JOM JOIN GIVEWAY AKU (OYA)



JOM JOIN GIVEWAY AKU (OYA)!!..



Sila klik pada gambar dibawah skali untuk ke blog tuan rumah




Ape yg perlu anda buat utk join giveaway ni

 



  1. mcm biasa kalau nak join wajib jd follower AKU coz hanya follower je yang layak okies...DONE!!
  2. sunat follower BLOG CONTEST akuALREADY FOLLOW B4 THIS!!

  3. hehehe korang addlah blog aku yang cun ni kat blog korangDONE!!

  4. letak banner kat mane ko nak letak<DONE!!/li>
  5. buat sikit entry sal giveway ni...(simpe dah lera)DONE!!


  6. then korang list post entry yang korang buat kat http://oya-contest.blogspot.com/2009/11/perserta-giveway-aku.html (klik okies)DONE!!

  7. siap...

kalau korang bertuah..korang akan dapat..



6 bukan 6 helai lah tp 5helai je...soly2x i .


3 bijik tabung ni...tomel

& yang ni lg sempoi blanket bb..( darwisy & darwisya guna lembut je)

So aper lagi jomlah join..

Sila klik pada gambar untuk ke blog tuan rumah


JIKA RAJIN..SILA KLICK..





2 comments:

  1. salam...ok dah diterjah... bereh

    mekasih krn sudi join..

    good luck :) klik LG satu hehehe

    ReplyDelete

Facebook Comment

Related Posts :

Powered by Jasper Roberts - Blog