Cloth 'd' Nz Giveaway



This is sticky mood Entry..Please scroll down for latest one!!..



Sila klik pada gambar dibawah skali untuk ke blog tuan rumah




Ape yg perlu anda buat utk join giveaway ni

 





Sape2 yg ada blog boleh buat n3 promosi di blog dgn tajuk ClothdNz Giveaway. Copy gambar di atas dan link ke http://clothdnz.blogspot.com/.


Pastikan sticky hingga due giveaway ni 9 Februari 2010DONE!!..kehkeh pilih yg nie
xder syarat suh follow ler..nak follow gak..nak letak kat bloglist jgak







@ promote Clothdnz di Facebook dgn tajuk ClothdNz Giveaway.Jgn lupa sertakan gambar di atas dan link ke
http://clothdnz.blogspot.com/



@ promote Clothdnz di forum2 yg anda join dgn signature ClothdNz Giveaway dan link ke
http://clothdnz.blogspot.com/



@ email rakan2 anda dgn tajuk ClothdNz Giveaway & cc ke nikhabiz@gmail .com.


Ingat ye rakan2 yg anda kenal shj tau!


Jgn email kat org yg tak dikenali tanpa minta ijin nanti mengganggu keharmonian inbox mereka



Kawan2 buleh buat salah satu shj cara2 promosi di ats. Kalau buat semua pun takpe tp no.cabutan 1 shj ;)
Lastly sila tinggal komen di sini beserta link n3 blog @ fb @ forum @ email



Jom pakat join ;)


Hadiahnya akan ditentukan secara cabutan bertuah oleh puan punyer blogshop ni ;)


kalau korang bertuah..korang akan dapat..


Baucer RM30, RM20 & RM10*



* bagi pembelian Batik Crepe Digital secara tunai sahaja

Baucer sah sehingga 9 Mac 2010

So aper lagi jomlah join..


Sila klik pada gambar untuk ke blog tuan rumah









JIKA RAJIN..SILA KLICK..





4 comments:

  1. Salam kenal.makasih sudi join, jd follower & add kat blog list.Nik Ha hargai sgt2 :) Good luck ya :)

    ReplyDelete
  2. salam kenal jgak
    :)
    ur wlcm..
    thanks sb sudi singgah n anjurkn giveaway ni
    :)

    ReplyDelete

Facebook Comment

Related Posts :

Powered by Jasper Roberts - Blog