Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Tuesday, August 24, 2010

SEPATU London -> Sangat Gorgeous !!

Hyee korang2..
sape minat high heels?
yeahh iena minat sgt2..
iena suke heels dkt Sepatu London..
walaupun heels nie dr UK
tapi owner dia from Malaysia tau..
design2 kasut tu dia yg wat sendiri..
brand SEPATU ni pun dh famous kt UK..
keluar magazine lagi tau..
ehh tp bukan magazine malaysia ler..
kt saner lar kn..
Tak lama lagi brand SEPATU akan di bawa masuk ke Malaysia..
yeahhh kalau ade kedai kt sini senang ler nk beli kn..
And now owner dia currently @ MAlaysia..
suker nyer suker nyer..
My boss pulak adalah ex-classmate kpd Tuan punya SEPATU London..
ouhh mmg cantek ler tu..
so..
iena kirim ler kat my boss
kalau g jumpa classmate dia tu nk kirim..
sb dia ade bwk kasut2 dia kt malaysia..
so..
iena dh pilih 3 kebarangkalian kasut yg akn d beli..
ehee..
kalau dh abes tu makne nyer xder rezeki lh kn
nk nengok tak????
hehe jom nengok...


|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|


|

|

|

|

|

|

|

|


|

|

|

|

|

|

|

|

hehe ini dalah pilihan pertama.....



ARIEL (pink)


 

ahaa...piliha kedua pulak
|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|


|

|


Taraaaaaaa Pilihan kedua..kehkeh.....



ARIEL (black)


 


ahaaa pilihan ketiga iena pulak..adalah
|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|


|

|

|

|

|

|

|

|


|

|

|

|

|

|

|

|

jeng jeng jeng


Petra


 



hah amacam korang2..cun kan kasut dr SEPATU London..
Bangga nyer iena dgn anak malaysia nie..
lalalaaaaaa glamour gitu kt UK tau..
haaa jom nengok sket keratan magazine yg kuar pasal SEPATU London nie







haaa amacam..
bangga tak anak malaysia berjaya nun di UK..
lalallaaaaa...
okehh kalau korang2 berminat blh g website SEPATU London
http://www.sepatu.co.uk

Atau FACEBOOK SEPATU LONDON


Okehhh...
smp d sini saja entry ini..
harap sangat2 kasut nie ader..
ley ler pakai rayer..
huhu..








♥.:Ayunar Hijab Style Challenge Contest:.♥

JOM VOTE IENA


2 comments:

Facebook Comment