Pengalaman Menyertai Kami Blogger Biggest Contest


Pengalaman Iena




huhhh jummm kiter bace

 

ahaa bercakap pasal pengalaman menyertai kami blogger biggest contest ni memang best..
ni la contest yg terbesar iena join slpas contest nuffnang yg tak pernah menang2
haha sian nye..susah tul nk menang nuffnang nyer contest..
iena ni suke join contest..
sajer2 jer nk memeriahkan blog yg baru di buat nie..


kalau menang alhamdulillah..
kalau tak menang pun tak kisah ler sangat
sudah menjadi adat pertandingan..ade menang ade kalah..
dah banyak jugak ler contest yg di anjurkan oleh blogger2 yg iena join..
banyak ler yg tak bertuah nye..
tp penah la jugak menang kn..
uhuuu


tuah ayam nampak di kaki tuah manusia tak siapa yg tau
so just grab jer peluang yg ader
ngEee~ tamak sungguh nk join sume contest kn...
walaupun hadiah nyer topup RM10 iena tetap join..ahaaa


Untuk contest nie banyak jugak la yg iena belajar..
sambil2 bukak http://www.fcucommunity.net nk menjaawab soklan tu..
terjah2 la jgak entry2 http://www.fcucommunity.net..
iena ni blogger bru jer..so bnyk gak le blaja kt situ
cmner nk naikkn trafik..mcm2 lg la..
yang paling best...trafik ku naik n nuffnang dah bergerak..
ngeeEee~~ sangat best tgk duit bertambah2 di nuffnang..
thanks to korang2 yg telah klik nuffnang iena..
hahaha suker suker..klik lg eyyy..


Selain tu dapat jgak kenal2 peserta2 yg lain..
boleh la tag2 org kat blog nie..
tah mcm2 benda la yg iena dpt..
anda di tag...
ingtkn utk kami blogger biggest contest..
tp bukan..dr blogger2..untuk mengeratkan silaturrahim sesama blogger.
tag mengetag ler peserta contest ni yg ade..haha
follower pun sudah bertambah..eheeee suker nyer saye..



di sepanjang contest ni berjalan iena agak sibuk dkat opis..
bnyk keje nk d buat..so tak dapat la nk jawab setiap soalan setiap hari..
haha sekali jawab soklan banyak2...
terase ketinggalan pulak..
pastu paham2 la da jawab banyak2..kepala pun pening..
haha tak dapat la nk score..
xper2 teruskan jugak..
caiyok caiyok


hmm klu nk d ceritakan memang banyak giler pengalaman nyer
berjelar2 panjang nye kalau nk tulis..
huhu mesti korang bosan nk baca sb iena pn tak suke sgt entry yg banyak2 ayat nie
huhu..cam serabut nk bace kn..
ahaaa owkay la..


setakat ini jelah yg dpt iena ceritakan tentang pengalaman iena..
ini yg dah di pendekkan...huhu


contest da abes..
soklan utama pun da abes

 

Entry ini dibuat untuk tugasan khas, Soalan 1..

tulis ni mase menjawab soklan tugasan khas...

ahhh dah siap yg nie boley la jawab soklan tugasan yg seterusnya..


babaiii sumerr..




Dah Penat jawab soklan da...haha




 

NEW UPDATE tuk pengalaman kami blogger biggest contets










IKLAN












iena nak mintak jasa baik korang




untuk undi iena ley tak







haha muker tak tau malu btul..







hehe ;)







buley la.. buley la erk..







korang ley undi kat blog mrs weiyda














contest number iena 29.SITI FAZLINA







undian anda amat saya harapkan & hargai..

TarIkh Tutup Undian : 25/03/2010











http://honeybee-lovely.blogspot.com/2010/03/sticky-mode-sampai-25032010top-12.html















JIKA RAJIN..SILA KLICK..









0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve