Teka Berat Qaseh Contest



This is sticky mood Entry..Please scroll down for latest one!!..


Entry ini akan d sticky mood kan sehingga tarikh tutup penyertaan iaitu pada12 February 2010


Sila klik pada gambar dibawah skali untuk ke blog tuan rumah





Ape yg perlu anda buat utk join giveaway ni

 




  1. Buat 1 entry tentang contest ini. Dalam entry itu korang mesti include contest banner dan of course jawapan kepada soalan contest ini. (Berapa berat Qaseh?)DONE!!
  2. Dialukan menjadi follower cherishlovetogether.blogspot.comDONE!!
  3. Letak cherishlovetogether blog's banner di side bar anda. (Banner boleh didapati di kiri side bar blog ini)DONE!!
  4. Then, tinggalkan link anda di comment box untuk saya check jawapan.DONE!!
  5. Seorang hanya boleh memberi 1 JAWAPAN SAHAJA!!. Jika lebih anda akan disqualified.

  6. Tarikh tutup adalah 12 Feb 2010 (Friday) 10.00AM.

 

WAH nie first time masuk contest teke meneka nie..

owkay la secara jujur iena nie tak ler reti sangat pasal berat2 baby nie

sb tak kawen lg kan..

kehkeh..

tapi nak jugak teke..

hurmmm

iena teke berat Qaseh pada usia dia 10 bln nanti

=

9.3 KG


hehe jom la mein teke-teke..

So aper lagi jomlah join..


Sila klik pada gambar untuk ke blog tuan rumah









JIKA RAJIN..SILA KLICK..





0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog