Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Wednesday, September 1, 2010

Saya Telah membunuh!! (Maafkan saya)

ouhh tidak..
saya telah membunuh!!
semalam ade tetamu tidak d undang datang ke rumah bujang iena kt key ell..
iena dok umah ni baru jer lg..
tak sampai setahun..
umah tu 3 tingkat..
iena dok atas skali tingkat 3..
tengah bersiap2 nak keluar ke tesco beli barang..
tetibe akak housemate panggil..
iena..~~iena~~ iena^^
dgn suara ketakutan..
lagi ler iena seram..
iena bukak pintu bilik jer dia ckp
tolong tolong akak dah tak tau nak buat ape nie..
iena turun lah tengok..
argggg!!!!!!!!!!!
ada

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|


Ouuhh tidakkkkk
anak ular tedung d ruang tamu rumah sayer..
eeeeeeeeeeee..so scary



memandangkan hanya kami berdua jer kat umah..
iena x boley la tunjuk rase takot
padahal dlm hati tuhan je yg tahu betapa takot nyer iena nie..
kalau iena takot lagi kelam kabut la
da la akak tu pun takot giler..
dgr suara dia panggil iena pn dh scary..
adehhh..
walaupun tu cuma anak ular tapi still berbisa kalau kene gigit
nasib baik lah iena nie org kampung
dok umah kampung jer..
so penah la alami situasi nie
akak tu amek ridset..
huhu x lut kot ridset..
kebetulan akak tu masak air panas..
iena suh akak tu spray ridset pastu iena simbah dgn air panas..
wat serentak ler..
buat ler seperti yg dirancang..
mengeliat anak ular tu..
huwaaa sgt takot..
dia tak mati lg..
iena sprayy dgn ridset lagi..
tak mati2 jugak
dia lawan lagi ader la..
naik kn kepala dia cam nak patok..
ee serammmm
liat tul nyawa dia
masak air panas lagi..
simbah lagi sampai lah dia mati kekerasan
ngeh ngeh
akhirnya saya telah membunuh seekor anak ular tedung yg telah masuk kerumah
ayoyoooo..
akak umah tu bukak citer sblm ni penyewa lain penah jumpa sisik ular kat kabinet2 kt dapur tu
huhuhu...
nampak nyer pas raye ni kene bergotong royong mengeluarkan barang2 yg tak guna dlm stor n kosongkan kabinet2 tuh..
we all tak guna pn kabinet tu..
dlm tu brg org lama..
huhuhu...
ular owh ular






♥.:Ayunar Hijab Style Challenge Contest:.♥

JOM VOTE IENA


No comments:

Post a Comment

Facebook Comment