Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Tuesday, January 26, 2010

Im waiting~~ PADDLE POP SHAWLS

Buy On : Today 26 jan 2010
Buy At :kiranna anggun
Post : Today 26 jan 2010



AND



RM 12 Each item..

hmmm nk kasi info sket..
haha ni akibat tak sabar2 n takot org beli
nampak je terus beli shawls nie..
tak perasan plak kt tmpt lain ade yg same n murah
ngeee~~
thats y ler iena letak
shopping list
shawls list
make-up list
lens list
tah mcm2 list lg ler kat bwh kiri
supaya senang tgk brg2 baru..
boley beza2 kn harga
tp tu lah shawls yg same tu ade dkat shawls@ayucinta
cume shawls tu dia campur2 kn..
gambar yg tunjuk kat shawls bloglist iena tu gambar shawls yg iena tak minat
bile dah beli shawls yg ni baru terjah ayu nyer blog
lalalalalaaaaaaaa
shawls yg sama dgn harga lebih murah
RM 12 & RM 10 per item
huh beza tu kn..
haha berkire btol iena nie eyy
lalallaaaaaaa
takpelah dah beli pon kn..
ngEeee~~pas ni sblm beli tgk blogshop lain dlu..
haha

No comments:

Post a Comment

Facebook Comment