Grab The Promo
Grab The Promo

Karnival Fiesta Magika Di IJM Land Seremban 2


Baru-baru ini  bertempat di Seremban 2, IJM Land telah mengadakan Karnival Fiesta Magika yang telah mendapat sambutan ramai.  Penduduk dan pengunjung yang membanjiri Karnival ini disambut dengan tema yang terpesona dengan "Fiesta Magica, A Journey Through Fairy Tales dan Trails Happy".

Karnival Fiesta Magika Di IJM Land Seremban 2
Pelawat yanghadir pada majlis tersebut dapat menyertai pelbagai jenis aktiviti yang dianjurkan oleh IJM Land  terutama bagi peminat menghidupkan watak yang penuh teruja teruja untuk "Perhimpunan cosplayers Pertandingan Kostum Cosplay" di Seremban 2 . 
Pengunjung dan pelawat berpeluang untuk menyaksikan "characters" kegemaran mereka yang mengambil bahagian dalam perarakan Cosplay tersebut.


Karnival Fiesta Magika Di IJM Land Seremban 2
Menurut Pengurus Besar Kanan IJM Land, Encik Hoo Kim See, penganjuran aktiviti seperti ini adalah untuk menghargai penduduk yang supportive dan juga untuk menarik minat lebih ramai pengunjung membeli aset di  IJM Land

Menurut Mr Hoo Kim See  ,
“We believe Seremban 2 – standing by its tagline ‘A Great Place to Live’ – is the ideal township complete with comprehensive facilities and amenities; targeting young couples and families who would want to enjoy a journey of togetherness within a safe living environment in a strategic location,” 
Pejabat Jualan IJM Land Seremban 2 turut menyediakan pengunjung dengan ‘fairy tale’ yang akan dipamerkan sehingga hujung tahun ini. Antara yang dipamerkan adalah ‘Tunnel Of Love’ yang romantis dengan beribu LED, Kereta Kuda Labu Cinderella, Cendawan Gergasi dan pelbagai sehingga menjelang sambutan Krismas nanti.

 

Karnival Fiesta Magika Di IJM Land Seremban 2

Selain itu atas keperihatinan untuk masyarakat sekitar, Karnival Fiesta Magica ini turut menyediakan pengunjung dengan khidmat nasihat kesihatan. Terdapat juga aktiviti menderma darah dan pemberian ubatan tradisional cina melalui kerjasama JLM Land bersama Young Malaysians Movement (YMMNS), daripada Persatuan Belia Xiang Lian dan Persatuan Kwang Tung N.S.

aktiviti menderma darah dan pemberian ubatan tradisional cina

Pertandingan bergambar ‘Magical Moment Photo Contest’ juga diadakan bagi menggalakkan penduduk mengambil pelbagai gambar menarik di sekitar kawasan yang disediakan. Pertandingan bergambar ini diadakan bermula 13 November hingga 18 Disember dengan tawaran hadiah bernilai RM3,000.00 untuk dimenangi.

Karnival Fiesta Magika Di IJM Land Seremban 2


Disamping  itu, turut diadakan persembahan silap mata oleh ahli silap mata terkemuka Malaysia  iaitu Mahdi Moudini yang memukau pengunjung. Tidak ketinggalan juga disertakan pelbagai aktiviti ‘fun games’ termasuk ‘balloon sculpture’ dan ‘snow globe photo booth’.

Untuk maklumat lanjut mengenai informasi pembangunan IJM Land di Seremban 2 sila layari  http://seremban2.ijmland.com/

Mana kala untuk informasi lain mengenai IJL Land sila layari http://www.ijmland.com/


iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com
0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve