Grab The Promo
Grab The Promo
Grab The Promo

NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM


Serum merupakan satu produk penjagaan kecantikan yang mempunyai banyak manfaat untuk kulit wajah. Serum boleh melembapkan, menegangkan, dan untuk memperlambatkan proses penuaan  kulit. Khasiat serum juga dapat meresap lebih cepat dan lebih baik daripada krim muka biasa.

NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM
Nell Aesthetica Conception Age Lock Concentrated Serum


Tahukah anda terdapat banyak perkara yang boleh menyumbang kepada penuaan semulajadi kulit wajah. Selain daripada faktor usia, pencemaran udaran dan kepanasan sinaran matahari juga boleh merosak sel-sel kulit wajah.

Semakin meningkat usia semakin tinggi kehilangan tahap kelembapan kulit, bermakna kulit kita akan kering. Jadi amatlah penting untuk memakai produk kecantikan yang dapat merawat masalah kulit kering bagi anda yang sudah meningkat usia khususnya .

NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM
Nell Aesthetica Conception Age Lock Concentrated Serum


Pasti yang ada menyangka mencuci wajah dapat melembabkan kulit, tahukah anda bahawa mencuci wajah juga boleh membuatkan kelembapan semulajadi kulit anda hilang. Apatah lagi apabila anda menggunakan pembersih muka yang kurang sesuai dengan kulit wajah.

Maka dengan itu untuk mencegah dan mengatasinya sebaiknya anda selalu menggunakan serum wajah. Secara umumnya sel-sel kulit mampu melakukan regenerasinya sendiri. Namun, seiring dengan pertambahan usia, proses ini menjadi lambat. Untuk mempercepatkan proses regenerasi agar kulit tetap lembab berseri, anda perlu memakai serum wajah secara rutin.


Nell Aesthetica Conception Age Lock Concentrated Serum
CIk iena di pejabat dan Nell Aesthetica Conception Age Lock Concentrated Serum tak boleh berpisah. The Best Serum. Berbaloi untuk di beli dan di bawa ke hulu ke hilir hehe


Tetapi tidak ramai wanita yang menggunakan serum, memandangkan harga serum ini rata-ratanya lebih mahal jika dibandingkan dengan produk rawatan kulit lain.

Tapi tahukah anda, walaupun ianya agak mahal tetapi manfaatnya lebih bagus daripada moisturizer atau pelembab.

Serum mempunyai daya kerja lebih kuat kerana testur bahannya lebih cepat meresap dan membantu meningkatkan pertumbuhan kolagen pada kulit wajah. Selain itu, kandungan moisturizer berguna untuk melembabkan bahagian luar kulit. Manakala tugas serum bukan di permukaan, sebaliknya lapisan kulit yang lebih dalam.

Jika anda merupakan seorang wanita yang gemar bersolek seperti Cik iena, serum sangat penting untuk membuat kulit wajah kelihatan flawless ketika menggunakan solekan.

Pemakaian serum wajah secara rutin juga akan membuatkan wajah menjadi lebih lembab, menghaluskan tekstur kulit dan menyamarkan noda-noda hitam pada wajah. Bahkan tanda-tanda penuaan pada wajah pun secara perlahan-lahan akan pudar.

Nell Aesthetica Conception Age Lock Concentrated Serum
Nell Aesthetica Conception Age Lock Concentrated Serum


Untuk anda yang masih mencari-cari serum yang sesuai Cik iena ingin berkongsi tentang serum terbaru yang cik iena cuba iaitu Nell Aesthetica Conception Age Lock Concentrated Serum.

Untuk pengetahuan, Baru-baru ini Cik iena telah menghadiri Majlis perasmian NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM DAN PERLANTIKAN DUTA PRODUK IAITU ROZITA CHE WAN. Pada majlis tersebut tetamu di berikan cenderahati berupa Nell Aesthetica Conception Age Lock Concentrated Serum

Maka dengan itu Cik iena mencuba sendiri Serum yang di berikan dan cik iena sangat suka serum ini kerana ia memberikan kelembapan pada wajah cik iena. Sebelum Cik iena review tentang serum ini, Cik iena ceritakan serba sedikit info mengenai serum ini terlebih dahulu.


Nell Aesthetica Conception Age Lock Concentrated Serum
Berangan nak jadi cantik macam che ta guna Nell Aesthetica Conception Age Lock Concentrated Serum :D

NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM


Nell Aesthetica Conception menggunakan konsep yang mengimplikasikan formula berasingan Anti-Kedut dan Anti-Penuaan yang bertindak serentak bersama-sama dengan bahan-bahan lain yang dirumus dan diformulasi untuk menghasilkan impak yang lebih sempurna.


Nell Aesthetica Conception Age Lock Concentrated Serum
Nell Aesthetica Conception Age Lock Concentrated Serum

Formula Age Lock Serum Nell ini mengandungi 6 bahan-bahan aktif yang sangat berkesan, dengan formula ini telah terbukti ianya dapat mengembalikan kecantikan anda untuk kelihatan lebih muda secara dramatik. Garis kedut akan hilang dan kulit wajah anda akan kelhatan lebih tegang seterusnya dapat membuat anda kelihatan muda dari usia.

KEKAL MUDA KEKAL MENGANCAM


Penggunaan yang berterusan serta konsisten akan membuatkan Kulit wajah anda akan kelihatan lebih anjal dan muda 10 hingga 15 tahun dari usia anda yang sebenar.

Selain daripada itu ianya juga membantu mencerahkan warna kulit anda serta mengembalikan keremajaan kulit yang anda idamkan serta kulit wajah yang berseri dan bercahaya sepanjang masa

Nell Aesthetica Conception Age Lock Concentrated Serum
Nell Aesthetica Conception Age Lock Concentrated Serum


The All In One Rawatan Kulit Muka Lebih Anjal


  • Anti penuaan
  • Menegang
  • Menganjal
  • Menyerikan
  • Mencerah


CARA PENGUNAAN.


Setelah anda mencuci atau membersihkan wajah dengan pembersih, gunakan serum yang secukupnya. Kemudian tepuk-tepuk dengan perlahan menggunakan jari jemari anda.

Untuk kulit yang sensitif, selepas membersihkan wajah tunggu antara 10-15 minit sebelum memakai serum untuk wajah.

Gunakan serum terlebih dahulu kemudian baru pakai pelembab. Jika anda memakai toner, pakai toner/penyegar sebelum memakai serum.



Kemudian teruskakn memakai krim penjagaan wajah harian anda dan juga anda boleh bersolek selepas mengenakan serum.


REVIEW NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM


Nell Aesthetica Conception Age Lock Concentrated Serum
Nell Aesthetica Conception Age Lock Concentrated Serum


Secara keseluruhannya Cik iena sangat suka Nell Aesthetica Conceltion Age Lock Concentrated Serum kerana ianya sangat serasi dengan kulit Cik iena yang berjenis kering. IAnya mudah meresap pada kulit dan memberikan kelembapan yang menyegarkan .

Kebiasaannya Serum yang Cik iena pakai cepat terasa kering di wajah apabila diaplikasikan pada wajah. Berbeza dengan serum ini teksturnya meresap pada kulit dengan cepat tetapi ianya meninggalkan kesan kulit lembab  selepas di pakai dan ia membuatkan anda lebih mudah untuk memakai foundation untuk bersolek.

Nell Aesthetica Conception Age Lock Concentrated Serum
Tekstur Nell Aesthetica Conception Age Lock Concentrated Serum


Walaubagaimanapun kesan mungkin adalah berbeza bagi setiap orang. Ini adalah kesan yang Cik iena rasakan untuk Kulit Cik iena yang kering . Pemakain serum ini membantu mempercepatkan lagi proses penyerapan krim siang mahupun malam cik iena.

Sebelum ni Cik iena perlu memakai krim malam atau siang dengan teliti agar ianya sekata kerana kondisi kulit cik iena yang kering.  Selepas memakai serum ini, mudah bagi cik iena untuk memakai krim siang atau malam :)
 

Nell Aesthetica Conception Age Lock Concentrated Serum
Cik iena memang bawa selalu ke pejabat serum ni


Dari segi haruman , Cik iena kurang gemar harumannya. Setiap orang pasti berbeza citarasanya. Untuk Cik iena cik iena suka haruman bunga untuk set penjagaan wajah tapi cik iena tak dapat nak agak haruman ni haruman apa. Walaubagaimanapun disebabkan hasilnya Cik iena suka. CIk iena dah biasa dengan harumannya sekarang dan serum ini menjadi serum kesukaan cik iena sehinggakan hari-hari Cik iena bawa ke pejabat dan cik iena gunakan setelah selesai solat :)

Untuk pengetahuan review diatas adalah untuk 10 hari penggunaan serum ini setakat artikel ini di terbitkan. Secara keseluruhannya cik iena suka serum yang sangat melembab dan menganjalkan kulit cik iena ini. Dengan pemakaian serum ini solekan lebih mudah dan lebih glowing dari biasa serta kesan-kesan garis halus dibawah mata cik iena berkurangan setelah 10 hari penggunaan.

Mungkin jika cik iena gunakan secara konsisten lebih dari dua tiga bulan cik iena akan cantik macam Che Ta (^_~). Hehe berangan sangat


RATING

10/10




Untuk maklumat lanjut berkenaan NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM oleh Rozita Che Wan ini sila ‘LIKE’ dan ‘FOLLOW’ nellaestheticamy di Facebook dan Instagram.


Facebook : https://web.facebook.com/nellaestheticamy
Instagram :  https://www.instagram.com/nellaestheticamy/










ATASI MASALAH PORI TERBUKA DENGAN JJ YOUNG

ATASI MASALAH PORI TERBUKA DENGAN JJ YOUNG


Masalah pori-pori terbuka merupakan salah satu masalah kulit wajah di kalangan wanita dan lelaki. Liang roma kita kelihatan seperti berlubang seakan-akan permukaan kulit buah oren. Ia pastinya akan mewujudkan rasa tidak selesa.


ATASI MASALAH PORI TERBUKA DENGAN JJ YOUNG



Biasanya ia terjadi di hidung, dagu dan pipi anda tapi sebenarnya ianya boleh berlaku di mana-mana bahagian wajah anda. 

Pori-peri terbuka menjadi liang pori sebagai pembukaan untuk bulu roma, saiz bulu roma kita bergantung pada saiz liang. Kadang-kadang campuran sel-sel kulit mati menyebabkan liang itu kelihatan lebih terbuka/besar atau tersumbat.

Untuk itu , amatlah penting untuk kita memakai skincare yang boleh merawat masalah ini. Untuk mendapatkan kulit yang licin, flawless, gebu dan cantik perlulah bermula dengan kulit yang tidak berjerawat dan tidak mempunyai masalah liang roma terbuka serta  masalah white heads dan bleakheads.


JJ YOUNG BY CAOLION COSMETIC


Untuk itu di sini Cik iena ingin mencadangkan produk yang telah Cik iena cuba dimana ianya adalah bertujuan untuk penjagaan masalah liang roma terbuka besar iaitu produk dari CAOLION Cosmetics.


CAOLION Cosmetics


CAOLION Cosmetics telah memperkenalkan sistem penjagaan pori yang mudah untuk digunakan, JJ YOUNG menggunakan produk dan bahan unik CAOLION Cosmetics untuk sistem penjagaan pori yang sempurna

 JJ YOUNG BY CAOLION COSMETIC'S


JJ YOUNG BY CAOLION COSMETIC

Antara produk dari JJ Young yang telah cik iena cuba adalah Steam & Cool Pore Mask, Pore Rosehip Mud Sheet Mask dan Pore Green Tea Mud Sheet Mask .

Unboxing






Steam And Cool Pore Mask




Steam And Cool Pore Mask merupakan mask pembersihan liang yang diaktifkan dengan stim yang membersihkan liang dengan mengeluarkan Blackheads dan Whiteheads. Kesan pendinginan oleh Cool Pore Mask  pada wajah dapat mengetatkan liang pori-pori yang telah diperbesarkan semasa memakai Steam Pore Mask. Seterusnya ia dapat mengawal liang pori dan kawalan sebum pada wajah.


JJ YOUNG BY CAOLION COSMETIC

Hot + Pore Cleansing + Blackheads

  • Berfungsi untuk Menghilangkan sel-sel kulit mati, sebum, dan bintik hitam di dalam liang pori.
     
  • Menghilangkan kekotoran dalam liang dengan kandungan Kaolin, Charcoal Powder, dan Juglans Regia Shell Powder yang terkandung didalamnya
     
  • Meningkatkan penegangan kulit wajah dengan membuka dan membersihkan kekotoran dalam liang-liang pori.

Cooling + Pore Minimizing + Sebum Control


  • Memperbaharui kulit dengan mengetatkan liang-liang pori
  • KAndungan Bentonite, Charcoal, Volcanic Ash dan Kaolin berfungsi menegangkan kulit semasa menghilangkan kekotoran dan mengawal sebum.
  • Kandungan Vitis Vinifera Seed Oil dan Menthol menenangkan kulit dan membuatkakn kulit berasa sejuk dan segar.



Kandungan

Steam Mask:  Charcoal Powder, Juglans Regia Shell Powder ,Betaine dan Prunus Mume Fruit Extract
Cool Mask:  Volcanic Ash, Bentonite,  Vitis Vinifera  Seed Oil dan Menthol


Cara Penggunaan


JJ YOUNG BY CAOLION COSMETIC


Langkah 1. HOT Pore Cleansing - JJ Young Pore Steam Mask


Sapukan jumlah yang mencukupi (3g) pada wajah anda. Urut perlahan selama 1 hingga  2 minit , biarkan selama 5 hingga  10 minit.  Kemudian Bilas bersih dengan air sejuk (untuk seluruh muka atau kawasan sasaran)

JJ YOUNG BY CAOLION COSMETIC

Langkah 2. COOL Pore Minimizing - JJ Young Pore Cool Mask 

Sapukan jumlah yang mencukupi (3g) pada wajah anda. Biarkan selama 10 hingga 15 minit. Bilas bersih dengan air suam. (Untuk seluruh muka atau kawasan sasaran)


JJ Young Pore Steaming And Cooling Mask First Impressions



First Impressions Cik iena bila menggunakan mask ini, pertama sekali yang Hot Pore Cleansing sangat panas. Terasa pijau muka macam kene cili api . Tapi selepas 10 minit kepanasan beransur kurang.  Lepastu Cik iena cuci dan selepas pakai Cool Pore Minimizing kulit terasa sangat segar dan sejuk berangin rasa kulit wajah.

JJ YOUNG BY CAOLION COSMETIC


JJ Young Pore Steaming And Cooling Mask Review


Cik iena suka kombinasi kedua-dua mask ini kerna kulit cik iena dapat merasakan perbezaan apabila memakai kedua-dua mask ini terutama Hot Pore Cleansing. Walaupun wajah terasa sangat panas tetapi selepas memakainya kulit berasa sangat lembut dan lembab.


Kemudian selepas  memakai Cooling Mask kulit terasa bersih segar serta tegang. Cik iena sangat suka mask ini kerana terasa mask ini bekerja untuk mencantikkan kulit wajah cik iena. Walaubagaimanapun adalah di nasihatkan supaya memakai mask ini pada waktu malam sahaja kerana Hot Pore Cleansing mask sangat panas seperti pijau terkena cili api.

JJ YOUNG BY CAOLION COSMETIC


Selepas memakai kedua-dua mask ini adalah lebih bagus jika kita memakai  Pore Rosehip Mud Sheet Mask atau Pore Green Tea Mud Sheet Mask.

Rating

 9/10



Pore Rosehip Mud Sheet Mask


Ia dikatakan mampu meningkatkan keanjalan kulit dan kecergasan tanpa rasa iritasi pada wajah. . Mask ini merupakan Produk untuk kulit yang mudah digunakan dimana ianya meresap jauh ke dalam kulit dengan manfaat lumpur/mud.


JJ YOUNG BY CAOLION COSMETIC


Kandungan bentonit dan Kaolin yang terdapat dalam masker ini juga membantu mengawal sebum dan memberikan ketegangan pada wajah. Selain itu terdapat Ekstrak Rosehip yang mengandungi vitamin dimana ianya bertujuan untuk menguatkan kulit serta mengawal sebum pada wajah.

Kandungan Betaine pula mampu menghalang kehilangan penghidratan dan meninggalkan kelembapan kulit agar kelihatan lebih sihat, segar dan bermaya.


JJ YOUNG BY CAOLION COSMETIC


Kandungan

Rosa Cania Fruit, Kaolin, Bentonite dan  Betaine

Cara Penggunaan


  1. Selepas bersihkan muka,gunakan toner pada wajah.
  2. Ambil bahagian atas topeng, tanggalkan clear film dan pakai pada kawasan dahi (Bahagian yang menghadap clear film yang ditanggalkan keluar mesti diletakkan pada kulit wajah)
  3. Sapukan topeng sebelah bawah pada kulit di sekitar kawasan bibir dengan cara yang sama (kedua-dua topeng harus bertindih)
  4. Biarkan selama 20 ~ 40 minit sehingga topeng benar-benar kering.
  5. Setelah kering, ambil topeng bahagian atas dan bahagian atas dan keluarkan secara perlahan.
  6. Bilas muka dengan air dan teruskan dengan pemakaian skincare anda yang lain.
-Jumlah masa untuk topeng kering mungkin berbeza bergantung pada jenis kulit dan suhu.

Pore Rosehip Mud Sheet Mask Review


JJ YOUNG BY CAOLION COSMETIC

Secara keseluruhannya cik iena sangat suka mask ini . Rasa segar sangat selepas buka mask ni. Tapi mask ni tak boleh bawa tidur sebab kandungan lumpur akan mencomotkan bantal :)


Rating

10/10

Pore Green Tea Mud Sheet Mask


Mask  ini berfungsi untuk melembapkan dan menenangkan kulit dengan ekstrak daun teh hijau. Ianya berfungsi untuk mengawal sebum yang berlebihan dan membersihkan semua liang .

JJ YOUNG BY CAOLION COSMETIC


Kandungan

Camellia Sinensis Leaf Extract, Kaolin, Sea Silt dan Betaine 

Cara Penggunaan


  1. Selepas bersihkan muka,gunakan toner pada wajah.
  2. Ambil bahagian atas topeng, tanggalkan clear film dan pakai pada kawasan dahi (Bahagian yang menghadap clear film yang ditanggalkan keluar mesti diletakkan pada kulit wajah)
  3. Sapukan topeng sebelah bawah pada kulit di sekitar kawasan bibir dengan cara yang sama (kedua-dua topeng harus bertindih)
  4. Biarkan selama 20 ~ 40 minit sehingga topeng benar-benar kering.
  5. Setelah kering, ambil topeng bahagian atas dan bahagian atas dan keluarkan secara perlahan.
  6. Bilas muka dengan air dan teruskan dengan pemakaian skincare anda yang lain.
-Jumlah masa untuk topeng kering mungkin berbeza bergantung pada jenis kulit dan suhu.



Pore Green Tea Mud Sheet Mask Review


Sama seperti Pore Rosehip Mud Sheet Mask, cik iena sangat suka mask ini . Rasa segar sangat selepas buka mask ni. Tapi mask ni tak boleh bawa tidur sebab kandungan lumpur akan mencomotkan bantal :)

Rating

10/10


JJ YOUNG BY CAOLION COSMETIC

VIDEO REVIEW




Kepada anda diluar sana yang ingin mencuba produk ini boleh dapatkan di Sephora tidak lama lagi kerana produk ini akan di pasarkan di Sephora secara global dalam masa terdekat. Atau anda juga boleh beli secara online di laman web mereka.


Untuk Maklumat LAnjut :


Website : http://www.caolion.com/
FAcebook: https://www.facebook.com/caolion
Instagram : https://www.instagram.com/caolion_korea/


JJ YOUNG BY CAOLION COSMETIC



 Secara keseluruhan Cik iena sangat suka mask JJ Young ni .Kalau rajin amalkan memang kulit akan licin tiada masalah pori terbuka . Takde la nampak muka macam berlopak-lopak tu. KAdang-kadang tengok muka orang takde jerawat tapi nampak kasar.  Itu sebab dia mengalami masalah pori terbuka.

MAsalah pori terbuka ni pun boleh membuatkan wajah kita tua dari usia. JAdi jangan lupa atasi masalah pori terbuka okay (^_~)













ROZITA CHE WAN LANCAR PRODUK BARU NELL AESTHETICA


Baru-baru ini Cik iena telah ke Majlis Pelancaran Produk Kecantikan Nell di Hotel Royale Chulan, Damansara yang di rasmikan oleh  selebriti popular tempatan terkenal di Malaysia iaitu Rozita Che Wan pada 27 Febuari 2018 . Majlis ini berlangsung meriah dengan dihadiri oleh ahli keluarga , artis-artis, media, blogger serta instafamous .

 
ROZITA CHE WAN LANCAR PRODUK BARU NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM




ROZITA CHE WAN LANCAR PRODUK BARU NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM

ROZITA CHE WAN LANCAR PRODUK BARU NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM
ROZITA CHE WAN SEMASA SESI MEMOTONG RIBEN  PELANCARAN PRODUK DI MAJLIS PELANCARAN PRODUK BARU NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM OLEH ROZITA CHE WAN

Rozita Che Wan merupakan salah seorang daripada selebriti popular tempatan yang telah berjaya menjadikan popularitinya sebagai sebuah jenama yang berkembang maju. Rozita Che Wan, merupakan nama yang tidak asing lagi dalam dunia hiburan telah memanfaatkan jenamanya di dalam dunia perniagaan.

ROZITA CHE WAN LANCAR PRODUK BARU NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM
ROZITA CHE WAN MEMEGANG PRODUK BARU BELIAU SEMASA DI MAJLIS PELANCARAN PRODUK BARU NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM OLEH ROZITA CHE WAN


Beliau telah menyasarkan untuk menakluki industri kosmetik melalui barisan jenama produk rekaan beliau sendiri. Selepas kejayaan beliau dalam melancarkan produk wangian, beliau kini  memperkenalkan produk kecantikan terbarunya iaitu NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM.

ROZITA CHE WAN LANCAR PRODUK BARU NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM
ROZITA CHE WAN SELEPAS SESI MEMOTONG RIBEN PELANCARAN PRODUK DI MAJLIS PELANCARAN PRODUK BARU NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM OLEH ROZITA CHE WAN


NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM OLEH ROZITA CHE WAN

ROZITA CHE WAN LANCAR PRODUK BARU NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM
NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM 

Ia merupakan serum yang membantu meningkatkan kesihatan kolagen. Serum ini juga mempunyai kesan pengukuhan dan pembentukan yang menjadikan kulit anda semakin lembut dan halus. Selain itu ia juga dapat mengurangkan garis-garis halus dan kedutan.


ROZITA CHE WAN LANCAR PRODUK BARU NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM
NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM OLEH ROZITA CHE WAN

Penggunaan NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM ini juga dikatakan  mampu mengatasi permasalahan tona warna kulit yang tidak sekata .

“Saya percaya bahawa ramai wanita  mengalami kesulitan untuk mencari serum yang paling sesuai dengan kulit mereka. Ia menjadi tanggungjawab dan usaha kita untuk menggunakan produk yang terbaik bagi kulit kita. NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM  adalah produk yang telah diuji dan terbukti berkesan, dan saya sendiri mencadangkan penggunaannya kepada wanita di luar sana yang masih mencari serum terbaik untuk kulit mereka.” 


kata Rozita Che Wan pada majlis pelancaran produk NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM yang dibawa oleh Rozita Che Wan.

ROZITA CHE WAN LANCAR PRODUK BARU NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM
MAJLIS PELANCARAN PRODUK BARU NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM OLEH ROZITA CHE WAN




Asid Hyaluronik  dan Asid Ascorbic yang baik untuk hydration dan anti penuaan


Produk ini mengandungi  Asid Hyaluronik  dan Asid Ascorbic yang bertindak secara efektif dalam melindungi kulit dari tanda-tanda penuaan. Gabungan pelembab Asid Hyaluronik dan Vitamin C akan melindungi kulit daripada tekanan yang diterima dari persekitaran luar yang dapat mencetuskan tanda penuaan.

ROZITA CHE WAN LANCAR PRODUK BARU NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM
NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM


Aloe Vera dapat melembapkan kulit 


Selain daripada itu serum ini mengandungi Aloe Vera yang juga dapat melembapkan kulit dan membuat kulit menjadi lebih berseri di samping dapat meremajakan kulit anda. Produk ini mempunyai kesan-kesan untuk menegangkan, menganjalkan dan juga mencerahkan kulit.

Tambah Rozita Che Wan lagi

“Saya mempunyai kebimbangan yang sama seperti wanita lain. Kita bimbang jika kita tidak menjaga kulit dan jika kita menggunakan produk yang salah pada kulit kita. Oleh itu, saya dengan penuh keyakinan mengesyorkan kepada mereka yang mementingkan kualiti terbaik untuk menggunakan NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM,”

ROZITA CHE WAN LANCAR PRODUK BARU NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM
MAJLIS PELANCARAN PRODUK BARU NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM OLEH ROZITA CHE WAN

Kepada anda di luar sana yang masih tercari-cari serum yang sesuai untuk anda, anda boleh mencuba
NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM  yang mana ianya boleh didapati di pasaran bermula pada 28 Februari 2018.

Di Mana Untuk Beli NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM


Untuk pengetahuan anda boleh membeli serum ini daripada stokis dan agen di seluruh Malaysia di talian berikut

011-56935281
011-56935291
011-56935287
 011-56935283
011-56935289

GAMBAR DI SEKITAR MAJLIS PELANCARAN NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM OLEH ROZITA CHE WAN


ROZITA CHE WAN LANCAR PRODUK BARU NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM
MAJLIS PELANCARAN PRODUK BARU NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM OLEH ROZITA CHE WAN

ROZITA CHE WAN LANCAR PRODUK BARU NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM
MAJLIS PELANCARAN PRODUK BARU NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM OLEH ROZITA CHE WAN

ROZITA CHE WAN LANCAR PRODUK BARU NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM
MAJLIS PELANCARAN PRODUK BARU NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM OLEH ROZITA CHE WAN

ROZITA CHE WAN LANCAR PRODUK BARU NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM
MAJLIS PELANCARAN PRODUK BARU NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM OLEH ROZITA CHE WAN

ROZITA CHE WAN LANCAR PRODUK BARU NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM
MAJLIS PELANCARAN PRODUK BARU NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM OLEH ROZITA CHE WAN


ROZITA CHE WAN LANCAR PRODUK BARU NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM
PERSEMBAHAN ARTIS SEMASA MAJLIS PELANCARAN PRODUK BARU NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM OLEH ROZITA CHE WAN

ROZITA CHE WAN LANCAR PRODUK BARU NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM
PERSEMBAHAN ARTIS  SEMASA DI MAJLIS PELANCARAN PRODUK BARU NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM OLEH ROZITA CHE WAN
ROZITA CHE WAN LANCAR PRODUK BARU NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM
PERSEMBAHAN ARTIS SEMASA DI MAJLIS PELANCARAN PRODUK BARU NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM OLEH ROZITA CHE WAN

ROZITA CHE WAN LANCAR PRODUK BARU NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM
PERSEMBAHAN ARTIS SEMASA DI MAJLIS PELANCARAN PRODUK BARU NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM OLEH ROZITA CHE WAN


ROZITA CHE WAN LANCAR PRODUK BARU NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM
MAJLIS PELANCARAN PRODUK BARU NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM OLEH ROZITA CHE WAN




ROZITA CHE WAN LANCAR PRODUK BARU NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM
MAJLIS PELANCARAN PRODUK BARU NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM OLEH ROZITA CHE WAN


ROZITA CHE WAN LANCAR PRODUK BARU NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM
MAJLIS PELANCARAN PRODUK BARU NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM OLEH ROZITA CHE WAN

ROZITA CHE WAN LANCAR PRODUK BARU NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM
MAJLIS PELANCARAN PRODUK BARU NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM OLEH ROZITA CHE WAN

ROZITA CHE WAN LANCAR PRODUK BARU NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM
MAJLIS PELANCARAN PRODUK BARU NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM OLEH ROZITA CHE WAN


ROZITA CHE WAN LANCAR PRODUK BARU NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM
MAJLIS PELANCARAN PRODUK BARU NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM OLEH ROZITA CHE WAN


ROZITA CHE WAN LANCAR PRODUK BARU NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM
MAJLIS PELANCARAN PRODUK BARU NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM OLEH ROZITA CHE WAN

ROZITA CHE WAN LANCAR PRODUK BARU NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM
MAJLIS PELANCARAN PRODUK BARU NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM OLEH ROZITA CHE WAN

CIK IENA DAN RAKAN BLOGGER DI MAJLIS PELANCARAN


Berikut merupakan gambar cik iena dan rakan sekitar majlis tersebut. Tema untuk majlis tersebut adalah Black and Gold (Evening Dress atau Kebaya) . Jadi Cik iena memakai kebaya peplum seperti dibawah.


ROZITA CHE WAN LANCAR PRODUK BARU NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM
CIK IENA SEMASA DI MAJLIS PELANCARAN PRODUK BARU NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM OLEH ROZITA CHE WAN

ROZITA CHE WAN LANCAR PRODUK BARU NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM
CIK IENA SEMASA DI MAJLIS PELANCARAN PRODUK BARU NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM OLEH ROZITA CHE WAN

ROZITA CHE WAN LANCAR PRODUK BARU NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM
CIK IENA DAN SYIFA MELVIN SEMASA DI MAJLIS PELANCARAN PRODUK BARU NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM OLEH ROZITA CHE WAN
ROZITA CHE WAN LANCAR PRODUK BARU NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM
CIK IENA BERSAMA RAKAN BLOGGER ABG HAFIZ, SUDZAI DAN KAK RUBY SEMASA DI MAJLIS PELANCARAN PRODUK BARU NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM OLEH ROZITA CHE WAN


ROZITA CHE WAN LANCAR PRODUK BARU NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM
CIK IENA BERSAMA RAKAN BLOGGER ABG HAFIZ, KAK RUBY DAN SUDZAI


ROZITA CHE WAN LANCAR PRODUK BARU NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM
CIK IENA BERSAMA KAK RUBY, SYIFA MELVIN, SUDZAI DAN EKIN SEMASA DI MAJLIS PELANCARAN PRODUK BARU NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM OLEH ROZITA CHE WAN

ROZITA CHE WAN LANCAR PRODUK BARU NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM
CIK IENA BERSAMA KAK RUBY, SYIFA MELVIN,SUDZAI DAN EKIN SEMASA DI MAJLIS PELANCARAN PRODUK BARU NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM OLEH ROZITA CHE WAN


ROZITA CHE WAN LANCAR PRODUK BARU NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM
GAMBAR PHOTOBOOTH SEMASA MAJLIS PELANCARAN PRODUK BARU NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM OLEH ROZITA CHE WAN



Untuk maklumat lanjut berkenaan NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM oleh Rozita Che Wan ini sila ‘LIKE’ dan ‘FOLLOW’ nellaestheticamy di Facebook dan Instagram.


Facebook : https://web.facebook.com/nellaestheticamy
Instagram :  https://www.instagram.com/nellaestheticamy/


Nota Blog : Cik iena dah pun pakai serum ni tau. Dah 4 hari pakai. Secara keseluruhannya cik iena suka. Apa yang paling cik iena suka ianya sangat melembabkan kulit dan membuatkan kulit menjadi lembut. Sangat sesuai untuk cik iena yang berkulit kering. Nanti Cik iena akan review produk ni dalam artikel lain okay.




Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve