Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Sunday, February 28, 2010

Giveaway Feb 2010



This is sticky mood Entry..Please scroll down for latest one!!..

Entry ini akan d sticky mood kan sehingga tarikh tutup penyertaan iaitu pada28 February 2010

Sila klik pada gambar dibawah skali untuk ke blog tuan rumah




Ape yg perlu anda buat utk join giveaway ni

 





1. Sila menjadi follower kepada suzikhai & aisyahscarf.DONE!!




2. Copy & Paste banner di atas.DONE!!



3. Sila sticky mode untuk 2 hari di blog anda.DONE!! akakn d sticky mood kn sehingga tarikh tutup



4. Siapakah referral anda. Contohnya kalau anda tahu dari Ana... Sila beritahu referral : AnaSHA-RIFA!!

SHA-RIFA

5. Sila hantarkan permalink anda di ruangan komen.DONE!!

kalau korang bertuah..korang akan dapat..


1. Tempat pertama : Produk dermalogica conditioning body wash, stress relief treatment oil, body hydrating cream & the ultimate buffing glove worth RM150



2. Tempat kedua : Shawl dari Aisyahscarf worth RM13



3. Tempat ketiga : Felt yang akan dijahitkan nama anda worth RM10.



Giveaway ini akan berakhir pada 28 February 2010.



Pemenang akan dikira berdasarkan undi.


So aper lagi jomlah join..

Jika anda tau dari blog iena..
jgn luper ye tulis


Referral = Iena Eliena - http://ienaeliena.blogspot.com



Sila klik pada gambar untuk ke blog tuan rumah









JIKA RAJIN..SILA KLICK..



read more

DE'ALYA GIVEAWAY



This is sticky mood Entry..Please scroll down for latest one!!..



Sila klik pada gambar dibawah skali untuk ke blog tuan rumah

kehkeh..kene bace abes dlu baru boley g blog tuan penganjur owkay..
slalu klik gambar atas skali kn..
now nk wat kelainan cket..
link tuan penganjur ltak kat bawah skali...
:)
supaya anda2 sume bace entry sy smp abes..
kehkeh..kejam ker?
tak ler kejam pn kan..



Ape yg perlu anda buat utk join giveaway ni

~nak wat entry takper,takmau buat pun takperDONE!!
~follow dan add link blog ni kat blog anda (untuk memudahkan anda tahu perkembangan giveaway ni)DONE!!



~tinggalkan komen di entry ni supaya saya tahu siapa yg turut sertaDONE!!
~kalo buat entry kat blog jgn lupa tinggalkan link yerDONE!!

tu saja syarat2 nya..mudah kan...
hadiah???
dalam gambar kat atas..
fabric chiffon 1.5 meter
sama ada kaler orange atau purple
bakal menjadi milik anda


So aper lagi jomlah join..

Sila klik pada gambar untuk ke blog tuan rumah









JIKA RAJIN..SILA KLICK..



read more

raflessia07's giveaway



This is sticky mood Entry..Please scroll down for latest one!!..



Sila klik pada gambar dibawah skali untuk ke blog tuan rumah




Ape yg perlu anda buat utk join giveaway ni

 



BE A raflessia07 FOLLOWER DONE!!


ADD LINK raflessia07 DONE!!


LETAK BANNER DI POST ENTRI N SIDE BAR and link kan ke entry ni DONE!!

kalau korang bertuah..korang akan dapat..




rm 10 topup x 2

So aper lagi jomlah join..


Sila klik pada gambar untuk ke blog tuan rumah









JIKA RAJIN..SILA KLICK..



read more

Saturday, February 27, 2010

Shawl Contest

This is sticky mood Entry..Please scroll down for latest one!!..

Entry ini akan d sticky mood kan sehingga tarikh tutup penyertaan iaitu pada27 February 2010


Sila klik pada gambar dibawah skali untuk ke blog tuan rumah



owkay sblm tu nk story sket pasal tuan umah..
shoppaholic shawl nie merupakan blogshop yg menjual pelbagai jenis shawls
yang cantek,menarik,tertarik,the boom!!(kehkeh cam lirik lagu jer)
owkay jom kiter tgk siket shawls ape yang ade
dkat shoppaholic shawl..

colourfull shawl, CANTIK giler!!


price : rm 18 include postage





~~SOLD OUT~~
~~SOLD OUT~~



~SOLD OUT~~
~~SOLD OUT~~



~~SOLD OUT~~




RM 17 INCLUDE POSTAGE



1 AVAILABLE
~~SOLD OUT~~




~~SOLD OUT~~
~~ SOLD OUT~~



1 AVAILABLE










~~SOLD TO TYS~~





~~SOLD AZA~~





RM 15.00 (include postage)





~~SOLD TO NUT YAA~~





~~SOLD TO HUSNA~~







~~BOOKED LADYRINTH~~







RM 15.00 (include postage)





~~SOLD ♥◕‿◕~MI[z]Z D.[a].D.[a]~◕‿◕♥





~~BOOED FARIEL~~





RM 15.00 (include postage)












Ape yg perlu anda buat utk join giveaway ni

 




1) mestilah menpunyai blogDONE!!




2) jadi follower blog shoppaholicshawlDONE!!




3) letakkan stiky mode kat ats nie kat side bar blog anda.DONE!!




4) upload pic anda 1@2 keping sahajaDONE!!


5) kalw anda nk cerita pasal blog shoppaholic ok gak, kalw x buat pown xpe :)DONE!!






6)lastly hantar email = name, no hp and url blog anda kat shoppaholicshawl@yahoo.com dgn subjek "contest"DONE!!




Tarikh tutup : 27 february 2010

 

GAMBAR YANG D PERTARUHKAN ADALAH

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|




 

kalau korang bertuah..korang akan dapat..

Hadiah-hadiah untuk pemenang


- hadiah disediakan untuk first, second and third place and 2 hadiah untuk saguhati


-1= sehelai kain pasang dan akn mendapat sehelai shawl ribbon


-2= sehelai kain pasang dah sehelai shawl corak


-3= 3 helai shawl corak


saguhati
- 2 helai shawl corak

So aper lagi jomlah join..

 


Sila klik pada gambar untuk ke blog tuan rumah





JIKA RAJIN..SILA KLICK..



read more

jawapan untuk en amir

aha..
semak jer iena ni kn..
tak abes2 pasal encik amir syakirin bermulut celupar..
iena tak bace sangat komen2 yg dia anta tu
tp ade member msg kt fb ckp kesian ko
teruk betul lelaki tu
iena pn g la bace balik semua..
hurmmm memang teruk & mengaibkan iena jer komen dia..
nie iena wat entry ni nk kasi EN AMIR SYAKIRIN BACA
iena da block dia kt fb ..
so iena sampaikan kemarahan iena kt sini jer lah..
ahaaa...
lgpn member2 tak kasi layan amir tu..
perangai dia tak pernah berubah..
bg dia dia selalu betul





jawapan iena : En Amir..lelaki sejati tak menindas perempuan owkay
maksud saye en amir terhegeh2 talifon aishah nk bg tau pasal komen yg saya kasi
lepastu tuduh aishah wat fitnah pasal en amir..
padahal takde pun aishah citer aper2..
tetibe je en amir yg bermulut celupar tu komen bnyk2 tanpa henti
komen yg akhirnya memalukan diri sendiri

ha tu la peraangai mcm perempuan..terus2 ckp kite tuduh melulu
padahal cik iena eliena ni tak tau pun ape2 pasal aishah send pic tunang dia
yg cik iena eliena maksudkan en amir syakirin terus kol aishah mengadu pasal komen fb..
haha kat sini pn dah nmpk siapa yg tuduh melulu owkay

owh en amir saya tak pernah malu dgn diri sendiri
saya bangga jadi diri saya..
saya bangga menjadi anak mak ayah saya..
dan sy bangga menjadi anak malaysia..
haha
buat ape sy nk malu dgn diri sy sb sy tak bersalah
awk tu jer yg memalukan diri sendiri
ahakzzz

ha kesian btl dia layan komen sorang2


jawapan iena : En Amir kwn2 saya tak kasi saya layan komen awk sb we all already know ur perangaii..yang cik amir ni memang suka memaki dan memalukan org..
bukan kali nie je..sblm2 ni pun ader..time kami masih blaja dulu..en amir mane nak ingat kesilapan & keceluparan mulut en amir..
bg en amir..en amir selalu benar betul..org lain slalu salah..tu lah perangai en amir yang paling buruk..tak dpt terima keburukan diri sendiri..
owh ya en amir tulis

Makin u menulis, makin membuatkan u bertambah malu n makin teserlah kesilapan u

sekarang nie i tak layan pun komen2 u..u yang syok sendiri post komen banyak2 mcm org giler meroyan..
so now..ayat tu sesuai utk u en amir..sb komen2 u ni lah yg memalukan diri u sendiri..
im proud 2 be my self..yeahhh im iena eliena..the strongest girl..aha..
aha ader lg..en amir...anda sorang je yg paham gurauan tak jadi anda tu..
see sume komen2 kat bawah tak bersetuju dgn awk..
siap kate awak pondan lagi..
ahakz...tiada yg benar melainkan yg benar..lalallala....

opss pembedahan plastik..
i tak perlu itu semua sb i jenis org yg bersyukur..
bersyukur dgn ketentuan illahi..
lain lah en amir yg nampaknyer mcm tak bersyukur..


ya allah kesian btul dgn en amir men komen2 sorang2...


jawapan iena : En Amir anda ni mungkin tak pernah ber faceebook kot..sila tgk pada gambar itu nama iena eliena d tag kn pada gambar itu
so any comment iena eliena & kwn2 akan dapat report..
seperti yg en amir tgk komen2 kat ats tu antara sy dan kawan2 sy..
sy cume membalas ape yg patot je..
yer betul klu saya salah anggap..fine..sudah cukup lah dgn satu komen saje ckp la..sy gurau je lah..
tak perlu lah nak post bnyk2 komen maki saye yg bukan2 pastu cakap saya tak reply sb saye dah termalu sendiri
untuk pengetahuan en amir yg agak cetek ilmu d facebook nie
saya tak reply sb saya tak online..saya dah offline..celah maner saya nk reply sy tgh memasak n mengemas rumah..
celah mana ha....nak pakai susu mabkuk periuk ke...
bile sy online sy tgk komen awk yg banyak & tak reti sabar2 sy balas komen..terus nk maki2 sy ..tuduh sy x reply sb sy dah termalu..
heyyyy tolong lahh en amir yg buta faceebook..thats not my type


ha siapa yg lebih sudu dr kuah..
hurmm ternyata en amir lebih sudu dr kuah..
komen sensorang..
aha iena taknak balas sb member2 dah ckp jgn layan amir tu..dia mmg mcm tu.
aha..cccc..tgk sndri..buruk btol perangai dia kn


jawapan iena : aha tak perlu lah iena jwb lg yg nie..EN AMIR NI DAH TAKDE IDEA
BENDA YG SAME D ULANG NYE
CAM GILER MEROYAN JER


dah sah EN AMIR Giler meroyan nk men komen2 kt fb..tgk tu org diam..dia post komen lg..tak reti benti


jawapan iena : hello..i tak add org ok..org yg add i..lgpun i dah lame berfacebook fahamm...i slalu men game2 dlm fb..so ramai lah kwn..stupid guy..tak penah men game kat fb lah tu..
en amir kate sy kacau 4700 org kat fb,jaga tepi kain org..bergosip2 la tu..sampailah sume 4700 org tu jd member i..owhhhh please lah en amir buta fb..
xder keje la aku nk g terjah 4700 profile tu komen2..gosip2 sampai jd member...giler kot en amir ni..tah2 dia yg buat mcm tu..aha..btul latu dia yg wat cmtu..klu tak takkan dia kate mcm tu kn..
ahakszzzzz
wahhh hati busuk betul en amir ni kan
sangat kurang ajar mulut dia..
en amir..saya tak kate member fb saye tu peminat saya..tak pernah kate pun..
dah org add saya nk berkawan dgn saya..
lagipun dlm fb saya tu ramai budak kolej n sekolah
saye ni pulak creator group KOLEJ LEGENDA & SMK SYED MASHOR BATANG KALI
soooo..ahli2 group tu telah meng ADD saye ass member..
ade paham en amir yg kuno FB..
En Amir..klu anda nk termuntah tgk pic saye..
saye sangat suke..
biar en amir muntah sampai MATI..
senang hidup saya..
yg penting saya bersyukur dgn kurniaan yg essa..
aha anda tu en amir yg tak yakin dgn diri sendiri guna gambar org lain
ahakzz..


ya allah tak tau lah nk ckp ape..mmg giler meroyan


jawapan iena : tak perlu la nk jawab sbb entry en amir ni same je mcm yg kt atas2 tu..
sah2 dia giler meroyan nk men komen2 fb
opss jp nk jawab jgak
cik iena eliena ni tak pernah lah menganggap diri mcm superstar..
tp bile en amir ckp mcm tu
saya rase en amir yg menganggap iena eliena ni mcm superstar..
ahakzzzz..thanks en.amir..huhuhu
en amir sy tak perasan cantek n tak perasan cun,tak perasan bagus pun..
itu anda yg cakap kan..
maka anda menganggap iena eliena nie..cantek,cun,bagus..
aha...terima kasih sekali lagi d atas pujian anda..
opss tertinggal satu..
perasan model..ahakz yg panggil saya model tu adalah kawan2 sekolah sy..
bukan saya..sy tak pernah perasan model pun wlu pn dulu sy penah jd model..hahah..
en amir en amir...belajar lah berubah..buang sikap buruk anda


ya alllahh komen en amir lagi..hahah stupid guy


jawapan iena : mcm benda yg same je dia komen..cume tambah2 sket je..ahakz..giler meroyan lelaki ni..btw en amir tak semua org ade blog okay..
en amir pun mesti xder blog punyer..haha..NGOK NGEK KEPALA KEMEK BTOL LA EN AMIR NIE

haha man dah marah..


jawapan iena : aha iena sokong man...mcm pondan..betul2..lelaki takkan mulut mcm en amir ni..jarang lah..satu dlm sejuta..


slepas man komen cm tu terus dia diam..
haa kan dah malu sendiri..
sendiri tulis ..sendiri malu..
tak dapek den nak nolong nye ha..
dan komen2 yg seterusnyer semua cakap EN AMIR ni tah pahape ntah..
pondan,mcm budak2..haha..
sampai lah tuan nye gambar balas..
lagi lah en amir termalu sendiri..
siap bg tau aishah lagi kalau kwn2 awk ganggu saye saye nk report polis
saper yg ganggu saper sbenarnyer nie
org tak pernah berfacebook..mcm tu lah kn..



JIKA RAJIN..SILA KLICK..



read more

finally we know the truth - (Amir Syakirin)

Hari ni tuan punyer gambar kad kawen tu online
so jom kiter tgk ape komen tuan punyer gambar


haha..jap iena copy yer ape aishah tulis

Siti Aisyah Binti Marlis ya Allah..hmm pe sume ni?
amir : sy da cakap kan jgn bg komen lgkn?sy da cakapkan soh diam...jgnla ganggu kwn2 sy lg...ada kan?awk btau kat ina yg sy gelak2kan die,ape ni?awk mcm nak rosakkn hub sy dgn kwn sy plak..sy gelak sbb i noe ur pangai,xubah2..spe2 bole gelak..awk yg xmatang,bkn sy..dr dulu smpai skg..tolongla jgn ganggu kwn2 sy,n jgn cube plak nak aib2kan sy plak!xlarat nak bce komen awk yg berjela2 tu..plz stop it..


Iena Eliena aha..finally we know the truth..
ecah :mcm iena ckp amir tu tak pandai menghargai erti sebuah persahabatan..kalau dia hormat aishah dia takkan merapu meraban yg akhirnyer mengmalukan diri sendiri..
deqnor : ahaaa malang lah sape jadi aweks dia..blh giler kerana mulut dia..
man : aha betul2..gurauan yg tak bertempat



hurmmm dah jelas dan nyata saper yg bersalah kt sini



haha..lege nyer hati iena
akhirnyer owner gambar tu dah komen balik

iena g la wall kwn iena tu
ternampak komen dak tu lg..
yg best nyer MAN g tanyer amir ni lelaki ke perempuan



mcm bagus jerk..siap bg penerangan nama..tak tau ker org perli ko..haha
lepas man ckp bapok dia terus diam tak reply



ehh nanti2 ader lg..
haha best je komen man..
diam terus lelaki tu
rupernyer dia takot dgn lelaki jer..
klu dgn ppuan bukan main kurang ajar mulut nnyer





ermm iena kesian btul dengan aishah..
teruk betul perangai amir..
dia tudud aishah buat fitnah pasal dia dan mengaibkan dia
daripada komen2 yg dia bg tu..
sbenarnyer dia lah yg mengaibkan org lain & diri sendiri..
dia marah aishah backup iena..
ni bukan soal backup membackup
ni soal kebenaran..
WAHAI EN AMIR..
berubah lah..
untuk pengetahuan anda..
kisah anda dgn aishah tu dah lame2 giler iena tau..
sb nyer dlu aishah slalu stress dgn perangai EN AMIR..
bile timbul nyer komen2 kurang ajar EN AMIR d facebook
baru iena ingat EN AMIR ni saper..
skrg nie EN AMIR yg mengigatkan kami kpd keburukan EN AMIR..

WAHAI EN AMIR..
KAMI SENTIASA BERDOA SEMOGA TUHAN BUKA KN PINTU HATI EN AMIR UNTUK BERUBAH..
KETAHUILAH EN AMIR BAHAWA PERANGAI ANDA ITU SUNGGUH MEMBUAT SEMUA ORANG TAK SELESA..
KELEZERAN MULUT ANDA...

PERANGAI ANDA YG SELALU MENGANGGAP ANDA BETUL..ORG LAIN SALAH..
PADA ANDA ANDA SAHAJA YG BETUL
TP PDA HAKIKATNYER KITER NI HAMBA ALLAH..
MANA YG BAIK ADALAH DTG DR ALLAH
MANER YG BURUK DATANG DR DIRI KITA SENDIRI..
WAHAI EN AMIR SEDARLAH ANDA..
BERUBAH LAH ANDA
JIKA ANDA TIDAK UBAH PERANGAI BURUK ANDA
TIADA SEORANG PUN WANITA YG SUDI MENJADI SURI D HATI ANDA..


aha...
sekian entry iena utk kisah en amir si mulut celupar




JIKA RAJIN..SILA KLICK..



read more

Sambungan kisah lelaki celupar Bernama Amir Syakirin



haha..
terhangat d facebook iena..
kengkawan sumer tanyer saper amir syakirin ni..
giler ker lelaki nie..
tak betul ke lelaki nieamir syakirin ni perempuan ke lelaki..

haha..
entah lah tak tau nak cakap dia ni lelaki jenis aper..
mulut dia mmg kurang ajar
pastu perangai tak matang macam budak2lagi kiter diam lagi dia merepek merapu meraban giler meroyan dgn komen facebook kot..

yg best nyer
iena tak layan komen dia..
dia boley cari iena..sampai msg kat fb tu ok lg la kn
msg yg menyakitkan hati & msg2 yg tidak melambangkan dia lelaki islam
mcm lelaki kene rasuk setan pn ader
pastu dia boley lak cari iena sampai ke blog iena..
padahal iena dah block id facebook dia
so ape2 about dia iena tak dapat..
skali tu jela msg tak bertamadun yg dia anta tu..
iena tgk kat komen gamba kwn iena tu
lelaki giler tu boleh cakap
cube bukak blog iena eliena..
tak ramai pun orang komen..
tp member fb ramai..(wah siap search blog gitu..haha nampak nye cik amir begitu excited mencari iena)
ni tuk CIK AMIR GILER..mesti dia bace punyer..haha
HELLO EN AMIR..TAK SEMUA ORG ADE BLOG OK..BTW IM A NEW BLOGGER.. THATS Y TAK RAMAI FOLLOWER LG..
bru brape bulan je join..
skurang2 nye ade gak blog..
dr EN AMIR YG KUNO tu takde pun..member fb pun 27 org..kehkehkeh..
haha confirm dia bace entry nie..
pastu mesti nk g hebah2 kn kat member iena pasal entry nie
g la g tau..ade ku kesah..

owkay jom tgk komen2 giler en amir..wlupun komen2 ni akan mengaibkan ienaiena tak kesah..sb iena tau iena d pihak yg benar.. kawan2 pun sokong tindakan iena untuk tidak melayan lelaki giler tu
ahakzzz

nie sambungan dr entry sblm nie yer


aha..dah bertekad ni..ni last reply komen amir giler



giler meroyan lelaki ni bile iena tak reply..haha wat penat je dia tulis bnyk2 sb iena takkan layan org giler..sb iena da tau perangai giler dia mcm mane..haha



aha..kesian org tak layan..




giler komen fb kot dia..org tak layan dia post lagi


wahh siap suruh org bukak blog iena buat perbandingan lagi..knp fb iena ramai member tp xramai yg komen dkat blog
haha stupid la u amir..fb & blog totally different
tak semua org ade blog owkay..
en amir pun xder blog kan..ahaaa...
iena eliena ni bru jer buat blog..so xramai la follower..
takder kerja la pulak nk g bg tau semua org..heii iena dah ade blog jom komen..
haha giler ape lelaki tu..
blog is totally different owkay..
crazy man!!

iklan kejap
aha..ckp pasal blog nie..
ade jgak member yang tanye iena pasal blog
mintak tlg iena ajarkan mcm maner nk wat blog..
haha terharu nyer saye..
btw thanks en amir krn statistik NUFFNANG saya dah naik sb kes kekurang ajaran mulut anda
ahaks..yehaaa money !!!! money!!!


aha biler man dah marah bru dia stop..
dah malu lah tu giler meroyan sendiri..sorang2 layan komen menyakitkan hati..last2 dia yg saket sndri..
ahakz...


amir syakirin ni laki ke perempuan? kalau laki sah la pondan.. sebab pondan je ske melayan perempuan.. kalau laki dah lama dah benti malas nak gaduh.. kesian plak ecah dapat kawan camni.. kalau kawan aku dah lama aku tumbuk2 cam punching bag..


ahaaa..
suker komen man yang nie..
DIA PONDAN KOT MAN..
btul lah tu dia siap cari aku kat blog..
nampak sangat dia yg suka jaga tepi kain orang..
haha



haha nabil pun cakap ntah pahape tah komen en amir..
lalalala...tgk sndri la..org tau sape betol saper salah


ahaa lg best

Siti Nur Hidayah ala ngah sabar je lah..mamat tu perangai mcm bdk2..dia tu saper nk komen pasal ko..lg 1 kn bukannya semua org ada blog sendiri..penatnya ak membaca.

betul2..mcm budak2..tak matang..
betul2 dia saper nk komen iena..
hanya kawan2 iena yg kenal iena..
iena takkan wat mcm nie klu org tak kacau iena..




aha..takot iena gaduh la tu..xper small matter jer..iena hormat majlis orang



aha..
lagi kritikan utk komen en amir

ain & abong..thanks..
hanya kawan2 ku yg memahami aku..
ahaa sayang korang sumer



en amir en amir..dah sah & nyata org sumer tak suke dgn en amir
kadang2 keceluparan mulut kiter ni buat org tak suka dgn kite
jadi en amir anda belajar lah utk tidak celupar
terima kenyataan yg anda celupar & belajar untuk buang perangai buruk anda
jangan pandai nak berdalil itu ini
tap mulut cam bangkai..
aha...
i pun lezer u..
tp i takkan lezer kalau org tak cari pasal
:)


dia mmg tak betol pon..



Jom tgk status iena smlm


marah btul cik iena kiter





aha tgk tu..SHAM & AZIE pun sokong iena









thanks shammm..iena da block & report



haa GOOD MOVE !!..thanks shamm



haha suzie ni member skolah..mber skolah panggil iena MODEL..haha terhangat d pasaran kate nyer..



baik kwn iena nie tau..ehee






aha..PONDAN !!..ramai jgak yg ckp en amir ni pondan..sb perangai cm ppuan..lalala



ha tgk..ader je mber nk tlg iena mem BLOCK & report that guyz






JIKA RAJIN..SILA KLICK..



read more

UBER PROMO CODE - IENA

UBER PROMO CODE - IENA