Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Tuesday, March 16, 2010

Jom jawab soklan..dapat hadiah tau


Sebagai penghargaan kepada peserta yang membuat tugasan 5 dan tugasan 6, peserta berpeluang untuk memenangi 1 hadiah tajaan FCUMIRACLE yang bernilai RM100.

KLIK SINI



Cara untuk menang mudah sahaja. KamiBloggerBiggestContest akan buka kepada yang BUKAN PESERTA untuk menjawab soalan di dalam QUIA sebelum 12 tengah malam pada 16 Mac, 2010. Ada 1 hadiah tajaan Fcumiracle yang bernilai RM100 untuk yang BUKAN PESERTA jika mereka berjaya mendapat markah paling tinggi. 



Apa yang anda perlu buat ialah mencari yang BUKAN PESERTA(so anda yg membaca nya jika anda bukan peserta jomlah join..dapat adiah tau..ngEEee..best2) sebanyak yang mungkin untuk menjawab soalan. Salah satu soalan tersebut ialah yang BUKAN PESERTA perlu memberitahu siapa yang mereka sokong di dalam contest ini(Sokong iena tau..hehe). Jgn luper tulis nama blog iena http://ienaeliena.blogspot.com.



Soalan untuk yang BUKAN PESERTA adalah soalan GENERAL KNOWLEDGE. Untuk menjawab soalan ini yang BUKAN PESERTA perlu mengetahui "SECRET WORD". Secret word tersebut ialah: 



kamiblogger



ingat tau.."kamiblogger" adalah secret word nyer..dan jgn luper tulis nama blog iena di dalam satu daripada soalan yang akan di beri.



Pemenang akan ditentukan pada 17 Mac 2010, dan hadiah akan di hantar setelah pemenang memberi maklumat penghantaran.

 

JOM APE DI TUNGGU LAGI...

YG BUKAN PESERTA PUN BOLEY DAPAT HADIAH TAU..

KLIK SINI

ikut je langkah2 yg di sediakan..

;)

jgn luper yer vote iena..contest number 13

;)














IKLAN












iena nak mintak jasa baik korang




untuk undi iena ley tak







haha muker tak tau malu btul..







hehe ;)







buley la.. buley la erk..







korang ley undi kat blog mrs weiyda














contest number iena 29.SITI FAZLINA







undian anda amat saya harapkan & hargai..

TarIkh Tutup Undian : 25/03/2010











http://honeybee-lovely.blogspot.com/2010/03/sticky-mode-sampai-25032010top-12.html















JIKA RAJIN..SILA KLICK..







No comments:

Post a Comment

Facebook Comment