First Giveaway : KhairunKraf

hye..haha..contest lg iena nie
giler contest btl..
nk join jgak..
jom bace sket pasal contest ni

*********************************
~ ღ♥.: First Giveaway : KhairunKraf:.♥ღ~

*********************************




First Giveaway : KhairunKraf
Emm..memandangkan baru je lagi dalam bloggers ni,saya mengumumkan saya nak buat giveaway..






Hadiahnya ialah car sign..bukan gambar-gambar yang kat atas tu ye..hehe
Contoh car signage, please refer entry sebelum nih..

Hadiah untuk dua orang je..Sape la yang bertuah tu kan..
Tamat giveaway ni 31 January 2010..
Saje bagi masa lama sikit..

Step yang perlu :
1) Jadi follower saya..

2) Link kan blog saya dalam blog list korang..

3) Buat satu post dalam blog korang tentang giveaway ni..jangan lupa letak pic atas tu sekali..then, letak link http://khairuncraft.blogspot.com/2009/12/first-giveway-khairunkraf.html
kat post tu ye..

4) Copy pic kat atas tu, dan letak jugak kat side bar blog korang..biasa orang guna html kan..ni kira korang add image la kat ruang "Add a Gadjet" yg edit layout tu..pastu link image tu dengan link ni http://khairuncraft.blogspot.com/2009/12/first-giveway-khairunkraf.html

5) Tinggalkan comment kat post ni, link yang korang dah buat post pasal giveaway ni..

-sekali dengan word yang nak letak kat car signage tu (MAX 3 WORDS, tapi jangan panjang sangat tau..nanti jadik kecik plak tulisannya)
-request warna sekali ye (colour available : pink, yellow, orange, red, purple)
EG:
SUKEMAKAN nak join giveaway!
Word : Baby on Board
Warna : Pink

6) Saya akan update dari masa ke masa orait!..


Pemenang saya akan undi ok!





haha utk giveaway nie
iena nak ayat yang simple je..
huhu..dah xder idea lah tu..
lalalalaa..

Word : Iena on Board
Warna : Pink






JOM lah beramai2 memeriahkn contest nie..



jom tgk siket ape yg ade kat http://khairuncraft.blogspot.com


Layan..



*********************************************
~ ღ♥Supplies untuk craft♥ღ~
*********************************************



Ha..all crafters..


jom jengah apa yang boleh anda beli..


macam-macam ada..




1) Ring keychain berantai(diameter: 2.2cm)

     Price : RM 3.50/dozen








2) Ring Keychain (diameter : 1.7cm)

     Price : RM 3.00/dozen








3) Paper Clips Besar (7.5cm)

    Price : RM2.50/dozen








4) Paper clip kecil (5cm)

     Price : RM 1.50/dozen








5) Pin brooch biasa ( 2.5cm)

    Price : RM 4.00/dozen










6) Pin brooch bulat ( 1.8cm)


     Price : RM 3.00/dozen









7) Tali saiz sederhana (sesuai untuk letak tali ni dengan ring keychain or hp straps..senang nak sangkut)

Price : RM 0.80/meter

Warna : hitam, gold, putih..(boleh request warna,nanti saya tambah stok)












8) Fiber fill (isi dalam felt craft..bagi lembut..boleh picit-picit geram gitu..hehe..kalau nak buat bantal pun sesuai gak..sebab boleh basuh bantal tu nanti)


Price : RM 2.50 per 100gm











Price excluding postage fee




Serious buyer only..email me ok!









*********************************************
~ ღ♥Set of Paper Clips♥ღ~
*********************************************


Ha..ni pulak paper clips jenis kecil..jual satu set terus..


Sesuai untuk students or orang kerja pejabat ke..




Untuk jadi paper clip atau bookmark..







Material yg saya guna foam paper..tulisan tu jahit tangan ye..


Klip ni pulak saiz dia 5cm..bukan yang kecil biasa kita guna tu..





Price : RM 2.50/set


Clip Size : 5cm




Price excluding postage fee




Warna boleh request..nak semua sama warna ke..


(warna available: yellow, red, purple, orange, pink)





Word pun boleh request jugak..





Berminat?


Email me ok!










*********************************************
~ ღ♥Hair Snap Clip ♥ღ~
*********************************************


Jom tengok..baby snap clip..ada 3 yang dah buat..





Flower, butterfly..





ni ada lagi..





ni snap clip carrot..ha..amacam?


mahu try order tak?


email me ok!








hah kalau nk tgk lg..
ape kate..

JOM KITA KLIK BLOG
http://khairuncraft.blogspot.com

*********************************

~ ღ♥.: First Giveaway : KhairunKraf:.♥ღ~


*********************************





0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve