Produk Gamat AkuaRiz® Baik Untuk Kulit Bermasaalah

Gamat merupakan haiwan marin yang berbentuk timun memanjang dan ianya tidak mempunyai tulang belakang. Gamat merupakan haiwan yang sangat bermanfaat untuk banyak generasi masyarakat. Terdapat lebih kurang 1000 spesis  gamat di lautan namun yang dijadikan bahan makanan tidak lebih dari 40 spesis sahaja.



AkuaRiz® Skin Ease Gamatherapy Cleanser dan AkuaRiz® Skin Ease Intense Repair Cream
Produk Gamat AkuaRiz® Baik Untuk Kulit Bermasaalah


Antara khasiat gamat adalah membekalkan kolagen yang sangat diperlukan oleh tubuh badan manusia. Secara umumnya kolagen pada tubuhm anusia kan berkurangan seiringan dengan bertambahnya usia seseorang. Kolagen diperlukan untuk rambut, kuku, tulang, kulit dan untuk metabolisme didalam tubuh.

Kolagen dari gamat membantu manusia untuk


  • Membantu pertumbuhan jaringan kulit otot dan tulang.
  • Melambatkan penuaan dan mencantikkan kulit.
  • Meningkatkan imuitas tubuh.

Selain dari membekalkan kolagen terdapat banyak lagi kebaikan gamat seperti ianya mengandungi 
Mucopolysacarida
Chondrotin & Glukosmamin
Omega 3
Mineral
Bio Active Element /CGF
Amino
Kondroitin sulfat

21 Manfaat Gamat 

AkuaRiz® Skin Ease Gamatherapy Cleanser dan AkuaRiz® Skin Ease Intense Repair Cream
 
  1. Meningkatkan fungsi regenerasi sel 
  2.  Membantu pengubatan pada penyakit jantung
  3. Membantu pengubatan asam urat
  4. Membantu pengubatan diabetes 
  5.  Membantu pengubatan kolestol
  6. Membantu pengubatan gula dalam darah
  7. Membantu pengubatan hepatitis
  8. Membantu pengubatan hipertensi
  9. Membantu pengubatan lupus 
  10.  Membantu pengubatan maaag (lambung)
  11.  Menyembuh jerawat dan luka-luka
  12. Menyembuh luka kebakaran
  13. Radang paru-paru
  14. Tipus
  15. Tumor
  16.  Stroke
  17. Epilepsi
  18. Asma
  19. Osteoporosis
  20. Ostoearthritis
  21. Menyembuhkan patah tulang


Banyak bukan kebaikan gamat . Baru-baru ini Cik iena mengalami masalah gatal-gatal pada tubuh badan. Cik iena dapati selepas cik iena memakan daging lembu tubuh badan cik iena dinaiki ruam-ruam yang berair dan seperti kudis.



Sebenarnya cik iena memang tak makan daging tapi sekali sekala cik iena cubamakan sedikit. Tapi kali ini cik iena cuba lebih dari kuantiti biasa dan badan cik iena dinaiki ruam gatal-gatal yang berair dan seterusnya menjadi kudis.
Alhamdulillah dengan menggunakan produk mandian serta krim dari Akuariz, ruam-ruam yang berair tersebut cepat kering dan sembuh.  Kebiasaannya kulit cik iena akan lambat sembuh jika ada luka . Berbeza semasa penggunaan mandian dank rim ini.  Ruam-ruam berair tersebut cepat kering dan sembuh. Kulit juga menjadi lembab dan lembut.


AkuaRiz® Skin Ease Gamatherapy Cleanser dan AkuaRiz® Skin Ease Intense Repair Cream
Produk Gamat AkuaRiz® Baik Untuk Kulit Bermasaalah

Antara dua produk gamat yang cik iena gunakan adalah  AkuaRiz® Skin Ease Gamatherapy Cleanser dan AkuaRiz® Skin Ease Intense Repair Cream.

Berikut Cik iena terangkan serba sedikit mengenai kedua-dua produk yang telah cik iena gunakan.

AkuaRiz® Skin Ease Gamatherapy Cleanser.


AkuaRiz® Skin Ease Gamatherapy Cleanser.
AkuaRiz® Skin Ease Gamatherapy Cleanser.



Skin Ease Gamatherapy Cleanser diformulasikan dari proprietary anti-oxidant GPRx™ (Purified Gamat Extract). Ianya digunakan untuk menghidrat, menenangkan dan melegakan kulit yang berisiko & bermasalah secara  perlahan-lahan dan membersihkan tanpa mengeringkan kelembapan kulit.


AkuaRiz® Skin Ease Gamatherapy Cleanser.


Mengandungi ektrak herba yang sangat bermanfaat untuk kulit iaitu:-


  1. Pegaga
  2. Green Tea
  3. Licorice
  4. Rosemary
  5. Japanese Knotweed Root
  6. Skullcap Root
AkuaRiz® Skin Ease Gamatherapy Cleanser mengandungi anti-oksidan yang kuat untuk melegakan kulit daripada kegatalan dan perengsa berbahaya. Pada masa yang sama, ia memberikan kesan pelembap yang tahan lama, menjadikan kulit berasa lembut dan lembut.


AkuaRiz® Skin Ease Gamatherapy Cleanser.


Ia adalah pembersih keseimbangan pH, Bebas SLES / Sabun / Paraben dan lembut untuk kulit kering dan sensitif. Sesuai untuk kegunaan harian dan untuk bayi & kanak-kanak.
1

Kandungan AkuaRiz® Skin Ease Gamatherapy Cleanser.


Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Cocoyl Glutamate, Potassium Cocoyl Glycinate, Glycerin, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Stichopus horrens Extract, Saccharide Isomerate, Citric Acid, Sodium Citrate, Fragrance, Xylitol, Anhydroxylitol, Xylitylglucoside, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Butylene Glycol, Centella Asiatica Extract, Polygonum Cuspidatum Root Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract.


Review AkuaRiz® Skin Ease Gamatherapy Cleanser.




AkuaRiz® Skin Ease Gamatherapy Cleanser.
Penggunaan untuk cik iena adalah untuk mengatasi masalah kegatalan pada kulit akibat alahan makanan. Alhamdulillah penyembuhan lebih awal dari sebelum penggunaan AkuaRiz® Skin Ease Gamatherapy Cleanser ini.


AkuaRiz® Skin Ease Gamatherapy Cleanser ini tidak banyak berbusa berbanding sambun mandian harian yang lain namun ianya mampu membersihkan kekotoran dan memberikan kelembapan serta kesegaran segera selepas memakainya.



Harumannya juga lembut bagi cik iena. Ianya juga mudah dibawa kemana-mana. Sesuai untuk anda yang suka travel terutama buat anda yang mengalami masalah kegatalan pada kulit atau kulit yang mempunyai alahan.







Rating AkuaRiz® Skin Ease Gamatherapy Cleanser.

8/10





2    AkuaRiz® Skin Ease Intense Repair Cream


     AkuaRiz® Skin Ease Intense Repair Cream mengidrat dan merawat kulit bermasalah dengan formula yang sangat berkesan berdasarkan ramuan semula jadi dan saintifik yang diuji. Sifat analgesik gamat dan ekstrak haruan yang digabungkan dengan antioksidan, berfungsi untuk menenangkan dan melegakan kekeringan kulit, kegatalan dan bengkak.



  AkuaRiz® Skin Ease Intense Repair Cream
AkuaRiz® Skin Ease Intense Repair Cream


AkuaRiz® Skin Ease Intense Repair Cream



Selain daripada itu krim ini juga adalah sebagai ubat pemeliharaan yang sempurna untuk kulit kering, gatal dan sensitif. Perumusannya yang unik bukan hanya sangat melembapkan, tetapi juga kaya dengan gamat tulen dan ikan haruan atau ekstrak ikan Haruan.


  AkuaRiz® Skin Ease Intense Repair Cream  Kehebatan penyembuhan Haruan


Profesor Abdul Manan Mat Jais telah meluangkan masa 3 dekad dalam R & D untuk mendedahkan sifat kesihatan ikan haruan, atau Channa Striatus. Kajian menunjukkan bahawa ekstrak haruan mengandungi 17 jenis asid amino termasuk asid amino penting seperti Aspartik Asid, Glutamic, Glycine, dan Leucine. Asid amino adalah blok bangunan protein dan penting dalam memperbaharui sel-sel kulit anda.
 
Kajian juga menunjukkan bahawa haruan juga kaya dengan asid lemak seperti Omega-3 dan Omega-6 Arachidonic Acid. Seperti yang kita ketahui, Omega-3 adalah kritikal dalam mengekalkan kulit terhidrat dan kelihatan mengurangkan keadaan kulit keradangan. Ciri-ciri penyembuhan terapi luka haruan yang digabungkan dengan gamat menghilangkan pelbagai penyakit kulit seperti lepuh gatal, dan kemerahan yang disebabkan oleh dermatitis dan bengkak.

Krim yang sangat menghidratkan bebas daripada steroid dan mudah diserap ke dalam kulit. Ia membantu mengunci kelembapan untuk mengelakkan kehilangan air epidermis (TEWL). AkuaRiz® Skin Ease juga mengandungi gabungan 7 ekstrak herba untuk melegakan dan memperbaiki kulit anda dengan berkesan. Gabungan antioksidan Pegaga, Teh Hijau, Licorice, Rosemary, Root Knotweed Jepun dan Root Skullcap menghapus kesan merosakkan radikal bebas pada kulit.



AkuaRiz® Skin Ease Repair Cream Intense meningkatkan kelembapan kulit anda dan berkesan merawat keadaan kulit seperti ekzema dan psoriasis. Hidrasi dan sembuh kulit anda dengan ubat ini untuk meningkatkan kelembapan.

 


Kandungan AkuaRiz® Skin Ease Intense Repair Cream


Akua, Stichopus horrens extract, Petrolatum, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Dimethicone, Butylene Glycol, PEG 100 Stearate, Glyceryl Stearate, Polysorbate 20, Laureth-7, C12-13 Isoparaffin, Cetearyl Glucoside, Polycrylamide, Caprylyl Glycol, Fish Extract, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Centella Asiatica Extract, Polygonum Cuspidatum Root Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract.


Review AkuaRiz® Skin Ease Intense Repair Cream


Penggunaan untuk cik iena adalah untuk mengatasi masalah kegatalan pada kulit akibat alahan makanan. Alhamdulillah penyembuhan lebih awal dari sebelum penggunaan AkuaRiz® Skin Ease Intense Repair Cream ini.


AkuaRiz® Skin Ease Intense Repair Cream ini tidak melekit dan sangat mudah meresap. Harumannya juga lembut bagi cik iena. Sesuai untuk anda yang mengalami masalah kegatalan pada kulit atau kulit yang mempunyai alahan.

Rating AkuaRiz® Skin Ease Intense Repair Cream

 8/10

Tutorial Pembelian Online Produk Akuariz


Langkah 1


Langkah 2

Langkah 3

Langkah 4 : 
Continue Shopping or Proceed To Checkout.

Tutorial Pembelian Online Produk Akuariz

Untuk maklumat lanjut mengenai produk sila rujuk

Website | Facebook | Instagram 
Email :  info@manfortlab.com
Tel : +603-7931 3611 | 1700-81-8687
Alamat :
207 , Block B,
Pusat Perdagangan Phileo Damansara 2,
15, Jalan 16/11,
46350 Petaling Jaya




Percetakan kenanga Sdn Bhd Tawar Servis Percetakan Murah

Industri percetakan semakin berkembang luas . Permintaan dalam industri pencetakan sentiasa meningkat dan tidak pernah terhenti terutama untuk produk seperti baju , kotak pembungkusan, alat tulis dan lain-lain lagi. Selaras dengan permintaan yang tinggi , wujud pelbagai syarikat percetakan yang bersaing secara sihat.

Antara Syarikat percetakan yang sedang berkembang maju dengan menawarkan servis perkhidmatan yang terbaik adalah Syarikat Percetakan kenanga Sdn Bhd


 
Percetakan kenanga Sdn Bhd Tawar Servis Percetakan Murah
Percetakan kenanga Sdn Bhd

Syarikat Percetakan kenanga Sdn Bhd


Syarikat Percetakan Kenanga Sdn Bhd merupakan sebuah syarikat percetakan berstatus Bumiputera yang dilindungi oleh Memorandum and Articles (M&A) di bawah Akta Syarikat 1965. Penubuhan Percetakan Kenanga bertujuan untuk bersaing secara sihat dengan kilang-kilang percetakan yang sedia ada bagi menghasilkan bahan cetakan yang bermutu tinggi.


Percetakan kenanga menggunakakan Mesin-mesin yang berteknologi tinggi, canggih serta terkini (up to date). Antara mesin-mesin yang digunakan adalah seperti berikut: 

  • Mitsubishi Daiya 4 colour
  • Mitsubishi Diamond 6 colour
  • UV & Laminating Machine
  • Digital Xerox 80 (Latest Model)
  • Diecut
  • Side Glue
  • CTP (Computer To Plate)
  • Folding Machine
  • Stiching Machine
  • Perfect Binding
Percetakan kenanga Sdn Bhd Tawar Servis Percetakan Murah





Berbekalkan dengan pengalaman yang ada, Percetakan kenanga mampu berdiri sama tinggi dengan kilang-kilang percetakan yang lain kerana mereka amat menitikberatkan kualiti sorta berusaha untuk memenuhi harapan dan permintaan pelanggan dalam setiap cetakan yang dihasilkan.


Percetakan kenanga  mempunyai Visi tersendiri dimana mereka berusaha untuk menjadi salah satu kilang percetakan Bumiputera yang unggul, berwawasan, berdaya saing, innovatif serta kreatif dalam menghasilkan bahan-bahan cetakan yang berkualiti tinggi.

Syarikat Percetakan Kenanga ini mensasarkan agensi-agensi kerajaan, separa kerajaan dan swasta sebagai pelanggan. 

Percetakan kenanga Sdn Bhd Tawar Servis Percetakan Murah

Your Trust, Our Virtue

Dengan menggunakan slogan " Your Trust, Our Virtue" iaitu mengutamakan kepuasan pelanggan dengan memberi perkhidmatan percetakan yang terbaik, Percetakan kenanga amat menitikberatkan kualiti serta mutu pada setiap percetakan mereka.


Selain itu, Carta organisasi yang teratur membolehkan Percetakan kenanga mempunyai perhubungan yang sangat baik serta akrab dengan pekerja. Setiap pekerja baru diberi Iatihan yang intensif. Percetakan kenanga  mempunyai pekerja yang mahir dan berpengalaman lama.


Percetakan kenanga Sdn Bhd Tawar Servis Percetakan Murah

Disamping itu Percetakan Kenanga Sdn Bhd juga mempunyai hubungan yang baik dengan pembekaI-pembekal bahan mentah dan peralatan yang berkaitan. Dengan jalinan hubungan yang baik ini juga dapat meningkatkan produktiviti Percetakan kenanga dan dapat menawarkan harga yang lebih murah berbanding syarikat percetakan yang lain.



Perkhidmatan Printing Percetakan kenanga


  1. Offset Printing
  2. Premium Gift 
  3. Digital Printing
  4. Stationary Supply



percetakan offset / offset printing
percetakan offset / offset printing

percetakan cenderahati dan hadiah

Percetakan digital / digital printing
Percetakan digital / digital printing


 Pelanggan Syarikat Percetakan kenanga Sdn Bhd



Antara Pelanggan Syarikat Percetakan kenanga Sdn Bhd

Antara Pelanggan Syarikat Percetakan kenanga Sdn Bhd

Antara Pelanggan Syarikat Percetakan kenanga Sdn Bhd

Antara Pelanggan Syarikat Percetakan kenanga Sdn Bhd

Antara Pelanggan Syarikat Percetakan kenanga Sdn Bhd


Untuk maklumat lanjut sila layari laman web atau laman sosial dibawah:-



Website | Facebook | Instagram Email

 atau terus ke premis perniagaan yang beralamat di

No. 42 , Jalan Inang 4 ,
Paya Rumput Utama ,
76450 Melaka
Tel / Fax:
+606 - 233 9944

HP : +6017-663 2373 




Kulit Cantik Sihat Dengan Essential Beauty Serum Zaffy.co

Serum merupakan produk berupa gel atau cairan berasaskan  air yang ringan pada kulit. Serum berbeza dari pelembab dan mempunyai manfaat lebih banyak dan memberi kesan lebih efektif berbanding pelembab.


Essential Beauty Serum Zaffy.co


Serum memiliki konsentrasi tinggi bahan aktif seperti antioksidan, vitamin, pencerah kulit, peptida, hidrator, atau exfoliator. Ianya lebih cepat menembusi dan diserap oleh kulit lebih baik dari pelembab. Namun penggunaan kedua-dua serum dan pelembab adalah lebih baik untuk mendapatkan kesan yang cepat.


Walaubagaimanapun dalam kesibukan wanita berkerjaya di luar sana seperti Cik iena khususnya,  Pemakaian pelbagai jenis krim memerlukan masa yang banyak. Disebabkan faktor kesibukan atau kesuntukan waktu. Cik iena lebih selesa  hanya menggunakan serum kulit wajah sebagai penjagaan harian kulit wajah..

Essential Beauty Serum Zaffy.co
Essential Beauty Serum Zaffy.co


Penggunaan serum ini sahaja sememangnya mudah. Ianya juga kecil dan mudah di bawa kemana-mana. Mudah di bawa ke pejabat . Selepas solat hanya gunakan serum untuk penjagaan wajah sudah cukup memadai di waktu pejabat.

Di sini Cik iena ingin berkongsi Serum yang sedang Cik iena amalkan iaitu   Essential Beauty Serum dari Zaffy.co .

Essential Beauty Serum Zaffy.co
Essential Beauty Serum Zaffy.co

MULTIVITAMIN SERUM INFUSED WITH 24K GOLD | Essential Beauty Serum Zaffy.co 


Merupakan produk keluaran Zaffy.co di mana ianya merupakan Serum yang selamat di gunakan . Serum ini mempunyai pengesahan KKM. Tambahan lagi Serum ini juga diakui berkesan oleh selaku founder nya sendiri yang telah menjadi Testimoni.


Essential Beauty Serum Zaffy.co
Essential Beauty Serum Zaffy.co

Masalah kulit yang agak teruk dialami oleh beliau sembuh setelah beliau menggunakan Serum ini. Serum ini dapat membantu anda yang mempunyai masalah jerawat, jeragat dan parut . Ia dapat membantu dari pembiakan jerawat serta dapat merawat jerawat serta jeragat dan seterusnya dapat memudarkan parut jerawat serta jeragat.


TESTIMONI FOUNDER @zaffy.co
TESTIMONI FOUNDER @zaffy.co

Selain itu juga ianya membantu melembab serta mencerahkan kulit wajah dan juga kulit badan. Ya kulit badan. Ianya tidak terhad penggunaannya pada wajah sahaja . Anda juga boleh menggunakannya di tubuh badan anda sekiranya anda mempunyai masalah pada kulit tubuh badan anda.
 

Notification Number : NOT180104751K
Produk Name : MULTIVITAMIN SERUM INFUSED WITH 24K GOLD


SERUM UNTUK MERAWAT KULIT ROSAK AKIBAT MERKURI! 




Serum ini juga mampu untuk merawat masalah kulit wajah anda yang telah dicemari oleh Merkuri. Kulit yang rosak akibat pegambilan produk yang mengandungi merkuri boleh di rawat dengan menggunakan serum ini.

Essential Beauty Serum Zaffy.co
Essential Beauty Serum Zaffy.co


Ianya mampu mengembalikan kepada kulit asal dan seterusnya penggunaan yang berterusan serta konsisten mampu merawat masalah kulit serta melembab dan mencerahkan wajah anda.


KEBAIKAN  ESSENTIAL BEAUTY SERUM ZAFFY.CO



1.    Sesuai untuk semua jenis kulit
2.    Boleh digunakan sebagai makeup base
3.    Boleh dipakai di wajah dan anggota badan yang lain
4.    Mengurangkan garis halus dan kedutan
5.    Mencerahkan kulit
6.    Melembabkan kulit
7.    Memudarkan parut jerawat dan juga parut eksiden
8.    Memudarkan jeragat
9.    Mengecilkan pori-pori terbuka
10.    Mengurangkan whitehead/blackhead
11.    Menyembuhkan kulit rosak akibat tersalah guna produk ada merkuri/ bahan berbahaya yang lain
12.    Sesuai digunakan untuk lelaki dan wanita
13.    Mengurangkan lingkaran mata hitam
14.    Menghilangkan ‘eye bag’
15.    Mengurangkan minyak di kulit wajah yang berminyak


INGREDIENTS


1.    Vitamin A
2.    Vitamin K
3.    Vitamin E
4.    Vitamin C
5.    Aloe Vera
6.    Argan oil
7.    Apple Stemcell
8.    Collagen
9.    24K Gold



CARA PENGGUNAAN ESSENTIAL BEAUTY SERUM ZAFFY.CO

Di aplikasikan pada wajah selepas mencuci wajah dan sebelum mengenakan apa-apa krim wajah . D iamalkan sekurang-kurangnya Dua kali sehari iaitu pada waktu pagi dan malam .

CARA PENGGUNAAN ESSENTIAL BEAUTY SERUM ZAFFY.CO
CARA PENGGUNAAN ESSENTIAL BEAUTY SERUM ZAFFY.CO


Cik iena amalkan 4 Kali sehari iaitu pada waktu pagi (di rumah) , selepas zohor (di pejabat), selepas asar (di pejabat) dan pada waktu malam (di rumah).

VIDEO TUTORIAL ESSENTIAL BEAUTY SERUM ZAFFY.CO


REVIEW ESSENTIAL BEAUTY SERUM ZAFFY.CO

Cik iena sememangnya sangat suka akan serum ajaib ini . Sangat mudah di gunakan serta mudah di bawa kemana-mana termasuk ke pejabat mahupun untuk travel . Serum ini Cik iena hanya aplikasikan pada kulit wajah kerana Cik iena tidak mempunyai masalah pada kulit tubuh badan.

Essential Beauty Serum Zaffy.co
Essential Beauty Serum Zaffy.co


Dalam usia 30 an ini Cik iena perlu menitikberatkan soal penjagaan wajah  supaya tidak muncul garis-garis penuaan . Maka dengan itu Serum ini sangat sesuai kerana ianya membantu Cik iena dari segi menghalang pembentukan garis-garis halus dan kedutan pada wajah disamping mengecilkan pori terbuka serta melembabkan dan mencerahkan kulit.


Essential Beauty Serum Zaffy.co


Almaklumlah di usia 30 an kulit kita sememangnya akan kering. Jadi dengan adanya serum ini ianya membantu melembabkan wajah Cik iena di samping beberapa fungsi kecantikan yang lain bagi memastikan kulit Cik iena kekal sihat dan cantik tanpa masalah jerawat dan masalah kulit kering yang menyebabkan garisan halus muncul yang mana garisan halus ini lah yang akan menampakkan wajah kita agak berusia.


Essential Beauty Serum Zaffy.co
Essential Beauty Serum Zaffy.co


Mesti terkejut usia Cik iena 33 kan . Rata-rata rakan yang Cik iena kenal terkejut bila Cik iena beritahu usai Cik iena. Semua ingat Ci iena dalam lingkungan 25 tahun . Cik iena  sememangnya sangat menitik beratkan soal penjagaan kulit wajah agar tidak kelihatan seperti usia Cik iena. Cik iena nak kelihatan muda selalu . Jadi anda juga boleh cuba ok . Tak salah mencuba. Yang mana sesuai dengan anda teruskan pengunaan okay :)


Essential Beauty Serum Zaffy.co


Kepada anda yang berminat untuk cuba produk ini boleh  Whatsapp 011-37304504 or visit INSTAGRAM @zaffy.co


Nota : Artikel ni dah lama tulis tapi baru post :D







Turunkan Berat Badan Tanpa Berlapar Dengan ShakeITZ Selfie Drink

Tubuh yang lansing sememangnya menjadi dambaan kaum Hawa. Tubuh badan yang  terbentuk cantik yang mempunyai ukuran  pinggang yang kecil seperti kerengga sememangnya diidamkan tidak kiralah wanita itu sudah berumah tangga mahupun belum.



ShakeITZ Selfie Drink
ShakeITZ Selfie Drink

Bagi wanita yang belum berkahwin pastinya mereka menitikberatkan tentang penjagaan tubuh badan. Kebanyakan wanita mengidamkan bentuk tubuh yang ramping. Bagi yang telah berumahtangga pastinya penjagaan bentuk tubuh badan ini penting untuk menambat hati suami.
Selain memiliki tubuh badan yang cantik, kulit yang cantik juga sangat di impikan kaum hawa.



ShakeITZ Selfie Drink
ShakeITZ Selfie Drink



Jadi di sini cik iena ingin mencadangkan kepada anda diluar sana yang mengalami masalah berat badan berlebihan dan anda inginkan tubuh yang lansing serta kulit yang cantik anda boleh mencuba ShakeITZ Selfie Drink  dari  BMAR EMPIRE TRADING. 
Jom cik iena kongsikan serba sedikit mengenai ShakeITZ Selfie Drink.



Apa itu ShakeITZ Selfie Drink



ShakeITZ Selfie Drink merupakan minuman tambahan yang diperkayakan dengan Gluthathione, Vitamin C dan Apple Stemcell.  Minuman tambahan ini dikatakan dapat meningkatkan kadar metabolisme badan selain membantu melancarkan pembuangan sisa toksik dalam badan.


ShakeITZ Selfie Drink
ShakeITZ Selfie Drink



Secara langsung ianya dapat menurunkan berat badan secara semulajadi dan sihat. Minuman tambahan ini berperisa epal hijau . Pada anda yang takut ingin mengamalkan Minuman tambahan untuk mengurangkan berat badan yang mana mungkin anda takut akan rasanya yang kurang enak. Dengan ShakeITZ Selfie Drink ini anda tidak perlu khuatir kerana ianya berperisa Epal hijau dan sedap untuk di minum.


ShakeITZ Selfie Drink



Rasa Epal hijaunya pula tidak lah terlalu masam. Mungkin juga ada diantara anda yang tidak gemar minumam masam. Pada Cik iena kadar kemasaman nya biasa-biasa. Tidak terlalu masam untuk anda yang suka makanan atau minuman yang masam seperti cik iena.


Kandungan ShakeITZ Selfie Drink


Bahan-bahan terkandung dalam minuman tambahan ini adalah ekstrak Teh Hijau, Garcinia Cambogia, biji Kopi Hijau, Vitamin E, Fenugreek dan Sucrose.
Antara khasiat-khasiat dari bahan-bahan ini adalah seperti berikut:



ShakeITZ Selfie Drink


Kebaikan ShakeITZ Selfie Drink


Kandungan formula dari minuman tambahan ini memberi kebaikan seperti berikut:



ShakeITZ Selfie Drink
  • Menurunkan berat badan dengan pantas.
  • Mengempiskan perut.
  • Menghilangkan lemak degil.
  • Dapat mengawal selera makan.
  • Pinggang menjadi ramping.
  • Kulit menjadi lebih putih, cerah dan lembut.
  • Membakar lemak dari dalam.
  • Mengeluarkan toksin dan mencuci usus.
  • Melawaskan pembuangan air besar.
  • Meningkatkan kadar metabolisme.
  • Membakar kalori berlebihan.
  • Menghalang pembentukan lemak.
  • Menghalang kolesterol jahat.


Cara Pengambilan & Penyediaan ShakeITZ Selfie Drink:


Sekotak ShakeITZ Selfie Drink ini mengandungi 15 paket (20gm) dan setiap paket mengandungi 90 kcal bersamaan 380 kj. Anda hanya perlu minum sepaket sehari sebelum sarapan pagi ketika perut masih kosong.


ShakeITZ Selfie Drink
ShakeITZ Selfie Drink


Untuk pengetahuan anda tidak perlu berlapar dan anda boleh makan seperti biasa.
Jadi ianya sangat sesuai untuk anda yang gemar makan tetapi ingin kelihatan kurus.Apa yang paling penting adalah anda perlu minum 3 liter air putih setiap hari bagi mendapatkan hasil yang maksima.

Cara penyediaannya sungguh mudah dengan 3 langkah sahaja

Koyakkan sachet dan masukkan ke dalam air suam atau sejuk
shake (jika menggunakan shaker) atau kacau sehingga rata
Minum

Review ShakeITZ Selfie Drink




Review cik iena dari segi rasa ianya sedap dan cik iena yakin anda juga akan suka akan rasa epal hijau . Setakat yang cik iena cuba, kesan yang cik iena dapat rasakakn secara langsung adalah pembuangan air besar yang lancar.

Review ShakeITZ Selfie Drink
Review ShakeITZ Selfie Drink





Untuk pengetahuan Cik iena mengalami masalah pembuangan air besar. Jika orang lain setiap hari buang air besar, tidak pada Cik iena. Dengan mengamalkan ShakeITZ Selfie Drink, masalah Cik iena ini dapat diatasi . Buang air besar pun bukanlah seperti produk penurunan berat badan lain yang membuat kita terasa seperti cirit birit. ianya pembuangangan air besar yang normal dan lancar.

Untuk cik iena yang mengalami masalah pembuangan besar ni bila buang air besar keras tau..haha okay so rasanya boleh faham review yang ni kan. Dari segi selera makan, selera makan Cik iena berkurang . Biasanya Cik iena tak boleh bau makanan mesti nak makan berbeza semasa pengambilan ShakeITZ Selfie Drink, tiada rasa nak makan bila bau makanan di pantry pejabat :)


Review ShakeITZ Selfie Drink
Review ShakeITZ Selfie Drink




Dari segi penurunan berat badan masih belum nampak lagi . Mungkin Cik iena perlu amalkan dua ke tiga kotak. Namun perlu anda tahu kesan setiap individu adalah berlainan. Jadi untuk anda yang ingin kurus dan tidak ingin berlapar serta dalam masa yang sama ingin kulit cantik. Anda boleh cuba ShakeITZ Selfie Drink ini.



Testimoni ShakeITZ Selfie Drink




Kalau dengan review cik iena baru sikit sebab tak sampai sekotak pun minum lagi kan. Apa kata cik iena kongsi Testimoni pengguna lain bila menggunakan ShakeITZ Selfie Drink ini:

ShakeITZ Selfie Drink Testimoni
ShakeITZ Selfie Drink Testimoni



ShakeITZ Selfie Drink Testimoni
ShakeITZ Selfie Drink Testimoni

ShakeITZ Selfie Drink Testimoni
ShakeITZ Selfie Drink Testimoni




Bagi anda yang ingin mendapatkan produk ShakeITZ Selfie Drink ini, anda boleh hubungi BMAR EMPIRE TRADING di no hotline 018-7660532

Untuk dapatkan maklumat lanjut tentang ShakeITZ Selfie Drink ini, anda boleh mengikut laman media social mereka di:















Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve