Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Thursday, February 4, 2010

Contest Aku dan dot..dot..



Aku dan dot..dot..





Sila klik pada gambar utk ke blog tuan penganjur


haluu sumer..this week nie iena tak ler merajinkan diri join contest2..tgk blog update org lain bnyk tul contest bru..
tp cam malas sket nk wat entry..Tapi memandangkan tuan penganjur yang terjah blog iena..invite join contest nie..
perghh rase semangat nk join..kehkeh..
thanks yer tuan penganjur kerana sudi menerjah blog iena
:)



owkay jom kiter tgk ape syarat2 n cmner nk join contest nie

  • menjadik Geng Kampung Pisang (followers) blog sabun-owh-sabun DONE !!

  • Buat satu n3 dengan tajuk Contest Aku dan dot..dot..kalau bole linkkan terus ke blog http://sabun-owh-sabun.blogspot.com DONE !!

  • Letakkan 1 gambar anda bersama dot..dot.. yang bermaksud gambar anda bersama kasut kesayangan anda ker.. kucing ker..suami ker.. batu ker.. kerusi ker..laptop ker atau apa2 aje la yang membuatkan saya berasa teruja melihat gambar anda.. AKU DAN RAMBAI !!

  • Kat gambar korang tuh, jgn lupa letak tajuk contohnya mcm gambar model di atas Aku dan Sabun.. hehe.. Kalau nak edit mengedit gambar pun bole gak.. Janji nampak menarik..tertarik kau memang debooommm... DONE !!

  • Last sekali tinggalkan entry anda di comment box entry contest tersebut di kedai saya sabun-owh-sabun DONE !!

  • Tarikh Tutup Penyertaan 5.3.2010... post on 4/feb/2010..
  • Jangan lupa promote la skit contest ni..hehe.. JOM BACE !!


  • Utk pengetahuan semua..tuan penganjur kiter ni jual sabun yang boleh menghilangkan mengantuk..
    hurmm sangat menarik tu..
    iena nie kerap jer mengantuk..alangkah indah nyer kalau dapat sabun nie kan..
    kehkeh..nak beli cam menarik..tp budget for this month sudah di shoppingkan...kehkeh..
    kalau dapat free kan best..hah korang nk free gak ker
    jomlah join ..mane tau anda bertuah..huhu..
    ehh nk tau x..
    sabun nie dah kuar kosmo tau

    Promosi di Kosmo pun dah keluar pada 19 jan 2010 m/s. 7.




    NAK TAU TAK CAMNER GUNA DIA...


    1. Buka gelang dan jam tangan anda.
    2. Basahkan muka dan lengan. Gosok Sabun Aqura sehingga berbuih.
    3. Sapukan buih sabun ke muka dan lengan dan biarkan selama 2 minit.
    4. Bilas sabun dengan rata.

    hah..senangkan..hanya 2 minit jer yg korang perlukan...


    agak2 kat opis tu dah mengantuk tahan nk letak batang mancis tu..
    boley ler gune sabun nie..
    :)

    Waktu2 yang sesuai nk guna sabun nie



    1-SEBELUM MEMULAKAN PERJALANAN YANG JAUH x la ngantuk time driving

    2-SEBELUM MENGHADIRI MESYUARAT ATAU KULIAH x ler menguap2..kehkeh(iena slalu nie)

    3-SEBELUM MEMULAKAN PROJEK YANG MEMERLUKAN ANDA MEMBERI PERHATIAN PENUH blh tumpukn perhatian

    4-SELEPAS MAKAN TENGAH HARI YANG MENGENYANGKAN lepas mkn mmg ngantok..

    5-SEBELUM MEMULAKAN KERJA SYIF MALAM mate leh terbeliak jer..kehkeh

    6-SEBELUM PERGI KE SEKOLAH,KOLEJ ATAU UNIVERSITI untuk student yg suke tido lmbt

    7-SEBELUM PERGI KE KERJA untuk iena yg suke tido lambat..haha





hah amacam..
best x sabun nie..
kehkeh harap2 la bertuah yer...
taraaaaaaaaaaaa
jom tgk gambar yg d pertaruhkan
|
|
|
|
|
|

|
|
|

|
|
|

|
|
|

|
|
|

|
|
|
*





gambar nie di ambil mase berkelah kat dusun buah2an arwah atok..kehkeh..muke comot



iena : alangkah indahnyer kalau menang..leh dapat 3 ketoi Sabun Tahan Mengantuk x la iena ngantok2 jer) bersamaTUALA yang disulam indah dengan nama IENA ELIENA ...Kain Cotton Polka Dot yang sangat la comei secomel iena..kehkeh( 4meter)













10 comments:

  1. wah cepat dah pantas..hehe.. panjang dan lebar penerangannye.. tq..tq.. anywy memang comei gambar dgn rambai.. dah lama benor tak makan buah rambai.. nyum..nyum..nyum.. tq tau sebab sudi join contest saya yang tak seberapa ni... gud luck..hehe

    ReplyDelete
  2. hehe
    tu ler..pantas kn..
    :)
    thanks gak anjurkan contest nie
    :)

    ReplyDelete
  3. haha...nice pic..
    nk masuk jgak la contest ni..
    gud luck k..:)

    ReplyDelete
  4. hye cik iday..thanks sudi singgah..
    hehe jom lah join..
    sempat lg
    :)

    ReplyDelete
  5. salam cik eina.. tahniah.. nanti bole tak emelkan alamat cik eina.. kalau cepat saya terus poskan cik eina punya 2 ketoi sabun.. hehe..

    ReplyDelete
  6. wslm
    hehe thanks..
    nanti iena email address yer

    ReplyDelete
  7. owkay da email
    kat izzbiz.net@gmail.com

    ReplyDelete
  8. salam... iena.. emel tak dpt la.. bole send sekali lagik tak?? tq..no.fon sekali tau...

    ReplyDelete
  9. muka dah nk sama mcm rambai tu jer.. huhu.. :)

    ReplyDelete

Facebook Comment