Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Tuesday, January 26, 2010

SNAP VIA MIRROR CONTEST


SNAP VIA MIRROR CONTEST !!



Sila klik gambar utk ke blog tuan penganjur..

Jom tgk ape syarat2 nyer




1) Copy & paster banner contest kat atas tue kat sidebar blog uols... pastikan link yang tepat ke entry contest ni.



2) Jadi follower untuk blog DARI KACA MATA YANG BERBEZA & Q-FIRST BOUTIQE



3) Pastikan jugak add blog DARI KACA MATA YANG BERBEZA & Q-FIRST BOUTIQE kat blog list uolss.



4) Buat entry berkenaan "SNAP VIA MIRROR CONTEST" dalam blog uolss ngan tajuk entry tersebut.



5) Upload hanya 1 KEPING pixel kowunk samada sowunk atau ramai-ramai yang di 'snap' melalui cermin dengan gaya yang teramat kreatif lagi inovatif. ~CIK BLOG x kisah kalu uolss nak edit gambar tu macamna untuk bagi cun tapi pastinya gambar asli lagi tulen~



6) Wajib memberi cadangan secara ringkas lagi padat untuk kedua-dua blog CIK BLOG untuk lebih menarik di masa hadapan. Contohnya;



~ update story yang best dlm kehidupan harian

~ guna laa word bombastik

~...............................bla..bla..bla


Untuk Q-FIRST BOUTIQE saya cadangkan Q-FIRST BOUTIQE buat menu-menu untuk item2 yang dijual diatas supaya senang pembeli nak tengok barang yang di ingin kan..
sebagai contoh mcm blogshop shawls@ayucinta.Lepastu kalau selalu buat contest & giveaway pun akan menaikkan bilangan pengunjung ke Q-FIRST BOUTIQE.Untuk personal blog akak plak
akak boley wat entry mengenai isu2 semasa atau ape2 yang menarik untuk dibace.yang penting entry tu tidak memboringkan dan ayat nye mestilah best kn..ade lawak2 ke..hehe




* Apa-apa jaa cadangan yang kowunk rasa relevan untuk kedua-dua blog CIK BLOG k. CIK BLOG sedia menerima ngan hati terbuka k.



7) Sila tinggalkan komen di entry ini untuk memudahkan CIK BLOG buat semakan uolss yang joint contest ni k.



8) Hadiah semestinya sangat gempak yea fwens...

  • Tempat pertama; Barang bernilai RM50++
  • Tempat kedua: Barang bernilai RM40++
  • Tempat ketiga: Barang bernilai RM30++
* Sekiranya penyertaan meriah...hadiah bagi top 5 akan diusahakan. Insyaallah.




gambar yg dipertaruhkan adalah
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|




haha ni xder la snap via mirror terus2
tapi half mirror..
harap2 boley diterima lah yer tuan penganjur..

Nie mase main mekap2 sorang2 dlm bilik
ngee~~~



No comments:

Post a Comment

Facebook Comment