry


Trion 2 @KL Partially Furnished Condo Cantik Lengkap Pelbagai Fasiliti
Gambar di rumah contoh Trion 2 @KL di Trion 2 Sales Galerry

 


Kemudahan yang Hebat

Di Trion 2 anda boleh Jalani gaya hidup seimbang. Terdapat pelbagai kemudahan disediakan seperti  

  1. 50m Swimming pool
  2. Kids Pool with water play
  3. Jacuzzi
  4. Pool Deck
  5. Multipurpose Hall
  6. Badminton Court
  7. Table tenis
  8. Kickboxing Workout corner
  9. Reading room
  10. Management Office
  11. Herb Garden
  12. Reflexology Path
  13. Function Terrace
  14. Children Play Area
  15. Surau
  16. Changing Room
  17. Powder Room
  18. Poolside Lounge
  19. Sauna
  20. Viewing Deck
  21. Floating PAvillion
  22. BBQ Terrace
  23. Amphitheatre
  24. Garden Swing
  25. Rock Climbing Wall
  26. Theatre Room
  27. Game Room
  28. Elevated Jogging Track
  29. Floating Pavillion
  30. Cafe
  31. Kindergarden
  32. Gymnasium
  33. Yoga Room
  34. Sky Terrace
  35. Leisure Deck
  36. Sky Pool
  37. Changing Room 


Trion 2 @KL Partially Furnished Condo Cantik Lengkap Pelbagai Fasiliti
Gambar di rumah contoh Trion 2 @KL di Trion 2 Sales Galerry


Trion 2 @KL Partially Furnished Condo Cantik Lengkap Pelbagai Fasiliti
Gambar di rumah contoh Trion 2 @KL di Trion 2 Sales Galerry

 

Fasiliti Berhampiran Trion 2 @KL 

Shopping Mall (within 5 KM)
  1. Ikea Cheras
  2. Sunway Velocity
  3. Bukit Bintang City Centre
  4. Berjaya Time Square
  5. Pavillion KL
Educational (within 5 KM)
  1. S.K.J.C Chung Kwo
  2. Tsun Jin High School
  3. Alice Smith International School
  4. Taylor International School
  5. Confucian Private Secondary School
Healthcare (within 5 KM)
  1. Sunway Velocity Medical Centre
  2. Prince Court Medical Centre
  3. Tung Shin Hospital



Trion 2 @KL Partially Furnished Condo Cantik Lengkap Pelbagai Fasiliti
Gambar di rumah contoh Trion 2 @KL di Trion 2 Sales Galerry

Trion 2 @ KL By Binastra House Tour Vlog

Cik iena kongsikan house tour vlog semasa Cik iena berkunjung ke Trion 2 @KL showrome baru baru ini.




Trion 2 Binastra E-Launching 

Kepada anda diluar sana yang masih mencari rumah untuk dibeli samada untuk duduk sendiri atau pun untuk tujuan pelaburan.janga lupa datang sendiri ke Trion 2 showroom dan jangan lupa Trion 2 Binastra E-Launching  pada 27 Mac 2021 & 28 Mac 2021 nanti di laman sosial facebook mereka. 

Ikuti laman facebook mereka untuk mengetahui update terkini mengenai E-launching ini. Sertainya dan anda berpeluang untuk memenangi brand new iPad  dan RM50 in Touch ‘n Go e-Wallet credit!


Trion 2 @KL Partially Furnished Condo Cantik Lengkap Pelbagai Fasiliti
Gambar di rumah contoh Trion 2 @KL di Trion 2 Sales Galerry

Trion 2 @KL Showroom

Binastra Land Sdn Bhd
170 Jalan sungai besi, 57100 Kuala Lumpur

 

Untuk Maklumat Lanjut





SPEND RM10 AT BAKE WITH YEN, GET RM4 BACK WITH SHOPEEPAY

Ask a professional baker, a bakery owner or even baking enthusiasts on where do they get their baking supplies and ingredients from, and chances are that they will say Bake with Yen. 


SPEND RM10 AT BAKE WITH YEN, GET RM4 BACK WITH SHOPEEPAY

Aside from its value-for-money prices, Bake with Yen houses a wide assortment of 10,000 products on its shelves, making it a haven for all of one’s baking needs.

Whether you are in the mood for pastries, cakes or bread, the No.1 baking ingredients retail store has a sheer variety of baking supplies from premixes, flour, dairy products, and cooking chocolate to baking appliances, cupcake moulds and more.

Good news is that Bake with Yen is now accepting mobile wallet ShopeePay at all their 61 outlets across the country as a payment option.

What does this mean? Users can enjoy savings when they pay with ShopeePay by receiving a RM4 cashback when they spend a minimum of RM10 at Bake With Yen. This cashback is limited to one redemption per user from 1 April 2020 till 30 June 2020. 


SPEND RM10 AT BAKE WITH YEN, GET RM4 BACK WITH SHOPEEPAY





Subsequently, ShopeePay users will receive daily RM3 cashback with a minimum spend of RM15.

To find out where else you can utilise your ShopeePay to receive cashbacks, check out https://shopee.com.my/m/shopeepay-daily-rm-3-cashback.   





Kelebihan dan KHASIAT ARABIC GUM

Arabic gum atau gam arab merupakan salah satu makanan yang terkenal dan dikatakan mempunyai banyak khasiat dan kebaikan. Ianya dikatakan mampu menyembuhkan pesakit yang mempunyai masalah kegagalan buah pinggang dan beberapa penyakit lain.

Kelebihan dan KHASIAT ARABIC GUM


Untuk pengetahuan, Arabic gum merupakan gam arab yang berasal daripada pokok Acacia senegal, selain itu ianya juga boleh didapati dari pokok Acacia seyal (sebelum ini dikenali sebagai Vachellia seyal). Ia merupakan pokok berduri, berbatang kecil yang selalunya tumbuh hingga ke ketinggian 15 kaki. Pokok ini adalah natif di kawasan padang pasir seperti sub-sahara afrika, Oman, Pakistan dan Pantai barat India. 


Kelebihan dan KHASIAT ARABIC GUM
Arabic gum yang keluar daripada kulit pokok



Ketika kemarau, kulit pokok tersebut akan pecahdan  mengeluarkan lelehan getah yang berbentuk seperti titisan air dan mengeras menjadi seperti apa yang digelar gam arab.


Untuk makluman anda, Gam arab telah lama digunakan dalam dunia perubatan tradisional. Orang mesir sering menggunakan gam arab dalam minuman dan makanan. ianya juga digunakan sebagai ubatan bagi mengurangkan rasa sakit. Pengamal perubatan tradisional selalu menggunakannya untuk pelbagai jenis penyakit. Sebagai pelawas, melegakan cirit-birit, menghilangkan sakit gigi dan sakit kepala, malahan ianya dipercayai dapat menajamkan ingatan dan menghindar dari penyakit nyanyuk dan lupa.

Kelebihan dan KHASIAT ARABIC GUM
ARABIC GUM





Gam arab digunakan secara meluas dalam industri farmaseutikal (sebagai bahan dalam pembuatan kapsul dan ‘tablet coating’, penstabil) dan bahan yang sangat penting dalam industri pembuatan makanan.

Ianya juga digunakan secara meluas dalam industri penghasilan cat dan pewarna untuk lukisan, sebagai bahan yang melindungi permukaan supaya tahan lama, salah satu bahan dalam proses ‘glazing’ bagi pembuatan seramik dan pelbagai lagi kegunaan.

Selain itu gam arab juga digunakan sebagai gel yang diletakkan di luka seperti ulser di dalam mulut yang berfungsi untuk mengurangkan sakit.

Kelebihan dan KHASIAT ARABIC GUM


Pernah ka anda mendengar prebiotik? Apakah prebiotik?
Prebiotik merupakan makanan bagi bakteria baik di dalam usus kita. Untuk pengetahuan gam arab merupakan salah satu prebiotik yang terbaik untuk pertumbuhan bakteria baik dalam usus.

Kesemua prebiotik yang terkandung adalah fiber iaitu terdiri daripada karbohidrat kompleks yang tidak boleh diuraikan oleh sistem pencernaan manusia. Tetapi tidak semua fiber boleh bertindak seperti prebiotik.


Kelebihan dan KHASIAT ARABIC GUM






Bakteria di dalam usus akan menjalankan proses penapaian untuk menguraikan fiber tersebut dan hasil daripada penapaian itu akan digunakan sebagai tenaga bagi bakteria di dalam usus. Penguraian fiber ini akan menggalakkan lagi pembiakkan bakteria baik di dalam usus.

Bukan itu sahaja, proses penapaian tersebut juga akan menghasilkan rantaian pendek asid lemak (Short chain fatty acid) yang sangat bermanfaat bagi tubuh manusia.
3 jenis asid lemak yang selalu dihasilkan adalah acetate, butyrate dan propionate. Salah satu fungsi asid lemak tersebut adalah ia mengurangkan pH usus besar menjadikannya lebih berkeadaan asid dan perkara tersebut akan membantu pembiakkan bakteria baik seperti bifidobacteria dan lactobacilli serta juga merencat pembiakan bakteria jahat.



Kelebihan gam arab yang bertindak sebagai prebiotik


  • Mengurangkan keradangan pada bahagian usus. Oleh itu, ia dikatakan mampu mengurangkan serangan penyakit Inflammatory bowel disease
  • Melindungi usus daripada terkena kanser usus
  • Meningkatkan kadar penyerapan garam galian seperti kalsium dan magnesium
  • Mengurangkan faktor risiko untuk kena sakit jantung dan strok
  • Menyebabkan rasa kenyang. Jadi ia boleh menyebabkan pengurangan berat badan dan boleh mengelakkan obesiti 

 

Arabic Gum di shop.madinah.com.my

Menarikkan Arabic Gum ni, Pada anda yang ingin mencuba dan masih tercari cari Arabic Gum ini anda boleh dapatkan secara online di shop.madinah.com.my atau boleh whatsapp +60 11 1111 9912⁠ untuk pembelian.

 

Kelebihan dan KHASIAT ARABIC GUM
Arabic Gum di shop.madinah.com.my

Terdapat 3 pilihan Arabic Gum di shop.madinah.com.my  iaitu 

  1. Al Baraka Land Stone Arabic Gum
  2. Arabic Gum Stone
  3. Elnasr Gum Arabic Almanna.

 

Kelebihan dan KHASIAT ARABIC GUM
Al Baraka Land Stone Arabic Gum

Kelebihan dan KHASIAT ARABIC GUM
Arabic Gum Stone

Kelebihan dan KHASIAT ARABIC GUM
Elnasr Gum Arabic Almanna.


 

Arabic Gum dari shop.madinah.com.my ini adalah berasal dari Sudan. Ianya Diekstrak dari Gula Hashab Sudan tulen, Kaya dengan Kalsium dan serat larut semula jadi. 


MANFAAT GUM ARAB SHOP.MADINAH :

  1. Baik untuk penyakit jantung.
  2. Rawat buasir
  3. Mengurangkan tahap kolesterol dalam darah
  4. Makanan tambahan untuk tenaga
  5. Rawatan kulit sensitif
  6. Baik membuang air kecil
  7. Membuang toksin dalam badan
  8. Baik untuk buah pinggang
  9. Boleh membantu lemak badan
  10. Tingkatkan pengambilan serat


BAHAN BAHAN GUM ARAB SHOP.MADINAH:


Hashab Gum Arab Tulen.
100% Produk Semula jadi
Tidak ada warna tambahan atau perasa tiruan.

CARA PENGGUNAAN GUM ARAB :

  • Campurkan 1 sudu besar dalam  segelas air dan kacau rata.
  • Boleh juga ditambah dengan minuman lain.
  • Pemanis boleh ditambah mengikut citarasa


3 Cawangan Berkat Madinah sdn.bhd.

                                                            
 1. Ampang:
17&18-L1, JALAN AMPANG PUTRA 6,
TAMAN PUTRA SULIMAN, 68000 AMPANG
Selangor MALAYSIA

2. Kajang:
Ground Floor, Unit No. PA-S-17, PEARL AVENUE Shop Jalan Pasir Emas, 43000 Kajang, SDE

3. Shah Alam:
Berkat Madinah, Seksyen U12:
No. 46, Jln Pegaga C U12/C,
Desa Alam, Seksyen U12,
40170 Shah Alam, Selangor."    "We have two types of delivery as below:


Express Delivery (Same Day)
Kuala Lumpur and Klang valley
delivery.madinah.com.my
Please login to check if your area if available for ED


Normal Delivery (within 3-day)
All  Malaysia
shop.madinah.com.my"

Untuk Maklumat Lanjut

Instagram : @berkatmadinah 





Kekal Aktif dengan Sudio NIO

Pada zaman yang serba canggih sekarang ramai diantara kita yang telah bertukar daripada earphone biasa berwayar kepada wireless earphone.  Pengunaan wireless earphone ini jauh berganda lebih mudah dan praktikal daripada earphone berwayar biasa. Antara Wireless earphone yang boleh anda cuba adalah Sudio NIO.

Sudio merupakan  jenama yang cukup popular dari Sweden  . Hadir dalam saiznya yang begitu kecil dan kompak bersama teknologi yang hebat dan gempak.Untuk siri terbaru Sudio Nio menawarkan 4 warna menarik iaitu hijau, putih, hitam dan sand. Dan saya telah memilih warna hijau kerana warnanya agak rare dan tampak lebih klasik serta bertenaga.


Sudio NIO review
Sudio NIO and The Sudio Care Kit.Sudio

Kekal Aktif dengan Sudio NIO

Feature yang terdapat pada SUDIO NIO ni sememangnya sangat sesuai untuk anda yang bergerak aktif terutamanya. Sekiranya anda bersukan, anda tidak perlu menggunakan earphone berwayar yang akan merumitkan lagi pergerakan andatambahan lagi ianya juga water resistance.

 

Antara feature menarik Sudio NIO  :

  • Hujung sayap (wing tip) dengan 4 saiz tersedia untuk keselesaan kita
  • Jangka hayat bateri 20 jam.
  • Teknologi mikrofon dwi adaptif
  • Kawalan panel sentuh dan Pemasangan automatik (automatic pairing dekat phone)
  • Perlindungan IPX4 yang boleh dipercayai (water resistance !) 
  • Touch Panel Sudio Nio Sangat Simple Dan Mudah untuk diingati 


Sudio NIO review
Sudio NIO

 

Touch Panel Sudio Nio

Untuk Muzik:-

  • Play/Pause - Sentuh Sekali (earphone sebelah kiri/kanan)
  • Undo - Sentuh Dua Kali (earphone sebelah kiri)
  • Next - Sentuh Dua Kali (earphone sebelah kanan)
  • Kuatkan Volume - Sentuh Tiga kali (earphone sebelah kanan)
  • Perlahankan Volume - Sentuh Tiga Kali (earphone sebelah kiri)

Sudio NIO review
Sudio NIO

Untuk Panggilan

  • Jawap Panggilan - Sentuh Sekali (earphone sebelah kiri/ kanan)
  • Tolak Panggilan - Sentuh Tiga Saat (earphone sebelah kanan/kiri)
  • Jawab Panggilan - Sentuh Sekali (earphone sebelah kiri/kanan)

 

The Sudio Care Kit. Sudio 


Sudio NIO review
The Sudio Care Kit.Sudio

 

Kalau  dah ada NIO Sudio wireless earphone  ni, mestilah lah perlu ada The Sudio Care Kit. Sudio Care Kit menyediakan semua alat yang kita perlukan untuk memastikan earphone kita kelihatan seperti baru sambil memanjangkan jangka hayat peranti kita. Kit penjagaan Sudio direka untuk mengekalkan earphone kita supaya kita dapat menikmati suara/irama yang menarik dari telefon kita. 


Sudio NIO review
Sudio NIO and The Sudio Care Kit.Sudio



Kit Penjagaan Sudio akan tersedia di https://www.sudio.com/my/accessories bermula pada 15 Februari 2021 dengan harga MYR 119.

Manakala sekiranya anda beli Sudio Nio, bermula 15 Feb sehingga 21 Mac, 2021 ini, anda akan mendapat 1x Sudio Earbuds Care Kit secara PERCUMA. Istimewanya lagi, penghantaran juga  PERCUMA (worldwide) dan anda juga akan mendapat tiga tahun waranti antarabangsa apabila mendaftar di Sudio SPHERE selepas pembelian.


Sudio NIO review
Sudio NIO and The Sudio Care Kit.Sudio



Sudio Nio wireless earphones review

Sejujurnya memang best guna Wireless earphones Sudio Nio ni. Sound dia best and paling penting kita bebas bergerak and blh control sound dekat phone. Wireless Earphones ni tentu lah lagi best dari wired earphone.

Kalau pakai wired earphne Berbelit2 kalau pakai kan. Kadang-kadang  phone pun boleh terjatuh.
Kalau tengah buat keje pakai earphone nak pergi toilet. Phone kita boleh terjatuh jalau lupa nk bawak phone sekali. Ini yang selalu terjadi pada cik Iena sebelum ni.


Sudio Nio Review
Sudio NIO


Bila pakai sudio neo ni nak bersukan pun senang. Cik Iena pergi kerja naik mrt pun pakai sudio neo je untuk dengar lagu, untuk tonton youtube mahupun untuk terima panggilan. Bateri Sudio Neo juga  tahan lama. Cik Iena pakai pagi masa bersiap nak pergi kerja da pakai awal-awal, memang tiada  disconnect pun dengan  phone.. Sampai malam bateri masih ade.. Cik Iena disconnect dari phone bila dah sampai rumah around 7.45 mlm. Esok tgh hari baru bateri low.

Kalau lupa charge waktu malam. Still boleh guna menjelang sampai ke pejabat pada waktu pagi. Setibanya di pejabat baru charge. Tapi biasanya Cik iena memang akan charge pada waktu malam. upaya mudah tak perlu charge dekat pejabat. Just incase lupa charge malam tu. Still boleh guna pagi tu nak pergi kerja naik mrt mesti nk dengar dengar  lagu kan. Jalan kaki sorang-sorang  tanpa muzik bosan.

 

Sudio NIO review
Sudio NIO and The Sudio Care Kit.Sudio

Miliki Sudio Nio Sekarang Dengan Harga Diskaun!


Ada berita baik yang Cik iena nak kongsi . Sekiranya anda  ingin dapatkan Sudio Nio atau semua produk Sudio yang lain, anda akan dapat diskaun eksklusif sebanyak 15%  dengan menggunakan code  IENA15

DISCOUNT CODE : IENA15


Harga asal untuk Sudio Nio adalah RM359, dan setelah menggunakan KOD DISKAUN  tersebut anda boleh mendapatkannya dengan harga RM306 sahaja semasa pembelian di website Sudio.

Beli Sudio Neo : https://www.sudio.com/my/nio-sand

 

Untuk Maklumat Lanjut :


Website: www.sudio.com/my/
Instagram: www.instagram.com/sudio
Facebook: www.facebook.com/sudiosweden


 





Shopping Vlog di Voir Malaysia Cheras Leisure Mall

Berikut Cik iena kongsikan Shopping Vlog di  Voir Malaysia Cheras Leisure Mall. Video ini bertarikh 11 Feb 2021. Masa ni still PKP 2.0 tetapi kerajaan telah umumkan Butik pakaian telah dibenarkan beroperasi namun perlu mengikut SOP yang telah ditetapkan.

 




Jika sebelum ini SOP nya hanya memakai face mask dan jumlah pelanggan dalam butik juga dikawal serta tidak dibenarkan mencuba baju. Sama seperti sebelumnya cuma tambahan pelanggan perlu memakai sarung tangan yang perlu disediakan oleh pihak butik.

 

Shopping Vlog di  Voir Malaysia Cheras Leisure Mall



Ini merupakan kali pertama cik ienakeluar shopping baju selepas PKP 2.0 . Sebelum ni selepas PKP 1.0 Cik iena juga ada buat vlog tapi Cik iena pun lupa ada share atau tidak. Vlog yang sama di Butik Voir Malaysia tapi di One Utama. 


Shopping Vlog di  Voir Malaysia Cheras Leisure Mall



Seperti yang dijangkakan pembukaan butik selepas PKP akan ada diskaun yang menarik. Jadi memang banyak adik Cik iena shopping .Cik iena pun shopping juga tapi lebih pada beli baju anak buah dan adik. Boleh tonton video untuk barang yang kami beli.

 

 

Shopping Vlog di  Voir Malaysia Cheras Leisure Mall

Shopping Vlog di  Voir Malaysia Cheras Leisure Mall

Shopping Vlog di  Voir Malaysia Cheras Leisure Mall

TErima kasih pekerja VOir Cheras LEisure mall yang baik  hati. Siap tolong kami ambilkan gambar lagi. Seronok rasanya bila aunty yang kerja tu cakap dia cam muka Cik iena sebab selalu datang.Kalau anda nak tau  Nak tau diskaun apa  yang iena suka sangat shopping banyak boleh tonton vlog :)

Kalau nak beli online Jenama VOir boleh klik Voir @ Zalora


#ienaeliena #blogger #malaysianblogger #lifestyleblogger




Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve