Grab The Promo
Grab The Promo

HSA Cheaper Mart Tawar Aneka Produk Usahawan Muslim Bawah satu Bumbung

HSA Trading Capital Bhd. merupakan pengeluar dan pemborong produk muslim serta pengeluar produk makanan berjenama Sherwanis yang mana Syarikat ini akan membuka pasar raya mini sulung mereka di Ampang pada bulan depan iaitu Januari 2020.

HSA Cheaper Mart Tawar Aneka Produk Usahawan Muslim Bawah satu Bumbung
Pengasasn HSA Trading Capital Bhd dan juga Pengasas Akademi Huffaz International Islamic Assyakirin, Datuk Muhamad Ridwan Safrizal ketika ditemubual di Akademi Huffaz International Islamic Assyakirin, Taman Melawati, Kuala Lumpur


HSA membawa maksud Hidayah Seluruh Alam . Nama ini dipilih oleh pengasas untuk membawa jenamanya mendekati para pengguna di Malaysia khususnya.

Menurut Pengasas syarikat, Datuk Muhamad Riduwan Safrizal , pasar raya yang bakal dibuka itu diberi nama sebagai HSA Cheaper Mart . Pasaraya ini  akan mula beroperasi di Ukay Perdana. Beliau berkata, pasar raya itu merupakan penjenamaan semula Sherwanis Mart yang sebelum ini memiliki 10 rangkaian di selatan tanah air.


HSA Cheaper Mart Tawar Aneka Produk Usahawan Muslim Bawah satu Bumbung
Pengasasn HSA Trading Capital Bhd dan juga Pengasas Akademi Huffaz International Islamic Assyakirin, Datuk Muhamad Ridwan Safrizal ketika ditemubual di Akademi Huffaz International Islamic Assyakirin, Taman Melawati, Kuala Lumpur

HSA Cheaper Mart Bakal Dibuka di Ukay Perdana  pada 5 Januari 2020HSA Cheaper Mart Tawar Aneka Produk Usahawan Muslim Bawah satu Bumbung
Untuk pengetahuan, HSA Cheaper Mart akan dibuka pada 5 Januari 2020 dan ketika ini kerja-kerja operasi berada pada peringkat akhir untuk memuatkan premis ini dengan pelbagai barangan keluaran muslim dan menaikkan papan tanda perniagaan.

Harapan  Pengasas HSA Cheaper Mart, dengan pembukaan sulung ini hasil penjenamaan daripada Sherwanis Mart, syarikat sudah bersedia mengorak langkah untuk menawarkan produk dan perkhidmatan kepada masyarakat.

HSA Cheaper Mart Tawar Aneka Produk Usahawan Muslim Bawah satu Bumbung
Pengasasn HSA Trading Capital Bhd dan juga Pengasas Akademi Huffaz International Islamic Assyakirin, Datuk Muhamad Ridwan Safrizal ketika ditemubual di Akademi Huffaz International Islamic Assyakirin, Taman Melawati, Kuala LumpurMenurut Datuk Muhamad Riduwan lagi,

 Pembukaan premis itu menelan kos melibatkan kira-kira RM80,000 itu sebagi platform terbaik buat syarikat perusahaan kecil dan sederhana (PKS) di negara ini.Jelas beliau, pengusaha PKS dan syarikat baharu boleh merebut peluang itu untuk mempromosi dan menawarkan produk buatan sendiri kepada penggunaan.


HSA Cheaper Mart Tawar Aneka Produk Usahawan Muslim Bawah satu Bumbung


HSA Cheaper Mart masih mengekalkan konsep sama seperti pasar raya mini yang berjenama popular di seluruh negara namun mereka memiliki strategi yang tersendiri. Tarikan utama kepada penggunaan adalah harga yang ditawarkan lebih rendah daripada jenama lain serta ianya menempatkan pelbagai produk buatan usahawan Muslim di bawah satu bumbung.

HSA Cheaper Mart Tawar Aneka Produk Usahawan Muslim Bawah satu Bumbung


Setiap pasar raya mini akan menawarkan kira-kira 10,000 pelbagai jenis barangan dan 60 peratus HSA Cheaper Mart juga akan menawarkan pelbagai produk Sherwanis yang terkenal dengan rempah kari, kicap, jus minuman yang telah berada di pasaran sejak tahun 2007 di lebih 7,000 kedai pelbagai saiz di seluruh negara khususnya di bahagian Tengah serta Selatan seperti Melaka


HSA Cheaper Mart Tawar Aneka Produk Usahawan Muslim Bawah satu Bumbung


Selaras dengan permintaan pelanggan sedia ada, HSA Cheaper Mart merancang untuk memperluaskan pasarannya secara berperingkat sehingga 200 cawangan di seluruh negara.
Bagi mencapai sasaran itu , syarikat akan mengadakan promosi bergerak dan taklimat perniagaan di Johor, Melaka dan Selangor dalam masa terdekat untuk memberi penerangan mengenai perancangan masa depan jenama pasar raya mini tersebut.

Datuk Muhamad Riduwan  juga turut menyusun strategi buat para usahawan yang mahu mengembangkan perniagaan masing-masing di bawah payung HSA Cheapest Mart. Menurut beliau

“Saya percaya kepada konsep berkongsi rezeki dengan membantu usahawan bumiputera untuk terus berjaya selain membimbing mereka meningkatkan daya saing selain mencari peluang untuk mendapatkan dana pembiayaan pengembangan perniagaan,” ujarnya.

Sementara itu, kepada usahawan yang berminat memasarkan produk mereka di bawah rangkaian HSA Trading Capital Bhd. termasuk di 7,000 kedai runcit, boleh menghubungi talian 0194008966/0139272499 (Pentadbiran) – MalaysiaGazette


Salasilah HSA Trading Capital BhdSemasa sesi interview Pemilik HSA Cheaper Mart iaitu Datuk Muhamad Riduwan Safrizal, beliau berkongsi cerita mengenai jatuh bangun beliau didalam dunia perniagaan ini. Pengalaman jatuh bangunnya sebanyak empat kali sehingga pernah membawa diri tinggal di dalam kereta di perkarangan Masjid Sultan Abu Bakar, Johor Bahru merupakan kisah mengenai kehidupan beliau.

Beliau yang merupakan pengasas jenama produk Sherwanis dan Pengerusi HSA Trading Capital Bhd terpaksa membawa diri ke JB dari Melaka, pusat operasi perniagaannya sebelum ini dengan menjadikan kereta sebagai ‘rumah tumpangan’ selama sebulan selepas mengalami kerugiaan jutaan ringgit dalam perniagaan gara-gara ditipu rakan niaganya.

Gara-gara kesempitan wang dan kelangsungan hidup, beliau yang ditemani isterinya,Datin Nurul Aiza, menjadikan rumah Allah sebagai motivasi untuk beliau bermuhasabah diri selain ditemukan dengan seorang sahabat yang memberi galakan dan motivasi untuk berniaga semula.

“Saya kembali ke Melaka, mencagarkan kereta sedia ada untuk mendapatkan modal semula bagi memproses rempah ratus hasil daripada formulasi sendiri yang sebelum ini berjaya menaikkan jenamanya di pasaran Tengah dan Selatan Malaysia.
“Perniagaan kembali berjalan secara berperingkat-peringkat dan saya berjaya membangunkan empayar bisnes yang punah sebelum ini dengan mengaut keuntungan yang baik,” jelasnya ketika ditemui pada sesi temubual di sini baru-baru ini.
Beliau sebelum ini membangunkan perniagaannya menjual produk rempah ratus di negeri Melaka dengan memiliki rangkaiannya tersendiri selain kilang prosesan produk. Sebahagan daripada produk rempah yang popular di jual di lebih 7,000 rangkaian peruncitan di pasaran


HSA Cheaper Mart Tawar Aneka Produk Usahawan Muslim Bawah satu Bumbung


Namun, setiap usahawan yang berjaya, pastinya tetap diuji tuhan untuk menjadikan mereka lebih matang dalam menghadapi cabaran getir dalam dunia perniagaan.

“Dalam perniagaan lalu, saya pernah memakai kereta mewah Ferrari, memiliki aset jutaan ringgit dan sebanyak empat kali juga saya di uji jatuh, namun saya berkeyakinan terhadap kekuatan Solat Dhuha, Surah Al-Waqiah dan Ayat seribu dinar mampu membantu menyelesaikan masalah.
“Ajaibnya doa dan bersedekah walaupun hanya RM1 sehari, menjadi antara kunci kejayaan saya untuk kembali bangkit daripada kesusahan lalu,” jelasnya.

Bina Pusat Tahfiz di Taman MelawatiMenariknya lagi mengenai pemilik HSA Trading Capital ini bagi merealisasikan hajatnya untuk terus melakukan amal jariah, Datuk Muhamad Riduwan telah melabur sebanyak RM2.8 juta untuk membeli sebuah banglo di Taman Melawati untuk dijadikan pusat tahfiz dan pusat pembelajaran agama secara percuma kepada orang ramai.

TERKINI : Buka Akademi Tahfiz Percuma “Usahawan Beli Banglo RM2.8 Juta”


HSA Cheaper Mart Tawar Aneka Produk Usahawan Muslim Bawah satu Bumbung
Antara juadah yang dihidangkan yang menggunakan rempah ratus keluaran HSA semasa sesi temubual bersama media di Akademi Huffaz International Islamic Assyakirin, Taman Melawati, Kuala Lumpur


Rakan media turut dibawa melawat banglonya itu selain bekesempatan solat berjemaah dan menikmati hidangan makan tengahari yang dimasak oleh isterinya menggunakan rempah ratus keluaran syarikat.


HSA Cheaper Mart Tawar Aneka Produk Usahawan Muslim Bawah satu Bumbung
Bergambar bersama rakan blogger semasa sesi temubual di Akademi Huffaz International Islamic Assyakirin, Taman Melawati, Kuala Lumpur


Peluang perniagaan dibuka kepada umumKepada Usahawan-usahawan diluar sana yang berminat memasarkan produk di bawah rangkaian HSA dan di 7,000 outlet runcit di seluruh negara, anda boleh menghubungi di talian 019-400 8966 atau 013- 927 2499.

Hairy Mary di Publika Usahasama Dr.Por dan Ardell Aryana


Hairy Mary merupakan pusat rawatan yang menawarkan perkhidmatan membuang dan menyingkirkan bulu-bulu roma/rambut halus di badan dengan mengunakan teknologi terkini oleh parunding kecantikan yang terlatih. Untuk pengetahuan semua Hairy Mary bermula sebagai cawangan  kepada klinik estetik Dr Por, YS Clinic, yang cukup popular dalam perkhidmatan memberi rawatan anti penuaan, pigmentasi dan parut.

Hairy Mary di Publika Usahasama Ardell Aryana dan Dr.Por
Dr.Por,Nadzmi Adhwa,Ardell Aryana, dan Cik iena


Hairy Mary diasaskan pada tahun 2018 dan kini telah mempunyai 3 cawangan yang berjaya dibuka dalam tempoh setahun. Cawangan yang pertama Hairy Mary adalah di Mid Valley, manakala yang kedua di Subang Jaya dan yang ketiga pula adalah di Publika yang mana secara rasminya dibuka untuk orang ramai pada 14 Disember 2019.


Hairy Mary di Publika Usahasama Ardell Aryana dan Dr.Por
Dr.Por dan Ardell Aryana


Untuk pengetahuan, Dr Por Yang Sheng merupakan seorang doktor perubatan berlesen dan ahli Akademi Perubatan Estetik Amerika, beliau.merupakan pengasas kepada Hairy Mary. Namun istimewanya outlet Hairy Mary di Publika adalah pengurusannya secara kerjasama dengan selebriti dan usahawan Ardell Aryana yang begitu pengalaman luas dalam industri kecantikan.

Pasti ramai yang tertanya-tanya apakah faktor yang menyebabkan Dr.Por ingin bekerjasama bersama Ardell Aryana dan siapakah Dr.Por dan Ardell Aryana. Untuk pengetahuan mereka berdua merupakan saudara dimana Dr.Por merupakan pakcik kepada Ardell Aryana.  Untuk mengetahui lebih lanjut tentang mengapa mereka bekerjasama anda boleh rujuk video sidang media yang telah cik iena lampirkan di penghujung artikel.

Hairy Mary di Publika Usahasama Ardell Aryana dan Dr.Por
Ardell Aryana bersama suami tercinta Nadzmi Adhwa


Menurut Ardell ini merupakan perniagaan yang ketiga beliau ceburi. Ardell yang banyak berkongsi minat dalam bidang perniagaan bersama suaminya iaitu Nadzmi Adhwa sememangnya seorang yang sangat optimis dan kreatif secara tidak langsung boleh meningkatkan lagi perkembangan Hairy Mary di Malaysia. Dengan usahsama ini mereka menganggarkan akan membuka 6 cawangan Hairy Mary pada tahun 2020  di negeri  lain yang terpilih.

Hairy Mary di Publika Usahasama Ardell Aryana dan Dr.Por
Bilik consultation


Menurut Dr Por Yang Sheng, semua perunding kecantikan di Hairy Mary adalah pakar dalam bidang ini yang mana mereka telah diberi kursus dan latihan dari mereka yang bertauliah. Kecekapan penggunaan teknologi mesin dan perundingan terbaik menjadikan kita tidak akan rasa was-was ketika mendapat rawatan di sini.

Terdapat beberapa bilik konsultansi dan rawatan di outlet Hairy Mary ini, jadi tidak akan ada masalah sekiranya terdapat lebih daripada seorang pelanggan yang datang untuk mendapatkan rawatan pada satu-satu masa yang sama.


Hairy Mary di Publika Usahasama Ardell Aryana dan Dr.Por
Bilik rawatan

Hairy Mary di Publika Usahasama Ardell Aryana dan Dr.Por
THOR Light Laser


Rawatan di Hairy Mary adalah menggunakan teknologi Korea yang menggunakan THOR Light Laser iaitu rawatan laser yang terkini dan tidak menyakitkan langsung. Apa yang lebih menarik teknologi mensasarkan kawasan rawatan  dengan ketepatan yang lebih tinggi bagi mencapai kecekapan maksimum.

Hairy Mary di Publika Usahasama Ardell Aryana dan Dr.Por
THOR Light Laser


 “This laser emits a more concentrated burst in single wavelengths which means that individual hair follicles can be targeted and destroyed. Energy distribution is also more even. It’s quicker, so clients enjoy shorter treatment sessions,”

Hairy Mary di Publika Usahasama Ardell Aryana dan Dr.Por

Kemajuan inovatif dalam teknologi laser THOR menggabungkan sistem penyejukan yang dapat meminimumkan kerosakan kepada tisu sekeliling sekaligus mengurangkan kesakitan. Dan teknologi THOR sesuai digunakan untuk semua jenis kulit dan rambut. Ianya tidak seperti IPL yang kurang berkesan pada rambut kasar dan boleh menyebabkan kawasan yang dilakukan rawatan menjadi lebih gelap.


Hairy Mary di Publika Usahasama Ardell Aryana dan Dr.Por


Bersempena dengan pembukaan outlet yang ketiga di Publika, Hairy Mary menawarkan promosi menarik kepada pelanggannya. Dengan hanya RM118, untuk rawatan selama 1 tahun (12 kali rawatan) untuk bahagian di badan yang terpilih. Namun tawaran ini hanyalah dibuka pada 14 dan 15 Disember 2019.


Hairy Mary di Publika Usahasama Ardell Aryana dan Dr.Por


Tawaran ini sememang murah dan berbaloi.Jika dilihat pada harga asal, untuk satu rawatan bahagian tertentu sahaja caj yang dikenakan dalam RM150. Dan terdapat juga promosi rawatan lain yang diberikan sehingga  70% diskaun daripada harga biasa.Hairy Mary di Publika Usahasama Ardell Aryana dan Dr.Por
Cik iena bersama Ardell Aryana Majlis Perasmian Hairy Mary Publika

Sidang Media Hairy Mary Publika bersama Dr.Por dan Ardell Aryana
Untuk Maklumat Lanjut


Instagram : https://www.instagram.com/hairymary.co/
FAcebook : https://www.facebook.com/hairymary.co/
WhatsApp : https://wa.me/60182845887

Alamat
Hairy Mary Publika
A4-1-6 Solaris Dutamas
No 1 Jalan Dutamas
50480 Kuala Lumpur
Shopping dan terima cashback serta komisyen dengan Aplikasi Fingo, KUSM Jalin Kerjasama

Membeli belah didalam talian sudah menjadi trend pada masa kini, tidak mustahil akan datang ada kedai-kedai fizikal yang akan tutup dek kerana trend membeli-belah secara dalam talian yang kian menular.Antara platform beli belah dalam talian yang tidak asing lagi adalah Shopee dan Lazada. Cik iena yakin semua tau akan kedua-dua platform ini dan juga pasti ada diantara anda juga pernah membeli belah disini.

Shopping dan terima cashback serta komisyen dengan Aplikasi Fingo


Tahukah anda kini anda boleh membeli-belah dan mendapat pulangan balik atau cashback dan juga mendapat komisyen sekiranya anda membeli belah di Aplikasi Fingo. Selain membeli-belah di Aplikasi finggo anda juga boleh menjana pendapatan. Hanya dengan berkongsi link pautan aplikasi finggo dan mengajak rakan-rakan anda membeli belah di Aplikasi Fingo, anda dapat menjana pendapatan secara online.

Fingo dan Kelab Usahawan Selebriti Malaysia Jalin Kerjasama


 Shopping dan terima cashback serta komisyen dengan Aplikasi Fingo, KUSM Jalin Kerjasama

Fingo Sdn. Bhd. merupakan operator pasaran e-dagang sosial yang berjaya mencipta kejayaan luar biasa apabila mencatat keahlian seramai 650,000 pengguna hanya selepas empat bulan beroperasi di pasaran. Yujiao Kong  selaku Ketua Wakil Perniagaannya berkata, daripada jumlah itu seramai 97,500 pengguna adalah Preferred Shopper (pembeli pilihan) iaitu pengguna yang aktif.


Yujiao Kong selaku Ketua Wakil Fingo
Yujiao Kong  selaku Ketua Wakil Fingo


Menurut beliau lagi, ketika ini Fingo telah merekodkan transaksi jualan sebanyak RM200,000 sehari.
“Fingo kini menjadi dunia membeli belah atas talian yang popular kerana lebih mudah dan jimat kerana semuanya di hujung jari pengguna.

“Ketika ini, terdapat lebih kurang 12,000 produk baru ditawarkan dalam usaha memenuhi keperluan ahli membeli-belah dan Pada masa sama, syarikat menyasarkan sebanyak 30,000 produk akan dipasarkan di Fingo pada 2020,” katanya.

Beliau berkata demikian pada majlis perasmian Fingo Star di sini baru-baru ini selain perasmian logo baharu Kelab Usahawan Selebriti Malaysia (KUSM) dan Komuniti Usahawan Selebriti E-Dagang.
Berikutan itu, Fingo akan menyokong aktiviti KUSM dalam usaha mempromosikan aplikasi itu di kalangan selebriti bagi menambah pendapatan golongan tersebut.

 Shopping dan terima cashback serta komisyen dengan Aplikasi Fingo, KUSM Jalin Kerjasama


Mengulas lanjut mengenai perancangan syarikat, Yujiao Kong memberitahu, Fingo menyasarkan transaksi jualan sebanyak RM3 bilion pada tahun 2020 meliputi pasaran di negara ini, Singapura, Thailand dan Indonesia.

Beliau berkata, sasaran itu akan dipacu oleh penawaran lebih banyak produk tempatan berbanding daripada luar negara.
Ketika ini katanya, produk yang ditawarkan Fingo adalah 80 peratus kebanyakan daripada China dan bakinya adalah jenama tempatan.

“Kami meletakkan sasaran untuk menawarkan lebih banyak produk tempatan dengan nisbah 50:50 pada tahun depan.
“Ini bagi membolehkan proses penghantaran barangan lebih cepat kepada pengguna,” katanya.

Menurut Yujiao Kong  lagi, syarikat mensasarkan untuk terus meneroka pasaran e-dagang secara agresif yang semakin berkembang di negara ini selain meraih peluang perniagaan besar di rantau ASEAN.

 Shopping dan terima cashback serta komisyen dengan Aplikasi Fingo, KUSM Jalin KerjasamaApatah lagi katanya, platform Fingo yang menghubungkan rangkaian sosial utama iaitu Whatsapp, Facebook dan Instragram turut menjadikan kami berbeza dengan pesaingnya di pasaran, sekali gus meluaskan capaian perniagaan dan pengguna.

“Kami juga kini memiliki gudang di Sabah dan Sarawak dalam usaha memberi perkhidmatan pantas kepada pengguna di sana.

“Pada masa sama, Fingo akan memasuki pasaran Indonesia pada Mac tahun depan dalam usaha memperluaskan pasaran di negara Asia Tenggara,” katanya.

Sementara itu, Fingo yang merupakan platform e-commerce terbaharu di pasaran negara ini adalah persaing terkini untuk Lazada dan Shopee. Untuk pengetahuan, Keunikan Fingo apabila membolehkan pengguna mendapat faedah daripada sistem pulangan tunai apabila berbelanja di platform itu.

 Shopping dan terima cashback serta komisyen dengan Aplikasi Fingo, KUSM Jalin Kerjasama


Pendaftaran pengguna adalah percuma dan akan mendapat baucer percuma bernilai RM5 dan menikmati diskaun hebat yang ditawarkan dari masa ke semasa. Manakala cara pembayaran di Fingo pula melibatkan tiga kaedah iaitu kredit kad, talian perbankan dan kedai serbaneka 7 Eleven.

Pengguna Fingo boleh menjana pendapatan sampingan dengan menaiktaraf menjadi pembeli pilihan dengan membeli salah satu barang yang tersenarai dengan jumlah minimum RM199

Selepas itu, pengguna Fingo akan mendapat laluan untuk tujuan promosi dan layak menjemput siapa sahaja menyertai Fingo di bawah mereka dan membina rangkaian perniagaan anda.

 Shopping dan terima cashback serta komisyen dengan Aplikasi Fingo, KUSM Jalin Kerjasama
Untuk maklumat lanjut, orang ramai boleh menghubungi talian 0169191877 atau layari aplikasi Fingo dengan Kod Jemputan: KKXZAG atau layari fingostar di Instagram, Facebook, Twitter dan Youtube.

Sempena pelancaran Fingo Star itu, orang akan mendapat potongan diskaun RM50 selepas berbelanja RM199.

Sementara itu, majlis pelancaran Fingo disempurnakan oleh Timbalan Menteri Perdagangan Antarabangsa dan Industri iaitu Dr Ong Kian Ming pada akhir Julai lalu.

Majlis perasmian Fingo Star di Concorde Hotel Kuala Lumpur


Cik iena juga berkesempatan menghadiri  majlis perasmian Fingo Star tersebut di Concorde Hotel, Kuala Lumpur. Berikut Cik iena kongsikan vlog semasa majlis tersebut yang dihadiri oleh rakan media, blogger dan artis serta tetamu jemputan yang lain.
Untuk pengetahuan Cik iena juga telah menyertai Fingo Star selepas Cik iena menghadiri  majlis perasmian Fingo Star ini. Daripada apa yang pihak Fingo Star kongsikan pada majlis tersebut Cik iena yakin Fingo mampu menjana pendapatan sekiranya kita  betul-betul fokus untuk lakukannya.

Buat masa ni Cik iena masih belum start promoe sebab Cik iena masih sibuk dengan kerja-kerja hakiki sebagai seorang programmer dan juga seperti yang anda tau Cik iena juga sibuk hadiri jemputan2 khas untuk blogger. Jadi Insya Allah bila Cik iena kurang sibuk Cik iena akan kongsikan pengalaman Cik iena dekat semua :)


Peluang Menang Penginapan 3D2N di Hilton Garden Inn Puchong Termasuk Sarapan Buffet


Beberapa minggu yang lepas Cik iena berkesempatan menghadiri Majlis Media Review untuk New Year Eve BBQ Buffet Dinner, Hilton Garden Inn Puchong. Ini merupakan pertama kali Cik iena menjejakkan kaki ke Hilton Garden Inn Puchong. Ternyata masakan ni disini enak-enak belaka juga. Berikut Cik iena kongsikan sedikit gambar dan Vlog semasa Cik iena berada disana untuk perkongsian bersama anda.

New Year Eve BBQ Buffet Dinner, Hilton Garden Inn Puchong
New Year Eve BBQ Buffet Dinner, Hilton Garden Inn Puchong
New Year Eve BBQ Buffet Dinner, Hilton Garden Inn Puchong

New Year Eve BBQ Buffet Dinner, Hilton Garden Inn Puchong
New Year Eve BBQ Buffet Dinner, Hilton Garden Inn Puchong

Setiap tahun rangkaian hotel Hilton akan menawarkan menu dan promosi perayaan yang dibuat  istimewa buat pelanggan-pelanggan Hilton dengan harapan dapat mengumpulkan dan menyatukan semula orang yang disayangi tidak kiralah keluarga mahupun sahabat atau mewujudkan persahabatan baru dan mengukuhkan hubungan yang unik.New Year Eve BBQ Buffet Dinner, Hilton Garden Inn Puchong
New Year Eve BBQ Buffet Dinner, Hilton Garden Inn Puchong

Anda pasti akan berpuas hati dengan aneka hidangan yang ditawarkan dengan rasa masakan yang enak. Tidak kurang juga dengan Cik iena, secara kesuluruhannya Cik iena suka akan rasa masakan di  Hilton Garden Inn Puchong ini. Suasana dekorasi ruang makan yang tersusun indah juga bakalmewujudkan susana tenang dan ceria buat anda yang berkunjung kesini.

New Year’s Eve BBQ Buffet Dinner and Countdown Party

31st December
7:00pm -10:00pm
10:00pm – 1:00am Countdown Party
 • RM 95 nett setiap orang yang menempah sebelum 1 Disember 
 • RM 110 nett bagi setiap orang

Peluang Menang Penginapan 3D2N di Hilton Garden Inn Puchong


New Year Eve BBQ Buffet Dinner, Hilton Garden Inn Puchong
New Year Eve BBQ Buffet Dinner, Hilton Garden Inn Puchong

Istimewa buat anda semua, Disember ini Rangkaian Hotel Hilton menawarkan hadiah yang menarik untuk anda menangi dengan sertai contest mudah mereka di laman sosial mediamereka di facebook.
Untuk pengetahuan anda, bermula dari 1 hingga 20 Disember 2019, setiap hotel Hilton di Malaysia akan memberikan penginapan 3D2N termasuk sarapan bufet kepada seorang pemenang bertuah.

Untuk berpeluang  memenangi hadiah ini, peserta harus lah menyukai halaman Facebook hotel, berkongsi catatan dan meninggalkan komen dengan pengalaman makan yang paling tidak diingati dengan orang tersayang semasa musim cuti. Anda boleh lakukan sedemikian di posting dibawah.


Gambar Review New Year Eve BBQ Buffet Dinner, Hilton Garden Inn Puchong

 


New Year Eve BBQ Buffet Dinner, Hilton Garden Inn Puchong
New Year Eve BBQ Buffet Dinner, Hilton Garden Inn Puchong

New Year Eve BBQ Buffet Dinner, Hilton Garden Inn Puchong
New Year Eve BBQ Buffet Dinner, Hilton Garden Inn Puchong


New Year Eve BBQ Buffet Dinner, Hilton Garden Inn Puchong
New Year Eve BBQ Buffet Dinner, Hilton Garden Inn Puchong

New Year Eve BBQ Buffet Dinner, Hilton Garden Inn Puchong
New Year Eve BBQ Buffet Dinner, Hilton Garden Inn Puchong


New Year Eve BBQ Buffet Dinner, Hilton Garden Inn Puchong
New Year Eve BBQ Buffet Dinner, Hilton Garden Inn Puchong

New Year Eve BBQ Buffet Dinner, Hilton Garden Inn Puchong
New Year Eve BBQ Buffet Dinner, Hilton Garden Inn Puchong

New Year Eve BBQ Buffet Dinner, Hilton Garden Inn Puchong
New Year Eve BBQ Buffet Dinner, Hilton Garden Inn Puchong

New Year Eve BBQ Buffet Dinner, Hilton Garden Inn Puchong
New Year Eve BBQ Buffet Dinner, Hilton Garden Inn Puchong

New Year Eve BBQ Buffet Dinner, Hilton Garden Inn Puchong
New Year Eve BBQ Buffet Dinner, Hilton Garden Inn Puchong

New Year Eve BBQ Buffet Dinner, Hilton Garden Inn Puchong
New Year Eve BBQ Buffet Dinner, Hilton Garden Inn Puchong

New Year Eve BBQ Buffet Dinner, Hilton Garden Inn Puchong
New Year Eve BBQ Buffet Dinner, Hilton Garden Inn Puchong

New Year Eve BBQ Buffet Dinner, Hilton Garden Inn Puchong
New Year Eve BBQ Buffet Dinner, Hilton Garden Inn Puchong

New Year Eve BBQ Buffet Dinner, Hilton Garden Inn Puchong
New Year Eve BBQ Buffet Dinner, Hilton Garden Inn Puchong

New Year Eve BBQ Buffet Dinner, Hilton Garden Inn Puchong
New Year Eve BBQ Buffet Dinner, Hilton Garden Inn Puchong

New Year Eve BBQ Buffet Dinner, Hilton Garden Inn Puchong
New Year Eve BBQ Buffet Dinner, Hilton Garden Inn Puchong


New Year Eve BBQ Buffet Dinner, Hilton Garden Inn Puchong
New Year Eve BBQ Buffet Dinner, Hilton Garden Inn Puchong

New Year Eve BBQ Buffet Dinner, Hilton Garden Inn Puchong
New Year Eve BBQ Buffet Dinner, Hilton Garden Inn Puchong

New Year Eve BBQ Buffet Dinner, Hilton Garden Inn Puchong
New Year Eve BBQ Buffet Dinner, Hilton Garden Inn Puchong

New Year Eve BBQ Buffet Dinner, Hilton Garden Inn Puchong
New Year Eve BBQ Buffet Dinner, Hilton Garden Inn Puchong


New Year Eve BBQ Buffet Dinner, Hilton Garden Inn Puchong
New Year Eve BBQ Buffet Dinner, Hilton Garden Inn Puchong

New Year Eve BBQ Buffet Dinner, Hilton Garden Inn Puchong
New Year Eve BBQ Buffet Dinner, Hilton Garden Inn Puchong

New Year Eve BBQ Buffet Dinner, Hilton Garden Inn Puchong
New Year Eve BBQ Buffet Dinner, Hilton Garden Inn Puchong

New Year Eve BBQ Buffet Dinner, Hilton Garden Inn Puchong
New Year Eve BBQ Buffet Dinner, Hilton Garden Inn Puchong

New Year Eve BBQ Buffet Dinner, Hilton Garden Inn Puchong
New Year Eve BBQ Buffet Dinner, Hilton Garden Inn Puchong

New Year Eve BBQ Buffet Dinner, Hilton Garden Inn Puchong
New Year Eve BBQ Buffet Dinner, Hilton Garden Inn Puchong

New Year Eve BBQ Buffet Dinner, Hilton Garden Inn Puchong
New Year Eve BBQ Buffet Dinner, Hilton Garden Inn Puchong

New Year Eve BBQ Buffet Dinner, Hilton Garden Inn Puchong
New Year Eve BBQ Buffet Dinner, Hilton Garden Inn PuchongUntuk maklumat lanjut dan tempahan, sila hubungi Hilton Garden Inn Puchong 


Tel :  +60 3 8084 1299
Email : KULPU_FB@hilton.com
FAcebook : https://web.facebook.com/HiltonGardenInnPuchong
Instagram :  https://www.instagram.com/hiltongardeninnpuchong/


Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve