My Laptop Contest



This is sticky mood Entry..Please scroll down for latest one!!..


Entry ini akan d sticky mood kan sehingga tarikh tutup penyertaan iaitu pada12 February 2010


Sila klik pada gambar dibawah skali untuk ke blog tuan rumah




Ape yg perlu anda buat utk join giveaway ni

 





* Jadi follower ~[ WARNA WARNI KEHIDUPAN ]~DONE!!

* Buat satu entry di blog anda bertajuk "My Laptop Contest"DONE!!

* Copy banner "My Laptop Contest" (save image saje..x glitter pun xpe)diatas dan letakkan di dalam entry anda dan juga di sidebar blog anda. Jangan lupa link kan gambar banner tersebut ke entry ni yek..DONE!!

* Letakkan gambar laptop anda dan sebab mengapa anda suka dengan laptop anda di entry andaDONE!!

* Apabila selesai, sila tinggalkan komen beserta link entry anda di ruang komen di bawah.DONE!!


Gambar yang akan dipertaruhkan adalah

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
|
|
|
|
|
|
|
*

haha baru snap pic nie..semate2 nk join contest nie

KNP IENA SUKA LAPTOP IENA

iena suke laptop iena sebab laptop ni sangat berjasa..
hehe berjasa utk wat sistem2..untuk online..hehe..
tengok la tu berjasa sampai "backspace" dah tercabut..
haha tul ler slalu sgt salah coding..nk kene padam2..sapmai ler jadi camtu.lagi satu sy suka laptop saya sb
laptop saya kecik dan comel



So aper lagi jomlah join..


Sila klik pada gambar untuk ke blog tuan rumah









JIKA RAJIN..SILA KLICK..





2 comments:

Facebook Comment

Related Posts :

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve