Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Monday, March 29, 2010

Apakah pengujung hubungan ini..




Tak pernah rase nye iena menceritakan tentang seseorang..
seseorang yg d sayangi n seseorang yg bakal menjadi suami..
dulu bakal tetapi skrg tak tau lah bakal atau tidak..
dalam hati rasa sayang tp hati ni jugak cukup sakit setelah ape yg d lakukan..
namun kehidupan ini harus diteruskan..

Malam ni malam yg sangat sukar utk dilalui..
iena tak tahu penghujung kisah cinta ini..
hanya biarkan takdir menentukan segala2 nya..
segala msg2 yg si dia hantar amat menyakitkan hati dan mengguris hati..
iena d mintak pulangkan cincin utk d beri kpd perempuan lain..

Sayu sungguh hati ini..
iena pendam..tak cerita dgn family walaupun iena dkat umah family time tu..
iena sabar..tak reply pn msg dia..
arini balik KL..malam iena hantar adek iena ke UKM..
dia nak ikut..
okay la..iena amek dia..sblm g anta adek..

iena g amek barang kat pandan capital dlu..
d sepanjang perjalanan dr umah iena ke pandan capital
dia boleh bercakap dlm tepon dgn perempuan lain dlm kereta..
ya allah saket sungguh hati ini..

iena malu dgn adek iena
daripada dia tak tau kami bergaduh..adek iena terus tau..
iena dgr ape yg di bualkan..
paling saket bila dia ckp dia takde org nk marah pn kalau kol2 cmnie..
ya allah tuhan je tau..

Rase mcm tunggul jer..adek iena keluar kereta..
iena besar kan volume radio tanda protes tp dia tetap bergayut..
saket sangat hati ni..
sabar jelah ..tuhan je yg paham perasaan nie..

Lepas hantar adek iena balik..
dia mintak gambar2 dia..
iena bagi balik..
lepas tu dia mintak cincin.. iena tak tahan hiba terus nangis n pulangkan cincin tu..
saket nyer hati ini tuhan je yg tau..
biler iena dah bagi cincin tu dia tarik tangan sarungkan balik cincin tu

Ape makna semua ini..
iena tanggalkan dan bagi kat tangan dia balik..
dia tarik tangan iena dan sarungkan balik..
iena keliru..ape yg dia nakkk
knp dia pulangkan balik..
iena ckp kt dia ckuplah iena dah penat menangis..

Dia sarungkan balik cincin dia ckp cincin ni bukan untuk org lain
dia beli untuk iena..
perempuan yg d maksudkan tak wujud kate nyer
ape maksud semua nie..
sampai mcm nie skali ke nk uji kesetiaan iena..

walaupun dia ckp dia ade kwn perempuan
iena tetap setia dgn dia
tak penah ade lelaki lain dlm hidup iena
wlu pn dia ade kenalan perempuan lain..
tuhan sahaja yang mengerti perasaan ini..
ya allah kau berilah aku kekuatan..

Apakah penghujung nya hubungan ini..

** EMO MOOD **







JIKA RAJIN..SILA KLICK..







No comments:

Post a Comment

Facebook Comment