Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Sunday, February 21, 2010

Jom Join Contest!



Jom Join Contest!



Sila klik pada gambar dibawah skali untuk ke blog tuan rumah






Ape yg perlu anda buat utk join contest ni


1-korang just tepek je gambar yang memberi kenangan paling bermakna pada korang @ gambar yang terselit kisah menarik contohnye kelakar,sedih,geram n macam2 lagi kat blog korang k.DONE!!

2-pastu cerite la sikit kisah / kenangan di sebalik gambar tu.then,publish entry tu.senang kan?DONE!!

3-tp tp tp...jgn lupe tinggalkan link entry korang tu ye.paste je kat ruang komen.DONE!!

4-semua org yang mempunyai blog boleh menyertai contest ini tanpa mengira jantina.DONE!!

5-pemenang akan menerima hadiah misteri dari adibahDONE!!

6-tarikh tutup peraduan 23 Februari 2010 =)





















Gambar ni di ambil mase g genting..
13 feb 2010..
dalam banyak2 game..game nie je lah yg ade org tlg amek kn gambar
hehe adek iena yg amekkan sb dia taknak naik spinner..
haha gayat la tu kot..
kalau naik genting..dua game yang wajib iena naik pirates ship & spinner..
spinner tu yg gambar kt atas tu ler..
memang suker sangat2 naik spinner...
tergelak jer kat atas tu tgk gelagat yg lain2 menjerit..
tp iena pun layan jerit gak..
sajer jer nk gewdik2..kehkeh..
kalau tak jerit tak best la kan..
kat atas tu jerit la sekuat2 hati..
memang best..member adek iena..si shima tu siap pejam mate..
takot la tu..kehkeh..
dia tu mmg kelakar..
sblm naik dia ckp kn..
ala budak tadika pun tak takot..
skali biler dia naik..jerit punyer la kuat..
merah jer muker..
pastu tutup mate..




So aper lagi jomlah join..

Sila klik pada gambar untuk ke blog tuan rumah









JIKA RAJIN..SILA KLICK..



No comments:

Post a Comment

Facebook Comment