CONTEST AKU, DIA & KAMOO! by unguisme

Selamat Tengah hari sumer
da lame x blogwalking:)
yeayy arini blogwalking terjumpe ler satu contest nie..
cam best jerk nk join..
ngEeeee okeisss jum kiter join
ahahahhaa arini date last tu..yeayyyyyyy




Sila klik pic d atas untuk bertandang ke blog tuan penganjur okeyhh


Hurmm arini malas nak membebel so kiter terus pada gambar yg d pertaruhkan yer..
kawan2 maner yg terkene jgn marah yer..
heheheh iena just piih pic bertiga yg iena rase sesuai kot tuk contest nie
almaklumlah jarang snap pic bertiga nie
org2 tua kate if snap pic bertiga salah sorang akan
ngeeeeee tamo sebutttt
kepercayaan org dolu2 la tuh:)
okayyyyyyyy jom senaman jariiiiiiiii


|

|

|

|

|

|

||

|

|

|

|

|

||

|

|

|

|

|

||

|

|

|

|

|

||

|

|

|

|

|

||

|

|

|

|

|

||

|

|

|

|

|

||

|

|

|

|

|

||

|

|

|

|

|

||

|

|

|

|

|

||

|

|

|

|

|

||

|

|

|

|

|

||

|

|

|

|

|

||

|

|

|

|

|

||

|

|

|

|

|

||

|

|

|

|

|

||

|

|

|

|

|

||

|

|

|

|

|

||

|

|

|

|

|

||

|

|

|

|

|

||

|

|

|

|

|

||

|

|

|

|

|

||

|

|

|

|

|

||

|

|

|

|

|

||

|

|

|

|

|

||

|

|

|

|

|

||

|

|

|

|

|

||

|

|

|

|

|

||

|

|

|

|

|

||

|

|

|

|

|

||

|

|

|

|

|

||

|

|

|

|

|

||

|

|

|

|

|

|

YeAeeeeeeeYYY PIC YG D PERTARUHKAN

FARA & AWAL & IENA (tuan belog yg pakai tudung tu yerp)
alamak tuan penganjur suh letak keterangan pic ler..
ngeeee :
keyhhh ni story utk pic nie laaa..
kunun2 laaa bukan betol2 okeyhhh

AKU DIA DAN KAMOO : mengisahkan cinta tiga segi diantara dua gadis dan seorang jejaka

FARA : heyyy youuu how dareee u buat i mcm nie..you tau takk iena ni kawan i..knp u curang dgn kawan i(sambil tersenyum geram)

AWAL : wakkk ampun wakkk sumpah sayer tak tauu awak kawan dgn dia..kalau saye tau saya taknak pown..(sambil tersengeh)

IENA : HAISHHHHHH gerammm nyer rase nak cekik cekik jer mamat nieh..camtuh ko ckp eyyyyyy..ngeeeeeeeeeee (nak cekik cik awal)

 

yeayyyyyyy kwn2 jgn marah ini adalah gurauan semate2

Sekadar untuk memenuhi syarat contest..

tiada kaitan antara yang hidup maupun mati..ahahhaaa cewahhh

ngeeeeeee

CIK MODEL FARA : PinJAm PiC KaMoo Yer LaliNg

ENCIK PHOTOG AWAL : hahaha PiNJaM JuGaA PiC KaMoo NieH OkAy..TaMo MaRaH2 NaNtI GiGi CaKeT Lagi ~~

okiesss setel ..

ehhhh ade lagi satu syarat..

tag member..

okiesss

saye nak tag

|
|
|
|
|
|
|
|
||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
v













MisZ Aien







nurul faridah zafuan







Siti Anisah
 


OKIESSS SEKIAN ENTRY KALI INI
BUBYEEEEE



3 comments:

  1. Hello...

    datang jenguk2 sini

    n follow kpd sesiapa yg nanie blum follow lagi...

    niway...kowank nak dapat hadiah best tak?

    senang jak step ni...try usha2 ni

    http://ciknaniezainudin.blogspot.com/2011/04/hadiah-lumayan-dari-saysmy.html

    ReplyDelete

Facebook Comment

Related Posts :

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve