Tawaran Bayaran Balik Separuh Harga di Lulu Hypermarket

Sempena Women International Day ini terdapat banyak pengusaha produk mahupun pengusaha pusat membeli-belah membuat Jualan Murah Sempena hari Women International Day teristimewa buat menghargai pelanggan setia mereka khususnya. Tidak terlepas juga LuLu Hypermarket . LuLu Hypermarket merupakan Hypermarket Arab berkonsep halal yang semakin mendapat tempat dihati rakyat Malaysia.


Tawaran Bayaran Balik Separuh Harga di Lulu Hypermarket
Tawaran Bayaran Balik Separuh Harga di Lulu Hypermarket




Bersempena Women International Day baru-baru ini LuLu Hypermarket telah menawarkan Pembelian Eklusif bayaran balik separuh harga bagi barangan  fashion, kasut, beg tangan wanita, sari dan churidar. .


Tawaran Bayaran Balik Separuh Harga di Lulu Hypermarket


Tawaran Bayaran Balik Separuh Harga di Lulu Hypermarket
Tawaran Bayaran Balik Separuh Harga di Lulu Hypermarket



Berita gembira buat anda penduduk kota Kuala Lumpur,  Untuk pengetahuan Lulu hypermarket sedang melangsungkan promosi hebat sempena Hari wanita dengan menawarkan Pembelian Eklusif bayaran balik separuh harga .

Tawaran Hebat ini berlansung bermula dari 1 March 2019 Hingga 24 March 2019. Walaubagaimanapun tawaran ini hanya sah untuk bahagian fashion, kasut, beg tangan wanita, sari dan churidar.

Tawaran Bayaran Balik Separuh Harga di Lulu Hypermarket
Tawaran Bayaran Balik Separuh Harga di Lulu Hypermarket


Syarat untuk anda nikmati tawaran ini adalah hanya dengan berbelanja minumum RM100  dari barangan di bahagian fashion, kasut, beg tangan wanita, sari dan churidar  kemudian anda akan di beri bayaran balik separuh harga dari hasil belian anda.

Contoh Bayaran Balik Separuh Harga

  • Dengan setiap pembelian RM100 anda akan dapat baucar membeli belah RM50
  • Dengan setiap pembelian RM150 anda akan dapat baucar membeli belah RM75
  • Dengan setiap pembelian RM200 anda akan dapat baucar membeli belah RM100
  • Dengan setiap pembelian RM250 anda akan dapat baucar membeli belah RM125
  • Dengan setiap pembelian RM300 anda akan dapat baucar membeli belah RM150
  • Dengan setiap pembelian RM350 anda akan dapat baucar membeli belah RM175
  • Dan Seterusnya :)


Voucher tersebut anda kan terima di resit pembayaran anda dan ianya hanya boleh di tebus keatas barangan pada katagori yang sama. Maksudnya jika anda beli beg tangan wanita, anda perlu menebus voucher dengan membeli beg tangan wanita juga.

Tawaran Bayaran Balik Separuh Harga di Lulu Hypermarket
Tawaran Bayaran Balik Separuh Harga di Lulu Hypermarket



Menarik Bukan ? jadi jom sama-sama kita ambil peluang ni untuk membeli-belah. Hari raya Aidilfitri semakin menghampiri kita. Jadi kita boleh buat persedian awal beli apa yang patut di bahagian fashion untuk penuhi keperluan raya 2019 nanti.





Bagi yang masih belum mengetahui akan kewujudan Lulu Hypermarket . Untuk pengetahuan Lulu Hypermarket Caps Square merupakan Cawangan pertama yang dibuka di Malaysia. Ianya terletak bersebelahan dengan Jakel Mall di Caps Square Kuala Lumpur, Jalan Munshi Abdullah.



Lulu Fashion Store




LuLu fashion Store menawarkan pakaian untuk lelaki, wanita dan kanak-kanak daripada pelbagai jenama tanah air dan juga antarabangsa. Di Bahagian ni terdapat banyak pakaian wanita dan lelaki serta kanak-kanak.

Bahagian Fashion di LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian Fashion di LuLu Hypermarket Kuala Lumpur


Untuk nikmati tawaran bayaran separuh harga tu, anda boleh membeli belah di bahagian ini. Boleh lah membeli-belah keperluan raya 2019 nanti. Buat persedian awal bagus juga. nanti takda lah kelam kabut masa bulan ramadhan nak fikir tentang keperluan raya .




Bahagian Fashion di LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian Fashion di LuLu Hypermarket Kuala Lumpur

Bahagian Fashion di LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian Fashion di LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian Fashion di LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian Fashion di LuLu Hypermarket Kuala Lumpur


Bahagian Fashion di LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian Fashion di LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian Fashion di LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian Fashion di LuLu Hypermarket Kuala Lumpur

Bahagian Fashion di LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian Fashion di LuLu Hypermarket Kuala Lumpur


Bahagian Fashion di LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian Fashion di LuLu Hypermarket Kuala Lumpur

Bahagian Fashion di LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian Fashion di LuLu Hypermarket Kuala Lumpur


Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Tawaran Bayaran Balik Separuh Harga di Lulu Hypermarket





Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Tawaran Bayaran Balik Separuh Harga di Lulu Hypermarket

LuLu Celebrate




LuLu Celebrate menawarkan koleksi pakaian tradisional india dan juga pakaian-pakaian lain yang berkaitan . Di sini terdapat pelbagai jenis kain terbaik untuk di jadikan sari, malahan terdapat juga instant sari di jual.



Bahagian LuLu Celebrate di  LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian LuLu Celebrate di  LuLu Hypermarket Kuala Lumpur




Bahagian LuLu Celebrate di  LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian LuLu Celebrate di  LuLu Hypermarket Kuala Lumpur

Untuk pengetahuan anda, sutera yang terdapat di LuLu diimport khas dari India. Sekiranya anda berasa ragu-ragu atau perlukan bantuan dalam pemilihan fabrik, anda boleh minta bantuan pendapat pada konsultan professional berpengalaman dalam mendapatkan hasil terbaik daripada fabrik pilihan anda.

Bahagian LuLu Celebrate di  LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian LuLu Celebrate di  LuLu Hypermarket Kuala Lumpur

Terbaru di Lulu Hypermarket kini mereka menawarkan kain sari khas untuk baju kurung. Jika sebelum ini hanya terdapat kain sari untuk sari. Kali ini mereka menawarkan kain sari khas untuk di jahit baju kurung. Jadi tak perlu lah tukang jahit anda peinng-pening macam mana nak potong kain sari untuk di jadikan baju kurung.


Bahagian LuLu Celebrate di  LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian LuLu Celebrate di  LuLu Hypermarket Kuala Lumpur


Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian LuLu Celebrate di  LuLu Hypermarket Kuala Lumpur

Bahagian LuLu Celebrate di  LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian LuLu Celebrate di  LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian LuLu Celebrate di  LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian LuLu Celebrate di  LuLu Hypermarket Kuala Lumpur

Istimewa buat anda, dapatkan promosi bayaran separuh harga di LuLu Celebrate. Jangan lepaskan peluang keemasan ini. Bayaran balik separuh harga boleh dikatakan sangat berbaloi. Bolah lah anda membeli belah untuk pakaian perayaan untuk Hari Hara Aidilfitri 2019.


Cik iena sendiri pernah membeli kain sari di sini dan cik iena berpuas hati dengan kualiti kain sari yang Cik iena beli.


Household Dan Elektrical/Gadjet


Bahagian  Elektrical/Gadjet  di Lulu Hypermarket juga sangat menarik. Ia terletak di Tingkat 2.Terdapat pelbagai barangan elektrik dan gajet dari pelbagai jenama boleh anda beli di sini. .

Bahagian Elektrikal / Gadjet di  LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian Elektrikal / Gadjet di  LuLu Hypermarket Kuala Lumpur


Bahagian Elektrikal / Gadjet di  LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian Elektrikal / Gadjet di  LuLu Hypermarket Kuala Lumpur


Bahagian Elektrikal / Gadjet di  LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian Elektrikal / Gadjet di  LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Untuk pengetahuan anda barangan elektikal dan gadjet disini juga boleh dikatakan murah. Rakan-rakan social media cik iena juga katakan begitu. Harga yang ditawarkan amat berpatutan. ramai juga kawan ke sini untuk membeli barangan elektikal dan gadget.



Di tingkat yang sama iaitu dua , di bahagian household, terdapat pelbagai  barangan rumah dan dapur boleh di dapati di sini, terdapat pinggan, kuali, sofa dan macam-macam lagi barang dengan potongan harga yang cukup murah.

Bahagian Household di  LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian Household di  LuLu Hypermarket Kuala Lumpur

Bahagian Household di  LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian Household di  LuLu Hypermarket Kuala Lumpur


Bahagian Household di  LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian Household di  LuLu Hypermarket Kuala Lumpur


Bahagian Household di  LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian Household di  LuLu Hypermarket Kuala Lumpur



Groceries


Ini adalah yang paling Cik iena gemari Bahagian groceries Barangan di bahagian groceries di Lulu memang murah-murah. Kalau tiada promosi pun masih murah. Alang-alang dah membeli belah barangan fashion untuk tawaran bayaran balik separuh harga tu jangan lupa turun ke tingkat bawah dan beli  barangan keperluan dapur yang sememangnya kita perlukan dalam kehidupan seharian.


Bahagian Groceries LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian Groceries LuLu Hypermarket Kuala Lumpur

Sejujurnya Cik iena sangat suka beli groceries di Lulu . Terdapat banyak pilihan dan banyak tawaran harga murah. Keadaan pasaraya yang tersusun kemas, cantik serta luas membuatkan anda berasa selesa membeli belah disini cuma pada hujung minggu kebiasaannya Lulu di hujani ramai pengunjung .



Bahagian Groceries LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian Groceries LuLu Hypermarket Kuala Lumpur






Bahagian Groceries LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian Groceries LuLu Hypermarket Kuala Lumpur

Bahagian Groceries LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian Groceries LuLu Hypermarket Kuala Lumpur


Bahagian Groceries LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian Groceries LuLu Hypermarket Kuala Lumpur





Bahagian Groceries LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian Groceries LuLu Hypermarket Kuala Lumpur



Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Segar-segar ikan ikan di LuLu




Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian Groceries LuLu Hypermarket Kuala Lumpur



Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian Groceries LuLu Hypermarket Kuala Lumpur



Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian Groceries LuLu Hypermarket Kuala Lumpur



Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian Groceries LuLu Hypermarket Kuala Lumpur



Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian Groceries LuLu Hypermarket Kuala Lumpur

Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian Groceries LuLu Hypermarket Kuala Lumpur

Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian Groceries LuLu Hypermarket Kuala Lumpur



Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian Groceries LuLu Hypermarket Kuala Lumpur

Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Bahagian Groceries LuLu Hypermarket Kuala Lumpur











Kepada anda di luar sana terutamanya buat penduduk di kota Kuala Lumpur, jangan lepaskan peluang keemasan ini. Pembelian Eklusif bayaran balik separuh harga  berlansung bermula dari 1 March 2019 Hingga 24 March 2019 untuk bahagian fashion, kasut, beg tangan wanita, sari dan churidar.
.

Tawaran Bayaran Balik Separuh Harga di Lulu Hypermarket
Tawaran Bayaran Balik Separuh Harga di Lulu Hypermarket

Kadar Parking LuLu Hypermarket


  • Kadar Parking adalah RM4 untuk jam pertama.
  • RM3 untuk jam yang berikutnya
  • RM 4 Sekali Masuk Selepas Jam 6 Ptg sehingga 7 pagi. 
  • Denda RM30 sekiranya tiket Hilang

Hasil Membeli Belah Hari Pertama
Kadar parking lulu hypermarket






 Katalog Promosi LuLu Mom And Baby

Seleain dari tawaran bayaran balik separuh harga terdapat juga tawaran hebat lain untuk barangan ibu dan bayi  iaitu LuLu Mom And BAby bermula 1 hingga 17 March 2019.


LuLu Mom And BAby bermula 1 hingga 17 March 2019.
LuLu Mom And BAby bermula 1 hingga 17 March 2019.



Untuk melihat gambar katalog  Katalog Promosi  LuLu Mom And Baby sila klik sini


.

Katalog Promosi LuLu Weekend Flash

Seleain dari tawaran-tawaran diatas terdapat juga tawaran hebat lain untuk barangan keperluan harian dan elektrikal yang terkini dan berkualiti tinggi iaitu LuLu Weekend Flash  bermula 15 hingga 18 March 2019.


LuLu Weekend Flash  bermula 15 hingga 18 March 2019.
LuLu Weekend Flash  bermula 15 hingga 18 March 2019.

Untuk melihat gambar katalog  Katalog Promosi  LuLu Weekend Flash sila klik sini


Untuk Maklumat Lanjut Layari


Website :  www.luluhypermarket.com
Facebook : LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Instagram : luluhypermarketkl
Telefon :  017-644 4200.
Alamat :  LOT 159, Jalan Munshi Abdullah, City Centre, 50100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur








Project B Hydrolyzed Collagen Peptide And Natural Fruit Booster

Wanita dan kecantikan berpisah tiada. Dalam kesibukan bekerja adakalanya wanita tidak mempunyai masa untuk menguruskan kecantikan diri untuk memakai pelbagai produk kecantikan pada wajah khususnya.

Dengan adanya supplement kecantikan ini sedikit sebanyak ianya dapat membantu wanita yang sibuk untuk mendapatkan kulit yang cantik dan sihat tanpa perlu mengamalkan pelbagai produk kecantikan wajah. Namun adalah lebih baik sekiranya kedua produk kecantikan dan produk makanan tambahan/supplement di amalkan dalam masa yang sama supaya kesannya lebih efektif dan pantas.

Di sini Cik iena ingin kongsikan Supplement kecantikan yang sedang Cik iena amalkan iaitu Project B Hydrolyzed Collagen Peptide And Natural Fruit Booster.


Project B Hydrolyzed Collagen Peptide And Natural Fruit Booster
Project B Hydrolyzed Collagen Peptide And Natural Fruit Booster



Project B Hydrolyzed Collagen Peptide 5,000mg



Project B Hydrolyzed Collagen Peptide 5,000mg mengandungi 100%   Peptida kolagen molekul rendah hidrolisis di mana ianya menggunakan teknologi yang dipaten dari Itali untuk mengeluarkan kolagen berkualiti tinggi. Tanda dagangan proprietari ini diperkuat dengan 10 ekstrak di bawah trademark of Coll10 +, yang mampu memberikan lebih daripada 32 manfaat maksima.

Formula proprietari ini telah dikaji secara teliti dan berhati-hati dengan penemuan  11 fungsi ramuan terbaik. Projek ini telah dikaji dan ditapis dengan berhati-hati selama lebih dari 26 bulan sebelum formulasi disahkan ianya mengambil masa 6 bulan lagi untuk diuji  keberkesanan formula proprietari  ini pada lebih daripada 48 orang sebelum ia dipasarkan.


Project B Hydrolyzed Collagen Peptide And Natural Fruit Booster
Project B Hydrolyzed Collagen Peptide And Natural Fruit Booster



Apa itu Collagen Peptide ?


Collagen peptide atau peptida kolagen adalah blok binaan protein yang merupakan bahan penting dalam produk penjagaan kulit anti-penuaan. Peptide adalah rantaian asid amino yang diikat dengan nitrogen dan karbon. Rantaian pendek peptide dapat menembusi epidermis dan menghantar isyarat kepada sel-sel, memberitahu mereka bagaimana untuk berfungsi.


 Project B Hydrolyzed Collagen Peptide 5,000mg

Project B Hydrolyzed Collagen Peptide 5,000mg



Peptida kolagen merupakan sumber protein baik yang membantu meningkatkan kulit elastisitas dan menguatkan rambut dan kuku. Ianya juga dikatakan dapat membantu menurunkan berat badan, mendapatkan tidur lebih baik, memperbaiki masalah pencernaan, serta menyembuhkan usus yang bocor.

Peptide juga merupakan salah satu rawatan yang paling berkesan dalam membaiki kulit yang rosak dan mengalami penuaan. Hasilnya juga juga bukan bersifat segera ,ia mengambil masa 4 hingga 12 minggu untuk mendapat kesan yang terbaik. Namun sekiranya anda berhenti mengunakan produk peptida kolagen ,keputusan akhirnya memang kurang berkesan.Cara yang terbaik untuk kesan yang maksima dan bagus adalah dengan mengambilnya secara  konsistensi.Anda harus sentiasa kekal rajin untuk mengamalkannya.


Kandungan


Hydrolyzed Collagen Peptide (Fish), Ascorbic Acid, Coenzyme Q10, Bird Nest Powder, Alpha Lipoic Acid, Grape Seed Extract, Royal Jelly Extract, Sakura Extract, Acerolla Cherry Extract, Cactus Extract, Aloe Vera Extract, Maltodextrin.


Project B Hydrolyzed Collagen Peptide And Natural Fruit Booster
Project B Hydrolyzed Collagen Peptide And Natural Fruit Booster




11 Ramuan COLL10+ | The Trademarked Proprietary Blend


  1. Collagen - Menambah dan memulihkan kolagen yang hilang
  2. Vitamin C - Merangsang pengeluaran dan sintesis kolagen
  3. CoQ10 - Meremajakan dan menghidupkan semula kulit berumur
  4. Bird Nest - Merawat kulit rosak dan mendapatkan tona kulit yang lebih cerah
  5. Alpha Lipoic Acid - Antioksidan yang berkesan untuk merombak sel di peringkat DNA
  6. Grape Seed Extract - Kesan pelindung matahari yang dilindungi secara dalaman
  7. Royal Jelly Extract - Combat oxidative stress dan anti-penuaan
  8. Sakura Extract - Menegangkan pori-pori dan menjadikan kulit lembap
  9. Cherry Extract - Mencegah dan mengurangkan kedutan
  10. Cactus Extract - Membaiki kulit yang rosak dan merangsang pembaharuan sel
  11. Aloe Vera Extract - Meningkatkan dan mengekalkan tahap kelembapan kulit






Cara Pengambilan Project B Hydrolyzed Collagen Peptide 5,000mg


  • Umur 25 – 30: Ambil satu sudu sekali sehari selama 14 hari pertama. Teruskan suplemen satu sudu pada hari ganti sebagai penyelenggaraan.
  • Umur 30 – 50: Ambil dua sudu sekali sehari selama 14 hari pertama. Teruskan suplemen satu sudu sekali sehari sebagai penyelenggaraan.
  • Umur 50 & keatas: Ambil dua sudu sekali sehari selama hasil yang diinginkan.

Project B Hydrolyzed Collagen Peptide 5,000mg boleh diamalkan bersama masakan mahupun minuman. Anda boleh masukkan dalam masakan ataupun minum bersama air kegemaran anda seperti kopi dan sebagainya.

Selain daripada itu untuk mempercepatkan kesannya anda juga boleh amalkan bersama  Project B 100% Natural Fruit Booster. ianya hadir dengan tiga perasa iaitu passion fruit, kiwi dan Mixed Berries.

Project B 100% Natural Fruit Booster


Natural Fruit Booster ini di import dari Italy. Ianya diphasilkan dari buah-buahan terpilih di salah satu kawasan pertumbuhan buah yang terbesar di Eropah yang mana ianya membekalkan rasa dan profil pemakanan yang sangat baik dan berkhasiat.



Project B 100% Natural Fruit Booster  - Passion Fruit
Project B 100% Natural Fruit Booster  - Passion Fruit


Natural fruit booster ini adalah bebas dari pengawet , tidak mempunyai gula tambahan, pemanis atau pewarna, untuk mengekalkan jus buah-buahan dalam bentuk yang paling semula jadi dan berkhasiat.

Hadir dalam 3 perasa/perisa
  1. Passion fruit
  2. Kiwi  
  3. Mixed Berries.



Kandungan

  1. Passion Fruit: Maltodextrin, Passion Fruit Powder.
  2. Kiwi: Maltodextrin, Kiwi Powder.
  3. Mixed Berries: Maltodextrin, Mixed Berries Powder.

Cara Pengambilan Project B 100% Natural Fruit Booster 


Untuk semua peringkat umur, campurkan satu sudu teh Natural Fruit Booster bersama  Project B Hydrolyzed Collagen Peptide 5,000mg.

Anda juga boleh tambah NAtural Fruit Booster mengikut selera anda. Cik iena sendiri gemar minum fuit booster bersama air sejuk sahaja. Rasanya sangat sedap.




Review  Project B Hydrolyzed Collagen Peptide 5,000mg Dan Natural Fruit Booster



Project B Hydrolyzed Collagen Peptide And Natural Fruit Booster
Project B Hydrolyzed Collagen Peptide And Natural Fruit Booster


Ini merupakan bulan kedua Cik iena amalkan  Project B Hydrolyzed Collagen Peptide And Natural Fruit Booster. Kesan diawal dua minggu pengambilan adalah  kulit lebih lembab dan anjal. Dari segi pencerahan untuk dua minggu masih tidak nampak hasillnya.

Setelah sebulan pengambilan masalah tona kulit tidak sekata Cik iena hilang. Kulit Cik iena sangat sensitif jika terdedah kepada cahaya matahari dalam keadaan yang lama , kulit akan gelap dan kusam. Semasa mengamalkan Project B Hydrolyzed Collagen Peptide And Natural Fruit Booster cik iena dapati kulit Cik iena lebih sekata awal dari sebelumnya. Jika sebelum ini akan memakan masa yang lama untuk mendapatkan tona yang sekata.


Project B Hydrolyzed Collagen Peptide And Natural Fruit Booster
Project B Hydrolyzed Collagen Peptide And Natural Fruit Booster


Selain daripada itu masalah jerawat ketika datang bulan juga berkurangan. Sekiranya ada jerawat datang bulan, ianya akan cepat kecut dan kulit kembali normal . Kesan parut jerawat yang lama juga semakin pudar.

Cik iena amalkan  Project B Hydrolyzed Collagen Peptide bersama Natural Fruit Booster . Buat masa ini Cik iena telah mencuba dua perasa Natural Fruit Booster iaitu passion fruit dan kiwi . Kedua-duanya lazat untuk dinikati. Namun antara keduanya Cik iena lebih menggemari rasa passion fruit.


Project B Hydrolyzed Collagen Peptide And Natural Fruit Booster
Project B Hydrolyzed Collagen Peptide And Natural Fruit Booster - Passion Fruit


Cik iena juga gemar mengamalkan Project B Natural Fruit Booster sahaja bersama air sejuk atau pun bersama teh O. Untuk penggunaan usia 30 series cik iena yang memerlukan 2 sudu besar sehari , jadi 1 tin Project B Hydrolyzed Collagen Peptide tak cukup untuk sebulan. Selepas habis Cik iena akan minum Project B Natural Fruit Booster sahaja.

Insya Allah Cik iena nak cuba Project  Natural Fruit Booster perasa Mixed Berries pula selepas ni. Kepada anda di luar sana yang masih tercari-cari supplement yang sesuai mungkin anda boleh cuba Project B Hydrolyzed Collagen Peptide And Natural Fruit Booster ini. 


Untuk Maklumat Lanjut :

Website : https://projectb.asia/
Instagram : instagram.com/projectb.asia
FAceook : https://web.facebook.com/projectb.asia?_rdc=1&_rdr
Twiter : https://twitter.com/projectb_asia










Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve